reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam:tak::-)

Witam:-)

Beata, Tobie to dobrze:-) Często masz męża w domu. Mój przyjeżdza teraz w sobotę, ale wdzieliśmy sie na początku maja... Współczuję skoku Oli. Dobrze, ze nic się nie stało. A co do zachowania, to pewnie podczytała o Indze i się dokształciła;-) Życzę dzisiaj lepszej nocki:-)
A co u nas? W zeszły wtorek byłam z młodą na szczepieniu... Waży 8190... w ciagu półtora miesiaca przybrała 190 gram:baffled: trochę mało. Teraz raz w miesiacu musimy chodzić na kontrolę wagi. Oczywiście nadal jest niegrzeczna Dziś wstała o 5. Miała jedną drzemkę godzinną i jedną 15 min... skąd ona ma siłę? Ja też bym tak chciała. Zęby jej idą, ślini się na maksa, jest rozdrażniona jak osa nie idzie się z koleżanką dogadać. Byłyśmy dzisiaj nad rzeką. Było bardzo przyjemnie. Psy wybiegane, Inga padnięta usnęła od razu. A ja chyba też zaraz si położę.
Niby dobrze Bira że jest co miesiac w domu szkoda jednak że na miejscu nie pracuje
A to fakt że Ola chyba od Ingi chwyciła:-D

Beata kurcze skąd Twój mąż ma tyle dni wolnego? :szok::szok:

Wisienka 2 tygodnie przepisowe i tydzień urlop:tak:

beatka-kurcze tak sobie mysle, ze przeciez twoj maz byl nie dawno, nie?? fajnie, ze mimo rozlaki mozecie sie tak czesto widywac...
caly czas mysle o tej podrozy no i kupilam takie male gotowe mleko-trzeba je tylko podgrzac, myslisz,ze przejdzie, przez odprawe??
no i mam do ciebie pytanko odnosnie mleka otoz tu mam swoje mleko (aptamil1) no i w polsce go nie ma ale widzialam opakowanie polskiego to szata graficzna jest podobna no i mleko to chyba bebilon, no i nie wiem co mam zrobic-chyba kupic swoje mleko i wziac ze soba do polandu, co???
Asix możesz wziąć swoje albo u nas Bebilon tak jak dziewczyny piszą a to gotowe mleko napewno przejdzie na odprawie:tak:

U nas piękna pogoda takze jak ktoś sie wybiera nad morze to zapraszam teraz póki jest ładnie.dzisiaj mamy gospodarczy dzień ale od jutra plaża i te sprawy
Ola dała pospac do 6 takze luzik wszyscy wyspani oby juz jej zostało
Zajrzę jutro bo dzisiaj szkolenie mam do 23;-)

reklama
Oskar juz szaleje...

dalam mu koldre nasza na panele by mial wiecej miekkiego na pelzanie... no i zajal sie - na 3 minuty:angry::baffled:

och... kiedy te 4 zeby sie wylonia juz na dobre i bedzie grzeczniutki synus:angry:

Wisienko teraz to juz chyba na dluzej zabawie w UK... Zobaczymy. A Dominik chyba poznal tatusia, na poczatku mu sie przygladal ale bardzo szybko bawili sie jak dawniej.

Anineczka biedny maluszek :/ Mocno musial grzmotnac ze az ma sliwe.

Beata do 6 no no no, my spalismy dzisiaj do 9:30 :p Ale to dlatego ze maly poszedl pozniej spac-kolo 21 bo wczoraj o 19 padniety usnal na siedzaco :)) Zwykle klade go o 20 i spi do 9 rano. Z przerwami na cyca of-course.

Kurde czytam tak Was po kawalku i dochodze do wniosku, ze tylko moje dzieciaki takie do tylu. Zaden nie raczkuje, tylko turlaja sie po calym mieszkaniu:baffled: Zaden nie siedzi i na razie nie zamierza:baffled: A jak czytam, ze Wasze bable potrafia powiedziec: mama, tata to wogole szczena mi opada:szok:

Asix nie bierz mleka!
Niepotrzebny bagaż.Ja zabrałam ostatnio 5 puszek :szok:
5 kilo niepotrzebnego bagażu.Okazał się,że tak jak mówisz Bebiol to Aptamil.
Nawet produkowany jest w Irlandii :-D
dzieki, dupke mi wraz z innymi mamciami uratowalas, bo ja bym brala te puchy:-D:-D
kurcze i buziak dla Matt-a w sliwe;-)

Dzien dobry
Asix udanego pobytu w Polsce, wez duzo letnich ciuszkow bo w porownaniu z Anglia to tam jest Majorka.
naprawde tak goraco???kurcze a ja tylko kilka bluzek na krotki rekaw mam, no nic kupie cos w polandzie, dzieki;-):-D
pisalas,ze dluzej zabawisz w UK, a w jakim miescie jestes??

Asix... szykuje sie, szykuj Kochana, fajnie macie:-)

:-):-):-)

Witam:tak::-)
Asix możesz wziąć swoje albo u nas Bebilon tak jak dziewczyny piszą a to gotowe mleko napewno przejdzie na odprawie:tak:
no to by bylo fajnie, bo nie chce mi sie brac w proszku i sie bawic z tym wszystkim a tak kartonik wklada sie do wrzatku i za minutke mleko gotowe...+ bede musiala wziac tylko klei w woreczek:-p
beatka albo inne mamcie mam jeszcze 1 pytanie-wiem ze teraz zasypuje pytaniami, no ale 1 raz lece z malym i strasznie sie stresuje, ze cos pojdzie nie tak...
otoz, czy jak np: maly je juz regularnie wstaje o 6,30-6,50 no i je 7,00-7,30 pierwsze mleko, to co zrobic jak my juz jedziemy o 6,00 na lotnisko?? dac mu mleko i poprzestawiac wszystkie posilki, czy dac mu cos innego a mleko dopiero o 7,00 jak bedziemy na lotnisku??? kurcze on napewno bedzie cos chcial, bo jest przyzwyczajony, ze max.30 min. po przebudzeniu dostaje butle

Kurde czytam tak Was po kawalku i dochodze do wniosku, ze tylko moje dzieciaki takie do tylu. Zaden nie raczkuje, tylko turlaja sie po calym mieszkaniu:baffled: Zaden nie siedzi i na razie nie zamierza:baffled: A jak czytam, ze Wasze bable potrafia powiedziec: mama, tata to wogole szczena mi opada:szok:

don't worry ja mam to samo-Matti tylko sie turla po calej chacie ani nie raczkuje, ani nic nie mowi, no i nawet nie siedzi, wiec zaczynam sie zastanawiac czy z nim jestwszystko o.k ale chyba tak skoro u ciebie jest podobnie:-p

Asix ja bym dała mleko.Wszystko powinno wrócic do normy poźniej.
Pamiętaj o buteleczce z piciem.Dziecko powinno pić coś w czasie startowania i lądowania :tak::tak:

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek kobitki :-)

elbra gratulacje!!!!!!:-D:-D

wisienko 30 skończył;-):-D

anulka obiadek był pyszny, a deserek dzisiaj bo wczoraj wypilismy po drineczku i zmęczenie nas zmogło i posneliśmy ha ha :rofl2::-D:-D;-)

ladina
spokojnie nadgonią :tak::-)

asix udanego wyjazdu:-)

a u nas niestety małej wróciło przeziębienie:-( , katarek straszny, pokasłuje, psika:-( , jutro idziemy do lekarza, mam nadzieje że to tylko przeziębienie , zobaczymy:confused:

reklama
Do góry