reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Sabina udanej rocznicy! Wszystkiego naj naj naj :*

Karina super ze dostalas lokal i napewno bedzie dobrze :)

Anulka czekamy na dobre wiesci po powrocie :) Powodzenia :*

Jejku moj maly trol mnie dobije dzisiaj ;((( Juz czwarty dzien marudzi beeeeeeee ;((

reklama
Anineczko... taaaak -mialysmy racje z jabluszkiem:-p:-D:-D:-D

co do masazy to mam namiar na jakiegos chlopaczka - rehabilitant, masazysta - 30zl za masaz - trwa k.30 minut:-) chyba zaryzukuje i raz pojde, zobaczymy:-)

No i dzieki kochane, za slowa otuchy... tez mam nadzieje, ze jakos te kupki wreszcie beda same z siebie i bedzie dobrze:-)

Elbra, powodzonka - upal dzis a Tymasz faktycznie ciezki dzien... powodzonka:-)

Anit... pewnie zabki... ja tak zawsze usprawiedliwiam marudzenie Oskarka:-p:laugh2:

nie no zwariuje tak sie rozpisalam a tu mnie wyrzucilo wrrrrrrrrr same przeklenstwa mi sie cisna na usta!!!! niestety popisze potem, bo teraz maly mi juz nie da!!!! FUCK!!!!!!!!!!

dzien dobry
podczytuje juz was od 2 godzin :baffled: tylko 3 strony a mialam problem ze skonczeniem.
Rozmawialam z siostra i mamuska i juz mi sie odechcialo wszystkiego, a jeszcze maly mi marudzil - na szczescie juz zasnal.

Karina
super ze masz lokal, na pewno bedzie wszystko dobrze, !!!!!!!!

Sabina
Wszystkiego Naj Naj z okazji 2 rocznicy slubu

Anulka powodzenia u lekarza ;-) :-) bedzie dobrze, nie smuc sie
i ja tez zawsze zwalam davidka zle chumorki na zeby :-p:-D masaze slyszalam ze sa dobre ale to trzeba chodzic regularnie - jakas tam sesje z 1o albo lepiej miec aby bylo widac efekty.

Asix wspolczuje :-( moj ostatnio spi od 20-21 do 7-8 rano a ja i tak chodze niewyspana :baffled::baffled:

Alleluja :-D:-D
Moje dziecko samo siedzi i się bawi :szok::szok:
Od tygodnia był wielki ryk jak tylko nie był na rączkach.Wogóle od tyogdnia miał zrypany humor.Nic mu nie pasowało,nie śmiał się był zamyślony i jakis dziwny.
a dziś się uśmiechnął i od pół godzinki siedzi wśród zabawek :laugh2:
Nawet zupe dał mi wstawic :tak:

No ja nie zwalam na zęby.Bo kompletnie nic nie widać no i że wyszły mu w tym samym czasie co Antkowi to stawiam na to,,że teraz następne pojawią się w 10 miesiącu.Tak jak u Antka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ide sprawdzić tą zupinke :tak:

nie no zwariuje tak sie rozpisalam a tu mnie wyrzucilo wrrrrrrrrr same przeklenstwa mi sie cisna na usta!!!! niestety popisze potem, bo teraz maly mi juz nie da!!!! FUCK!!!!!!!!!!

Asix ja zawsze pisze posty w wordpad-zie wiec nie mam tego problemu :)

Anulka ja juz tak humorki Domisia zwalam na zeby od kiedy skonczyl 3 miesiace a zeba jeszcze nie ma hehe :p

Sabina teraz doczytalam ale Twoj maz jest kochany super niespodzianka:tak:

dzien dobry:-)

Karina, bedzie super - zobaczysz:-) a jak z Szymkiem, Ty z nim bedziesz -bo pieszesz, ze szukacie pracownika?

Sabinko, wszystkiego naj, naj no i zebyscie sie nie poklocili:-D

Aluska, Amanda jest rewelacyjna:-):-)

Bira, wspolczuje updakow Ingusi - i wierze, ze najadlas sie strachu...:-( Aluska, Wy tez uwazajcie :zawstydzona/y:

Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem:baffled:

My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszla:baffled: boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
Och... boje sie... i jakos smutno mi...:-(

Anulka co do Szymka to ja musze byc tam na sklepie poczatki sa najwazniejsze do malego biore tesciowo bierze miesiac urlopu bezplatnego ( ja jej zaplace) a potem normalnie ja zatrudniam a oprocz tego potrzebuje osobe do sklepu:tak:

Co do Oksarka bidulek juz myslalam ze bedzie w porzadku z ta kupka.Mam nadzieje ze w koncu pomoze Ci lekarz i ureguluje sie to.BUZIAKI DLA WAS:tak:

może zabki idą:confused:

suoer ci mężuś niespodzianke zrobił. Moj to by w życiu na to nie wpadł. a my mamy 17 czerwca też 2 latka:-) chyba pośle mojego małża na szkolenie do twojego jak dogadadzać żonie ;-):rofl2:

NAPEWNO SIĘ UDA!:tak:
Ale czynsz bardzo wysoki macie. Dużo trzeba będzie sprzedać żeby na niego zarobić. ale nie ma innej opcji! UDA SIĘ !!!

Ja chyba rzeoczyłam gdzieś pytanie o masaże. Ja osobiście nigdy nie byłam na profesjonalnych masażach :no:
A z Oskarkiem dobrze, że jedziecie będziecie napewno spokojniejsi. I będzie napewno ok!!!!

A tak wogóle dzień doberek!! Wpadłam na chwilkę dzisiaj. Będe wieczorkiem o ile dam rade. Bo mam dziś cały gdzień na wylocie. Zaraz spadam z mamą na zabiegi, potem fryzjer potem po teściową do fryzjera, a potem na budowę sprzątanko. A tu taki upał że nic mi się nie chce:wściekła/y:. Spadam po kawkę bo padnę dzisiaj.

Elbra oj wysoki,wysoki czynsz nie mowiac o innch kosztach. Tylko widzisz taki sklep ma to do siebie ze potrzebuje sporej powierzchni i w dobrej lokalizacji a co za tym idzie wiekszy czynsz.Jest olbrzymia roznica bo za swoj lokal place 1100 ale tam mamy ok 20 metrow a tutaj bede miala przeszlo 150

reklama
Do góry