sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Dzień dobry mamcie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haloooo
nie wyspałam się mały przez ten ostatni piatek mi się rozlegulował i teraz budzi co pare razy w nocy i chce cyca a już tak ładnie przesypiał całe nocki :-(
pozatym nie wiem czy ten okres taki wspaniały jak pisze annineczka, bo jak widać aluśka mi napisała że ma dość, zresztą mój tak samo dokazuje, czasami mam ochotę go oddać mojej siostrze
zmiana pampersa to jest krzyk no nie da mu się ani razu w ciągu dnia go zmienić spokojnie tak jak kiedyś, co go położe na plecki to ten myk i juz na brzuch się przewraca, a jak go przytrzymuje to drze się w niebogłosy
w kojcu czy na rekach też niechce siedzieć tylko by się wspinał albo raczkował wszędzie i ściagał mi wszystko ze stołu
strasznie żywotny ten mój Davidek