reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Sabina udanej rocznicy! Wszystkiego naj naj naj :*

Karina super ze dostalas lokal i napewno bedzie dobrze :)

Anulka czekamy na dobre wiesci po powrocie :) Powodzenia :*

Jejku moj maly trol mnie dobije dzisiaj ;((( Juz czwarty dzien marudzi beeeeeeee ;((

reklama
Anineczko... taaaak -mialysmy racje z jabluszkiem:-p:-D:-D:-D

co do masazy to mam namiar na jakiegos chlopaczka - rehabilitant, masazysta - 30zl za masaz - trwa k.30 minut:-) chyba zaryzukuje i raz pojde, zobaczymy:-)

No i dzieki kochane, za slowa otuchy... tez mam nadzieje, ze jakos te kupki wreszcie beda same z siebie i bedzie dobrze:-)

Elbra, powodzonka - upal dzis a Tymasz faktycznie ciezki dzien... powodzonka:-)

Anit... pewnie zabki... ja tak zawsze usprawiedliwiam marudzenie Oskarka:-p:laugh2:

nie no zwariuje tak sie rozpisalam a tu mnie wyrzucilo wrrrrrrrrr same przeklenstwa mi sie cisna na usta!!!! niestety popisze potem, bo teraz maly mi juz nie da!!!! FUCK!!!!!!!!!!

dzien dobry
podczytuje juz was od 2 godzin :baffled: tylko 3 strony a mialam problem ze skonczeniem.
Rozmawialam z siostra i mamuska i juz mi sie odechcialo wszystkiego, a jeszcze maly mi marudzil - na szczescie juz zasnal.

Karina
super ze masz lokal, na pewno bedzie wszystko dobrze, !!!!!!!!

Sabina
Wszystkiego Naj Naj z okazji 2 rocznicy slubu

Anulka powodzenia u lekarza ;-) :-) bedzie dobrze, nie smuc sie
i ja tez zawsze zwalam davidka zle chumorki na zeby :-p:-D masaze slyszalam ze sa dobre ale to trzeba chodzic regularnie - jakas tam sesje z 1o albo lepiej miec aby bylo widac efekty.

Asix wspolczuje :-( moj ostatnio spi od 20-21 do 7-8 rano a ja i tak chodze niewyspana :baffled::baffled:

Alleluja :-D:-D
Moje dziecko samo siedzi i się bawi :szok::szok:
Od tygodnia był wielki ryk jak tylko nie był na rączkach.Wogóle od tyogdnia miał zrypany humor.Nic mu nie pasowało,nie śmiał się był zamyślony i jakis dziwny.
a dziś się uśmiechnął i od pół godzinki siedzi wśród zabawek :laugh2:
Nawet zupe dał mi wstawic :tak:

No ja nie zwalam na zęby.Bo kompletnie nic nie widać no i że wyszły mu w tym samym czasie co Antkowi to stawiam na to,,że teraz następne pojawią się w 10 miesiącu.Tak jak u Antka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ide sprawdzić tą zupinke :tak:

nie no zwariuje tak sie rozpisalam a tu mnie wyrzucilo wrrrrrrrrr same przeklenstwa mi sie cisna na usta!!!! niestety popisze potem, bo teraz maly mi juz nie da!!!! FUCK!!!!!!!!!!

Asix ja zawsze pisze posty w wordpad-zie wiec nie mam tego problemu :)

Anulka ja juz tak humorki Domisia zwalam na zeby od kiedy skonczyl 3 miesiace a zeba jeszcze nie ma hehe :p

Sabina teraz doczytalam ale Twoj maz jest kochany super niespodzianka:tak:

dzien dobry:-)

Karina, bedzie super - zobaczysz:-) a jak z Szymkiem, Ty z nim bedziesz -bo pieszesz, ze szukacie pracownika?

Sabinko, wszystkiego naj, naj no i zebyscie sie nie poklocili:-D

Aluska, Amanda jest rewelacyjna:-):-)

Bira, wspolczuje updakow Ingusi - i wierze, ze najadlas sie strachu...:-( Aluska, Wy tez uwazajcie :zawstydzona/y:

Dziewczyny pytalam, ale jakos przemilczalyscie.. czy slyszalyscie - stosowalyscie masaze na brzuch - tak u profesjonalnego masazysty? Bo kosmetyczka mi doradzila masaze i nie wiem:baffled:

My dzis k.14 tej jedziemy do Wrocka do gastroenterologa dzieciecego... prywatnie. Unormowalo sie w sumie, kupka jest co 2 dzien... kasza od poczatku czerwca odstawiona, owoce 2 x dziennie i 3x dziennie minimalna dawka lktulozy 2,5ml... ale wczoraj (kupka byla przedwczoraj) Oskar od rana stekal, i sie wkurzal jak nie szlo... zdjelam mu pieluszke i dociskalam kolanka do brzusia, by bylo latwiej to normalnie zaciskal pupe, zeby kupa nie poszla:baffled: boi sie chyba, ze bedzie bolec:-( dalam mu po raz pierwszy czopka na noc, rano znowu sie preezyl i nie chcial zrobic kupy, no ale wygrala bo byla luzna (przez tego czopka pewnie) i troszke poszlo... no ale nie moge patrzez na to, ze tak sie boi... dlatego jedziemy do tej lekarki, jest specjalista od takich problemow u dzieci - zobaczymy. No i jeszcze tak odnosnie jablka to wczoraj pytalam lekrki czy jablko tarte zapiera, powiedzila OCZYWISCIE!!!!
Och... boje sie... i jakos smutno mi...:-(

Anulka co do Szymka to ja musze byc tam na sklepie poczatki sa najwazniejsze do malego biore tesciowo bierze miesiac urlopu bezplatnego ( ja jej zaplace) a potem normalnie ja zatrudniam a oprocz tego potrzebuje osobe do sklepu:tak:

Co do Oksarka bidulek juz myslalam ze bedzie w porzadku z ta kupka.Mam nadzieje ze w koncu pomoze Ci lekarz i ureguluje sie to.BUZIAKI DLA WAS:tak:

może zabki idą:confused:

suoer ci mężuś niespodzianke zrobił. Moj to by w życiu na to nie wpadł. a my mamy 17 czerwca też 2 latka:-) chyba pośle mojego małża na szkolenie do twojego jak dogadadzać żonie ;-):rofl2:

NAPEWNO SIĘ UDA!:tak:
Ale czynsz bardzo wysoki macie. Dużo trzeba będzie sprzedać żeby na niego zarobić. ale nie ma innej opcji! UDA SIĘ !!!

Ja chyba rzeoczyłam gdzieś pytanie o masaże. Ja osobiście nigdy nie byłam na profesjonalnych masażach :no:
A z Oskarkiem dobrze, że jedziecie będziecie napewno spokojniejsi. I będzie napewno ok!!!!

A tak wogóle dzień doberek!! Wpadłam na chwilkę dzisiaj. Będe wieczorkiem o ile dam rade. Bo mam dziś cały gdzień na wylocie. Zaraz spadam z mamą na zabiegi, potem fryzjer potem po teściową do fryzjera, a potem na budowę sprzątanko. A tu taki upał że nic mi się nie chce:wściekła/y:. Spadam po kawkę bo padnę dzisiaj.

Elbra oj wysoki,wysoki czynsz nie mowiac o innch kosztach. Tylko widzisz taki sklep ma to do siebie ze potrzebuje sporej powierzchni i w dobrej lokalizacji a co za tym idzie wiekszy czynsz.Jest olbrzymia roznica bo za swoj lokal place 1100 ale tam mamy ok 20 metrow a tutaj bede miala przeszlo 150

reklama
Do góry