reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry...

oj, Karina jak mi szkoda tego dziecka... pojebani lekarze... zamiast robic cesarke to nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ach... nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, ze trafilam na tego lekarza na ktorego trafilam i zrobil mi planowana cesarke:-) a ja juz mnie przecial i wyciagal Skwaruszka to powiedzial, ze byl 2 razy owiniety pepowina...

reklama
Tez te garnki bardzo podobaja mi sie:tak:Tak wogole sliczne masz zdjecia szkraba:tak:

Elbra dokladnie zrobib te USG i to rozwieje wszelkie watpliwosci:tak:

Ale sobie pospalam dzisiaj:-Djeszcze odkad jest Szymek tyle nigdy nie gnilam do 7.30:tak:trocghe rozbita jestem ale zaraz poskladam kosci i trzba brac sie za sniadanko o dziwo moj szkrab wstal po nocy i jeszcze nie krzyczy ze chce jesc a jadl wczoraj o 21:tak:ale zaraz zrobie mu.

Tak wogole to powiem Wam ze u nas w sklepie wczoraj byl bral naszego kolegi. Dawno jego nie widzielismy wiec spytalismy tego brata co u Piotrka slychac a on na to ze jego zona dwa dni zaczela porod ale niestety dziecko zostalo uduszone i wyszlo na siwat praktycznie martwe:no:bylo owiniete pepowina a lekarze wyciagali je przy porodzie i w ten spsob pepeowina zostala zacisnieta jeszcze bardziej a byly wskazania do cesarki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet teraz jak pisze Wam to - to rycze nie wyobrazam sobie tego.
Mam przed oczami obraz tego malego dzieciatka ktore idzie na siwat i jednoczesnie jest duszone

Karina aż smutno mi się zrobiło:-(
No Sabinko juz myślałayśmy że zaginęłaś gdzieś

Już mi przeszła ochota na robotę idziemy do kościoła zaraz a i czuje sie jakbym kaca miała a nic nie piłam:-)to ta cholerna alergia z nosa mi kapie jak z kranu brr

Tez te garnki bardzo podobaja mi sie:tak:Tak wogole sliczne masz zdjecia szkraba:tak:

Elbra dokladnie zrobib te USG i to rozwieje wszelkie watpliwosci:tak:

Ale sobie pospalam dzisiaj:-Djeszcze odkad jest Szymek tyle nigdy nie gnilam do 7.30:tak:trocghe rozbita jestem ale zaraz poskladam kosci i trzba brac sie za sniadanko o dziwo moj szkrab wstal po nocy i jeszcze nie krzyczy ze chce jesc a jadl wczoraj o 21:tak:ale zaraz zrobie mu.

Tak wogole to powiem Wam ze u nas w sklepie wczoraj byl bral naszego kolegi. Dawno jego nie widzielismy wiec spytalismy tego brata co u Piotrka slychac a on na to ze jego zona dwa dni zaczela porod ale niestety dziecko zostalo uduszone i wyszlo na siwat praktycznie martwe:no:bylo owiniete pepowina a lekarze wyciagali je przy porodzie i w ten spsob pepeowina zostala zacisnieta jeszcze bardziej a byly wskazania do cesarki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet teraz jak pisze Wam to - to rycze nie wyobrazam sobie tego.
Mam przed oczami obraz tego malego dzieciatka ktore idzie na siwat i jednoczesnie jest duszone

Straszne to co napisałeś o tej malej istotce :-:)-:)no:. Jak widzie gdzies takie sytuacje czy w wiadomościach czy gdziekolwiek indziej to z mężem dziękujemy Bogu że mamy zdrowego synka ... Szkoda że wszyscy nie mogą miec takiego szczęścia :-:)no:

Dzień dobry (tak na marginesie)

Kacper robi sobie właśnie drzemkę po śniadanku ...
Nocka dziś była gorsza tak jak by mu zęby dokuczały :baffled:
Mężulek robi śniadanko a ja sie wykąpałam i od razu mi lepiej :-)

Karinka jejku to straszne:-( własnie przeczytałam to co napisałaś:-( :-( biedna maleńka istotka:-(
Pusia elo:-) to chyba nocka Kapików była nienajlepsza-) bo mój budził sie 2 razy:-) tzn.przebudzał ale na szczęście dziś miał dyżur mężuś:-) wiec to on do niego wstawał dać smoka:-) hihih ale ostatecznie o 5 poszedł do nas do łózka a 6.20 ciagnął mnie za włosy!!! bo on tak własnie sygnalizuje że już wstał:-) ciągnie za włosy cwaniaczek mały:-)
Beatko, Anulko miłego dnia:-)
ja też na 11 się zbieram do koscioła a potem spacerek i na zakupy bo musze w końcu cos mężowi kupić:-)

buziak kochane

Karinka jejku to straszne:-( własnie przeczytałam to co napisałaś:-( :-( biedna maleńka istotka:-(
Pusia elo:-) to chyba nocka Kapików była nienajlepsza-) bo mój budził sie 2 razy:-) tzn.przebudzał ale na szczęście dziś miał dyżur mężuś:-) wiec to on do niego wstawał dać smoka:-) hihih ale ostatecznie o 5 poszedł do nas do łózka a 6.20 ciagnął mnie za włosy!!! bo on tak własnie sygnalizuje że już wstał:-) ciągnie za włosy cwaniaczek mały:-)

No to Nasze Kacperki mają coś wspólnego hihi

Oki zmykamy na spacer mam nadzieję, że nie będzie padać papap

Hej dziewczyny ja tak na chwilke wpadlam cos Wam napisac bo wlasnie jedziemy nad wode na grilla:tak:
Dzisiaj z mezem wymyslilismy zeby w sklepie dac plazme 42 cale na ktorej beda lecialy albo bajki albo np, reklama firmy zeby zrobic cos takeigo np. wozki chicco jak zmienia suie wersje spacerowo w wersje gleboka czy z zalozyn fotelikiem itd.... bo nie raz trudno to wyobrazic sobie a w standardzie sa zwsze wozki w wersji glebokiej co wy na to???????
Oki wieczorekime wpadne do Was
Buziaki

Karina pomysl super z ta plazma:tak:
tutaj sie pierwszy raz z czyms takim spotkalam,w sklepie z zabawkami BRIO jest plazma i leca reklamowki zabawek
dzieki temu mozna zobaczyc jakie maja funkcje itd.

a znajomym przeogromnie wpsolczuje....biedne malenstwo...:-:)-:)-:)-:)-(
az nie wiem co napisac...nie wyobrazam sobie takiej tragedi....:-(

Hej dziewczyny ja tak na chwilke wpadlam cos Wam napisac bo wlasnie jedziemy nad wode na grilla:tak:
Dzisiaj z mezem wymyslilismy zeby w sklepie dac plazme 42 cale na ktorej beda lecialy albo bajki albo np, reklama firmy zeby zrobic cos takeigo np. wozki chicco jak zmienia suie wersje spacerowo w wersje gleboka czy z zalozyn fotelikiem itd.... bo nie raz trudno to wyobrazic sobie a w standardzie sa zwsze wozki w wersji glebokiej co wy na to???????
Oki wieczorekime wpadne do Was
Buziaki
fajny pomysł Karina prezynajmniej wiadomo jakie funkcje maja dane zabawki

Wypaliłam sie dzisiaj coś moze potem

hello
jestem po mega imprezie
bylo rewelacyjnie dawno sie tak super nie zabawiałam
lekko zmeczona poczytałam co u was ale wybaczcie nie odpisze

miłej niedzieli
buzka

reklama
Do góry