reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

I widziałam pościel Wisienki.Fiu fiu.Śliczna.W sam raz na gorącą noc poślubną.
A kochana ty wiesz co się robi w taką noc? Dzieci! Tak więc do roboty :laugh2::laugh2::laugh2:

annineczka
niestety, ale będe miała współlokatorów na ten czas i nie da rady poszaleć :no2: :-D:-D
udanego picia życzę!!!

ja już mówie dobranoc
proszę ładnie mi się tu zachowaywać ;-):-):-)

sabina co Ci sie z kostka stało:confused::confused::confused:

reklama
elbra eeeee..., co tam w peugocie :-p a czasem to nie byla najnowsza HONDA?? :-):-):-) ....ale bym chciala miec honde, kurde no... :-):-):-)

Hello

Larvuniu szybka dzisiaj jesteś po spacerku i śniadanku:tak::-)
no to stuk puk kawką

Wisienka a ile gości będzie bo na suwaczku widzę ze 2 miesiace zostało?:-)
Anineczko jak głowa po drinkach?

dzień doberek:-)

Wisienka śliczna ta pościel!:-) ale to fakt nie mam Twoich rozmiarów:-) z wysyłką nie byłby problem bo wysyłamy:-) hihih
moja kostka przekręciłam:-( mam zarąbiście spuchniętą chociąz i tak mniej niż wczoraj,,,:-( ja już miałam raz skręcona jak schodziłam z Kasprowego Wierchu źle stanęłam i poszła...ledwo potem doszłam do kuźnic...ehhh no i teraz muszę uważąć a wczoraj weszłam w dziurę zarośniętą trawą no i poszło;/
Anineczko u nas też wczoraj dzień z drineczkami..:-)
Kathe najlepszego z okazji imieninek kochana:-) obrony pracy na 5:-)
wogóle to wkur... mnie moi sąsiedzie i jakaś jestem zła ostatnio....no ale....za dużo opowiadania:-)
Elbra jakiś zwidy chyba masz:-) heheh chociaż może i to sobowtór Larvuni..:-) ja też ponoć mam i to nawet u nas w sączu:D znajomi na imprezach mnie widzą :-) i nawet podchodzą hehehe
Larvunia, Beatka stuk kaweczką:-)

miłej niedzilei u nas znów gorąco:-)

Ostatnia edycja:
Beatko no właśnie musze szczególnie że ja kierowca jeden z dwóch:-) dobrze że to lewa to sprzęgło mało będę używała:D

jejku jaki skwar chyba dziś basenik kapikowi rozłożę na DWORZE hehe:-) a ja dzis na obiad do teściowej jade...nie chciałam ale już nie byliśmy baaarrrdzo dawno wiec nie ma wyjścia:-)

buziak

Hej hej
Goscie pojechali.Na koncercie bylo super ale wrocili cali mokrz,taka pompa byla.
Dostalam koszulke z turne i kapelusz taki jak nosi E.Clapton :laugh2:

Kacyka na szczescie nie ma,ale len mnie zlapal a musze dzis kupic jakas sukienke :baffled:
Chcialam isc w zakiecie i spodniach na ten bal ale okazalo sie,ze maz musi byc w smokingu :laugh2: to wypadalo by jakas kiecke zalozyc :blink::baffled:

aaaa tak mi sie nie chce :no:

reklama
współlokatorów w sypialni a nie daj Boziu w łóżku ? :szok:

annineczka nie, współlokatorzy tzn, moja siostra i jej maz beda spac w Davidka pokoju a moja mama na dole w salonie :-):-) ale tu te ściany i podłogi tak cieńkie że wszystko słychać :zawstydzona/y: nie raz już sąsiedzi nas słyszeli :laugh2::laugh2:
gdzie się wybierasz że mąż musi mieć smoking?

Wisienka a ile gości będzie bo na suwaczku widzę ze 2 miesiace zostało?:-)

beata nie dużo, tylko 22, taki mały ślub w gronie najbliższych.

sabina miłego dnia u teściowej :-D:-D dbaj o kostke

a tu rzeczywiście pustki, w loto to chyba nikogo nie będzie :-(

Do góry