reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dziendoberek!!!
no wreszcie jestem tyle, ze nieprzytomna, imprezy nie odespalam a tu maly 2 noc z rzedu placze w nocy jakby go ze skory obdzierali no i je tyle co kot naplakal :(
postaram sie troche was poczytac...

reklama
Dzeiwczynki nie poczytam bo jadę do szczawnicy na rowerki;-)
mężuś mi zrobił niespodziankę:-)
wyszedł do pracy ale niedługo potem wrócił:-) z bukietem kwiatów i wielka iloscia poziomek w prezencie:-) mniam mniam:-) no i jedziemy na wycieczke:-) moja mamę ściagnął do Kapika;-)
a ja wieczorkiem robie pyszniutką kolacyjkę;-)
buziak kochane miłego dnia
zdam relacje jak było;-) mam nadzieje że sie nie pokłócimy bo w zeszłym roku bylismy obrazeni na siebie pół dnia:D:D:D buziak

No to dziewuszki wrocilam z rozmowy mam lokal:tak:na razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50:tak:kurcze czynsz okazal sie troche wyzszy bo 4300 ale poszla nam na reke i przez pierwsze trzy miesiace bedziemy placic 3 tysiace:tak:sciagam tesciowa na urlop z pracy i dajemy kartke dzisiaj ze szukamy pracownika no to teraz bedzie trzeba rekawki zakasac i do roboty heheheh

Zeby tylko udalo sie i zeby byl to trafiony pomysl tylko:baffled:

Dzień Dobry :-).
Kacper pozwolił pospać mi do 9 :tak::tak: dobre dziecko :-D:-D

wyszedł do pracy ale niedługo potem wrócił:-) z bukietem kwiatów i wielka iloscia poziomek w prezencie:-) mniam mniam:-) no i jedziemy na wycieczke:-) moja mamę ściagnął do Kapika;-)
zdam relacje jak było;-) mam nadzieje że sie nie pokłócimy bo w zeszłym roku bylismy obrazeni na siebie pół dnia:D:D:D buziak

Wszystkiego naj naj naj z Okazji 2 Rocznicy ślubu !!!!!!

rocznica.jpg

Super niespodziankę zrobił mężulek :tak::tak:

No to dziewuszki wrocilam z rozmowy mam lokal:tak:na razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50:tak:kurcze czynsz okazal sie troche wyzszy bo 4300 ale poszla nam na reke i przez pierwsze trzy miesiace bedziemy placic 3 tysiace:tak:sciagam tesciowa na urlop z pracy i dajemy kartke dzisiaj ze szukamy pracownika no to teraz bedzie trzeba rekawki zakasac i do roboty heheheh

Na pewno będzie to trafiony pomysł :tak::tak: wystarczy żeby choć troszkę różnił się Twój sklep od innych np miła usługa ładny i przejrzysty wystrój (jak dla mnie ważna jest przejrzystość w takim sklepie żeby w miarę łatwo było znaleźć co sie szuka) udogodnienia dla matki z dzieckiem coś do zabawy dla dzieci i jak napisałaś ta plazma i myślę że sukces murowany

Sukces.jpg

Na pewno będzie to trafiony pomysł :tak::tak: wystarczy żeby choć troszkę różnił się Twój sklep od innych np miła usługa ładny i przejrzysty wystrój (jak dla mnie ważna jest przejrzystość w takim sklepie żeby w miarę łatwo było znaleźć co sie szuka) udogodnienia dla matki z dzieckiem coś do zabawy dla dzieci i jak napisałaś ta plazma i myślę że sukces murowany

Sukces.jpg

Dziekuje Pusia:tak:obys miala racje tego sie bede trzymac:tak:

Dzieńdobry

Sabinko
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy:tak:
A swoją drogą to super masz męża.Mój to by poszedł normalnie do roboty jak codzień,a wieczorem złożyłby mi życzenia :baffled:

Karina POWODZENIA !!!!!!!
Ehh...wiesz...szukam pracy :sorry::sorry2:

aha pamiętaj o lizakach dla dzieci.;-)
Tutaj u nas lizaki to podstawa.To takie małe przekupstwo najmłodszego klienta.
Można kupić w hurtowniach pudło lizaków za grosze :tak:
Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to dam znać:tak:

Asix poszalałaś na imprezce co?
Opowiadaj jak było?
A co się dzieje Maciusiowi?

dzien dobry:-)

Karina, bedzie super - zobaczysz:-) a jak z Szymkiem, Ty z nim bedziesz -bo pieszesz, ze szukacie pracownika?

Sabinko, wszystkiego naj, naj no i zebyscie sie nie poklocili:-D

Aluska, Amanda jest rewelacyjna:-):-)

Bira, wspolczuje updakow Ingusi - i wierze, ze najadlas sie strachu...:-( Aluska, Wy tez uwazajcie :zawstydzona/y:

Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem:baffled:

My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszla:baffled: boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
Och... boje sie... i jakos smutno mi...:-(

Aniulka ja nie odpowiedziałam bo ja nigdy nie byłam,nie doświadczyłam i nie wiem nic o masażach :tak:
Dobrze,że sie dowiedziałaś od swojej pediatry o jabłku.Niema to jak sprawdzone źródło.A jednak miałyśmy racje ;-):laugh2::laugh2:
Nie martw się.Wszystko będzie dobrze
tuli.gif
tuli.gif

reklama
dziendoberek!!!
no wreszcie jestem tyle, ze nieprzytomna, imprezy nie odespalam a tu maly 2 noc z rzedu placze w nocy jakby go ze skory obdzierali no i je tyle co kot naplakal :(
postaram sie troche was poczytac...

może zabki idą:confused:

suoer ci mężuś niespodzianke zrobił. Moj to by w życiu na to nie wpadł. a my mamy 17 czerwca też 2 latka:-) chyba pośle mojego małża na szkolenie do twojego jak dogadadzać żonie ;-):rofl2:

NAPEWNO SIĘ UDA!:tak:
Ale czynsz bardzo wysoki macie. Dużo trzeba będzie sprzedać żeby na niego zarobić. ale nie ma innej opcji! UDA SIĘ !!!

dzien dobry:-)

Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem:baffled:
My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszla:baffled: boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
Och... boje sie... i jakos smutno mi...:-(

Ja chyba rzeoczyłam gdzieś pytanie o masaże. Ja osobiście nigdy nie byłam na profesjonalnych masażach :no:
A z Oskarkiem dobrze, że jedziecie będziecie napewno spokojniejsi. I będzie napewno ok!!!!

A tak wogóle dzień doberek!! Wpadłam na chwilkę dzisiaj. Będe wieczorkiem o ile dam rade. Bo mam dziś cały gdzień na wylocie. Zaraz spadam z mamą na zabiegi, potem fryzjer potem po teściową do fryzjera, a potem na budowę sprzątanko. A tu taki upał że nic mi się nie chce:wściekła/y:. Spadam po kawkę bo padnę dzisiaj.

Do góry