reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Anitt... biedny ten Twoj mezus:-( ale naprawde, zlamanie nogi to chyba pikus w porownaniu co moglo sie stac jak spadl z tego rusztowania, takze mam nadzieje, ze szybko wszystko sie zrosnie i bedzie dobrze:tak::tak:

Asix:-D:-D:-D:-D

dzień dobryyyyyyyy:-)

na początku dziękuję bardzo bardzo wszystkim za życzenia...

było supcio:-)
najpierw szczawnica-czerwony klasztor(słowacja) na rowerkach;-) 25 km:-)
potem obiadek...
no i wieczorkiem kolacje zrobiłam;_) pstrąga itd:-) mniam mniam...
zaraz poczytam i wszystko ponadrabiam tylko zrobie kaweczke i kKapik własnie usypia...i cos marudzi pod nosem....

anulka- ja poprostu nie mam pamieci no i musze mu zaczac wprowadzac cos rozluzniajacego bo mi sie chlopak meczy

sluchajcie nie moge znalezc naszych watkow zamknietych (gryzolcow, no i scisle tajnego?) wczesniej mialam w ulubionych a teraz nie moge znalezc na forum

Asix bedzie mial jakies sruby wstawiane... :/ Jeszcze z nim nie gadalam bo nie ma telefonu przy sobie ale dzisiaj jak do niego pojada to zadzwonie i pogadam sobie z nim.

Kurcze mialam chyba jakies przeczucie, bo od 3 tygodni nie wyciagalam kasy z konta angielskiego i sie uzbierala sumka. Tak to zawsze wyciagalam co tydzien i musialabym teraz zlotowki na funty wymieniac. Kurcze mam nadzieje ze szybko z tego wyjdzie biedaczek bo teraz ani w samochod nie wsiadzie, ani nie pochodzi... Echhh

No to poważna sprawa :-( ale jak napisała anulka1979 to dobrze że tylko tak to sie skończyło choć wiadomo najlepiej by było jak by w ogóle z rusztowania nie spadł . Trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia :tak:

dzień dobryyyyyyyy:-)

na początku dziękuję bardzo bardzo wszystkim za życzenia...

było supcio:-)
najpierw szczawnica-czerwony klasztor(słowacja) na rowerkach;-) 25 km:-)
potem obiadek...
no i wieczorkiem kolacje zrobiłam;_) pstrąga itd:-) mniam mniam...
zaraz poczytam i wszystko ponadrabiam tylko zrobie kaweczke i kKapik własnie usypia...i cos marudzi pod nosem....

zazdroszczę takiego czadowego dnia :-):-) na pewno musiało być superrr

sluchajcie nie moge znalezc naszych watkow zamknietych (gryzolcow, no i scisle tajnego?) wczesniej mialam w ulubionych a teraz nie moge znalezc na forum

ja tez nigdy go nie mogę znaleźć i zawsze wchodzę do niego po linku który dostałam na pocztę

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Jade do niego w sobote prawdopodobnie tylko musze znalezc kogos kto mi kupi bilet bo ja nie moge uzywac karty przez internet :baffled:

Ciesze sie ze nie upadl inaczej, to sie moglo skonczyc duzo gorzej, oni naprawde czasem bardzo wysoko pracuja... :(
No i zobaczymy sie juz niedlugo, to tez jest jakis plus. Bedzie dobrze, tylko chcialabym juz z nim pogadac zeby wyczuc czy go bardzo boli i w ogole jak to sie stalo. No i oczywiscie udzielic mu kilka porad prawnych bo juz przeszukalam internet odnosnie wypadkow w pracy w UK :)

reklama
anitt-bedzie ok zobaczysz
sabinka-dzionek super ahhhhhhh zazdroszcze wypadu tak sam na sam

no i ja juz znalazlam watki po linkach-ufff troche mi to zajelo ;)

Do góry