reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzien dobry mamcie:tak:

My wlasnie wrocilismy z nad wody i grilka bylo super maly grzeczny:tak:caly jest umorusany wszystkim zaraz wrzuce go do wanienki.
Dziekuje Wam bardzo za odpwiedzi ciesze sie ze pomysl trafiony:tak:
Jutro o 9 ide na rozmowe o lokal:baffled:mam nadzieje ze wyjdzie.
Pozniej jeszcze zajrze

reklama
tutaj w niektory sklepach maja takie fajne wozki tzn normalne sklpowe tylko na gorze maja taka poleczke z pasami gdzie mozna postawic foltelik samochodowy ponizej ma sie normalna przestrzen wozka sklepowego .........nie wiem czy zrozumialyscie o co chodzi ale ja uwazam to za genialny wynalazek

mirka ja wiem bo tutaj w kazdym wiekszym supermarkecie sa takie wozki :-):-):laugh2::laugh2: rzeczywiscie super rozwiazanie, ale tylko te fajne ktore kladzie sie bokie,, bo te co fotrlik sie kladzie prosto tio zaslaniaja caly widok i nie widze gdzie jade

hej

u mnie cala gromada w najlepsze siedzi z nami:-)
w sumie to dobrze bo przynajmniej jutro pozno sie obudza wiec sobie pospimy ze staruszkiem:happy:

Lilka i co udalo sie dluzej pospac, bo Davidek poszedl z nami spac po 24 a juz ok 6 mnie obudzil na jedzonko, potem o 8 i o 9 musialam juz wstac :-)

Tak wogole to powiem Wam ze u nas w sklepie wczoraj byl bral naszego kolegi. Dawno jego nie widzielismy wiec spytalismy tego brata co u Piotrka slychac a on na to ze jego zona dwa dni zaczela porod ale niestety dziecko zostalo uduszone i wyszlo na siwat praktycznie martwe:no:bylo owiniete pepowina a lekarze wyciagali je przy porodzie i w ten spsob pepeowina zostala zacisnieta jeszcze bardziej a byly wskazania do cesarki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet teraz jak pisze Wam to - to rycze nie wyobrazam sobie tego.
Mam przed oczami obraz tego malego dzieciatka ktore idzie na siwat i jednoczesnie jest duszone

karina to straszne, takiego lekrza to ja bym normalnie udusila :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Boze jak ja dziekuje Bogu ze David nie byl obkrecony pepowina i porob odbyl sie bez komplikacji!!!!!!!!!

dzien dobry...

oj, Karina jak mi szkoda tego dziecka... pojebani lekarze... zamiast robic cesarke to nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ach... nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, ze trafilam na tego lekarza na ktorego trafilam i zrobil mi planowana cesarke:-) a ja juz mnie przecial i wyciagal Skwaruszka to powiedzial, ze byl 2 razy owiniety pepowina...
Anulka to kurcze rzeczywisicie mialas szczescie ze trafilas na lekarza a nie pseudo !!!!!! Ja sobie tego nawet nie umiem wyobrazic :-(

Hej dziewczyny ja tak na chwilke wpadlam cos Wam napisac bo wlasnie jedziemy nad wode na grilla:tak:
Dzisiaj z mezem wymyslilismy zeby w sklepie dac plazme 42 cale na ktorej beda lecialy albo bajki albo np, reklama firmy zeby zrobic cos takeigo np. wozki chicco jak zmienia suie wersje spacerowo w wersje gleboka czy z zalozyn fotelikiem itd.... bo nie raz trudno to wyobrazic sobie a w standardzie sa zwsze wozki w wersji glebokiej co wy na to???????
Oki wieczorekime wpadne do Was
Buziaki

karina niby fajny pomysl ale nie wiem czy praktyczny przynajmniej ja jak kupuje wozek to chce aby sprzedawca poakzal mi jego funkcje itd a nie ogladac tv, ale jak poscisz bajki czy reklamy to ok :-):-)

Ja od tygodnia borykam się z Łupieżem różówym Giberta i z bolącym zębem,który promieniuje mi na oko,głowe i zatoki :crazy:
A do lekarza dopiero za 4-5 dni.
Tak wiec wesoło mam,niema co.
Chodze rozkojarzona i jakaś taka nieobecna,ale nie moge się denerwowac i stresować bo mi łupieżu wyjdzie więcej. ;-):sorry:

annineczka a co to jest luzpiez Gilberta ??
bolu zeba wspolczuje a co do znajomych to nie mozesz tutaj na miejscu kogos poznac? Mi tez bylo na pocatku ciezko ale teraz jak mam swoich znajomych to jest o wiele fajniej :-):-)

a bylismy dzis popoludniu nad morzem, ale woda taka zimna ze weszlam na 1 min i sobie stopy odmrozilam :szok:

bolu zeba wspolczuje a co do znajomych to nie mozesz tutaj na miejscu kogos poznac? Mi tez bylo na pocatku ciezko ale teraz jak mam swoich znajomych to jest o wiele fajniej :-):-)

annineczka ja jak byłam młodsza to miał właśnie ten czerwony łupiesz Gilberta na brzuchu - wszyscy wtedy mówili że ja to zawsze choruje na jakieś dziwne choroby :-D

[
/quote]
Wisienko to są takie czerwone placki,coś jak uczulenie,azs.Te placki się łuszczą i swędzą.Schodzi to do 6 tygodni i faktycznie pojawia się w okresie osłabienia i stresu.
I nie Gilberta a Giberta :-D
A co do znajomych.Zrobiliśmy wielką gafe przenosząc się tutaj.Nie sprawdziliśmy jak duża ta miejscowość.A teraz już wiem...całe 1000mieszkańców :szok:
Ciężko znajeźć znajomych,zwłaszcza polaków :laugh2::laugh2:

annineczka ja jak byłam młodsza to miał właśnie ten czerwony łupiesz Gilberta na brzuchu - wszyscy wtedy mówili że ja to zawsze choruje na jakieś dziwne choroby :-D
Oj to chociaż miałaś fajnie,że tylko na brzuchu.Ja mam wszedzie :angry:
Zwłaszcza na rękach i nogach :baffled:
Dobrze,że na twarzy to nie wychodzi.
A powiedz zostały Ci blizny? Bo niby nie zostają,ale się troche boje o to :baffled:

Dobry wieczor:-)

Anineczko, wspolczuje tego dziadostwa na skorze:baffled::-( ja mialam kiedys atopowe zapalenie skory - hmmm, diagnozowali mnie od grudnia do kwietnia:baffled: w koncu w kwietniu trafilam dokliniki i tam wyznaczono mi date do stawiniea sie na oddzial, na jakies 2 tygodnie - albo jak powiedzial profesor - FOTOTERAPIA - i polecil wyjazd na min. 2 tyg. nad cieple morze... POlecielismy do Egiptu i jak reka odjal:-D a myslalam, ze ocipieje:crazy: drapalam sie, az do krwi, ach...
Trzymaj sie...

Karina, extra pomysl z telewizorem:-) uwazam, ze to extra sprawa:-)

Wisienka, szybko pozylas sie kolezanki;-);-) fajnie,ze bylo fajnie:-)

Pusia, Sabinko u nas nocki tez zaczely sie jakies dziwne - sa pobudki... a bylo juz cacy... hmm, pewnie zabki:zawstydzona/y:

Pusia, zapominam ciagle, widzilam na jakiejs fotce Kacperka, ze ma takie fajne krzeselko do nauki siedzenia, co to?;-)

U nas Oskarus juz spi... a my szykujemy sie na ogladnie meczu:-D

Ps. dajecie maluszkom truskawki?? Bo Oskar wcina od 4-5 dni... ale mu smakuja... Dzis zjadl rano 5 sztuk a wieczorem jeszcze 4...
no i jeszcze pytanie... czy truskawki nie zatwardzaja?? bo ja juz sama sobie nie wierze:-D:baffled: moim zdaniem beda rozluzniac... ale kto wie... napiszcie jak cos wiecie;-);-)

reklama

A co do znajomych.Zrobiliśmy wielką gafe przenosząc się tutaj.Nie sprawdziliśmy jak duża ta miejscowość.A teraz już wiem...całe 1000mieszkańców :szok:
Ciężko znajeźć znajomych,zwłaszcza polaków :laugh2::laugh2:

annineczka ja w sumie tez mieszkam na wiosce(mam 10 mil do norwich - miasta), ale mam 3 male sklepy, poczte, bank, kwiaciarnie, 3 paby, przystan....gdzie bardzo lubie chodzic karmic kaczki (kiedys to byla moja jedyna rozrywka) wiec nie jest tak zle, tu sa 2 wioski kolo siebie to danny mowi ze mieszka ok 4500 ludzi.
A znajomych to najlepiej mloda mame, przeciez niew musi byc polka, no chyba ze nie lubisz anglikow, ja tam sie teraz zaprzyjaznilam z 3 mamami i jest super. Odrazu lepiej mi sie tu poedo0ba......

Do góry