reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
:errr::errr::errr:

Apropos Larvuniu albo wczoraj przejeżdzałaś autkiem u mnie po wiosce (okolice Bielska Białej) albo masz sobowtóra:ninja2::oo:
Z uwagi, że są nikłe sznase że tutaj byłas a właściwie żadne stawiam na sobowtóra albo siostre bliźniaczke;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beata pilnuje pilnuje ;-):-):-)
ja w czwartek miałam grilla, super było

Asix kiedy jedziesz do Polski?

ja sobie dziś kupiłam taka pościel :-):-) zawsze o takiej marzyłam
ale założe ja dopiero na noc poślubna ;-)

Wisienka posciel super ale trzeba było od Sabinki zamówić:tak:ja bedę zamawiała ale jak kaski trochę będzie więcej może w przyszłym miesiacu:tak:
póki co mam luzik bo wszyscy śpią mieszkanko prawie błysk.Dostałam powera i od czwartku robię przemeblowania wszystko układam w koszyczki wiklinowe jak perfekcyjna pani domu:-D:-)a co tam.Jak wróce do pracy to nie bedzie juz na to czasu.jutro jeszcze kuchnia

:rofl2::rofl2::rofl2: heheheheheheheh elbra dobre :rofl2::rofl2::rofl2:
wczoraj jezdzilam po gorzowie, barlinku i wiosach wokolo no i u siebie w krzeszycach bylam :-p heheheh do bielska b. nie dojezdzam :-) heheheh w "pikaczento" jurajskiej mnie widzialas niby?? :-D

A bym zapomniała:rofl2:

Kathhe z okazji imieninek (chyba nie pomyliłam daty:zawstydzona/y:) wszystkiego naj..naj...najjj....spełnienia marzeń i pomyślnego ukończenia mgr :tak::tak::tak:
Buziaki!!!

No to dobranoc dziewuszki. Spadam ku męzusiowi bo mi już puka z zaściany:ninja2:

Wisienka posciel super ale trzeba było od Sabinki zamówić:tak:ja bedę zamawiała ale jak kaski trochę będzie więcej może w przyszłym miesiacu:tak:
póki co mam luzik bo wszyscy śpią mieszkanko prawie błysk.Dostałam powera i od czwartku robię przemeblowania wszystko układam w koszyczki wiklinowe jak perfekcyjna pani domu:-D:-)a co tam.Jak wróce do pracy to nie bedzie juz na to czasu.jutro jeszcze kuchnia

Beata chętnie bym zamówiła, ale sabina nie ma takich rozmarów poduszek, które ja potrzebuję ;-) no i trzeba by było wysyłać za granice a to też problem..
Daj mi tego powera :-D:-D

elbra, lavrunia:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Hej hej Dziewczynki.

Ja pije drineczka i czekam na męża aż wróci ze znajomymi z koncertu Erica Claptona.
A że znajomi nocują u nas to pewnie podrinkujemy dalej :laugh2:

Przepraszam,ale nie nadrobie choć nie ma tego za dużo.
Wyczytałam tylko,że z Oskarkiem Aniulki wsio okey.Ciesze się .
I widziałam pościel Wisienki.Fiu fiu.Śliczna.W sam raz na gorącą noc poślubną.
A kochana ty wiesz co się robi w taką noc? Dzieci! Tak więc do roboty :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry