reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzisiaj odbyl sie pogrzeb tego maluszka co zostal uduszony podczas porodu:-:)-:)-:)-(straszne

karina naprawde wspolczuje tym znajomym, nawet nie potrafie wyrazic jak mi przykro :-:)-(
[*]
[*]
[*]
[*] dla malego anioleczka,

bira
ja wiem co czujesz bo mi kiedys tez David spadl z lozka jak tylko odwrocilam sie na chwile, tyle ze wtedy jeszcze nie wiedialam ze taki ruchliwy ;-)

witam wieczorkiem:blink: wpadłam tylko na chwile zobaczyć co sie dzieje , ostatnio mam mały kryzys i nie mam weny do pisania:-:)-(
dziunia a co ty taka smutna???? :confused::confused:
smile please :rofl2:
aluska no no prosze jaka Amandzia zdolna i silna, moj sie tak podnosi ale stoi na zgietych nogach - jakby klekal, na wyprostowanych utrzyma sie z 1-2 sek. i upada

wiem ze ktoraz z was uzywala cerezette mozecie mi powiedziec po ile sa w PL :confused::confused: ?

larvunia tak dokładnie to w Przeźmierowie zaraz koło Toru Poznań to nie Poznań ale nawet poznaniacy uważają przeźmierowo za swoją dzielnicę :-) zapraszam na kawke jak będziesz w pobliżu ;-)

reklama
Do góry