reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzień doberek, ale pustki dzisiaj , od razu widać weekend:-):-):-):-)

karina to strasznie przykre z tym maleństwem , masakra :sad::sad::sad::sad::sad: co do tej plamy to fajny pomysł :tak:

sabinko niestety nie szłam na imprekę bo po pierwsze za drogo jak dla nas (139zł bilet, a zostaliśmy na jednej pensji więc nie ma co szaleć) a po drugie nie miałabym z kim oliwci zostawić :-) a impreza trwała od 17-07 :szok:

reklama
Hej dziewczyny ja tak na chwilke wpadlam cos Wam napisac bo wlasnie jedziemy nad wode na grilla:tak:
Dzisiaj z mezem wymyslilismy zeby w sklepie dac plazme 42 cale na ktorej beda lecialy albo bajki albo np, reklama firmy zeby zrobic cos takeigo np. wozki chicco jak zmienia suie wersje spacerowo w wersje gleboka czy z zalozyn fotelikiem itd.... bo nie raz trudno to wyobrazic sobie a w standardzie sa zwsze wozki w wersji glebokiej co wy na to???????
Oki wieczorekime wpadne do Was
Buziaki

Super pomysł :tak::tak: jestem zaaaaa :-D:-)

JEJKU JAK TU PUSTO :confused:

My zjedliśmy późny obiad ... Kacper bawi się w łóżeczku :tak:
A tak w ogóle to dziś mecz Polska - Niemcy :tak::tak::-) oj będzie się działo hihihi

Hello

Mateuszek śpi Antek z tatem gdzieś wybyli a ja się bycze.

Beatko
pytałaś kiedyś dlaczego chce się przeprowadzić.
Otórz jestem w wielkiej kropce i zastanawiam się ciągle czy przenieść się tutaj do większego miasta ( w tej dziurze jest tylko jeden sklep,rzeźnik i fryzjer :eek: ) gdzie będe miała możliwość pójścia do pracy na weekendy czy uciec do Polski.
Mam wielki dylemat i normalnie chyba osiwieje zanim coś wymyśle :confused2:

No i już zapomniałam co miałam powiedzieć :sorry:

Aha Karina fajna sprawa z tą plazmą i któraś mama dobrze zauważyła,że basenik może być narażony na przebicie :eek::sorry:

Ja od tygodnia borykam się z Łupieżem różówym Giberta i z bolącym zębem,który promieniuje mi na oko,głowe i zatoki :crazy:
A do lekarza dopiero za 4-5 dni.
Tak wiec wesoło mam,niema co.
Chodze rozkojarzona i jakaś taka nieobecna,ale nie moge się denerwowac i stresować bo mi łupieżu wyjdzie więcej. ;-):sorry:

Pozdrowionka :cool2:

dzień doberek, ale pustki dzisiaj , od razu widać weekend:-):-):-):-)

karina to strasznie przykre z tym maleństwem , masakra :sad::sad::sad::sad::sad: co do tej plamy to fajny pomysł :tak:

sabinko niestety nie szłam na imprekę bo po pierwsze za drogo jak dla nas (139zł bilet, a zostaliśmy na jednej pensji więc nie ma co szaleć) a po drugie nie miałabym z kim oliwci zostawić :-) a impreza trwała od 17-07 :szok:
Dziunia widzę że mimo wszystko przeżyliście biedaki całą noc;-)

Beatko pytałaś kiedyś dlaczego chce się przeprowadzić.
Otórz jestem w wielkiej kropce i zastanawiam się ciągle czy przenieść się tutaj do większego miasta ( w tej dziurze jest tylko jeden sklep,rzeźnik i fryzjer :eek: ) gdzie będe miała możliwość pójścia do pracy na weekendy czy uciec do Polski.
Mam wielki dylemat i normalnie chyba osiwieje zanim coś wymyśle :confused2:

Hmm decyzja zależy od Was ale pewnie tylko ze względu na męza jesteście Anineczko?

Jeju ale u nas ciepło nawet na spacer ciężko wyjść cały dzień właściwie nic nie zrobiłam tylko posegregowałam rzeczy Oli bo zamałe i umyliśmy samochód

Hmm decyzja zależy od Was ale pewnie tylko ze względu na męza jesteście Anineczko?
W Irlandii byliśmy ze względu na Nas.A teraz tak,mam wrażenie,że jestem tutaj tylko dodatkiem.
Mąż ma rewelacyjną prace ,ale ja tutaj padam z nudów. W Tuam I Galway zastali nasi wszyscy znajomi,przyjaciele i połowa rodziny.
Dlatego pomyślałam o większym mieście żeby poznać kogoś i pójśc wśród ludzi..
Ale marze o powrocie do Polski.
Ale tak,wiem,że to tylko nasza decyzja i nikt mi nie może pomóc w tym.Ot takie refleksje mnie naszły. ;-)

Ale bym sobie zapaliła teraz..mmmniam :rolleyes2:

U nas strasznie duszno.Słońca niema ale parno i ciepełko :rofl2:

My byliśmy na drugim spacerku . Kacperek na razie sie bawi a o 19:30 kąpanko i czekamy na mecz :tak::tak: - czipsy piwko już czekają hihi;-):-D.

anineczka my siedzimy w Polsce i szczerze mówiąc oboje nie wyobrażamy sobie wyjazdu za granice więc rozumiem Twoja tęsknotę :tak:

witam

no ja juz sie pozbylam kolezanki :-D:-D fajnie bylo ale nie ma to jednak jak byc samemu w domu, ;-):-) musze szczerze powiedziec ze tym razem kolezanka z niczym mi sie nie narazila jak ostatnio, bylo SUPER. Zakochala sie w Davidku a on w niej, nawet nie wiedzialam ze moj synus to taki wstydnis :zawstydzona/y::-D Zdjec mam z 50 albo i wiecej porobionyh, tzn kolezanka robila i jak tylko mi przesle to wstawie do galerii.

moj kochany akurat oglada F1 wiec mam czas dla siebie i dla was, lece poczytac co tam u Was sie wydarzylo :-):-) mam nadzieje ze nie wiele stracilam

reklama
Pusia ale wam fajnie.Ja nie mam Polsatu i jestem wściekła :angry:
I dzięki za zrozumienie.Wydawało mi się,że nadaje się na emigracje i w sumie nadawałam się dopuki nie było dzieci.
A teraz strasznie mi żal,że moje dzieci nie widzą dziadków :-(

Wisienko to fajnie,że koleżanka była grzeczna :laugh2::-D;-)

Do góry