reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Anineczka kupiłaś sukienke????????????/
Wisienka byliśmy aż 1,5 godzinki u tesciowej:D:-) powiedziałam że pięna pogoda i trzeba ja wykorzystać na spacerki:-)
Women gratulacje dla dorianka za raczkowanie:-)
Anulka oby szybciutko zniknęło chorubsko od Oskarka..:-)
Anineczka dla Matiego tez gratki za raczkowanie:-)
Misia ale masz luz :-) co jeden maluch to nie dwóch:-)
Beatko ale Ci zazdroszcze tych spacerków nad morzem!:-) super macie...!:-) a co do burzy to ja uwielbiam!:-) ale jak siedze w domu:-)
ale u nas znowu upał więc beda spacerki:-)

oj to tylko Kapik nie raczkuje tutaj:-):-)???:-)

Dzień dobry kochane!

Właśnie gotuję wodę na kawkę :tak:

Beatko burza u nas szalała na całego w nocy, strasznie grzmiało i mocno padało. Ale teraz za to jakie rześkie powietrze :tak: Uwielbiam to!

dzien dobry

ale tu pusto znowu było :szok::szok:

Beata mój synek też spał jak nigdy zasnał mi o 19:30 i spał do 9 rano :szok::szok:
tzn o 6-7 się obudził na cyca, pociumkał troszeczke i dalej zasnął ale to i tak rekord.

Sabina myśmy też wczoraj byli u teściów, ale troche dłużej posiedzieliśmy
jak kostka?

Dzien dobry

Sabinko, moj Oskarus tez nie raczkuje:-p:zawstydzona/y::szok: ...choc unosi dupke w gore i kreci sie wokol wlasnej osi... takze przemieszcza sie po swojemu:laugh2:

Wisienko, to pieknie spal Davidek:tak:

U nas Oskarus dalej muchomorek - wysypany na maxa... juz nawt na brzuszku:-( ale dobrze, ze to to i obeszlo sie bez lekow:blink:

No a tak poza tym, to synus sie postaral i ma dla tatusia piekny prezent 2 zabki 1i2 gorne, prawe... lewe pewnie tez juz tuz tuz... takze sie mocno na cierpial i zabki i ta trzydniowka z goraczka... Moj dzielny sunus:blink: ale prezent wyjatkowy:laugh2:

A tak poza tym to u nas pogoda cudna, ale w nocy tez cos padalo, walilo w okna dachowe jak cholera... ale burzy nie bylo;-)

Zaraz zmykam do miasta, a teraz Oskarus spatunia;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej

To dzisiaj dzien ojca?
Bo irlandzi przeoczyłam to chociaż polski bedzie :zawstydzona/y::laugh2:

Sabinko nie nie kupiłam nic :-(
Ehhh mam czas do piątku wieczor.

Aniulko nieźle Oskarek idzie z ząbkami ;-):tak::tak:

Ja dziś nie wyspana bo mlody co chwile jadl butle w nocy :angry:
Niewiem co zrobic,bo widze,że w nocy nadrabia to swoje niejedzenie w dzien :baffled:

A moj maż chory :wściekła/y:
Nieźle go ten Clapton załatwił :angry::baffled:
Mnie już pobolewa gardło :wściekła/y:

Do góry