reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
:errr::errr::errr:

Apropos Larvuniu albo wczoraj przejeżdzałaś autkiem u mnie po wiosce (okolice Bielska Białej) albo masz sobowtóra:ninja2::oo:
Z uwagi, że są nikłe sznase że tutaj byłas a właściwie żadne stawiam na sobowtóra albo siostre bliźniaczke;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beata pilnuje pilnuje ;-):-):-)
ja w czwartek miałam grilla, super było

Asix kiedy jedziesz do Polski?

ja sobie dziś kupiłam taka pościel :-):-) zawsze o takiej marzyłam
ale założe ja dopiero na noc poślubna ;-)

Wisienka posciel super ale trzeba było od Sabinki zamówić:tak:ja bedę zamawiała ale jak kaski trochę będzie więcej może w przyszłym miesiacu:tak:
póki co mam luzik bo wszyscy śpią mieszkanko prawie błysk.Dostałam powera i od czwartku robię przemeblowania wszystko układam w koszyczki wiklinowe jak perfekcyjna pani domu:-D:-)a co tam.Jak wróce do pracy to nie bedzie juz na to czasu.jutro jeszcze kuchnia

:rofl2::rofl2::rofl2: heheheheheheheh elbra dobre :rofl2::rofl2::rofl2:
wczoraj jezdzilam po gorzowie, barlinku i wiosach wokolo no i u siebie w krzeszycach bylam :-p heheheh do bielska b. nie dojezdzam :-) heheheh w "pikaczento" jurajskiej mnie widzialas niby?? :-D

A bym zapomniała:rofl2:

Kathhe z okazji imieninek (chyba nie pomyliłam daty:zawstydzona/y:) wszystkiego naj..naj...najjj....spełnienia marzeń i pomyślnego ukończenia mgr :tak::tak::tak:
Buziaki!!!

No to dobranoc dziewuszki. Spadam ku męzusiowi bo mi już puka z zaściany:ninja2:

Wisienka posciel super ale trzeba było od Sabinki zamówić:tak:ja bedę zamawiała ale jak kaski trochę będzie więcej może w przyszłym miesiacu:tak:
póki co mam luzik bo wszyscy śpią mieszkanko prawie błysk.Dostałam powera i od czwartku robię przemeblowania wszystko układam w koszyczki wiklinowe jak perfekcyjna pani domu:-D:-)a co tam.Jak wróce do pracy to nie bedzie juz na to czasu.jutro jeszcze kuchnia

Beata chętnie bym zamówiła, ale sabina nie ma takich rozmarów poduszek, które ja potrzebuję ;-) no i trzeba by było wysyłać za granice a to też problem..
Daj mi tego powera :-D:-D

elbra, lavrunia:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Hej hej Dziewczynki.

Ja pije drineczka i czekam na męża aż wróci ze znajomymi z koncertu Erica Claptona.
A że znajomi nocują u nas to pewnie podrinkujemy dalej :laugh2:

Przepraszam,ale nie nadrobie choć nie ma tego za dużo.
Wyczytałam tylko,że z Oskarkiem Aniulki wsio okey.Ciesze się .
I widziałam pościel Wisienki.Fiu fiu.Śliczna.W sam raz na gorącą noc poślubną.
A kochana ty wiesz co się robi w taką noc? Dzieci! Tak więc do roboty :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry