reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

dziendoberek!!!
no wreszcie jestem tyle, ze nieprzytomna, imprezy nie odespalam a tu maly 2 noc z rzedu placze w nocy jakby go ze skory obdzierali no i je tyle co kot naplakal :(
postaram sie troche was poczytac...

reklama
Dzeiwczynki nie poczytam bo jadę do szczawnicy na rowerki;-)
mężuś mi zrobił niespodziankę:-)
wyszedł do pracy ale niedługo potem wrócił:-) z bukietem kwiatów i wielka iloscia poziomek w prezencie:-) mniam mniam:-) no i jedziemy na wycieczke:-) moja mamę ściagnął do Kapika;-)
a ja wieczorkiem robie pyszniutką kolacyjkę;-)
buziak kochane miłego dnia
zdam relacje jak było;-) mam nadzieje że sie nie pokłócimy bo w zeszłym roku bylismy obrazeni na siebie pół dnia:D:D:D buziak

No to dziewuszki wrocilam z rozmowy mam lokal:tak:na razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50:tak:kurcze czynsz okazal sie troche wyzszy bo 4300 ale poszla nam na reke i przez pierwsze trzy miesiace bedziemy placic 3 tysiace:tak:sciagam tesciowa na urlop z pracy i dajemy kartke dzisiaj ze szukamy pracownika no to teraz bedzie trzeba rekawki zakasac i do roboty heheheh

Zeby tylko udalo sie i zeby byl to trafiony pomysl tylko:baffled:

Dzień Dobry :-).
Kacper pozwolił pospać mi do 9 :tak::tak: dobre dziecko :-D:-D

wyszedł do pracy ale niedługo potem wrócił:-) z bukietem kwiatów i wielka iloscia poziomek w prezencie:-) mniam mniam:-) no i jedziemy na wycieczke:-) moja mamę ściagnął do Kapika;-)
zdam relacje jak było;-) mam nadzieje że sie nie pokłócimy bo w zeszłym roku bylismy obrazeni na siebie pół dnia:D:D:D buziak

Wszystkiego naj naj naj z Okazji 2 Rocznicy ślubu !!!!!!

rocznica.jpg

Super niespodziankę zrobił mężulek :tak::tak:

No to dziewuszki wrocilam z rozmowy mam lokal:tak:na razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50:tak:kurcze czynsz okazal sie troche wyzszy bo 4300 ale poszla nam na reke i przez pierwsze trzy miesiace bedziemy placic 3 tysiace:tak:sciagam tesciowa na urlop z pracy i dajemy kartke dzisiaj ze szukamy pracownika no to teraz bedzie trzeba rekawki zakasac i do roboty heheheh

Na pewno będzie to trafiony pomysł :tak::tak: wystarczy żeby choć troszkę różnił się Twój sklep od innych np miła usługa ładny i przejrzysty wystrój (jak dla mnie ważna jest przejrzystość w takim sklepie żeby w miarę łatwo było znaleźć co sie szuka) udogodnienia dla matki z dzieckiem coś do zabawy dla dzieci i jak napisałaś ta plazma i myślę że sukces murowany

Sukces.jpg

Na pewno będzie to trafiony pomysł :tak::tak: wystarczy żeby choć troszkę różnił się Twój sklep od innych np miła usługa ładny i przejrzysty wystrój (jak dla mnie ważna jest przejrzystość w takim sklepie żeby w miarę łatwo było znaleźć co sie szuka) udogodnienia dla matki z dzieckiem coś do zabawy dla dzieci i jak napisałaś ta plazma i myślę że sukces murowany

Sukces.jpg

Dziekuje Pusia:tak:obys miala racje tego sie bede trzymac:tak:

Dzieńdobry

Sabinko
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy:tak:
A swoją drogą to super masz męża.Mój to by poszedł normalnie do roboty jak codzień,a wieczorem złożyłby mi życzenia :baffled:

Karina POWODZENIA !!!!!!!
Ehh...wiesz...szukam pracy :sorry::sorry2:

aha pamiętaj o lizakach dla dzieci.;-)
Tutaj u nas lizaki to podstawa.To takie małe przekupstwo najmłodszego klienta.
Można kupić w hurtowniach pudło lizaków za grosze :tak:
Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to dam znać:tak:

Asix poszalałaś na imprezce co?
Opowiadaj jak było?
A co się dzieje Maciusiowi?

dzien dobry:-)

Karina, bedzie super - zobaczysz:-) a jak z Szymkiem, Ty z nim bedziesz -bo pieszesz, ze szukacie pracownika?

Sabinko, wszystkiego naj, naj no i zebyscie sie nie poklocili:-D

Aluska, Amanda jest rewelacyjna:-):-)

Bira, wspolczuje updakow Ingusi - i wierze, ze najadlas sie strachu...:-( Aluska, Wy tez uwazajcie :zawstydzona/y:

Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem:baffled:

My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszla:baffled: boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
Och... boje sie... i jakos smutno mi...:-(

Aniulka ja nie odpowiedziałam bo ja nigdy nie byłam,nie doświadczyłam i nie wiem nic o masażach :tak:
Dobrze,że sie dowiedziałaś od swojej pediatry o jabłku.Niema to jak sprawdzone źródło.A jednak miałyśmy racje ;-):laugh2::laugh2:
Nie martw się.Wszystko będzie dobrze
tuli.gif
tuli.gif

reklama
dziendoberek!!!
no wreszcie jestem tyle, ze nieprzytomna, imprezy nie odespalam a tu maly 2 noc z rzedu placze w nocy jakby go ze skory obdzierali no i je tyle co kot naplakal :(
postaram sie troche was poczytac...

może zabki idą:confused:

suoer ci mężuś niespodzianke zrobił. Moj to by w życiu na to nie wpadł. a my mamy 17 czerwca też 2 latka:-) chyba pośle mojego małża na szkolenie do twojego jak dogadadzać żonie ;-):rofl2:

NAPEWNO SIĘ UDA!:tak:
Ale czynsz bardzo wysoki macie. Dużo trzeba będzie sprzedać żeby na niego zarobić. ale nie ma innej opcji! UDA SIĘ !!!

dzien dobry:-)

Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem:baffled:
My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszla:baffled: boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
Och... boje sie... i jakos smutno mi...:-(

Ja chyba rzeoczyłam gdzieś pytanie o masaże. Ja osobiście nigdy nie byłam na profesjonalnych masażach :no:
A z Oskarkiem dobrze, że jedziecie będziecie napewno spokojniejsi. I będzie napewno ok!!!!

A tak wogóle dzień doberek!! Wpadłam na chwilkę dzisiaj. Będe wieczorkiem o ile dam rade. Bo mam dziś cały gdzień na wylocie. Zaraz spadam z mamą na zabiegi, potem fryzjer potem po teściową do fryzjera, a potem na budowę sprzątanko. A tu taki upał że nic mi się nie chce:wściekła/y:. Spadam po kawkę bo padnę dzisiaj.

Do góry