reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anitt... biedny ten Twoj mezus:-( ale naprawde, zlamanie nogi to chyba pikus w porownaniu co moglo sie stac jak spadl z tego rusztowania, takze mam nadzieje, ze szybko wszystko sie zrosnie i bedzie dobrze
Asix
Asix
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobryyyyyyyy:-)
na początku dziękuję bardzo bardzo wszystkim za życzenia...
było supcio:-)
najpierw szczawnica-czerwony klasztor(słowacja) na rowerkach;-) 25 km:-)
potem obiadek...
no i wieczorkiem kolacje zrobiłam;_) pstrąga itd:-) mniam mniam...
zaraz poczytam i wszystko ponadrabiam tylko zrobie kaweczke i kKapik własnie usypia...i cos marudzi pod nosem....
potem obiadek...
zaraz poczytam i wszystko ponadrabiam tylko zrobie kaweczke i kKapik własnie usypia...i cos marudzi pod nosem....
anulka- ja poprostu nie mam pamieci no i musze mu zaczac wprowadzac cos rozluzniajacego bo mi sie chlopak meczy
sluchajcie nie moge znalezc naszych watkow zamknietych (gryzolcow, no i scisle tajnego?) wczesniej mialam w ulubionych a teraz nie moge znalezc na forum
sluchajcie nie moge znalezc naszych watkow zamknietych (gryzolcow, no i scisle tajnego?) wczesniej mialam w ulubionych a teraz nie moge znalezc na forum
Asix bedzie mial jakies sruby wstawiane... :/ Jeszcze z nim nie gadalam bo nie ma telefonu przy sobie ale dzisiaj jak do niego pojada to zadzwonie i pogadam sobie z nim.
Kurcze mialam chyba jakies przeczucie, bo od 3 tygodni nie wyciagalam kasy z konta angielskiego i sie uzbierala sumka. Tak to zawsze wyciagalam co tydzien i musialabym teraz zlotowki na funty wymieniac. Kurcze mam nadzieje ze szybko z tego wyjdzie biedaczek bo teraz ani w samochod nie wsiadzie, ani nie pochodzi... Echhh
No to poważna sprawa :-( ale jak napisała anulka1979 to dobrze że tylko tak to sie skończyło choć wiadomo najlepiej by było jak by w ogóle z rusztowania nie spadł . Trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia
dzień dobryyyyyyyy:-)
potem obiadek...
zazdroszczę takiego czadowego dnia :-):-) na pewno musiało być superrr
ja tez nigdy go nie mogę znaleźć i zawsze wchodzę do niego po linku który dostałam na pocztę
A
Anitt
Gość
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Jade do niego w sobote prawdopodobnie tylko musze znalezc kogos kto mi kupi bilet bo ja nie moge uzywac karty przez internet
Ciesze sie ze nie upadl inaczej, to sie moglo skonczyc duzo gorzej, oni naprawde czasem bardzo wysoko pracuja...
No i zobaczymy sie juz niedlugo, to tez jest jakis plus. Bedzie dobrze, tylko chcialabym juz z nim pogadac zeby wyczuc czy go bardzo boli i w ogole jak to sie stalo. No i oczywiscie udzielic mu kilka porad prawnych bo juz przeszukalam internet odnosnie wypadkow w pracy w UK
Ciesze sie ze nie upadl inaczej, to sie moglo skonczyc duzo gorzej, oni naprawde czasem bardzo wysoko pracuja...
No i zobaczymy sie juz niedlugo, to tez jest jakis plus. Bedzie dobrze, tylko chcialabym juz z nim pogadac zeby wyczuc czy go bardzo boli i w ogole jak to sie stalo. No i oczywiscie udzielic mu kilka porad prawnych bo juz przeszukalam internet odnosnie wypadkow w pracy w UK
A
Anitt
Gość
Sabina super dzionek spedziliscie No i szczerze mowiac to wam troszke zazdroszcze dnia bez dziecka...
A
Anitt
Gość
Asix to jest na stronie glownej forum, w czesci Zwiazki Rodzinne, pozniej Album rodzinny i Mamy listopad'07
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/
reklama
Podziel się: