reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

A zapomnialam napisac bylam z malym na szczepieniu dzisiaj i wazy mi 8160:tak:

karina to ladnie ci juz wazy, masz co dzwigac :-D:-D

anitt u mojego tez nic nie widac ;p

lilka cio z toba????

wlasnie kolezanka przesyla mi zdjecia, ktore porobila jak byla u mnie i mowi ze jest 113 :szok: pewnie pare mi tylko rpzesle, to wstawie potem do galerii

Asix a gdzie twoje fotki???

dzisiaj znow ide na cwiczenia z dziewczynami, ale strasznie mi sie niechce :-( najchetniej to bym sie polozyla i przespala caly dzien.

Ostatnia edycja:
reklama
No dobra to pisze jeszcze raz i w wordzie bo nie mam siły się znowu denerwować L

aluska—gratulacje dla amandy to już drugi ząbek szok, no i widziałam filmik, maskara dopiero widzę jak Maciuś jest naprawdę do tylu, no, ale amanta bomba!! No i jaka spryciulka ;)

sabinka-wszystkiego naj, naj w dniu rocznicy!!! no i zobacz jakiego masz kochanego mezulka i ci prezent rocznicowy jaki fajny zrobil :D

Anineczka- usmialam się do łez z twojego Antka stopy, podpaska no i kanapka - jest nieziemski, normalnie nie mogę się doczekac kiedy matti już wejdzie w ten wiek no i pytałaś o imprezie mhhh…
Oto prawda jest taka ze skulam się tragicznie, no ale tak mi już tego było trzeba ze szok tak naprawde to się nie wyluzowałam tak od ok. 2 lat (no bo najpierw jazdy ze nie mogłam zajsc w ciaze-wiec zero alkoholu, no i stres oczywiście, potem ciaza no i po ciazy tez nie jak wiadomo ) no i w koncu ten czas po prostu nadszedł ;)
Wypilam butelke martini przed impreza no i w pubie podobno były 3 butelki wina-pilam z 1 kumpelka na pol bo tylko we dwie lubimy winko z tym ze ja 3 butelki to nie pamiętam, po drugiej pamiętam, ze już sączyłam wode z cytrynka…
Z funfelka wybawiłyśmy się swietnie tylko, ze zaprosiłam jeszcze takie 2 kolezanki, no i 1 się zle czula (chyba cos z żołądkiem) no a druga się chyba nie załapała klimatu no a ja ogolnie miałam je gdzioes no i teraz nie wiem czy do nich dzwonic, żeby je przeprosic czy co-ogolnie to nie mam zadnych wyzuto sumienia no bo w koncu to był mój dzien, no ale chyba z grzeczności to wypada,co?? Jak myslicie?? Ja ogolnie to nie lubie takich chorych sytuacji, bo było powiedziane, ze ide się wyszalec, a jak komus się nie podoba no to trudno…
No i jeszcze propos funfelki to było super-lubie tak ze mogę być soba z moimi fochami czy wredulstwem ;) no i nikt mnie nie osadza,
bo mnie zna tak jak ona także np.: po imprezie bylam zla jak osa bo bylam nie wyspana no i nie musiałam się z tym kryc ;) w niedziele byłyśmy jeszcze na zakupach no i kupiłam już sukienke na wesele ale calkiem cos innego niż wam pokazywałam bo doszlam do wniosku, ze nie wydam 40 funtow żeby to ubrac tylko raz no i żeby wisialo potem w szafie, także mam cos uniwersalnego tylko pstrykne fotke i wrzuce do galerii jakos w tygodniu a co do fotek z imprezki no to mam 1 bo nie myślałam o fotkach no i mam 2 z przed imprezki no ale czekam na e-maila od funfelki ale wrzuce na pewno
apropos maciusia to nie wiem co mu jest-2 noc z rzedu placze w nocy jak szalony no i ma otwarte oczki, jakby go ze skory ktos obdzieral, posmarowalam dziaselka no i poszedl spac po godzinie-szok ale w ciagu dnia nie jest taki to zabki, czy juz nie wiem co???

troche sie rozpisalam.....dziewczyny sorki, ze nie poodpisuje ale juz nie wiem co mialam komu, a popisalam tyle co pamietam

karina-zapomnialam ci napisac, ze swietnie, ze sie jednak odwarzylas otworzyc ten sklep no i plazma to niezly pomysl ;)

a apropos wagi naszych maluchow to wlasnie wrocilam z wazenia no i Matti wazy 10,160kg masakra!! az sie wystraszylam, ale babka powiedziala, ze jeszcze nie ma powodow do obaw no i wyciagnie wszystko jak tylko zacznie racvzkowac czy chodzic-no zobaczymy
ale tu pustki....
lece moze tak szybko poczyutac na zamkniety-jak maly mi da bo juz piszczy :O

karina-zapomnialam ci napisac, ze swietnie, ze sie jednak odwarzylas otworzyc ten sklep no i plazma to niezly pomysl ;)

a apropos wagi naszych maluchow to wlasnie wrocilam z wazenia no i Matti wazy 10,160kg masakra!! az sie wystraszylam, ale babka powiedziala, ze jeszcze nie ma powodow do obaw no i wyciagnie wszystko jak tylko zacznie racvzkowac czy chodzic-no zobaczymy
ale tu pustki....
lece moze tak szybko poczyutac na zamkniety-jak maly mi da bo juz piszczy :O

Asix dzieki:tak:

Co do malucha to faktycznie jest tak ze pozniej to gubia jak zaczynaja raczkowac czy chodzic:tak:a wage ma ladna.:tak:
A i swietnie ze sie tak wybawilas:tak::-)nieraz trzeba sie wyszalec

Asix dzieki:tak:

Co do malucha to faktycznie jest tak ze pozniej to gubia jak zaczynaja raczkowac czy chodzic:tak:a wage ma ladna.:tak:
A i swietnie ze sie tak wybawilas:tak::-)nieraz trzeba sie wyszalec

no wlasnie tez tak mysle!! no i nawet dzisiaj powiedzialam do mojego M ze taka imperka to dopiero za 2 latka oczywiscie jak jeszcze bede miala ochote tak imprezowac ;-)

Asix waga Matta imponująca :szok::-D:-D:-D:-D
Piotruś już nie jest pierwszy :laugh2::laugh2::laugh2:

Super,że się wybawiłaś,ale nie zakumałam o co się obraziła ta koleżanka??
Ja już za 2 tygodnie będe szaleć :-D:-):-)

Asix waga Matta imponująca :szok::-D:-D:-D:-D
Piotruś już nie jest pierwszy :laugh2::laugh2::laugh2:

Super,że się wybawiłaś,ale nie zakumałam o co się obraziła ta koleżanka??
Ja już za 2 tygodnie będe szaleć :-D:-):-)

ona sie obrazila chyba za to ze wogole mialam na nie wywalone, ze sie nie bawily.. potem powiedzialy ze ida do domu to ja na to luzik, no to idzcie:-p troche nieladnie -wiem... no a potem szlysmy juz z kumpelka do domu a one nadal czekaly na taxe no i powiedzialy, ze ju jedzie to my poszlysmy dalej zzamowic sobie swoja no i od tej pory ja do nich nie zadzwonilam, ani one do mnie no i nie wiem zbytnio czy ja powinnam zadzwonic-wiesz w koncu sie widzialysmy co tyudzien...

asix o kurde :szok::szok: ladnie ci synus wazy :-D:-D:-D wklej jego fotki, zobaczymy jaka z niego mala kluseczka :laugh2::laugh2:

reklama
a elbra to chyba ty chcialas taki sam samochodzik co ma misia, to nie wiem jak u Ciebie w miescie ale we Wrocku w Auchan jeszcze jest :tak::-) dzisiaj rano zapytalam sie siostry, bo ona tam pracuje i chcialam zeby mi tez kupila, to sprawzila i mowi ze sa i super jest, ale mi nie kupila :-:)-( bo mowi ze caly bagaz by jej zajelo a wysylac niechce po 1 bo jedna paczka juz nam zaginala co wyslala w lutym i do tej pory jeszcze nie wyplacono odszkodowania a po 2 za wysylke zaplacilaby pare razy co za ten samochod, wiec jestem niepocieszona no ale co zrobic :zawstydzona/y::confused::baffled:

ja sie juz zegnam bo za godzine wychodze na cwiczenia
do jutra buzka papa

Do góry