reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

elbra powodzenia jutro, pokaż im na co cię stać!!!!!

beata :-D:-D to ty mojego synka nie znasz, on to dopiero diabeł :-):-)

dziunia dobrze, że Oliwce już przeszło

bira witaj :szok: szybko ten tydzień zleciał

reklama
larvunia fajnie wygląda, ale troche ciężki jak na taki wózek - zreszta sama pisałaś że chcesz coś lekkiego, to ten moim zdaniem lekki nie jest :no:
i te rączki ma jakieś dziwne jak dla mnie.
może karina będzie miała jakiś fajny i taniej? ;-):-)

witam wieczorowo, wreszcie wszystko nadrobilam-nie bylo tego duzo;-)

helo melduje ze zyje :-)

HANIA WCZORAJ ZACZELA RACZKOWAC:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:

u nas jest Agnieszka juz,mam super luzik bo mi wszystko sprzata :-) i nie pozwala nic robic bo ona chce :rofl2: chyba ja zostawie :-D:-D:-D:-D

brzuch mi lata na maxa,ale wierciuch z maluszka :-) kopie ze az milo

gratki dla Hani!!
No i super masz funfelke, ze ci tak pomaga:tak:
Jak zdrowko?
no i buziolek w brzucho dla brzdaca :-D

a ja przekręciłam dziś kostke..mam całą spuchnietą...na szczęscie nie boli ale spuchnięta jak cholera jest...ehhh

jak kostka??

Asix kiedy jedziesz do Polski?

ja sobie dziś kupiłam taka pościel :-):-) zawsze o takiej marzyłam
ale założe ja dopiero na noc poślubna ;-)

w czwartek o 8,00 rano mam lot...
posciel jest swietna tylko... mialam podobna i mi przescieradlo zafarbowala jak pralam , wiec radze sprawdzic, czy nie farbuje:tak:

Mateusz raczkuje :szok::-D:-D

Gartki dla Matt-a:-D

Ja wpadam się pożegnać. Jutro rano obrona:baffled:
Nie ma dziś głowy do niczego a z nerwów to ja już nawet nie wiem jak się nazywam:errr:

Trzymjacie kciuki.
Bajos lejdis

trzymam kciuki:tak: daj znac "po"

a u mnie pranko poprane no i jutro mnie pewnie czeka prasowanie:no: tez tego nie trawie
M jutro idzie do pracy na 10,00, bo przychodzi gosciu ogladac samochod po wypadku no i ocenic szkody, zobaczymy co powie-takze ja pewnie jutro juz bede biegala od rana z nerwow, bo ta zje.... firma ubezpieczeniowa sie zaczyna cos migac jak wroce z wakacji a sprawa nie bedzie zalatwiona to normalnie biore prawnika bo tak byc nie moze, ze nawet zadnych informacji nie chca udzielic-a M sie do pracy pociagami tlucze:wściekła/y::no::angry:
dobrze ze tylko te 3 dni, bo w czwartek juz POLAND:-D:-p

moze naklikam cos o pracy w weekend...
bylo mega ciezko jak zaczelam o 14 to skonczylam o 24,00 brak czasu na jedzenie, czy pojscie do toalety caly czas bieg no i moze wypilam z 2 kubki zimnej wody a w nocy tak mnie bolaly nogi ze nie moglam usnac-ale powiem wam, ze mam caly czas jazdy w nocy z Mattim tzn. sie budzi no i myslalam, ze nie dam rady w pracy a tu suprise:-D nie wiedzialam, ze jeszcze mialam taki zasob energii no i po 3 godzinach snu trzeba bylo wstac znowu do roboty-ale tym razem pracowalysmy w teamie no i zdecydowanie bylo lepiej-szybko sie ze wszystkim uwijalysmy to i czas, zeby chwile gdzies posiedziec byl... jak bede potrzebowla kaski to smigam znowu, tylko ze normalnie w sobote nie moglam sie skupic tak tesknilam za malym-wylam juz w metrze... takze w razie co to nastepnym razem owszem tylko ze mniej godzin

reklama
:-DDzien dobry:wściekła/y:
Oczywiście ja po sniadaniu bo Olka nie śpi od 4,18:wściekła/y:i jeszcze spadła mi z łóżka nie płakała tylko pełzała po podłodze.Nie wiem jak długo tam była bo ja kimałam sobie:-(aż wstyd.Teraz śpi bo co tam trzeba odespać baraszkowanie.Jak tak dalej pójdzie to będę chodziła spac o 21 żeby zdążyć się wyspać:tak:

Heloł:-)

Witam po tygodniowej przerwie. Pies mi zeżarł kabel od netu i nie mogłam się doprosić administracji żeby ktos mi to naprawił. Raczej nie nadrobię co naskrobałyście. Ale teraz będę na bieżąco:-)
Bira:-D:-D:-D:-D

wiem ze nie odpowiedni watek, wybaczcie...
Nowość wózek FLASH firmy CONECO + MEGA GRATISY (388657932) - Aukcje internetowe Allegro

takie cosik... mi sie podoba, ale czy bedzie praktyczny? :confused:

pozdrawiam i milej nocy :*
Larvuniu dużo takich jeździ więc chyba są ludzie zadowoleni.Wydaje się fajny tylko nie wiem jak w praktyce te rączki

Larvuniu wózeczek bomba.Sama się na niego czaiłam.I wcale jak na spacerówke nie jest ciężki ;-)

Mam już sukienke tralala :tak::-D:-D
Anineczka dawaj foty;-)

moze naklikam cos o pracy w weekend...
bylo mega ciezko jak zaczelam o 14 to skonczylam o 24,00 brak czasu na jedzenie, czy pojscie do toalety caly czas bieg no i moze wypilam z 2 kubki zimnej wody a w nocy tak mnie bolaly nogi ze nie moglam usnac-ale powiem wam, ze mam caly czas jazdy w nocy z Mattim tzn. sie budzi no i myslalam, ze nie dam rady w pracy a tu suprise:-D nie wiedzialam, ze jeszcze mialam taki zasob energii no i po 3 godzinach snu trzeba bylo wstac znowu do roboty-ale tym razem pracowalysmy w teamie no i zdecydowanie bylo lepiej-szybko sie ze wszystkim uwijalysmy to i czas, zeby chwile gdzies posiedziec byl... jak bede potrzebowla kaski to smigam znowu, tylko ze normalnie w sobote nie moglam sie skupic tak tesknilam za malym-wylam juz w metrze... takze w razie co to nastepnym razem owszem tylko ze mniej godzin
Asix zawsze to jakieś oderwanie od garów, dziecka i prania nawet jak nogi tak bolą.Wiem coś o tym bo czasami jak chodziłam na dyzury do aptek w marketach a tam było zawsze dużo ludzi to wracałam po 10 godzinach na czworakach.Było minęło orałam wtedy jak wariat już nigdy więcej do marketu:tak:
Ja tez jak wyjde na dłuzej to tęsknię za dziećmi ale jak pomyślę zaraz o przyjemnosciach domowych np.prasowaniu to już przestaję:-D

Do góry