reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

elbra powodzenia jutro, pokaż im na co cię stać!!!!!

beata :-D:-D to ty mojego synka nie znasz, on to dopiero diabeł :-):-)

dziunia dobrze, że Oliwce już przeszło

bira witaj :szok: szybko ten tydzień zleciał

reklama
larvunia fajnie wygląda, ale troche ciężki jak na taki wózek - zreszta sama pisałaś że chcesz coś lekkiego, to ten moim zdaniem lekki nie jest :no:
i te rączki ma jakieś dziwne jak dla mnie.
może karina będzie miała jakiś fajny i taniej? ;-):-)

witam wieczorowo, wreszcie wszystko nadrobilam-nie bylo tego duzo;-)

helo melduje ze zyje :-)

HANIA WCZORAJ ZACZELA RACZKOWAC:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:

u nas jest Agnieszka juz,mam super luzik bo mi wszystko sprzata :-) i nie pozwala nic robic bo ona chce :rofl2: chyba ja zostawie :-D:-D:-D:-D

brzuch mi lata na maxa,ale wierciuch z maluszka :-) kopie ze az milo

gratki dla Hani!!
No i super masz funfelke, ze ci tak pomaga:tak:
Jak zdrowko?
no i buziolek w brzucho dla brzdaca :-D

a ja przekręciłam dziś kostke..mam całą spuchnietą...na szczęscie nie boli ale spuchnięta jak cholera jest...ehhh

jak kostka??

Asix kiedy jedziesz do Polski?

ja sobie dziś kupiłam taka pościel :-):-) zawsze o takiej marzyłam
ale założe ja dopiero na noc poślubna ;-)

w czwartek o 8,00 rano mam lot...
posciel jest swietna tylko... mialam podobna i mi przescieradlo zafarbowala jak pralam , wiec radze sprawdzic, czy nie farbuje:tak:

Mateusz raczkuje :szok::-D:-D

Gartki dla Matt-a:-D

Ja wpadam się pożegnać. Jutro rano obrona:baffled:
Nie ma dziś głowy do niczego a z nerwów to ja już nawet nie wiem jak się nazywam:errr:

Trzymjacie kciuki.
Bajos lejdis

trzymam kciuki:tak: daj znac "po"

a u mnie pranko poprane no i jutro mnie pewnie czeka prasowanie:no: tez tego nie trawie
M jutro idzie do pracy na 10,00, bo przychodzi gosciu ogladac samochod po wypadku no i ocenic szkody, zobaczymy co powie-takze ja pewnie jutro juz bede biegala od rana z nerwow, bo ta zje.... firma ubezpieczeniowa sie zaczyna cos migac jak wroce z wakacji a sprawa nie bedzie zalatwiona to normalnie biore prawnika bo tak byc nie moze, ze nawet zadnych informacji nie chca udzielic-a M sie do pracy pociagami tlucze:wściekła/y::no::angry:
dobrze ze tylko te 3 dni, bo w czwartek juz POLAND:-D:-p

moze naklikam cos o pracy w weekend...
bylo mega ciezko jak zaczelam o 14 to skonczylam o 24,00 brak czasu na jedzenie, czy pojscie do toalety caly czas bieg no i moze wypilam z 2 kubki zimnej wody a w nocy tak mnie bolaly nogi ze nie moglam usnac-ale powiem wam, ze mam caly czas jazdy w nocy z Mattim tzn. sie budzi no i myslalam, ze nie dam rady w pracy a tu suprise:-D nie wiedzialam, ze jeszcze mialam taki zasob energii no i po 3 godzinach snu trzeba bylo wstac znowu do roboty-ale tym razem pracowalysmy w teamie no i zdecydowanie bylo lepiej-szybko sie ze wszystkim uwijalysmy to i czas, zeby chwile gdzies posiedziec byl... jak bede potrzebowla kaski to smigam znowu, tylko ze normalnie w sobote nie moglam sie skupic tak tesknilam za malym-wylam juz w metrze... takze w razie co to nastepnym razem owszem tylko ze mniej godzin

reklama
:-DDzien dobry:wściekła/y:
Oczywiście ja po sniadaniu bo Olka nie śpi od 4,18:wściekła/y:i jeszcze spadła mi z łóżka nie płakała tylko pełzała po podłodze.Nie wiem jak długo tam była bo ja kimałam sobie:-(aż wstyd.Teraz śpi bo co tam trzeba odespać baraszkowanie.Jak tak dalej pójdzie to będę chodziła spac o 21 żeby zdążyć się wyspać:tak:

Heloł:-)

Witam po tygodniowej przerwie. Pies mi zeżarł kabel od netu i nie mogłam się doprosić administracji żeby ktos mi to naprawił. Raczej nie nadrobię co naskrobałyście. Ale teraz będę na bieżąco:-)
Bira:-D:-D:-D:-D

wiem ze nie odpowiedni watek, wybaczcie...
Nowość wózek FLASH firmy CONECO + MEGA GRATISY (388657932) - Aukcje internetowe Allegro

takie cosik... mi sie podoba, ale czy bedzie praktyczny? :confused:

pozdrawiam i milej nocy :*
Larvuniu dużo takich jeździ więc chyba są ludzie zadowoleni.Wydaje się fajny tylko nie wiem jak w praktyce te rączki

Larvuniu wózeczek bomba.Sama się na niego czaiłam.I wcale jak na spacerówke nie jest ciężki ;-)

Mam już sukienke tralala :tak::-D:-D
Anineczka dawaj foty;-)

moze naklikam cos o pracy w weekend...
bylo mega ciezko jak zaczelam o 14 to skonczylam o 24,00 brak czasu na jedzenie, czy pojscie do toalety caly czas bieg no i moze wypilam z 2 kubki zimnej wody a w nocy tak mnie bolaly nogi ze nie moglam usnac-ale powiem wam, ze mam caly czas jazdy w nocy z Mattim tzn. sie budzi no i myslalam, ze nie dam rady w pracy a tu suprise:-D nie wiedzialam, ze jeszcze mialam taki zasob energii no i po 3 godzinach snu trzeba bylo wstac znowu do roboty-ale tym razem pracowalysmy w teamie no i zdecydowanie bylo lepiej-szybko sie ze wszystkim uwijalysmy to i czas, zeby chwile gdzies posiedziec byl... jak bede potrzebowla kaski to smigam znowu, tylko ze normalnie w sobote nie moglam sie skupic tak tesknilam za malym-wylam juz w metrze... takze w razie co to nastepnym razem owszem tylko ze mniej godzin
Asix zawsze to jakieś oderwanie od garów, dziecka i prania nawet jak nogi tak bolą.Wiem coś o tym bo czasami jak chodziłam na dyzury do aptek w marketach a tam było zawsze dużo ludzi to wracałam po 10 godzinach na czworakach.Było minęło orałam wtedy jak wariat już nigdy więcej do marketu:tak:
Ja tez jak wyjde na dłuzej to tęsknię za dziećmi ale jak pomyślę zaraz o przyjemnosciach domowych np.prasowaniu to już przestaję:-D

Do góry