reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dobry wieczór

Sabinka, wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

Asix, ja też chcę na taką impreze. Moja kumpelka od melanży się zaciążyła i znowu z półtora roku nie będę miała się z kim zabawiać....... Co do kumpeli, to nie widzę powodu dla których miała bys je przepraszać. To chyba one powinny przeprosić za psucie nastroju... Ja bym na nie focha strzeliła.
A Maciuś pięknie waży... Za tydzień idę z moim histerykiem. Ciekawe ile waży.

Anitt,
przykro mi bardzo z powodu męża

Anulka, nie wiedziałam, ze jabłka zatwardzają. Zawsze myślałam, ze jest na odwrót. W każdym razie na mnie tak działają. A otręby z jabłkami działały nawet w ciąży;-)No i trzymam kciuki za lekarza. Będzie ok. Daj znać jak wrócicie.

A u nas masakra.... Inga to diabeł wcielony. Bez humoru od kilku dni. Drze się w niebogłosy. Non stop na rękach. Dziś udało mi się zjeść dopiero obiad bo wcześniej nawet kanapki nie miałam możliwości zrobić. Ciągle niezadowolona, rozdrażniona, dziś udało mi się ją położyć po południu a jak wstała to jakby ja osy pogryzły taka była rozwścieczona............Mam nadzieję, ze to wina zębów, bo chyba aż tak jej nie rozwydrzyłam...........

reklama
witajcie Kochane Listopadóweczki:tak:;-)
wpadam bo w koncu naparawili mi neta...
najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów
czeka mnie duzo nadrabiania
jutro napisze troszke wiecej
dzisiaj tylko się witam,ściskam WAs i Wasze dzieciaczki i lece do galerii Słoneczka pooglądać

:-):-):-)

dzisiaj tylko się witam,ściskam WAs i Wasze dzieciaczki i lece do galerii Słoneczka pooglądać

Witamy w końcu!! jeszcze ostatnio pisałam co z toba i sugar, że chyba nas już opuściłyście. ;-)

Pati witaj po długim czasie :tak::tak:
Aniulko czyżby Oskarek się przestraszył doktorka ;-);-)
Dobrze,że już wychodzicie z tego :tak:
Anitt uuuu ałć współczuje.I to jeszcze w kostce :baffled:
Biedaczek :-(

Pusia ło jej.Ale pech.A ile kasy :szok:

Bira a czy wy mieli prawdziwego księdza jak chrzciliśćie Inge?
Ja bym poszła reklamować....bo diabełka chyba nie wykurzył :-D

Elbra
skomentuje tutaj fryza.
Bardzo ładny :-)
Tak jak właścicielka włosów :tak:

helo

wpadam na moment
sorki ze nie odezwalam sie dzisiaj ale wczorajsze mega pozytywne emocje na mnie tak wplynely ze po szybkich cudownych zakupach z wrazenia nie moglam spac w nocy:-D pozatym strasznie jakby jedna strona biodra mnie boli i to tez spowodowalo ze nie moglam zasnac:-(
zasnelam nad ranem jak K.do pracy wstal
potem caly dzien jak zombi sie snulam bez sil na cokolwiek

teraz wieczorem zlozylismy sobie meble ogrodowe i jest super:-)
jutro jedziemy znowu poszalec:rofl2:
musze sobie kupic chociaz stanik bo mi moje wymiona urosly ze staniki wymiekaja :szok::szok:
no i dziewczynka troszke ubran letnich i sandalki

oki ide poczytac co u was sie dzialo
ale jakby co mowie dobranoc bo cienko sie czuje

witam, juz jestem po cwiczonkach,
myslalam ze nie bede miala czasu po nich wpasc, ale maly taki anioleczek a tatus gra wiec w sumie nic innego nie mam do roboty tylko sie byczyc przed kompem :-D:-D

Kurcze laski ale mam dola. W tym tygodniu wracam do Anglii, moj Przemek spadl z rusztowania i zlamal noge w kostce :(( Jutro ma operacje ku..a no... :(

Anitt
o kurcze :szok::szok: wspulczuje, biedny mezus, pozdrow go ode mnie ;-)

My dziś cały dzień na dworze a po spacerze trzeba było szybko w samochód wsiąść i do vision expres kupić okulary dla mojego Pita bo jak leżeliśmy na kocu to staną na swoje i rozwalił :baffled: a on bez okularów to raczej jeździć to nie bardzo a w piątek jedziemy do moich rodziców 147 km wiec okularki muszą być - i 500 zł poszło się ...:crazy:. Kacper usnął... dziś później przez ta cała akcje okularową - oby dobrze spał

Pusia no to ladnie mezus zalatwil okulary :szok::szok:
Moze nastepnym razem zanim sie wybierzecie na kocyk to powinien zainwestowac w pokrowiec :tak:

U nas juz po wizycie, mamy jesc to co do tej pory, i pic ta laktuloze (dowiedzialam sie dzis od lekarki, ze jest bezpieczna zupelna, bo w ogole nie wchlania sie do organizmu tylko wydala sie i zmiekcza kupke) i kupic probiotyki - i ma byc oki:tak:
no a zeby bylo weselej, to dzis rano byla kupka... a przy wieczormym kapaniu powtorka... tyle ze w wannie:-D:-D

anulka
ale co powiedzial o jego jelitkach? bo nie wiem caly czas macie dawac mu ta glukoze i priobiotyki? a ta kupka w wannie mnie rozwalila :-D:-D:-D:-D mi sie naszczescie jeszcze nie przydazylo i mam nadzieje ze nie przydazy ;-):-D:-D

A u nas masakra.... Inga to diabeł wcielony. Bez humoru od kilku dni. Drze się w niebogłosy. Non stop na rękach. Dziś udało mi się zjeść dopiero obiad bo wcześniej nawet kanapki nie miałam możliwości zrobić. Ciągle niezadowolona, rozdrażniona, dziś udało mi się ją położyć po południu a jak wstała to jakby ja osy pogryzły taka była rozwścieczona............Mam nadzieję, ze to wina zębów, bo chyba aż tak jej nie rozwydrzyłam...........

bira jak piszesz o swojej malej to leje :laugh2::laugh2::laugh2: jej by sie chyba naprawde przydala ta kapiel na ociotowanie ;-):-D:-D:-D

Pati
witam i ja, juz myslalam ze nas opuscilas na rzecz pracy.

wpadalam po cwiczneiach bo myslalam z jeszcze z Wami popisze ale widze ze wszystkie wymiotlo.......:szok::szok::-D:-D
ja a raczej synek spac nie moze, tryska energia i nie mysli o spaniu tlyko zabawie wiec siedze z nim an dole ic zkeam az si zmeczy :laugh2::laugh2:

helo

wpadam na moment
sorki ze nie odezwalam sie dzisiaj ale wczorajsze mega pozytywne emocje na mnie tak wplynely ze po szybkich cudownych zakupach z wrazenia nie moglam spac w nocy:-D pozatym strasznie jakby jedna strona biodra mnie boli i to tez spowodowalo ze nie moglam zasnac:-(
zasnelam nad ranem jak K.do pracy wstal
potem caly dzien jak zombi sie snulam bez sil na cokolwiek

lilka a co sie stalo ze takie pozytywne emocje cie ogrnely? czyzbym cos przegappila?///

women gdzie jestes jak cie nie ma? :confused::rolleyes2:

reklama
Anitt... wspolczuje... trzymaj sie, bedzie dobrze, dobrze, ze skonczylo sie na zlamaniu nogi:baffled:

Asix, extra sie wybawilas... a co do kolezanki, to nie wiem, moze faktycznie powinnas zadzwonic, nie wiem...:baffled:

Beata, z jablkiem wiem, ze nie do wiary - ale jednak...
dzis lekarz gastroenterolog potwierdzila:-p:-p

U nas juz po wizycie, mamy jesc to co do tej pory, i pic ta laktuloze (dowiedzialam sie dzis od lekarki, ze jest bezpieczna zupelna, bo w ogole nie wchlania sie do organizmu tylko wydala sie i zmiekcza kupke) i kupic probiotyki - i ma byc oki:tak:
no a zeby bylo weselej, to dzis rano byla kupka... a przy wieczormym kapaniu powtorka... tyle ze w wannie:-D:-D

Anulka ciesze sie bardzo:tak:a z ta kupka to niezle zalatwil hahahahah:-Dusmialam sie

Dobry wieczór

Sabinka, wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

Asix, ja też chcę na taką impreze. Moja kumpelka od melanży się zaciążyła i znowu z półtora roku nie będę miała się z kim zabawiać....... Co do kumpeli, to nie widzę powodu dla których miała bys je przepraszać. To chyba one powinny przeprosić za psucie nastroju... Ja bym na nie focha strzeliła.
A Maciuś pięknie waży... Za tydzień idę z moim histerykiem. Ciekawe ile waży.

Anitt, przykro mi bardzo z powodu męża

Anulka, nie wiedziałam, ze jabłka zatwardzają. Zawsze myślałam, ze jest na odwrót. W każdym razie na mnie tak działają. A otręby z jabłkami działały nawet w ciąży;-)No i trzymam kciuki za lekarza. Będzie ok. Daj znać jak wrócicie.

Bira najprawdopodobniej zabki moj tez jest okropny nic mu nie psauje caly czas musze byc przy nim ale raczki, nie,siedzenie nie,lezenie nie itd.....mam nadzieje ze to minie u Ciebie

Pati niesamowite witaj:-D:-Dkilka razy pytalam co z Taba juz myslalam ze opuscilas nas:tak:

A TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY MAMUSIE

Do góry