reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzien dobry
wpadam sie tylko pochwalić,ze Dorian zaczyna powoli raczkować ale do tyłu hehe
do tego jedna jedynka nam sie przebiła,druga jest w drodze wiec na dniach wyjdzie.
Miłego dnia życze

Dzien dobry...

Dziewczyny, wiecie cos o trzydniowce???

Anineczko?? Pamietam ,ze pisalas ze podejrzewalas u Mattiego... ale nie bylo wysypki.

U nas od srody byla wysoka goraczka, w piatek ustapila... wczoraj ok, a dzis nad ranem wysypka... Szok... Oskar wyglada jak muchomorek. Zadnych innych objawow nie mial, no ponoc lekko gardelko zaczerwinione i tyle... A wysypka jaest na calej glowce, karczku, i troszke na cialku... Zamieszczam fotki... No i wyglada mi to na ta owa trzydniowke, ale chcialam sie upewnic, co myslicie??

Anulka mi to wygląda na trzydniówkę
Dorian przechodził ją jakis miesiac temu i wyglądało to identycznie
Lekarz nic nie zalecił,powiedział ze wysypka sama zejdzie,radził tylko żeby smaować emolium

Women, dzieki Kochana... uspokoilas mnie troszke... ja tez czytalam, ze nic sie nie stosuje... Choc jedna madra lekarka kazala nam na ta goraczke brac antybiotyk - no bo niby zapalenie gardla... ale inny lekarz - suuuuuper, obejrzal w piatek Oskarka i stwerdzil, ze zdrowy... no tylko dzis ta wysypka...

A ile Dori meczyl sie z ta wysypka?? Wiesz, ze to choroba zakazna?:zawstydzona/y:

Anulka Dorian miał chyba 2 dni wysypkę 3 dnia juz schodziła wiec bez obaw
Nie miałam pojecia ze to zakaźne,mi mówiła pani dr ze to wirusowe z powietrza.
A ta lekarka co antybiotyk juz chciala dac to jakas stuknieta baba,boże jacy ludzie sie trafiają oszz

A dodam jeszcze ze DORIAN miał tą wysypkę tak jak Oskarek,na buzi,karku i troche na ramionkach i klatce piersiowej - identyczne kropeczki czerwone

reklama
Do góry