reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam:-)

Bira, udanych lowow na allegro;-);-)

Dupa wczoraj nic nie kupiłam, bo net mi znowu siadł:angry::wściekła/y: Dzisiaj mam zamiar się obkupić. I sukom nowe smycze jeszcze pozamawiać, bo na wczasy w końcu jadą;-);-)

Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??:baffled::-p:zawstydzona/y:
Myję codziennie, albo i dwa razy dziennie, bo przy dwóch dużych psach nie da się inaczej. Utonęła bym w syfe a ja nienawidzę brudnych podłóg.

Anineczka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-):-):-):-)
dzien dobry
no to dzis kupilam bilet lece 10 do polski na 3 tygodnie :)
milego dnia
mam dzis rocznice slubu wiec musze sie do porzadku doprowadzic

Mirka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. I udanych wakacji w Polandzie:-)

helloł :-):-)

mi synek już od 3 dni wstaje punktualnie o 8:30 :wściekła/y: i nie mam pojęcia dlaczego!!!
spać mi się chce jak diabli

Jessu co ja bym dała, zeby Inga wstała kiedyś o 8:30. U niej 6 rano to już strata czasu:baffled:

z tego co czytam to chyba każda ma własne mieszkanie - cholernie zazdroszcze

My mamy kredyt na 10 lat. Jeszcze 7 zostało. I to wzięty na mamę moją, bo my nie mieliśmy zdolności kredytowej.
A teraz dobre wieści :-):-):-)
David waży już 8,06 czyli przytył pół kg w ciągu 2 tygodni :-):-)

Wisienka, pięknie Ci Davidek przybiera. Inga przybrała w 1,5 miesiąca 190 gram:baffled:

Cholerka ktos mi Domiska dzisiaj na miescie ociotowal :p:angry::angry::laugh2:

Siedzi i beczy i nic mu nie trza :p
Kochana wyąp go w tym ciemnym syfie... niesteyy nie pamiętam jak się to nazywało. Albo czoło zliż:rofl2:;-)

dziewczyny co myslicie o takim czymś :confused::confused:
Dune Shoes : Ladies accessories - Hats/scarves : Delila

oczywiście ma być dla mnie na ślub cywilny...

Fajne:-):-)

Beata, nerwy już Ci przeszły?

U nas w miarę spokojny dzień. Inga nie była nieznośna, tylko trochę się popruła. Byłyśmy 3 godziny w lesie i o dziwo cały spacer przespała a było dośc głośno, bo byłam z kolegą i jego synkiem i z moimi dwiema świruskami. Mało tego, to pierwszy raz od iluś tam miesięcy zjada samo czyste mleko:szok::szok: 150 ml. Myślałam, ze zejdę. I w rodzinie pojawi się kolejne bejbi, bo Sebana bratowa jest w ciąży:-):-):-) Teściowa w niebowzięta, a ja też, bo się wreszcie od mojego dziecka odpier...

Co do Polski to my nie mamy własnego mieszkania ...wynajmujemy (niestety). Jakoś tak sie dobraliśmy że ani ja ani Piotrek nie chcieli byśmy mimo wszystko wyjechać z Polski. Może kiedyś dorobimy się własnego kąta :tak: OBYYY

my też się tak dobraliśmy, że nie chcemy wyjeżdżać mimo, że nie ma lekko. Jestem z dzieckiem w domu i mam 448 zł. No śmiech na sali ale cóż. Tak już u nas jest:baffled:
Myśmy kredyt też brali zanim nie miałam wychowawczego bo zdolność kredytowa wtedy żadna by nas nie łapła:-p I jakoś ciągniemy żeby mieć domek.
Ale kupe kasy i lat do spłaty zostało:-( Bez kredytu się nie da.:no:

ja mam jutro 1 rocznice zaręczyn i dopiero teraz mi się przypomniało :szok::-D

bira to ładnie Cie Inga zaskoczyła. Gratulacje dla bratowej twojego męża. :-):-) a ta brudna woda to czarcie rzebro...

Bira jak zawsze mnie rozbawiłaś z teściową jak to dobrze ze będzie teraz miała innego wnuczka lub wnuczkę wiem cos o tym bo u mnie tez sie odpieprzyła.A nerw juz chyba przeszedł chociaż jest nieciekawie mam to wszystko w nosie:crazy:
U mnie wszyscy spią więc usiadłam na kompa
My tez mamy kredyt bo bez tego nic bysmy nie mieli niestety takie porypane czasy

Wisienka, to jutro świętujecie:-):-):-) I dzięki za przypomnienie co za syf. Muszę sobie gdzieś zapisać.

Beata, ważne, że na luz wrzuciłaś. Co do mojej teściowej, to mnie dziś zabiła... postanowiła kupić swojemu syneczkowi mieszkanie... Ale nic, nie denerwuję się, bo po co. Ważne, ze ode mnie będzie teraz odwalona. Tylko nie wiem czemu, chce mnie zabrać w sobotę, zebym cenę negocjowała... A tak mnie ku..a nie lubi.

Wisienka, to jutro świętujecie:-):-):-) I dzięki za przypomnienie co za syf. Muszę sobie gdzieś zapisać.

Beata, ważne, że na luz wrzuciłaś. Co do mojej teściowej, to mnie dziś zabiła... postanowiła kupić swojemu syneczkowi mieszkanie... Ale nic, nie denerwuję się, bo po co. Ważne, ze ode mnie będzie teraz odwalona. Tylko nie wiem czemu, chce mnie zabrać w sobotę, zebym cenę negocjowała... A tak mnie ku..a nie lubi.

:-D:-D:-D sikam jak czytam twoje posty:-D:-D:-D

reklama
bira zapisz koniecznie bo nigdy nie wiesz kto i kiedy rzuci czar na Ingusię :-D:-D
teściowa to mieszkanie twojemu mężowi chce kupić czy jego bratu? :confused:
ja tez zawsze leje jak piszesz o niej :laugh2::laugh2:

propo tpojawienia się innego dziecka w rodzinie to u nas troche jest chu... bo Dannego brat ma 4 dzieci i do tej pory to były jedyne wnuki, zanim David się urodził to bardzo mnie lubili (te dzieci) i wujka Dannego, a teraz odkąd urodziłam to dzieciaki ani cześć ani pa nie powiedzą :no::wściekła/y:
zreszta szwagierka czy jego brat też już nie są tacy "sympatyczni" przywitć się jeszcze przywitają, ale czasami pójda i w dupie wszystkich mają - strasznie są zazdrośni i nie zadowoleni że Davidek pojawił się na świecie.

Do góry