reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry mamcie:tak:

My wlasnie wrocilismy z nad wody i grilka bylo super maly grzeczny:tak:caly jest umorusany wszystkim zaraz wrzuce go do wanienki.
Dziekuje Wam bardzo za odpwiedzi ciesze sie ze pomysl trafiony:tak:
Jutro o 9 ide na rozmowe o lokal:baffled:mam nadzieje ze wyjdzie.
Pozniej jeszcze zajrze

Karina powodzenia jutro!!!

Lilka i co udalo sie dluzej pospac, bo Davidek poszedl z nami spac po 24 a juz ok 6 mnie obudzil na jedzonko, potem o 8 i o 9 musialam juz wstac :-)

jasne!! Hania obudzila sie o 10 :-)

no i jeszcze pytanie... czy truskawki nie zatwardzaja?? bo ja juz sama sobie nie wierze:-D:baffled: moim zdaniem beda rozluzniac... ale kto wie... napiszcie jak cos wiecie;-);-)

ja wiem tyle ze truskawki sa uczulajace i najlpeiej podawac dzieciom po 2 roku zycia a najwczesniej po 1r.z.,choc zdziwilam sie jak Hania jadla w sloiczku deserek z dodatkiem truskawek :confused:
a co do nich to napewno sa moczopedne,a jak na kupke wplywaja nic nie wiem:no:

:wściekła/y::wściekła/y:
No i po co ja ten mecz oglądam?
Moja wysypka się powiększa :laugh2::laugh2::laugh2:

ja to samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
ale mam nerwa qrwa,tak po dupie dostajemy 2:0:crazy::baffled:

reklama
Anineczko, dzieki za info co do fotelika, krzeselka... juz znalazlam takie cudo na allegro - i faktycznie jest do kapania:-D fajny, u nas foczka juz troche malawa, wiec pomysle:-)

Beata, Lilka, wiem wlasnie, ze truskawy czesto uczulaja... ale jak bylam prywatnie u tej lekarki neonatolog-pediatra, to mowila, ze niby trzeba uwaac, ale ona by swojemu dziecku dala, i dalismy najpierw pol... potem calal a teraz juz amcia pieknie:-)

Och... ten mecz... tyle bylo radochy przed... a tu dupa... 2:0:no::crazy:

dobra, zmykam do wyra... dobranoc:-)

ale złość mnie ogarnia !!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0 :crazy::no::wściekła/y::angry: MASAKRA

ACH ROBERT DOBRZE ŻE CHOĆ CIEBIE MAMY

Aniulko
wtrące się troszke.Ten fotelik na zdjęciach Pusi używa się tutaj do kąpieli dziecka w wannie.Mam zamiar zamienic foczke na to cudo :tak:

Jaki fotelik na moich zdjęciach??? hmm coś ominęłam :confused::confused:

:wściekła/y::wściekła/y:
No i po co ja ten mecz oglądam?
Moja wysypka się powiększa :laugh2::laugh2::laugh2:

też mnie kurwiczka strzela :crazy:

Pusiu karmiłaś Kacpra w nim na jakimś wyjeździe.Na podłodze w nim siedział :tak:
No coż,ale gramy jeszcze z kimś mecz? Zapytajcie mężów bo mój to nie interesi się nimi.Ja zresztą też okazjonalnie :tak:

Chyba chodzi o to "krzesełko" w którym jedł u dziadków. jak dobrze kojarze.

A ja mam pytanie z innej beczki. Czy kóraś z was używa/używała jakiegoś balsamu do ciała brązującego??? i może jakiś polecić i czy to ogole jest coś warte??
bo nigdy nie używałam takiego balsamu a na solare nie chce już iść. a weselicho tuż tuż:baffled:

Anulka z tego co pamietam to uczulajace sa te pestki na truskawce
to jak sie truskawke obierze to napewno sie zminimalizuje ewentualne uczulenie

ale porazka z tymi Niemcami :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Pusiu karmiłaś Kacpra w nim na jakimś wyjeździe.Na podłodze w nim siedział :tak:
No coż,ale gramy jeszcze z kimś mecz? Zapytajcie mężów bo mój to nie interesi się nimi.Ja zresztą też okazjonalnie :tak:

aaa to kojarzę już (dostaliśmy je od znajomej):-):tak:.

Co do meczu to gramy z Austrią jeszcze

Do góry