reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
O Women nie doczytalam,ze Dorianek tez smiga :-D
Gratki ;-):-)

Antek jak mial trzydniowke to goraczkowal 2 dni a na 4 dzien mial wysypke.
Chyba byla przez 2 dni.Juz nie pamietam dokladnie bo mial wtedy 10 miesiecy :tak:

anineczka dzieki za gratki hehe ale dorian smiga do tyłu a nie do przodu hehe i w tym problem ale kaleczy sie strasznie,za to pieknie juz siedzi.

Och... no to juz mam pewnosc ze to trzydniowka:zawstydzona/y::-p

Misia... to faktycznie Igi daje rade bez cyca... U mnie Oskar jak mial ta goraczke to nic nie chcial tylko cycyusia... i nawet jak zje obiadek to na oniec jest cyc:-p:laugh2:
A Wiku rzadzi pewnie teraz u babci... a z reguly u babuni :-p mozna wiecej:laugh2::laugh2:

Anineczko, masz swieta racje, w Polsce antybiotyk to regula... ach... dziekuje Bogu, ze nie posluchlama tej pipy grochowej i nie dalam antybiotyku...

Wisienka, to u Davidka wysypka pojawila sie razem z tempertura?

Women, Dorian mial ta trzydniowke wtedy co mial taka wysoka goraczke jak pislas, "ze lecial przez rece"?

Beata, Ty to masz dobrze... mieszkasz nad morzem...:tak::tak::tak:

anulka jak lał sie przez ręce to był chory to nie wtedy to mial wirusa jakiegos,na antybiotyku był
trzydniówke jak miała to miał około 38 stopni nie było tak zle

Ja mówie dzien dobry i uciekam
za chwile bedzie po mnie Czarek z córą :-pi jedziemy na wycieczkę z dziećmi
Wiec do wieczorka moje miłe
Bużka :-)

helo

wyobrazcie sobie ze wczoraj CALY dzien i noc spedzilam w lozku
normalnie moje oslabienie osiagnelo apogeum
myslalam ze dzis bede tryskala energia ale jednak nie

dobrze ze Agusia jest u nas,przejela wiele moich obowiazkow i naprawde jest mi mega lekko

a co do zostania...ona jest na urlopie wiec...niestety

dzień dobry:-)
Beatko kaweczka?:-)
sabinko dziękuję ja już 4 piję:szok:

Beatko ale Ci zazdroszcze tych spacerków nad morzem!:-) super macie...!:-) a co do burzy to ja uwielbiam!:-) ale jak siedze w domu:-)
ale u nas znowu upał więc beda spacerki:-)

oj to tylko Kapik nie raczkuje tutaj:-):-)???:-)
Sabinko no moja tez nie raczkuje raczej obraca się wokół własnej osi:tak:a spacerki nad morzem fajne ale nam juz się znudziły.Ja zazdroszczę z kolei twoich gór:-)

Dzień dobry kochane!

Właśnie gotuję wodę na kawkę :tak:

Beatko burza u nas szalała na całego w nocy, strasznie grzmiało i mocno padało. Ale teraz za to jakie rześkie powietrze :tak: Uwielbiam to!
U nas też rześkie Misia aż nadto bo wiatr szaleje:tak:

dzien dobry

ale tu pusto znowu było :szok::szok:

Beata mój synek też spał jak nigdy zasnał mi o 19:30 i spał do 9 rano :szok::szok:
tzn o 6-7 się obudził na cyca, pociumkał troszeczke i dalej zasnął ale to i tak rekord.

Wisienka nie zadobrze masz?:-D

Dzien dobry

Sabinko, moj Oskarus tez nie raczkuje:-p:zawstydzona/y::szok: ...choc unosi dupke w gore i kreci sie wokol wlasnej osi... takze przemieszcza sie po swojemu:laugh2:

Wisienko, to pieknie spal Davidek:tak:

U nas Oskarus dalej muchomorek - wysypany na maxa... juz nawt na brzuszku:-( ale dobrze, ze to to i obeszlo sie bez lekow:blink:

No a tak poza tym, to synus sie postaral i ma dla tatusia piekny prezent 2 zabki 1i2 gorne, prawe... lewe pewnie tez juz tuz tuz... takze sie mocno na cierpial i zabki i ta trzydniowka z goraczka... Moj dzielny sunus:blink: ale prezent wyjatkowy:laugh2:

A tak poza tym to u nas pogoda cudna, ale w nocy tez cos padalo, walilo w okna dachowe jak cholera... ale burzy nie bylo;-)

Zaraz zmykam do miasta, a teraz Oskarus spatunia;-)
Anulka wspaniały prezent:tak::-)

Hej hej

To dzisiaj dzien ojca?
Bo irlandzi przeoczyłam to chociaż polski bedzie :zawstydzona/y::laugh2:

Sabinko nie nie kupiłam nic :-(
Ehhh mam czas do piątku wieczor.

Aniulko nieźle Oskarek idzie z ząbkami ;-):tak::tak:

Ja dziś nie wyspana bo mlody co chwile jadl butle w nocy :angry:
Niewiem co zrobic,bo widze,że w nocy nadrabia to swoje niejedzenie w dzien :baffled:

A moj maż chory :wściekła/y:
Nieźle go ten Clapton załatwił :angry::baffled:
Mnie już pobolewa gardło :wściekła/y:
Anineczko zdrówka;-):-)

anineczka dzieki za gratki hehe ale dorian smiga do tyłu a nie do przodu hehe i w tym problem ale kaleczy sie strasznie,za to pieknie juz siedzi.

anulka jak lał sie przez ręce to był chory to nie wtedy to mial wirusa jakiegos,na antybiotyku był
trzydniówke jak miała to miał około 38 stopni nie było tak zle

Ja mówie dzien dobry i uciekam
za chwile bedzie po mnie Czarek z córą :-pi jedziemy na wycieczkę z dziećmi
Wiec do wieczorka moje miłe
Bużka :-)
Women miłej wycieczki:tak:;-)
Karina, Bira hallo gdzie wy/

anulka gratuluje ząbków! faktycznie ładną niespodzianke zrobił tatusiowi, to jak Kacperek Sabinie na dzień mamy :-D:-D

women miłej wycieczki!! Masz może zdjęcie Czarka? :-):-)

Beata :-D:-D nie, jeszcze lepiej by było jakby sie nie obudził o tej 6 na cyca i pospał do 11
:-):-) wtedyt to bym była zadowolona i wyspana ;-)

lilka zdrówka dla dziewczynek i buziak dla Hani :-):-)

ja już po spacerku, mały po obiadku ładnie śpi :-):-) miodzio

dziendoberek kochane
troche pospalam-musialam odespac weekend no bo bylam w pracy no i w sumie z soboty na niedziele spalam3 godz. no i wczoraj taez praca wiec wrocilam wieczorkiem(bylam na 5 podwojnych expresso) wiec usnac nie moglam...:(
dzis u was nie poczytam, bo mam taki chajzel w chacie, ze mozna sie przewrocic:( dzieki za wszystko co naspisalyscie na zamnknietym-duzo mi to daje do myslenia
trzymajcie sie cieplutko..
zdrowka dla chorych babli zycze....i dla chorych mamus tez (anulka ;)

Witam , ja tak tylko przelotem:-) , nadrobiłam to co się przez weekend działo i widze że tu pustki były :rofl2:
u nas z małą juz prawie dobrze:tak:kataru nie ma, kichnie jeszcze czasami ale nosek czysty :blink:niestety mnie od wczoraj gardło boli :baffled:, chyba jakiś wirus szaleje , w około wszyscy się skarżą na ból gardła taki 1-2 dniowy,:no: u nas gorąco ale straszny wiatr :confused:

lilka
duzo zdrówka dla ciebie i Hani oszczędzaj sie kobitko:-D:-D:-D

reklama
czesc dziewczyny
nie poczytam co u was bo jest strasznie goraco teraz jest jeszcze 35 stopni
maly spal dzis tylko polgodziny i jest mu goraco
a mnie boli glowa ............

Do góry