reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sabina no nie wiesz ze jak ja przychodze to wszyscy uciekaja :-p:-):-):-) heheheheh...
ja jestem, czekam na mezulka.
ale ciapa na dworku jejkuuuu, a jutro mezulek ma chyba wolne i co my bedziemy w domu siedziec?? buuu....

reklama
Witajcie:-)

Jesteśmy w domku
Jutro z nowu w trasę jedziemy w bory tucholskie:wściekła/y:do tesciowej na działkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nic muszę to zniesć co sie nie robi dla męża.we wtorek wyjezdza więc muszę teraz mu dogadzać:-D

Beatko heeejjj:-) co tam u was?? ucałuj moją synową;-) hihi
Larvunia gdzie daleko! jak Ty chciałaś żebym ja jechała przez Gorzów do Gdańska:-) to kurde dopeiro daleko! :D:D
pizze mniam mniam;-)

oj sabina nie nazekaj wcale nie mialas przejazdem daleko :-p:-):-):-) szkoda ze nad morzem nie mieszkasz, predzej bym mezulka namowila na wyjazd i bym do was zajechala.... przeprowadzaj sie juz! :-p hie hie hie...

ja to pewnie i bym chciała:-) ale na przeprowadzke szansa jest ale do Wrocławia:-) lub własnie ewentualnie do Gdańska;-) bo tam ma mężuś oferty pracy,..no ale jakoś mi sie nei chce z tej dziury jechać:-)
normalnie stara zgrzędliwa baba sie zrobiłam:-)

reklama
ja niedlugo moze bede jechac (jakos w sierpniu) do szklarskiej poreby do hotelu bosman :-) szkoda ze nowy sacz nie jest blizej....

Do góry