reklama
u mnie cala gromada w najlepsze siedzi z nami:-)
w sumie to dobrze bo przynajmniej jutro pozno sie obudza wiec sobie pospimy ze staruszkiem
hehe, to też jest metoda!
a co do garnków to ja używam , polecam, są super, planuje zakupić jeszcze bo 2 najczęściej używane troche maja starty teflon (ale używam ich prawie codziennie od 4 lat ):-)
o no to super! jejku mam już dość garów które się nie mieszczą ani do lodówki ani do szafki...
Karinko a co do USG to byłam wczoraj ale prywatnie. Muszę jeszcze coś ściemnić i dostać się na NFZ. w końcu za coś płace składki
eh, masakra.. ja to już wszystko robię prywatnie bo nie chce mi się czekać ani na łaskę lekarza ani na usługę... masakra, przypomniałam sobie że na wizytę do speca od wątroby dostałam termin w grudniu a problem z wątrobą miałam w czasie ciąży
a rodziłam pod koniec października... no to po prostu ręce opadają...
dziunia79
Fanka BB :)
elbra no to trzymam kciuki żeby wszystko szło gładko i żebyście szybko skończyli
E
ELBRA
Gość
no to zbombardowałam was fotkami na tajnym
bira
Listopadowe mamy'07
Dziunia, super facet;-)bira trzymaj sie i nie denerwuj luzik
Bira moja to spi dluzej ale za dnia to diablica do potegi
to neisamowite jak dzieci sie roznia
Mila to anilek od urodzenia,wiec do dzis nie moge sie przyzwyczaic do zachowania Hani
no coz....pocieszne jest to ze z kazdym dniem jestesmy blizej do tego ze beda wieksze ;-) i rozumniejsze
No i coraz bliżej tego, że wreszcie wyprowadzą się z domu;-):-)
Dziuna przystojniak
Lilka apropo zjazdu.Weszłam ostatnio na maluchy.Jej ale im zazdroszcze.
Zjazd forumek z maluchów.
Są zdjęcia,rewelacja.Ale trzeba się zalogować.
U nas kiedyś Aniaslu próbowała zrobić zlot,ale tak jak wszystkie krzyczały,że pojadą tak większość się później wykruszyła
A szkoda :-(
Ja tam jestem bardzo zjazdowa. Na każdy się piszę:-):-):-) Uwielbiam wyjeżdzać:-):-)
Też wole czyścić kibel niż stać z moim ukochanym żelazkiem;-) Także dziś bliżej pogadałam z klozetem. Aż lśni;-)bira fatalny dzien widze mialas.... mnie tez czeka prasowanie. Wolalabym czyscic kibel
Bira jesteśmy z TobąNie przejmuj się moja też szatan ale wieczorami jak z Mi chałem zaczynają żądzić właśnie usnęli bo orzez godzinę śmiali się Ola orzygała 3 pary spiochów i 2 śliniaki
Beata, poprawiłaś mi humor. Normalnie popłakałam się:-):-) Olka jest debeściara:-):-)
boli... ale tylko 20 minut;-)
20 minut? Mnie chyba ze trzy dni bolało, ze łazć nie mogłam
Bira, trzymaj sie Kochana... ach, te maluszki, u nas dziesiejsza noc tez byla do bani... W koncu k.3 rano Oskar wyladowal u nas w lozku i tak spalismy do rana ale ja tak w glebi serca uwielbiam jak spimy we trojke tzn, ja, maz i Oskarus - oczywiscie
Anulka, wspólczuje nocki. Moją zabieranie do łóżka dopiero rajcuje. Wtedy to już o jakimkolwiek odpoczynku nie ma mowy. Zaczynają się przewroty, piski, ucieczki z jednego końca na drugi......... wrrrrrrr niech ten /sebastian wreszcie przyjeżdża i zajmie się troche tym swoim cudem świata
Ło matko, współczuję... Trzymajcie się...no jutro to się u mnie zapowiadają atrakcje , nie wiem jak pośpimy bo mieszkam ok 500 m od Toru Poznań , a jutro jest tam Global Getering , włśnie próbowali nagłośnienie i miałam wrażenie że są za płotem , a co dopiero jak zjedzie się tu 100 tyś. osób maskra
Anineczka, ale wypas:-):-):-) Udanej zabawy:-):-) Super pomysł na rocznicę... my swoją będziemy spędzać z glizdą.Northamptonshire
A tutaj stronka:
Whittlebury Hall - Management Training Centre. Hotel & Spa
W planie jest:
nocleg,wyżywienie,bal i jazda na quadach
Apropos zbioderkami małego wsio ok. To była nasza ostatnia wizyta.
A z moim brzuchem to żadnych zmian kobitka nie zauwazyła. nie mam guza ani nic z tym stylu. Powiedziała że to tylko gazy w jelitach czy jakoś tak ale jakoś dalej nie daje mi to spokoju bo nie jarze jak moge pod palcem wyczuwać gazy?? no nic bede jeszcze kombinować coś z lekarzem rodzinnym, żeby mnie wysłał na USG na NFZ. Bo jakoś się nie uspokoiłam dalej
Ja jestem z tyhch czarnowidzących wszytsko
Elbra, nie daj się spławić. Dupa, gazy to ta krowa ma w mózgu. Nech dają konowały skierowanie na usg, albo idź prywatnie.
No i super, ze z boderkami wsio ok.
A co u mnie... koszmaru Ingowego ciąg dalszy Pobudka 4:15... Dziś poszła spać o 19 to pewnie wstanie o 2 Co za dziewucha
No a z pozytywnych. Moja przyjaciółka jest w ciąży:-):-):-):-):-):-) I mam pytanko... ile fasolka w 6 tygodniu ciąży powinna mieć mm? Inga w 7 tyg. miała 0,72 cm a Aśkowe maleństwo ma 9 mm i lekarz twierdzi, że to za małe i coś może być nie halo, ale wg. mnie to z nim jest coś nie halo W pon. ma iść do mojego gina, ale teraz trochę się stresuje.
dziunia79
no to spadalska jestem , ide troszke poprzytulać się do mężulka i spać
dobrej nocki
dobrej nocki
bira
Listopadowe mamy'07
Uciekam lulu, bo wszystko może mnie w nocy spotkać.
Dobranoc
Dobranoc
Beata34
A co u mnie... koszmaru Ingowego ciąg dalszy Pobudka 4:15... Dziś poszła spać o 19 to pewnie wstanie o 2 Co za dziewucha
No a z pozytywnych. Moja przyjaciółka jest w ciąży:-):-):-):-):-):-) I mam pytanko... ile fasolka w 6 tygodniu ciąży powinna mieć mm? Inga w 7 tyg. miała 0,72 cm a Aśkowe maleństwo ma 9 mm i lekarz twierdzi, że to za małe i coś może być nie halo, ale wg. mnie to z nim jest coś nie halo W pon. ma iść do mojego gina, ale teraz trochę się stresuje.
Bira widzę że życie cię chłosta
A co do fasolki to pamietam że jak byłam na usg 5t.c.5 dzień to 2 mm Ola miała i było zgodne z terminem ostat.@
Dzień dobry
moja głowa, mam ambitne plany robię potem porządek w szafie
karina1980
Beatko, dzieki:-) mezus robil sesje zdjeciowa synusiowi:-)
A co do garnkow to dobrze, ze mamy opinie od uzytkowniczki bo to co pisza to czasem tylko sciema... a wygladaja extra... zachorowalam znowu... fajowe:-):-)
Ale wymeczylas swoje smyki... zeby usnely w fotelikach
Tez te garnki bardzo podobaja mi sieTak wogole sliczne masz zdjecia szkraba
Elbra dokladnie zrobib te USG i to rozwieje wszelkie watpliwosci
Ale sobie pospalam dzisiajjeszcze odkad jest Szymek tyle nigdy nie gnilam do 7.30trocghe rozbita jestem ale zaraz poskladam kosci i trzba brac sie za sniadanko o dziwo moj szkrab wstal po nocy i jeszcze nie krzyczy ze chce jesc a jadl wczoraj o 21ale zaraz zrobie mu.
Tak wogole to powiem Wam ze u nas w sklepie wczoraj byl bral naszego kolegi. Dawno jego nie widzielismy wiec spytalismy tego brata co u Piotrka slychac a on na to ze jego zona dwa dni zaczela porod ale niestety dziecko zostalo uduszone i wyszlo na siwat praktycznie martwebylo owiniete pepowina a lekarze wyciagali je przy porodzie i w ten spsob pepeowina zostala zacisnieta jeszcze bardziej a byly wskazania do cesarkinawet teraz jak pisze Wam to - to rycze nie wyobrazam sobie tego.
Mam przed oczami obraz tego malego dzieciatka ktore idzie na siwat i jednoczesnie jest duszone
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
elllllooooo:-)
ja jak zawsze weekend zabiegana....
szukałam prezentu dla męża i nic nie ma w tym głupim sączu:-)
Women już po imprezce ale mam nadzieje że udana:-)
Karinka pomysły super...ja uważam że stolik to faktycznie powinien byc:-) no basen z kulkami też ale jednak jak ja chodzę po sklepach to stoliki sa zawsze:-) i karteczki i kredki:-) i dzieciaki ładnie się bawią:-) a kulki..hmmmżebyś nie musiała po całym sklepie zbierać:-) ogólnie super pomysły:-)
Co do firm...to napewno własnie Canpol i nawet Avent ważniejszy niż Tommy Tippe....- ale to moje zdanie;-)
Anineczka super te standardy...tylko gdzie tak jest:-);-) u mnie nawet nie a się nigdzie wózkiem na 1 piętro wjechać:-)
hihihi Anulka, Anineczka dzięki za przerobienie Dworu- na mój język heheheheh
co do nachalnych sprzedawców to NIENAWIDZE~!!!!!!!!!1wrrrrrrrrrr po to jest samoobslugowy ze sama się obsługuje a jak coś nie wiem to pytam!!
Lilus gratulacje dla Milenki za liczenie :-) i ucałuj brzuszek:-)
Women gratki dla Dorianka za samodzielne siedzenie:-) Kapikowi jeszcze nie to nei podoba:-) on wogóle nei cierpi siedziec woli stać!! Boże co za dziecie:-)
Elbra super ze z bioderkami ok...i z Twoim brzuszkiem też napewno wszystko dobrze nie ma co czarno patrzeć;-)
i powodzenia na budowie:-) wrzuć jakie fotki domeczku jak już stanie:-)
wisienka udanego weekendu z kumpelom:-)
Asix zrobiłam wczoraj sałatkę GYROS..:-) PYSZOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misia no witaj kochana:-) Gratulacje postępów Igorkowych:-) i zdróweczka dla chłopaków...ja tez chora:-(
Mirka ale macie fajnie z tymi wwózkami..ja jak jadę z nosidełkiem to wrzucam Kapika normalnie do wózka na towar i potem już mi się nic nie mieści albo Kapik cały zaspany...masakra mówie wam u mnie takie zacofanie ze szok....
Anula śliczne foteczki w podpisie;-)
Dziunia a Ty na imprezke nie idziesz tylko w domu siedzisz co??????????
Anulka, Misia, Beatko- jestem żyje kochane:-) dzięki że sie martwicie ale weekend jest hihihi
a poza tym dalej nie jestem zdrowa katar na maxa....ehhhhh Kapik chrypke jeszcze lekka ma ...katarku nie ma narazie przynajmniej:-(
Liluś fajnie masz że jak później idziecie spać to później dzieciaki wstają...u nas to wogóel nie wchodzi w gre:-) hihihihii nieważne czy 18.30 czy 20 i tak wstanie o tej samej godzinie:-)
Bira Larvunia też wolę czyścik kibel niż stac z zelazkiem:-)
Bira gratki dla koleżanki..:-) i Ingę po pupie od Kapika że takw szcześniej wstaje:-)
Kathe w baseniku takim malutkim to bez majteczek:-) bez niczego...tak Kapik robi:-)
a jeszcze jedno....
INGENIO- mam polecam rewelacja, mam i garczki i patelnie :-) REWELKA:-) nic sie nie przypala...tłuszczu naprawde troszeczke...!!:-) tyle że je troche zmasakrowałam:-) bo ciągle wkładam do zmywarki
idę na kaweczke:-) kurde was nadrobić....uffff
ja jak zawsze weekend zabiegana....
szukałam prezentu dla męża i nic nie ma w tym głupim sączu:-)
Women już po imprezce ale mam nadzieje że udana:-)
Karinka pomysły super...ja uważam że stolik to faktycznie powinien byc:-) no basen z kulkami też ale jednak jak ja chodzę po sklepach to stoliki sa zawsze:-) i karteczki i kredki:-) i dzieciaki ładnie się bawią:-) a kulki..hmmmżebyś nie musiała po całym sklepie zbierać:-) ogólnie super pomysły:-)
Co do firm...to napewno własnie Canpol i nawet Avent ważniejszy niż Tommy Tippe....- ale to moje zdanie;-)
Anineczka super te standardy...tylko gdzie tak jest:-);-) u mnie nawet nie a się nigdzie wózkiem na 1 piętro wjechać:-)
hihihi Anulka, Anineczka dzięki za przerobienie Dworu- na mój język heheheheh
co do nachalnych sprzedawców to NIENAWIDZE~!!!!!!!!!1wrrrrrrrrrr po to jest samoobslugowy ze sama się obsługuje a jak coś nie wiem to pytam!!
Lilus gratulacje dla Milenki za liczenie :-) i ucałuj brzuszek:-)
Women gratki dla Dorianka za samodzielne siedzenie:-) Kapikowi jeszcze nie to nei podoba:-) on wogóle nei cierpi siedziec woli stać!! Boże co za dziecie:-)
Elbra super ze z bioderkami ok...i z Twoim brzuszkiem też napewno wszystko dobrze nie ma co czarno patrzeć;-)
i powodzenia na budowie:-) wrzuć jakie fotki domeczku jak już stanie:-)
wisienka udanego weekendu z kumpelom:-)
Asix zrobiłam wczoraj sałatkę GYROS..:-) PYSZOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misia no witaj kochana:-) Gratulacje postępów Igorkowych:-) i zdróweczka dla chłopaków...ja tez chora:-(
Mirka ale macie fajnie z tymi wwózkami..ja jak jadę z nosidełkiem to wrzucam Kapika normalnie do wózka na towar i potem już mi się nic nie mieści albo Kapik cały zaspany...masakra mówie wam u mnie takie zacofanie ze szok....
Anula śliczne foteczki w podpisie;-)
Dziunia a Ty na imprezke nie idziesz tylko w domu siedzisz co??????????
Anulka, Misia, Beatko- jestem żyje kochane:-) dzięki że sie martwicie ale weekend jest hihihi
a poza tym dalej nie jestem zdrowa katar na maxa....ehhhhh Kapik chrypke jeszcze lekka ma ...katarku nie ma narazie przynajmniej:-(
Liluś fajnie masz że jak później idziecie spać to później dzieciaki wstają...u nas to wogóel nie wchodzi w gre:-) hihihihii nieważne czy 18.30 czy 20 i tak wstanie o tej samej godzinie:-)
Bira Larvunia też wolę czyścik kibel niż stac z zelazkiem:-)
Bira gratki dla koleżanki..:-) i Ingę po pupie od Kapika że takw szcześniej wstaje:-)
Kathe w baseniku takim malutkim to bez majteczek:-) bez niczego...tak Kapik robi:-)
a jeszcze jedno....
INGENIO- mam polecam rewelacja, mam i garczki i patelnie :-) REWELKA:-) nic sie nie przypala...tłuszczu naprawde troszeczke...!!:-) tyle że je troche zmasakrowałam:-) bo ciągle wkładam do zmywarki
idę na kaweczke:-) kurde was nadrobić....uffff
Podziel się: