reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzień doberek!
Lilka to dobrze, że chociaż teraz trochę odpoczniesz od obowiązków:tak::-D

U nas dzisiaj w końcu normalny dzień (bo wczoraj to był kosmos). Młody sam się bawi w tym samochodziku co misia pokazywała na zdjęciu. Jest rewelacyjny. Mały w nim siedzi w rogu (żeby się nie gibnął na boki) i ma zabawki a mamusia dzis "odpoczywa":-) przez wtorkiem (obrona mgr:baffled:).
Spał dziś też ładnie. Tylko zauważyłam dziś, że musiał się kiedyś wystraszyć jakiegoś auta. Bo teraz jak śpi w wózku a tylko przejedzie auto to wpada w straszkliwy ryk . A nigdy mu to nie przeszkadzało ani hałas:baffled:
Mam nadzieję, że mu to przejdzie, bo jak tu z nim potem byłoby gdzieś jechać:oo2:

reklama
lilus, to super ta psiapsiolka... a Ty wypoczywaj;-)
co do wyjazdu, to ja Ci juz pislam, ze to jednak daaaaaleko a Ty juz bedziesz w koncowce ciazy... z perspektywy czasu ja juz nie pojechalabym jak w ub. roku do Chorwacji bedac w 7 m-cu... ale jakos wtedy tak nie myslalam...

Elbra, to dobrze, ze dzionek masz dzis lzejszy - korzystaj:-)

Beatko, fajnie ze juz we wtorek wraca Twoj mezus, ale ten czas leci:-D a co do urlopu, to Wy juz sie wybyczyliscie w Turcji:-D:-D:-D

My juz po spacerku i malych zakupach amciu, teraz chlopaki jedza - tzn. Oskar je, tatus karmi zupka:tak:

ja tylko na sekunde u nas piekna pogoda wiec siedzimy na spacerkach:-)
bylismy u znajomych na budowie do południa potem przyjechałam obiadek zrobiłam i posprzątałam i znó spacerki:-)
wieczorem przychodza znajomi na grilka:-)

Liluś kochana odpoczywaj! :-) i wielkie gratulacje dla Hani...u nas to Kapik chyba nigdy nie zalapie raczkowania:-) narazie to siedzi sam ale i tak trzeba go asekurować bo ma jeszcze niekonrolowane ruchy;-)

Anulka co do wakacji to my za 3 tyg. jedziemy nad morze:-) nie bylismy z meżusiem razem nigdy nad polskim morzem wiec trzeba :-)
a co do prezentu to my juz mamy gotowy:-)
kupiliśmy rameczke z odciskiem stopki i rączki... do tego wywołałam zdjęcie dawida z Kapikiem i karteczkę napisał Kapik z mamusi pomocą...a sam pokoorował po swojemu;-) i to tyle:-)

Elbra we wtorek trzymam kciuki:-) super że Piotruś sie ładnie bawi i daje mamusi odpocząć:-)

Larvunia mam nadzieje że fotki z wyjazdu będą:-)

a ja przekręciłam dziś kostke..mam całą spuchnietą...na szczęscie nie boli ale spuchnięta jak cholera jest...ehhh

buziak idę myć łazienkę...:-(

witam :-):-)

Widzę ze wszystkie wywiało:-Dnawet Wisienke:-D:-D

Beata jestem cały czas, tylko że wszystkie wywiało to nie ma co pisać :-D:-D
pozatym wczoraj miałam problemy z dostaniem się tutaj :rolleyes2:

HANIA WCZORAJ ZACZELA RACZKOWAC:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:

my nadal walczymy z chorobskiem,ale jest juz lepiej

u nas jest Agnieszka juz,mam super luzik bo mi wszystko sprzata :-) i nie pozwala nic robic bo ona chce :rofl2: chyba ja zostawie :-D:-D:-D:-D

Lilka gratulacje dla Hani !!! a koleżanke masz super!!!

anulka tu już był dzień ojca 15.06 to Davidek kupił dla tatusia gre na XBOXa360, kartke a i jeszcze ciasto mu upiekł z mamy pomocą ;-):-):-)
tatuś był bardzo zadowolony

dziunia zdrówka życzę dla całej rodzinki, zwłaszcza malutkiej, ucałuj ja w czółko odemnie

u nas dziś pada i nie ma co robić :baffled::baffled:

Wisienko to super ze na strazy czuwasz:-)
Elbra trzymam kciuki:tak:
Anulka no tak wybyczylismy się ale to juz tak dawno:-)
ja tylko na sekunde u nas piekna pogoda wiec siedzimy na spacerkach:-)
bylismy u znajomych na budowie do południa potem przyjechałam obiadek zrobiłam i posprzątałam i znó spacerki:-)
wieczorem przychodza znajomi na grilka:-)
a ja przekręciłam dziś kostke..mam całą spuchnietą...na szczęscie nie boli ale spuchnięta jak cholera jest...ehhh

buziak idę myć łazienkę...:-(
Sabinko ale super macie z grilem u nas raz tak leje ze swiata nie widać a raz super słońce:baffled:
Liluś gratulacje dla raczkujacej Hani:-)moja próbuje ale dupsko ma coś ciężkie:-DSuper z ta kolezanką przynajmniej odsapniesz sobie troszkę.a moze rzeczywiście to nie głupi pomysł gdyby z poczatku trochę pomogła jak będzie was pięcioro

dzieńdoberek kobitki

anulka, sabina, wisienka, beata
dzięki za życzenia zdrówka:-)

karinko nocka mineła super mała zasneła o 21 potem obudziła sie o 24:30 dostała butle i spała do 7:szok: , dostała cyca i z nami spała do 10:-D nie pamiętam kiedy tak sie wyspaliśmy ;-)ale było jej to potrzebne bo dzisiaj już jest troche lepiej oby jak najszybciej mineło :-D

lilka gratulacje dla hani:-D:-D:-D

oliwka na dzień ojca "piecze " :-ptatusiowi tartę z truskawkami:-):-)

zdrówka dla wszystkich chorych maluszków i mamuś:-):-):-):-)

Beata pilnuje pilnuje ;-):-):-)
ja w czwartek miałam grilla, super było

Asix kiedy jedziesz do Polski?

ja sobie dziś kupiłam taka pościel :-):-) zawsze o takiej marzyłam
ale założe ja dopiero na noc poślubna ;-)

reklama
Do góry