reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dziendoberek kochane
troche pospalam-musialam odespac weekend no bo bylam w pracy no i w sumie z soboty na niedziele spalam3 godz. no i wczoraj taez praca wiec wrocilam wieczorkiem(bylam na 5 podwojnych expresso) wiec usnac nie moglam...:(
dzis u was nie poczytam, bo mam taki chajzel w chacie, ze mozna sie przewrocic:( dzieki za wszystko co naspisalyscie na zamnknietym-duzo mi to daje do myslenia
trzymajcie sie cieplutko..
zdrowka dla chorych babli zycze....i dla chorych mamus tez (anulka ;)
Asix ale weekend no to miałaś moze w tygodniu uda się odespać:-)

Witam , ja tak tylko przelotem:-) , nadrobiłam to co się przez weekend działo i widze że tu pustki były :rofl2:
u nas z małą juz prawie dobrze:tak:kataru nie ma, kichnie jeszcze czasami ale nosek czysty :blink:niestety mnie od wczoraj gardło boli :baffled:, chyba jakiś wirus szaleje , w około wszyscy się skarżą na ból gardła taki 1-2 dniowy,:no: u nas gorąco ale straszny wiatr :confused:

lilka duzo zdrówka dla ciebie i Hani oszczędzaj sie kobitko:-D:-D:-D
Dziunia to dobrze że Oliwka ma sie lepiej:tak:

czesc dziewczyny
nie poczytam co u was bo jest strasznie goraco teraz jest jeszcze 35 stopni
maly spal dzis tylko polgodziny i jest mu goraco
a mnie boli glowa ............
Mirka mnie tez boli:wściekła/y:
i jeszcze fura prasowania biore się.U nas chyba znowu zaraz bedzie burza wiatr szaleje masakra normalnie

reklama
Hej...

u nas upalnie... uffffffffffff, Beatko zazdroszcze witru i burzy...

Asix, to widze, zeciezko bylo, ale dobrze, ze juz jestes z nami;-)

Anineczko, usmialam sie ze Matt zapomnial jak sie raczkuje:laugh2::laugh2: zaraz pewnie sobie przypomni;-);-)

U nas wysypka dalej... dziewczyny, dzwonilam do tego naszego lekarza, mowil, ze wysypka przy trzydniowce trwa 1-2 dni... u nas wczoraj juz byla... no i ze to moze byc tez rozyczka... jak jutro bedzie nadal wysypka, to kazal nam dzwonic do niego i sie umowic na obejrzenie Oskarka...
Ale z tego co kojarze, to pisalyscie ze wysypka moze dluzej schodzic, prawda????
Choc tak naprawde to nie wiem co lepsze trzydniowka czy rozyczka... Jedno i drugie bez zadnych powiklan i przechodzi sie raz... lekow sie nie podaje... tyle ze jak rozyczka to ja i maz pewnie zlapiemy, bo nigdy nie chorowalismy:baffled:

Idę kłaść dzieciaki jak zaraz nie usną to nie wytrzymam:wściekła/y:moja Ola to diabeł:tak::-Dteraz taka paskuda się zrobiła cały czas warczy jak pies jak coś chce wyciąga moje suszarki ,szczotki do włosów i klamry i oczywiscie do buzi.Własnie ma pełno włosów w buzi

Beatko, to chyba tak maja wszystkie dzieci... Oskar tez tak dokazuje, ze masakra... padam na pysk... dobrze ze wlasnie usnal... ale ostatnio i tak budzi sie w nocy z placzem i konczy spac u ns w lozku, a robi przy tym takie akrobacjie, ze szok... takze nawet noca nie ma luzu:no::-p:-p

Karina, czaje sie na wozek chicco... bedziesz miec? pilne:-p:-p:laugh2:

widzę że dzisiaj jakos pusto:-D, ja tylko na szybko bo góóóóóóra prasowania mnie czeka (nie jesteś sama beatko) :tak::tak::tak: muszę jeszcze przygotować parę rzeczy na jutro bo mój mężulo jutro ma urodziny o czym nie chce by mu przypominać :-D( kończy 30:-p i jest załamany:baffled:) nie robiłam mu prezentu bo troszkę krucho z kasą ale za to będzie dobry obiadek no a potem jak mała pozwoli to i może "deserek" :-D:-D:-D:-D

mirka współczuje upałów , wiem jak to ciężko jak dzidzia marudzi bo gorąco , nie chce spać a tu jeszcze ból głowy :baffled::no: masakra

beata no no mały diabełek :rofl2::rofl2::laugh2:, moja niunia uwielbia wyrywać mi włosy:baffled: , zazwyczaj mam związane i jak rozpuszcze to to cap i szarpie ile wlezie :szok::laugh2: a potem pełne garście ( a mężulo się dziwi że cały czas związane nosze)

dziunia ja wlansie sknczylam prasowac :baffled: jaaaaak ja tego nie lubie :errr::laugh2:

teraz ide do kuchni naczynia do zmywary powkladac..., obiad na 2 dni zrobic a pozniej stos maili mam do pisania do pracy :nerd:

wiecie co kochane chyba musze kupic nowy wozek malemu. Ten co teraz mam zby- wall (nie wiem jak sie to pisze) to strasznie ciezki. Tzn ciezko mi z malym i wozkiem i psem... kurde jako gondolka to super wozek ale teraz to masakra.... myslalam nad "coneco flash". Co wy na to? Nie stac mnie na drozsze... w tej cenie to chyba oki co?

Ja wpadam się pożegnać. Jutro rano obrona:baffled:
Nie ma dziś głowy do niczego a z nerwów to ja już nawet nie wiem jak się nazywam:errr:

Trzymjacie kciuki.
Bajos lejdis

dziunia ja wlansie sknczylam prasowac :baffled: jaaaaak ja tego nie lubie :errr::laugh2:

teraz ide do kuchni naczynia do zmywary powkladac..., obiad na 2 dni zrobic a pozniej stos maili mam do pisania do pracy :nerd:

wiecie co kochane chyba musze kupic nowy wozek malemu. Ten co teraz mam zby- wall (nie wiem jak sie to pisze) to strasznie ciezki. Tzn ciezko mi z malym i wozkiem i psem... kurde jako gondolka to super wozek ale teraz to masakra.... myslalam nad "coneco flash". Co wy na to? Nie stac mnie na drozsze... w tej cenie to chyba oki co?
Larvunia to wklejaj foty ja nawet nie wiem jak on wyglada:no:
Ja wpadam się pożegnać. Jutro rano obrona:baffled:
Nie ma dziś głowy do niczego a z nerwów to ja już nawet nie wiem jak się nazywam:errr:

Trzymjacie kciuki.
Bajos lejdis
Elbra no to daję Ci kopa w d..e na szczęście:-Dja tez w przeddzień obrony żygałam z nerwów jak głupia daj nam szybko znać jak poszło:tak:

No to spadam bo jutro po mężulka jadę
Dziunia u mnie to deseru czuję że nie będzie bo mój skonany jak zawsze po podróży i dzisiaj jeszcze do 1 w nocy pracuje:-DOdbijemy sobie potem:-);-)

reklama
Heloł:-)

Witam po tygodniowej przerwie. Pies mi zeżarł kabel od netu i nie mogłam się doprosić administracji żeby ktos mi to naprawił. Raczej nie nadrobię co naskrobałyście. Ale teraz będę na bieżąco:-)

Do góry