reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam:tak::-)

Witam:-)

Beata, Tobie to dobrze:-) Często masz męża w domu. Mój przyjeżdza teraz w sobotę, ale wdzieliśmy sie na początku maja... Współczuję skoku Oli. Dobrze, ze nic się nie stało. A co do zachowania, to pewnie podczytała o Indze i się dokształciła;-) Życzę dzisiaj lepszej nocki:-)
A co u nas? W zeszły wtorek byłam z młodą na szczepieniu... Waży 8190... w ciagu półtora miesiaca przybrała 190 gram:baffled: trochę mało. Teraz raz w miesiacu musimy chodzić na kontrolę wagi. Oczywiście nadal jest niegrzeczna Dziś wstała o 5. Miała jedną drzemkę godzinną i jedną 15 min... skąd ona ma siłę? Ja też bym tak chciała. Zęby jej idą, ślini się na maksa, jest rozdrażniona jak osa nie idzie się z koleżanką dogadać. Byłyśmy dzisiaj nad rzeką. Było bardzo przyjemnie. Psy wybiegane, Inga padnięta usnęła od razu. A ja chyba też zaraz si położę.
Niby dobrze Bira że jest co miesiac w domu szkoda jednak że na miejscu nie pracuje
A to fakt że Ola chyba od Ingi chwyciła:-D

Beata kurcze skąd Twój mąż ma tyle dni wolnego? :szok::szok:

Wisienka 2 tygodnie przepisowe i tydzień urlop:tak:

beatka-kurcze tak sobie mysle, ze przeciez twoj maz byl nie dawno, nie?? fajnie, ze mimo rozlaki mozecie sie tak czesto widywac...
caly czas mysle o tej podrozy no i kupilam takie male gotowe mleko-trzeba je tylko podgrzac, myslisz,ze przejdzie, przez odprawe??
no i mam do ciebie pytanko odnosnie mleka otoz tu mam swoje mleko (aptamil1) no i w polsce go nie ma ale widzialam opakowanie polskiego to szata graficzna jest podobna no i mleko to chyba bebilon, no i nie wiem co mam zrobic-chyba kupic swoje mleko i wziac ze soba do polandu, co???
Asix możesz wziąć swoje albo u nas Bebilon tak jak dziewczyny piszą a to gotowe mleko napewno przejdzie na odprawie:tak:

U nas piękna pogoda takze jak ktoś sie wybiera nad morze to zapraszam teraz póki jest ładnie.dzisiaj mamy gospodarczy dzień ale od jutra plaża i te sprawy
Ola dała pospac do 6 takze luzik wszyscy wyspani oby juz jej zostało
Zajrzę jutro bo dzisiaj szkolenie mam do 23;-)

reklama
Oskar juz szaleje...

dalam mu koldre nasza na panele by mial wiecej miekkiego na pelzanie... no i zajal sie - na 3 minuty:angry::baffled:

och... kiedy te 4 zeby sie wylonia juz na dobre i bedzie grzeczniutki synus:angry:

Wisienko teraz to juz chyba na dluzej zabawie w UK... Zobaczymy. A Dominik chyba poznal tatusia, na poczatku mu sie przygladal ale bardzo szybko bawili sie jak dawniej.

Anineczka biedny maluszek :/ Mocno musial grzmotnac ze az ma sliwe.

Beata do 6 no no no, my spalismy dzisiaj do 9:30 :p Ale to dlatego ze maly poszedl pozniej spac-kolo 21 bo wczoraj o 19 padniety usnal na siedzaco :)) Zwykle klade go o 20 i spi do 9 rano. Z przerwami na cyca of-course.

Kurde czytam tak Was po kawalku i dochodze do wniosku, ze tylko moje dzieciaki takie do tylu. Zaden nie raczkuje, tylko turlaja sie po calym mieszkaniu:baffled: Zaden nie siedzi i na razie nie zamierza:baffled: A jak czytam, ze Wasze bable potrafia powiedziec: mama, tata to wogole szczena mi opada:szok:

Asix nie bierz mleka!
Niepotrzebny bagaż.Ja zabrałam ostatnio 5 puszek :szok:
5 kilo niepotrzebnego bagażu.Okazał się,że tak jak mówisz Bebiol to Aptamil.
Nawet produkowany jest w Irlandii :-D
dzieki, dupke mi wraz z innymi mamciami uratowalas, bo ja bym brala te puchy:-D:-D
kurcze i buziak dla Matt-a w sliwe;-)

Dzien dobry
Asix udanego pobytu w Polsce, wez duzo letnich ciuszkow bo w porownaniu z Anglia to tam jest Majorka.
naprawde tak goraco???kurcze a ja tylko kilka bluzek na krotki rekaw mam, no nic kupie cos w polandzie, dzieki;-):-D
pisalas,ze dluzej zabawisz w UK, a w jakim miescie jestes??

Asix... szykuje sie, szykuj Kochana, fajnie macie:-)

:-):-):-)

Witam:tak::-)
Asix możesz wziąć swoje albo u nas Bebilon tak jak dziewczyny piszą a to gotowe mleko napewno przejdzie na odprawie:tak:
no to by bylo fajnie, bo nie chce mi sie brac w proszku i sie bawic z tym wszystkim a tak kartonik wklada sie do wrzatku i za minutke mleko gotowe...+ bede musiala wziac tylko klei w woreczek:-p
beatka albo inne mamcie mam jeszcze 1 pytanie-wiem ze teraz zasypuje pytaniami, no ale 1 raz lece z malym i strasznie sie stresuje, ze cos pojdzie nie tak...
otoz, czy jak np: maly je juz regularnie wstaje o 6,30-6,50 no i je 7,00-7,30 pierwsze mleko, to co zrobic jak my juz jedziemy o 6,00 na lotnisko?? dac mu mleko i poprzestawiac wszystkie posilki, czy dac mu cos innego a mleko dopiero o 7,00 jak bedziemy na lotnisku??? kurcze on napewno bedzie cos chcial, bo jest przyzwyczajony, ze max.30 min. po przebudzeniu dostaje butle

Kurde czytam tak Was po kawalku i dochodze do wniosku, ze tylko moje dzieciaki takie do tylu. Zaden nie raczkuje, tylko turlaja sie po calym mieszkaniu:baffled: Zaden nie siedzi i na razie nie zamierza:baffled: A jak czytam, ze Wasze bable potrafia powiedziec: mama, tata to wogole szczena mi opada:szok:

don't worry ja mam to samo-Matti tylko sie turla po calej chacie ani nie raczkuje, ani nic nie mowi, no i nawet nie siedzi, wiec zaczynam sie zastanawiac czy z nim jestwszystko o.k ale chyba tak skoro u ciebie jest podobnie:-p

Asix ja bym dała mleko.Wszystko powinno wrócic do normy poźniej.
Pamiętaj o buteleczce z piciem.Dziecko powinno pić coś w czasie startowania i lądowania :tak::tak:

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek kobitki :-)

elbra gratulacje!!!!!!:-D:-D

wisienko 30 skończył;-):-D

anulka obiadek był pyszny, a deserek dzisiaj bo wczoraj wypilismy po drineczku i zmęczenie nas zmogło i posneliśmy ha ha :rofl2::-D:-D;-)

ladina
spokojnie nadgonią :tak::-)

asix udanego wyjazdu:-)

a u nas niestety małej wróciło przeziębienie:-( , katarek straszny, pokasłuje, psika:-( , jutro idziemy do lekarza, mam nadzieje że to tylko przeziębienie , zobaczymy:confused:

reklama
Do góry