reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witajcie
no ja znowu przelotem jakoś nie mam czasu zupełnie.
Ciut poczytałam ale juz nie wiem kto o czym pisał bo po "łepkach"to zrobiłam
Wybieramy autko ale ciagle nie mozemy się zdecydować.Już nie chcę Citroena Xara Picasso chociaż bardzo mi się podoba bo jednak hydraulika i elektryka siada postawiliśmy na passata ale chyba sprowadzimy nsobie z niemiec.Nawet dwie fajne stronki znalazłam z ogłoszeniami.Ogólnie młyn ale samochód i tak kupimy za około 2 miesiace bo razem musimy po nie pojechać.wczoraj bylismy na grilu u mojej kumpeli taki pożegnalny bo na 3 lata jada do Anglii
Teraz dla wybierajacych sie nad morze Sabinko Bira niestety u nas około 19stopni i pada jakaś masakra nie lato.Jak sobie czytam co macie na południu to az nie wierzę
Wisienko przykro mi z powodu babci
Na razie to tyle

witam kobitki , ja tylko na szybko zobaczyć co się dzieje ( a widze że niewiele) bo mężulo ma urlopik i trzeba pospędzać troszku czasu razem ,

elbra pusia gratulacje dla chłopaków za postępy, rewelacja :-D:-D:-D

women niestety nic nie poradze bo Oliwcia śpi narazie bez problemu w łóżeczku:sorry2:

anineczko zdróweczka dla Matiego ,może to ząbki? :-):sorry2:

no nic spadam , ogladniemy jakiś film na kompie bo troche się nazbierało a nie było kiedy oglądac :-D:cool2:;-)

dobrej nocki

Czesc Wam dziewczyny:-D

Elbra gratuluje nowych umiejetnosci szkraba to jest niesamowite ze potrafia nas zaskoczyc szkraby z godziny na godzine:tak:
Women ciezka sprawa ale tak jak napisaly dziewczyny konsekwencja wiem ze ciezko bedzie ale chyba innej drogi nie ma no i daj malemu faktycznie moze jakis swoj podkoszulek zeby czul zapach.
Beatko ja za Citroenami nie jestem nie wiem czemu ale zawsze jak mielismy samochod to jakis niemiecki Pasaciki sa fajne:tak:my ostatnio jak zastanawialismy sie nad wymiana to bralismy pod uwage Forda S-Maxa (teraz mamy C-Maxa i jestesmy zadowoleni a byl to nasz pierwszy Ford.Do tej marki nie bylsimy w 100% przekonani ale super ze wzielismy)

Ja dopiero od rana jak wyszlam teraz zladowalam w domu ale roboty jeszcze:szok:na sklepie mam kongo wszystko porostawiane i poskladane a jeszcze nie mam wszystkich regalow i tak chodze jak cos zloze i przekladam z kata w kat ale juz blizej jak dalej:tak:
Ciesze sie bo baczka swojego kochanego widze kilka razy dziennie bo tesciowa z nim przychodzi i zawsze troche posiedzi:-)
Zmykam wziasc prysznic i wyrko bo jutro musze wczesnie wstac.

Buziaki

Czesc dziewczyny

Ja juz na nogach trzeba zjesc sniadanko do tego kawcia i zmykac dalej robic:tak:
Wczoraj wieczorem nic nie napisalyscie:szok:
Oj wydaje mi sie ze forum Listopadoweczek ginie smiercia naturalna:-(

bry dzien
karina wlasnie tez wodze ze cos umiera to forum... niedobrze.

ja tylko wpadlam sie przywitac bo pedze do [pracy...
milego dnia kochane

reklama
Witajcie kochane,

dawno mnie nie było a to dlatego że wyprawiłam chrzciny w niedzielę i zwyczajnie czasu nie miałam przez te przygotowania, wszystko wyszło oprócz tego że musiałam wylać gar rosołu który poprzedniego wieczoru gotowałam bo skisł przez kilka godzin... wyobrażacie sobie? czysty klarowny rosół z trzech gatunków mięs :dry: i w kibel... :wściekła/y:

A tak poza tym to wszystko pięknie wyszło, a ja padłam na cycki ze zmęczenia ;-)

Karina widzę że działasz, trzymam kciuki żeby wszystko gładko poszło :tak:

Sabinka wyjeżdża? Szczęśliwej podróży :tak:

Beatka mi też się kiedyś Picasso podobał :tak: ale teraz zakochałam się w Kangoo :-) i w tej miłości właśnie trwam ;-)

Ja jutro jadę sama z K. do Karpacza na dwa dni :-);-)

Stuk kawką :-)

Do góry