reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

A zapomnialam napisac bylam z malym na szczepieniu dzisiaj i wazy mi 8160:tak:

karina to ladnie ci juz wazy, masz co dzwigac :-D:-D

anitt u mojego tez nic nie widac ;p

lilka cio z toba????

wlasnie kolezanka przesyla mi zdjecia, ktore porobila jak byla u mnie i mowi ze jest 113 :szok: pewnie pare mi tylko rpzesle, to wstawie potem do galerii

Asix a gdzie twoje fotki???

dzisiaj znow ide na cwiczenia z dziewczynami, ale strasznie mi sie niechce :-( najchetniej to bym sie polozyla i przespala caly dzien.

Ostatnia edycja:
reklama
No dobra to pisze jeszcze raz i w wordzie bo nie mam siły się znowu denerwować L

aluska—gratulacje dla amandy to już drugi ząbek szok, no i widziałam filmik, maskara dopiero widzę jak Maciuś jest naprawdę do tylu, no, ale amanta bomba!! No i jaka spryciulka ;)

sabinka-wszystkiego naj, naj w dniu rocznicy!!! no i zobacz jakiego masz kochanego mezulka i ci prezent rocznicowy jaki fajny zrobil :D

Anineczka- usmialam się do łez z twojego Antka stopy, podpaska no i kanapka - jest nieziemski, normalnie nie mogę się doczekac kiedy matti już wejdzie w ten wiek no i pytałaś o imprezie mhhh…
Oto prawda jest taka ze skulam się tragicznie, no ale tak mi już tego było trzeba ze szok tak naprawde to się nie wyluzowałam tak od ok. 2 lat (no bo najpierw jazdy ze nie mogłam zajsc w ciaze-wiec zero alkoholu, no i stres oczywiście, potem ciaza no i po ciazy tez nie jak wiadomo ) no i w koncu ten czas po prostu nadszedł ;)
Wypilam butelke martini przed impreza no i w pubie podobno były 3 butelki wina-pilam z 1 kumpelka na pol bo tylko we dwie lubimy winko z tym ze ja 3 butelki to nie pamiętam, po drugiej pamiętam, ze już sączyłam wode z cytrynka…
Z funfelka wybawiłyśmy się swietnie tylko, ze zaprosiłam jeszcze takie 2 kolezanki, no i 1 się zle czula (chyba cos z żołądkiem) no a druga się chyba nie załapała klimatu no a ja ogolnie miałam je gdzioes no i teraz nie wiem czy do nich dzwonic, żeby je przeprosic czy co-ogolnie to nie mam zadnych wyzuto sumienia no bo w koncu to był mój dzien, no ale chyba z grzeczności to wypada,co?? Jak myslicie?? Ja ogolnie to nie lubie takich chorych sytuacji, bo było powiedziane, ze ide się wyszalec, a jak komus się nie podoba no to trudno…
No i jeszcze propos funfelki to było super-lubie tak ze mogę być soba z moimi fochami czy wredulstwem ;) no i nikt mnie nie osadza,
bo mnie zna tak jak ona także np.: po imprezie bylam zla jak osa bo bylam nie wyspana no i nie musiałam się z tym kryc ;) w niedziele byłyśmy jeszcze na zakupach no i kupiłam już sukienke na wesele ale calkiem cos innego niż wam pokazywałam bo doszlam do wniosku, ze nie wydam 40 funtow żeby to ubrac tylko raz no i żeby wisialo potem w szafie, także mam cos uniwersalnego tylko pstrykne fotke i wrzuce do galerii jakos w tygodniu a co do fotek z imprezki no to mam 1 bo nie myślałam o fotkach no i mam 2 z przed imprezki no ale czekam na e-maila od funfelki ale wrzuce na pewno
apropos maciusia to nie wiem co mu jest-2 noc z rzedu placze w nocy jak szalony no i ma otwarte oczki, jakby go ze skory ktos obdzieral, posmarowalam dziaselka no i poszedl spac po godzinie-szok ale w ciagu dnia nie jest taki to zabki, czy juz nie wiem co???

troche sie rozpisalam.....dziewczyny sorki, ze nie poodpisuje ale juz nie wiem co mialam komu, a popisalam tyle co pamietam

karina-zapomnialam ci napisac, ze swietnie, ze sie jednak odwarzylas otworzyc ten sklep no i plazma to niezly pomysl ;)

a apropos wagi naszych maluchow to wlasnie wrocilam z wazenia no i Matti wazy 10,160kg masakra!! az sie wystraszylam, ale babka powiedziala, ze jeszcze nie ma powodow do obaw no i wyciagnie wszystko jak tylko zacznie racvzkowac czy chodzic-no zobaczymy
ale tu pustki....
lece moze tak szybko poczyutac na zamkniety-jak maly mi da bo juz piszczy :O

karina-zapomnialam ci napisac, ze swietnie, ze sie jednak odwarzylas otworzyc ten sklep no i plazma to niezly pomysl ;)

a apropos wagi naszych maluchow to wlasnie wrocilam z wazenia no i Matti wazy 10,160kg masakra!! az sie wystraszylam, ale babka powiedziala, ze jeszcze nie ma powodow do obaw no i wyciagnie wszystko jak tylko zacznie racvzkowac czy chodzic-no zobaczymy
ale tu pustki....
lece moze tak szybko poczyutac na zamkniety-jak maly mi da bo juz piszczy :O

Asix dzieki:tak:

Co do malucha to faktycznie jest tak ze pozniej to gubia jak zaczynaja raczkowac czy chodzic:tak:a wage ma ladna.:tak:
A i swietnie ze sie tak wybawilas:tak::-)nieraz trzeba sie wyszalec

Asix dzieki:tak:

Co do malucha to faktycznie jest tak ze pozniej to gubia jak zaczynaja raczkowac czy chodzic:tak:a wage ma ladna.:tak:
A i swietnie ze sie tak wybawilas:tak::-)nieraz trzeba sie wyszalec

no wlasnie tez tak mysle!! no i nawet dzisiaj powiedzialam do mojego M ze taka imperka to dopiero za 2 latka oczywiscie jak jeszcze bede miala ochote tak imprezowac ;-)

Asix waga Matta imponująca :szok::-D:-D:-D:-D
Piotruś już nie jest pierwszy :laugh2::laugh2::laugh2:

Super,że się wybawiłaś,ale nie zakumałam o co się obraziła ta koleżanka??
Ja już za 2 tygodnie będe szaleć :-D:-):-)

Asix waga Matta imponująca :szok::-D:-D:-D:-D
Piotruś już nie jest pierwszy :laugh2::laugh2::laugh2:

Super,że się wybawiłaś,ale nie zakumałam o co się obraziła ta koleżanka??
Ja już za 2 tygodnie będe szaleć :-D:-):-)

ona sie obrazila chyba za to ze wogole mialam na nie wywalone, ze sie nie bawily.. potem powiedzialy ze ida do domu to ja na to luzik, no to idzcie:-p troche nieladnie -wiem... no a potem szlysmy juz z kumpelka do domu a one nadal czekaly na taxe no i powiedzialy, ze ju jedzie to my poszlysmy dalej zzamowic sobie swoja no i od tej pory ja do nich nie zadzwonilam, ani one do mnie no i nie wiem zbytnio czy ja powinnam zadzwonic-wiesz w koncu sie widzialysmy co tyudzien...

asix o kurde :szok::szok: ladnie ci synus wazy :-D:-D:-D wklej jego fotki, zobaczymy jaka z niego mala kluseczka :laugh2::laugh2:

reklama
a elbra to chyba ty chcialas taki sam samochodzik co ma misia, to nie wiem jak u Ciebie w miescie ale we Wrocku w Auchan jeszcze jest :tak::-) dzisiaj rano zapytalam sie siostry, bo ona tam pracuje i chcialam zeby mi tez kupila, to sprawzila i mowi ze sa i super jest, ale mi nie kupila :-:)-( bo mowi ze caly bagaz by jej zajelo a wysylac niechce po 1 bo jedna paczka juz nam zaginala co wyslala w lutym i do tej pory jeszcze nie wyplacono odszkodowania a po 2 za wysylke zaplacilaby pare razy co za ten samochod, wiec jestem niepocieszona no ale co zrobic :zawstydzona/y::confused::baffled:

ja sie juz zegnam bo za godzine wychodze na cwiczenia
do jutra buzka papa

Do góry