reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

I widziałam pościel Wisienki.Fiu fiu.Śliczna.W sam raz na gorącą noc poślubną.
A kochana ty wiesz co się robi w taką noc? Dzieci! Tak więc do roboty :laugh2::laugh2::laugh2:

annineczka
niestety, ale będe miała współlokatorów na ten czas i nie da rady poszaleć :no2: :-D:-D
udanego picia życzę!!!

ja już mówie dobranoc
proszę ładnie mi się tu zachowaywać ;-):-):-)

sabina co Ci sie z kostka stało:confused::confused::confused:

reklama
elbra eeeee..., co tam w peugocie :-p a czasem to nie byla najnowsza HONDA?? :-):-):-) ....ale bym chciala miec honde, kurde no... :-):-):-)

Hello

Larvuniu szybka dzisiaj jesteś po spacerku i śniadanku:tak::-)
no to stuk puk kawką

Wisienka a ile gości będzie bo na suwaczku widzę ze 2 miesiace zostało?:-)
Anineczko jak głowa po drinkach?

dzień doberek:-)

Wisienka śliczna ta pościel!:-) ale to fakt nie mam Twoich rozmiarów:-) z wysyłką nie byłby problem bo wysyłamy:-) hihih
moja kostka przekręciłam:-( mam zarąbiście spuchniętą chociąz i tak mniej niż wczoraj,,,:-( ja już miałam raz skręcona jak schodziłam z Kasprowego Wierchu źle stanęłam i poszła...ledwo potem doszłam do kuźnic...ehhh no i teraz muszę uważąć a wczoraj weszłam w dziurę zarośniętą trawą no i poszło;/
Anineczko u nas też wczoraj dzień z drineczkami..:-)
Kathe najlepszego z okazji imieninek kochana:-) obrony pracy na 5:-)
wogóle to wkur... mnie moi sąsiedzie i jakaś jestem zła ostatnio....no ale....za dużo opowiadania:-)
Elbra jakiś zwidy chyba masz:-) heheh chociaż może i to sobowtór Larvuni..:-) ja też ponoć mam i to nawet u nas w sączu:D znajomi na imprezach mnie widzą :-) i nawet podchodzą hehehe
Larvunia, Beatka stuk kaweczką:-)

miłej niedzilei u nas znów gorąco:-)

Ostatnia edycja:
Beatko no właśnie musze szczególnie że ja kierowca jeden z dwóch:-) dobrze że to lewa to sprzęgło mało będę używała:D

jejku jaki skwar chyba dziś basenik kapikowi rozłożę na DWORZE hehe:-) a ja dzis na obiad do teściowej jade...nie chciałam ale już nie byliśmy baaarrrdzo dawno wiec nie ma wyjścia:-)

buziak

Hej hej
Goscie pojechali.Na koncercie bylo super ale wrocili cali mokrz,taka pompa byla.
Dostalam koszulke z turne i kapelusz taki jak nosi E.Clapton :laugh2:

Kacyka na szczescie nie ma,ale len mnie zlapal a musze dzis kupic jakas sukienke :baffled:
Chcialam isc w zakiecie i spodniach na ten bal ale okazalo sie,ze maz musi byc w smokingu :laugh2: to wypadalo by jakas kiecke zalozyc :blink::baffled:

aaaa tak mi sie nie chce :no:

reklama
współlokatorów w sypialni a nie daj Boziu w łóżku ? :szok:

annineczka nie, współlokatorzy tzn, moja siostra i jej maz beda spac w Davidka pokoju a moja mama na dole w salonie :-):-) ale tu te ściany i podłogi tak cieńkie że wszystko słychać :zawstydzona/y: nie raz już sąsiedzi nas słyszeli :laugh2::laugh2:
gdzie się wybierasz że mąż musi mieć smoking?

Wisienka a ile gości będzie bo na suwaczku widzę ze 2 miesiace zostało?:-)

beata nie dużo, tylko 22, taki mały ślub w gronie najbliższych.

sabina miłego dnia u teściowej :-D:-D dbaj o kostke

a tu rzeczywiście pustki, w loto to chyba nikogo nie będzie :-(

Do góry