reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dobry dobry anulko;-)

Ja mam dzisiaj mega sił i zamierzam to wykorzystać i zabrałam się do generalnych porządków w domu. Z szaf i półek wsyztsko poleciało - przegląd rzeczy robię.
Bo mam dwa pokoje i mało miejsca na różne rzeczy, i nic mi się nie mieści:wściekła/y:

reklama
Witajcie
Liluś jak zdrówko?już nie mogę się doczekać jak nam powiesz kto mieszka w brzusiu:tak:

Hellołłł lejdis!!

Coś tu straszna cisza ostatnio:dry: Więc ja coś skrobnę:cool2:
Od 3 dni sadzam mojego klocuszka na nocniczek (taki zwykły grający jak się nasiusia). Oczywiście nie jarzy o co w tym chodzi i po co to ale tak chciałam go już przywyczajać do nocniczka żeby wiedział, że coś takiego istnieje:tak:
No i efekty sa takie że zużywam mniej pieluszek a no dlatego, mniej więcej o tej porze co zawsze robi kupki ściągam mu pampersa i siadamy na nocniczek. A do siusiania to siadamy po każdym jedzonku i przed nim. I prawie zawsze jest siusiu lub kupka;-)
No i tak przez ostatnie dni bawię się w nocnikowanie:cool2:

dobry dobry anulko;-)

Ja mam dzisiaj mega sił i zamierzam to wykorzystać i zabrałam się do generalnych porządków w domu. Z szaf i półek wsyztsko poleciało - przegląd rzeczy robię.
Bo mam dwa pokoje i mało miejsca na różne rzeczy, i nic mi się nie mieści:wściekła/y:
Elbra ja też zabieram się za nocnikowanie i tez dzisiaj generalny przegląd rzeczy robię:-Djakoś się zgrałyśmy
Maż pojechał Ladina niestety już się przyzwyczaiłam i nie boję się:no:
Ola nam nie chciała spać w nocy więc mam jakieś 2 godziny snu wymiękam ale muszę porobić no to do potem

Hej hej
Ja też mam troszke weny twórczej tak więc szybko uciekam by mi nie mineła :eek:
Wczoraj wyrywałam ósemke,w końcu.
Już nie boli ;-)

Dobra mykam.
Do później.

Ladinka
jak tam chęci do życia? :sorry:;-)

wow... porzadki widze...

ja zrobilam przeglad jak sprzatalam generalnie w zeszlym tygodniu - bna przyjazd znajomych... takze na jakis czas styknie... a potem pewnie znowu nazbiera sie troche klamotow:-p:shocked2:

witajcie

noo Anulka to jakas imprezka sie szykuje,w koncu to Twoje ostatnie dwadziescia :-):-):-)

WSZYSTKIEGO ANJLEPSZEGO KOCHANA Z OKAZJI URODZIN
ZADOWOLENIA Z ZYCIA,POCIECHY ZE SWOICH MEZCZYZN
DUZO ZDROWKA,KASIORKI I USMIECHU NA TWARZY KAZDEGO DNIA :-):-):-)

54.gif
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif

Ladina z okiem powoli coraz lepiej
to na bank nie byl jeczmien bo kolezanka miala i mwoila ze to zupelnie inaczej wyglada
musialo mnie chyba faktycznie cos uzrec jak spalam w nocy,bo ja wrazliwa na ukąszenia jestem
jak mnie raz osa w warzywniaku uzarla to ok.2 tygodnie mialam slad po przygodzie ..

ogolnie powieke mam jeszcze z lekka grubsza od tej zdrowej no i ciemniejsza :sorry:
wiec jeszcze widac to i owo,ale najwazniejsze ze juz mi oko nie łzawi i nie ropieje uffff

Beata ja plci nie chce poznac,ale przez K.coraz czesciej mysle czy to Gabrielek czy Kari :-p no i tak mnie powoli nosi by poznac plec ale z drugiej strony wiem ze za 10 tygodni i tak sie dowiem i dalabym rade wytrzymac...no chyba :-D:-D

Lilus... ja bym nie wytrzymala nie poznac plci przed porodem:-D:zawstydzona/y: ...ja to jestem z tych co pokoj szykuja itp...:-D:-D:-D

ale sie wkurzylam.... kupilam jakis czas temu troche obiadkow z bobovity i Oskar je wcina... dzis otwieram sloik indyk z warzywami - a tu jakis dziwny - jakby wiory, zawsze konsystenja byla inna a tu jakas serwatka a wszystko jakby zwazone... brrrr, dalam mu inny sloik, ale nie wiem co robic - mam jesze 4 indyki i 6 innych... a juz mi ochota przeszla na bobovite 125g... mam paragon z tesco z 20.05.08... i nie wiem czy pojechac z tym czyms w miseczce i pokazac, i zadac przyjecia pozostalych...???

reklama
Anineczka nastawienie do zycia dzisiaj 5 ( w skali od 1 do 10), bywalo gorzej;-)
ciekawe co dzis zdolasz zdzialac?;-)bo ja dzis odpuszczam;-):-pgrunt ze kwiatki podlalam i obiad ugotowalam;-)

Elbra ja tak samo robilam z Victoria od 7 miesiaca:tak: i kupe od tego czasu zawsze mielismy w nocniku. Niestety z tymi dwoma to moge zapomniec, niesadze, zeby minute na nocniku usiedzieli:eek:

Anulka ja trojeczke z przodu mam od kwietnia, no i stwierdzam , ze niezle sie juz posypalam:szok: Jak patrze na moja skore i nowe zmarszczki to juz nie mam watpiwosci , ze lata swietnosci mam za soba:-p
A sloiki bym odniosla...

Lilka no to git, ze z okiem lepiej;-)A myslalam , ze jutro sie dowiemy co tam u Ciebie siedzi w brzuszku;-)

Do góry