reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dziendoberek kochane
troche pospalam-musialam odespac weekend no bo bylam w pracy no i w sumie z soboty na niedziele spalam3 godz. no i wczoraj taez praca wiec wrocilam wieczorkiem(bylam na 5 podwojnych expresso) wiec usnac nie moglam...:(
dzis u was nie poczytam, bo mam taki chajzel w chacie, ze mozna sie przewrocic:( dzieki za wszystko co naspisalyscie na zamnknietym-duzo mi to daje do myslenia
trzymajcie sie cieplutko..
zdrowka dla chorych babli zycze....i dla chorych mamus tez (anulka ;)
Asix ale weekend no to miałaś moze w tygodniu uda się odespać:-)

Witam , ja tak tylko przelotem:-) , nadrobiłam to co się przez weekend działo i widze że tu pustki były :rofl2:
u nas z małą juz prawie dobrze:tak:kataru nie ma, kichnie jeszcze czasami ale nosek czysty :blink:niestety mnie od wczoraj gardło boli :baffled:, chyba jakiś wirus szaleje , w około wszyscy się skarżą na ból gardła taki 1-2 dniowy,:no: u nas gorąco ale straszny wiatr :confused:

lilka duzo zdrówka dla ciebie i Hani oszczędzaj sie kobitko:-D:-D:-D
Dziunia to dobrze że Oliwka ma sie lepiej:tak:

czesc dziewczyny
nie poczytam co u was bo jest strasznie goraco teraz jest jeszcze 35 stopni
maly spal dzis tylko polgodziny i jest mu goraco
a mnie boli glowa ............
Mirka mnie tez boli:wściekła/y:
i jeszcze fura prasowania biore się.U nas chyba znowu zaraz bedzie burza wiatr szaleje masakra normalnie

reklama
Hej...

u nas upalnie... uffffffffffff, Beatko zazdroszcze witru i burzy...

Asix, to widze, zeciezko bylo, ale dobrze, ze juz jestes z nami;-)

Anineczko, usmialam sie ze Matt zapomnial jak sie raczkuje:laugh2::laugh2: zaraz pewnie sobie przypomni;-);-)

U nas wysypka dalej... dziewczyny, dzwonilam do tego naszego lekarza, mowil, ze wysypka przy trzydniowce trwa 1-2 dni... u nas wczoraj juz byla... no i ze to moze byc tez rozyczka... jak jutro bedzie nadal wysypka, to kazal nam dzwonic do niego i sie umowic na obejrzenie Oskarka...
Ale z tego co kojarze, to pisalyscie ze wysypka moze dluzej schodzic, prawda????
Choc tak naprawde to nie wiem co lepsze trzydniowka czy rozyczka... Jedno i drugie bez zadnych powiklan i przechodzi sie raz... lekow sie nie podaje... tyle ze jak rozyczka to ja i maz pewnie zlapiemy, bo nigdy nie chorowalismy:baffled:

Idę kłaść dzieciaki jak zaraz nie usną to nie wytrzymam:wściekła/y:moja Ola to diabeł:tak::-Dteraz taka paskuda się zrobiła cały czas warczy jak pies jak coś chce wyciąga moje suszarki ,szczotki do włosów i klamry i oczywiscie do buzi.Własnie ma pełno włosów w buzi

Beatko, to chyba tak maja wszystkie dzieci... Oskar tez tak dokazuje, ze masakra... padam na pysk... dobrze ze wlasnie usnal... ale ostatnio i tak budzi sie w nocy z placzem i konczy spac u ns w lozku, a robi przy tym takie akrobacjie, ze szok... takze nawet noca nie ma luzu:no::-p:-p

Karina, czaje sie na wozek chicco... bedziesz miec? pilne:-p:-p:laugh2:

widzę że dzisiaj jakos pusto:-D, ja tylko na szybko bo góóóóóóra prasowania mnie czeka (nie jesteś sama beatko) :tak::tak::tak: muszę jeszcze przygotować parę rzeczy na jutro bo mój mężulo jutro ma urodziny o czym nie chce by mu przypominać :-D( kończy 30:-p i jest załamany:baffled:) nie robiłam mu prezentu bo troszkę krucho z kasą ale za to będzie dobry obiadek no a potem jak mała pozwoli to i może "deserek" :-D:-D:-D:-D

mirka współczuje upałów , wiem jak to ciężko jak dzidzia marudzi bo gorąco , nie chce spać a tu jeszcze ból głowy :baffled::no: masakra

beata no no mały diabełek :rofl2::rofl2::laugh2:, moja niunia uwielbia wyrywać mi włosy:baffled: , zazwyczaj mam związane i jak rozpuszcze to to cap i szarpie ile wlezie :szok::laugh2: a potem pełne garście ( a mężulo się dziwi że cały czas związane nosze)

dziunia ja wlansie sknczylam prasowac :baffled: jaaaaak ja tego nie lubie :errr::laugh2:

teraz ide do kuchni naczynia do zmywary powkladac..., obiad na 2 dni zrobic a pozniej stos maili mam do pisania do pracy :nerd:

wiecie co kochane chyba musze kupic nowy wozek malemu. Ten co teraz mam zby- wall (nie wiem jak sie to pisze) to strasznie ciezki. Tzn ciezko mi z malym i wozkiem i psem... kurde jako gondolka to super wozek ale teraz to masakra.... myslalam nad "coneco flash". Co wy na to? Nie stac mnie na drozsze... w tej cenie to chyba oki co?

Ja wpadam się pożegnać. Jutro rano obrona:baffled:
Nie ma dziś głowy do niczego a z nerwów to ja już nawet nie wiem jak się nazywam:errr:

Trzymjacie kciuki.
Bajos lejdis

dziunia ja wlansie sknczylam prasowac :baffled: jaaaaak ja tego nie lubie :errr::laugh2:

teraz ide do kuchni naczynia do zmywary powkladac..., obiad na 2 dni zrobic a pozniej stos maili mam do pisania do pracy :nerd:

wiecie co kochane chyba musze kupic nowy wozek malemu. Ten co teraz mam zby- wall (nie wiem jak sie to pisze) to strasznie ciezki. Tzn ciezko mi z malym i wozkiem i psem... kurde jako gondolka to super wozek ale teraz to masakra.... myslalam nad "coneco flash". Co wy na to? Nie stac mnie na drozsze... w tej cenie to chyba oki co?
Larvunia to wklejaj foty ja nawet nie wiem jak on wyglada:no:
Ja wpadam się pożegnać. Jutro rano obrona:baffled:
Nie ma dziś głowy do niczego a z nerwów to ja już nawet nie wiem jak się nazywam:errr:

Trzymjacie kciuki.
Bajos lejdis
Elbra no to daję Ci kopa w d..e na szczęście:-Dja tez w przeddzień obrony żygałam z nerwów jak głupia daj nam szybko znać jak poszło:tak:

No to spadam bo jutro po mężulka jadę
Dziunia u mnie to deseru czuję że nie będzie bo mój skonany jak zawsze po podróży i dzisiaj jeszcze do 1 w nocy pracuje:-DOdbijemy sobie potem:-);-)

reklama
Heloł:-)

Witam po tygodniowej przerwie. Pies mi zeżarł kabel od netu i nie mogłam się doprosić administracji żeby ktos mi to naprawił. Raczej nie nadrobię co naskrobałyście. Ale teraz będę na bieżąco:-)

Do góry