Beata34
Fanka BB :)
Witam:-)
A to fakt że Ola chyba od Ingi chwyciła
U nas piękna pogoda takze jak ktoś sie wybiera nad morze to zapraszam teraz póki jest ładnie.dzisiaj mamy gospodarczy dzień ale od jutra plaża i te sprawy
Ola dała pospac do 6 takze luzik wszyscy wyspani oby juz jej zostało
Zajrzę jutro bo dzisiaj szkolenie mam do 23;-)
Niby dobrze Bira że jest co miesiac w domu szkoda jednak że na miejscu nie pracujeWitam:-)
Beata, Tobie to dobrze:-) Często masz męża w domu. Mój przyjeżdza teraz w sobotę, ale wdzieliśmy sie na początku maja... Współczuję skoku Oli. Dobrze, ze nic się nie stało. A co do zachowania, to pewnie podczytała o Indze i się dokształciła;-) Życzę dzisiaj lepszej nocki:-)
A co u nas? W zeszły wtorek byłam z młodą na szczepieniu... Waży 8190... w ciagu półtora miesiaca przybrała 190 gram trochę mało. Teraz raz w miesiacu musimy chodzić na kontrolę wagi. Oczywiście nadal jest niegrzeczna Dziś wstała o 5. Miała jedną drzemkę godzinną i jedną 15 min... skąd ona ma siłę? Ja też bym tak chciała. Zęby jej idą, ślini się na maksa, jest rozdrażniona jak osa nie idzie się z koleżanką dogadać. Byłyśmy dzisiaj nad rzeką. Było bardzo przyjemnie. Psy wybiegane, Inga padnięta usnęła od razu. A ja chyba też zaraz si położę.
A to fakt że Ola chyba od Ingi chwyciła
Wisienka 2 tygodnie przepisowe i tydzień urlopBeata kurcze skąd Twój mąż ma tyle dni wolnego?
Asix możesz wziąć swoje albo u nas Bebilon tak jak dziewczyny piszą a to gotowe mleko napewno przejdzie na odprawiebeatka-kurcze tak sobie mysle, ze przeciez twoj maz byl nie dawno, nie?? fajnie, ze mimo rozlaki mozecie sie tak czesto widywac...
caly czas mysle o tej podrozy no i kupilam takie male gotowe mleko-trzeba je tylko podgrzac, myslisz,ze przejdzie, przez odprawe??
no i mam do ciebie pytanko odnosnie mleka otoz tu mam swoje mleko (aptamil1) no i w polsce go nie ma ale widzialam opakowanie polskiego to szata graficzna jest podobna no i mleko to chyba bebilon, no i nie wiem co mam zrobic-chyba kupic swoje mleko i wziac ze soba do polandu, co???
U nas piękna pogoda takze jak ktoś sie wybiera nad morze to zapraszam teraz póki jest ładnie.dzisiaj mamy gospodarczy dzień ale od jutra plaża i te sprawy
Ola dała pospac do 6 takze luzik wszyscy wyspani oby juz jej zostało
Zajrzę jutro bo dzisiaj szkolenie mam do 23;-)