reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry mamcie:tak:

My wlasnie wrocilismy z nad wody i grilka bylo super maly grzeczny:tak:caly jest umorusany wszystkim zaraz wrzuce go do wanienki.
Dziekuje Wam bardzo za odpwiedzi ciesze sie ze pomysl trafiony:tak:
Jutro o 9 ide na rozmowe o lokal:baffled:mam nadzieje ze wyjdzie.
Pozniej jeszcze zajrze

Karina powodzenia jutro!!!

Lilka i co udalo sie dluzej pospac, bo Davidek poszedl z nami spac po 24 a juz ok 6 mnie obudzil na jedzonko, potem o 8 i o 9 musialam juz wstac :-)

jasne!! Hania obudzila sie o 10 :-)

no i jeszcze pytanie... czy truskawki nie zatwardzaja?? bo ja juz sama sobie nie wierze:-D:baffled: moim zdaniem beda rozluzniac... ale kto wie... napiszcie jak cos wiecie;-);-)

ja wiem tyle ze truskawki sa uczulajace i najlpeiej podawac dzieciom po 2 roku zycia a najwczesniej po 1r.z.,choc zdziwilam sie jak Hania jadla w sloiczku deserek z dodatkiem truskawek :confused:
a co do nich to napewno sa moczopedne,a jak na kupke wplywaja nic nie wiem:no:

:wściekła/y::wściekła/y:
No i po co ja ten mecz oglądam?
Moja wysypka się powiększa :laugh2::laugh2::laugh2:

ja to samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
ale mam nerwa qrwa,tak po dupie dostajemy 2:0:crazy::baffled:

reklama
Anineczko, dzieki za info co do fotelika, krzeselka... juz znalazlam takie cudo na allegro - i faktycznie jest do kapania:-D fajny, u nas foczka juz troche malawa, wiec pomysle:-)

Beata, Lilka, wiem wlasnie, ze truskawy czesto uczulaja... ale jak bylam prywatnie u tej lekarki neonatolog-pediatra, to mowila, ze niby trzeba uwaac, ale ona by swojemu dziecku dala, i dalismy najpierw pol... potem calal a teraz juz amcia pieknie:-)

Och... ten mecz... tyle bylo radochy przed... a tu dupa... 2:0:no::crazy:

dobra, zmykam do wyra... dobranoc:-)

ale złość mnie ogarnia !!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0 :crazy::no::wściekła/y::angry: MASAKRA

ACH ROBERT DOBRZE ŻE CHOĆ CIEBIE MAMY

Aniulko
wtrące się troszke.Ten fotelik na zdjęciach Pusi używa się tutaj do kąpieli dziecka w wannie.Mam zamiar zamienic foczke na to cudo :tak:

Jaki fotelik na moich zdjęciach??? hmm coś ominęłam :confused::confused:

:wściekła/y::wściekła/y:
No i po co ja ten mecz oglądam?
Moja wysypka się powiększa :laugh2::laugh2::laugh2:

też mnie kurwiczka strzela :crazy:

Pusiu karmiłaś Kacpra w nim na jakimś wyjeździe.Na podłodze w nim siedział :tak:
No coż,ale gramy jeszcze z kimś mecz? Zapytajcie mężów bo mój to nie interesi się nimi.Ja zresztą też okazjonalnie :tak:

Chyba chodzi o to "krzesełko" w którym jedł u dziadków. jak dobrze kojarze.

A ja mam pytanie z innej beczki. Czy kóraś z was używa/używała jakiegoś balsamu do ciała brązującego??? i może jakiś polecić i czy to ogole jest coś warte??
bo nigdy nie używałam takiego balsamu a na solare nie chce już iść. a weselicho tuż tuż:baffled:

Anulka z tego co pamietam to uczulajace sa te pestki na truskawce
to jak sie truskawke obierze to napewno sie zminimalizuje ewentualne uczulenie

ale porazka z tymi Niemcami :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Pusiu karmiłaś Kacpra w nim na jakimś wyjeździe.Na podłodze w nim siedział :tak:
No coż,ale gramy jeszcze z kimś mecz? Zapytajcie mężów bo mój to nie interesi się nimi.Ja zresztą też okazjonalnie :tak:

aaa to kojarzę już (dostaliśmy je od znajomej):-):tak:.

Co do meczu to gramy z Austrią jeszcze

Do góry