anineczka
królowa mrówek :P
Aha
I moj młody zapomniał dziś chyba jak się raczkuje
Od rana nie zrobił 2 kroczków
I moj młody zapomniał dziś chyba jak się raczkuje
Od rana nie zrobił 2 kroczków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Women nie doczytalam,ze Dorianek tez smiga
Gratki ;-):-)
Antek jak mial trzydniowke to goraczkowal 2 dni a na 4 dzien mial wysypke.
Chyba byla przez 2 dni.Juz nie pamietam dokladnie bo mial wtedy 10 miesiecy
Och... no to juz mam pewnosc ze to trzydniowka
Misia... to faktycznie Igi daje rade bez cyca... U mnie Oskar jak mial ta goraczke to nic nie chcial tylko cycyusia... i nawet jak zje obiadek to na oniec jest cyc
A Wiku rzadzi pewnie teraz u babci... a z reguly u babuni mozna wiecej
Anineczko, masz swieta racje, w Polsce antybiotyk to regula... ach... dziekuje Bogu, ze nie posluchlama tej pipy grochowej i nie dalam antybiotyku...
Wisienka, to u Davidka wysypka pojawila sie razem z tempertura?
Women, Dorian mial ta trzydniowke wtedy co mial taka wysoka goraczke jak pislas, "ze lecial przez rece"?
Beata, Ty to masz dobrze... mieszkasz nad morzem...
sabinko dziękuję ja już 4 pijędzień dobry:-)
Beatko kaweczka?:-)
Sabinko no moja tez nie raczkuje raczej obraca się wokół własnej osia spacerki nad morzem fajne ale nam juz się znudziły.Ja zazdroszczę z kolei twoich gór:-)Beatko ale Ci zazdroszcze tych spacerków nad morzem!:-) super macie...!:-) a co do burzy to ja uwielbiam!:-) ale jak siedze w domu:-)
ale u nas znowu upał więc beda spacerki:-)
oj to tylko Kapik nie raczkuje tutaj:-):-)???:-)
U nas też rześkie Misia aż nadto bo wiatr szalejeDzień dobry kochane!
Właśnie gotuję wodę na kawkę
Beatko burza u nas szalała na całego w nocy, strasznie grzmiało i mocno padało. Ale teraz za to jakie rześkie powietrze Uwielbiam to!
Wisienka nie zadobrze masz?dzien dobry
ale tu pusto znowu było
Beata mój synek też spał jak nigdy zasnał mi o 19:30 i spał do 9 rano
tzn o 6-7 się obudził na cyca, pociumkał troszeczke i dalej zasnął ale to i tak rekord.
Anulka wspaniały prezent:-)Dzien dobry
Sabinko, moj Oskarus tez nie raczkuje ...choc unosi dupke w gore i kreci sie wokol wlasnej osi... takze przemieszcza sie po swojemu
Wisienko, to pieknie spal Davidek
U nas Oskarus dalej muchomorek - wysypany na maxa... juz nawt na brzuszku:-( ale dobrze, ze to to i obeszlo sie bez lekow
No a tak poza tym, to synus sie postaral i ma dla tatusia piekny prezent 2 zabki 1i2 gorne, prawe... lewe pewnie tez juz tuz tuz... takze sie mocno na cierpial i zabki i ta trzydniowka z goraczka... Moj dzielny sunus ale prezent wyjatkowy
A tak poza tym to u nas pogoda cudna, ale w nocy tez cos padalo, walilo w okna dachowe jak cholera... ale burzy nie bylo;-)
Zaraz zmykam do miasta, a teraz Oskarus spatunia;-)
Anineczko zdrówka;-):-)Hej hej
To dzisiaj dzien ojca?
Bo irlandzi przeoczyłam to chociaż polski bedzie
Sabinko nie nie kupiłam nic :-(
Ehhh mam czas do piątku wieczor.
Aniulko nieźle Oskarek idzie z ząbkami ;-)
Ja dziś nie wyspana bo mlody co chwile jadl butle w nocy
Niewiem co zrobic,bo widze,że w nocy nadrabia to swoje niejedzenie w dzien
A moj maż chory
Nieźle go ten Clapton załatwił
Mnie już pobolewa gardło
Women miłej wycieczki;-)anineczka dzieki za gratki hehe ale dorian smiga do tyłu a nie do przodu hehe i w tym problem ale kaleczy sie strasznie,za to pieknie juz siedzi.
anulka jak lał sie przez ręce to był chory to nie wtedy to mial wirusa jakiegos,na antybiotyku był
trzydniówke jak miała to miał około 38 stopni nie było tak zle
Ja mówie dzien dobry i uciekam
za chwile bedzie po mnie Czarek z córą i jedziemy na wycieczkę z dziećmi
Wiec do wieczorka moje miłe
Bużka :-)