reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Dzeiwczynki nie poczytam bo jadę do szczawnicy na rowerki;-)
mężuś mi zrobił niespodziankę:-)
wyszedł do pracy ale niedługo potem wrócił:-) z bukietem kwiatów i wielka iloscia poziomek w prezencie:-) mniam mniam:-) no i jedziemy na wycieczke:-) moja mamę ściagnął do Kapika;-)
a ja wieczorkiem robie pyszniutką kolacyjkę;-)
buziak kochane miłego dnia
zdam relacje jak było;-) mam nadzieje że sie nie pokłócimy bo w zeszłym roku bylismy obrazeni na siebie pół dnia buziak
wyszedł do pracy ale niedługo potem wrócił:-) z bukietem kwiatów i wielka iloscia poziomek w prezencie:-) mniam mniam:-) no i jedziemy na wycieczke:-) moja mamę ściagnął do Kapika;-)
zdam relacje jak było;-) mam nadzieje że sie nie pokłócimy bo w zeszłym roku bylismy obrazeni na siebie pół dnia buziak
karina1980
Fanka BB :)
No to dziewuszki wrocilam z rozmowy mam lokalna razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50kurcze czynsz okazal sie troche wyzszy bo 4300 ale poszla nam na reke i przez pierwsze trzy miesiace bedziemy placic 3 tysiacesciagam tesciowa na urlop z pracy i dajemy kartke dzisiaj ze szukamy pracownika no to teraz bedzie trzeba rekawki zakasac i do roboty heheheh
Zeby tylko udalo sie i zeby byl to trafiony pomysl tylko
Dzień Dobry :-).
Kacper pozwolił pospać mi do 9 dobre dziecko
Kacper pozwolił pospać mi do 9 dobre dziecko
Wszystkiego naj naj naj z Okazji 2 Rocznicy ślubu !!!!!!
Super niespodziankę zrobił mężulek
Super niespodziankę zrobił mężulek
No to dziewuszki wrocilam z rozmowy mam lokalna razie mam do dyspozycji 150 metrow ale niedlugo w ramach tego samego czynszu dodadza mi jeszcze 50kurcze czynsz okazal sie troche wyzszy bo 4300 ale poszla nam na reke i przez pierwsze trzy miesiace bedziemy placic 3 tysiacesciagam tesciowa na urlop z pracy i dajemy kartke dzisiaj ze szukamy pracownika no to teraz bedzie trzeba rekawki zakasac i do roboty heheheh
Na pewno będzie to trafiony pomysł wystarczy żeby choć troszkę różnił się Twój sklep od innych np miła usługa ładny i przejrzysty wystrój (jak dla mnie ważna jest przejrzystość w takim sklepie żeby w miarę łatwo było znaleźć co sie szuka) udogodnienia dla matki z dzieckiem coś do zabawy dla dzieci i jak napisałaś ta plazma i myślę że sukces murowany
karina1980
Fanka BB :)
Na pewno będzie to trafiony pomysł wystarczy żeby choć troszkę różnił się Twój sklep od innych np miła usługa ładny i przejrzysty wystrój (jak dla mnie ważna jest przejrzystość w takim sklepie żeby w miarę łatwo było znaleźć co sie szuka) udogodnienia dla matki z dzieckiem coś do zabawy dla dzieci i jak napisałaś ta plazma i myślę że sukces murowany
Dziekuje Pusiaobys miala racje tego sie bede trzymac
anineczka
królowa mrówek :P
Dzieńdobry
Sabinko Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy
A swoją drogą to super masz męża.Mój to by poszedł normalnie do roboty jak codzień,a wieczorem złożyłby mi życzenia
Karina POWODZENIA !!!!!!!
Ehh...wiesz...szukam pracy
aha pamiętaj o lizakach dla dzieci.;-)
Tutaj u nas lizaki to podstawa.To takie małe przekupstwo najmłodszego klienta.
Można kupić w hurtowniach pudło lizaków za grosze
Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to dam znać
Asix poszalałaś na imprezce co?
Opowiadaj jak było?
A co się dzieje Maciusiowi?
Sabinko Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy
A swoją drogą to super masz męża.Mój to by poszedł normalnie do roboty jak codzień,a wieczorem złożyłby mi życzenia
Karina POWODZENIA !!!!!!!
Ehh...wiesz...szukam pracy
aha pamiętaj o lizakach dla dzieci.;-)
Tutaj u nas lizaki to podstawa.To takie małe przekupstwo najmłodszego klienta.
Można kupić w hurtowniach pudło lizaków za grosze
Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to dam znać
Asix poszalałaś na imprezce co?
Opowiadaj jak było?
A co się dzieje Maciusiowi?
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dzien dobry:-)
Karina, bedzie super - zobaczysz:-) a jak z Szymkiem, Ty z nim bedziesz -bo pieszesz, ze szukacie pracownika?
Sabinko, wszystkiego naj, naj no i zebyscie sie nie poklocili
Aluska, Amanda jest rewelacyjna:-):-)
Bira, wspolczuje updakow Ingusi - i wierze, ze najadlas sie strachu...:-( Aluska, Wy tez uwazajcie
Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem
My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszla boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
Och... boje sie... i jakos smutno mi...:-(
Karina, bedzie super - zobaczysz:-) a jak z Szymkiem, Ty z nim bedziesz -bo pieszesz, ze szukacie pracownika?
Sabinko, wszystkiego naj, naj no i zebyscie sie nie poklocili
Aluska, Amanda jest rewelacyjna:-):-)
Bira, wspolczuje updakow Ingusi - i wierze, ze najadlas sie strachu...:-( Aluska, Wy tez uwazajcie
Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem
My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszla boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
anineczka
królowa mrówek :P
Aniulka ja nie odpowiedziałam bo ja nigdy nie byłam,nie doświadczyłam i nie wiem nic o masażach
Dobrze,że sie dowiedziałaś od swojej pediatry o jabłku.Niema to jak sprawdzone źródło.A jednak miałyśmy racje ;-)
Nie martw się.Wszystko będzie dobrze
Dobrze,że sie dowiedziałaś od swojej pediatry o jabłku.Niema to jak sprawdzone źródło.A jednak miałyśmy racje ;-)
Nie martw się.Wszystko będzie dobrze
reklama
E
ELBRA
Gość
dziendoberek!!!
no wreszcie jestem tyle, ze nieprzytomna, imprezy nie odespalam a tu maly 2 noc z rzedu placze w nocy jakby go ze skory obdzierali no i je tyle co kot naplakal
postaram sie troche was poczytac...
może zabki idą
suoer ci mężuś niespodzianke zrobił. Moj to by w życiu na to nie wpadł. a my mamy 17 czerwca też 2 latka:-) chyba pośle mojego małża na szkolenie do twojego jak dogadadzać żonie ;-)
NAPEWNO SIĘ UDA!
Ale czynsz bardzo wysoki macie. Dużo trzeba będzie sprzedać żeby na niego zarobić. ale nie ma innej opcji! UDA SIĘ !!!
dzien dobry:-)
Ja chyba rzeoczyłam gdzieś pytanie o masaże. Ja osobiście nigdy nie byłam na profesjonalnych masażach
A z Oskarkiem dobrze, że jedziecie będziecie napewno spokojniejsi. I będzie napewno ok!!!!
A tak wogóle dzień doberek!! Wpadłam na chwilkę dzisiaj. Będe wieczorkiem o ile dam rade. Bo mam dziś cały gdzień na wylocie. Zaraz spadam z mamą na zabiegi, potem fryzjer potem po teściową do fryzjera, a potem na budowę sprzątanko. A tu taki upał że nic mi się nie chce. Spadam po kawkę bo padnę dzisiaj.
Podziel się: