reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzieci juz polozone ale nie pogadam z wami bo wlasnie sie dowiedzialam ze mamy wieczor filmowy :-p

chyba zasne...:rofl2:

dobranoc i do juterka

reklama
u mnie cala gromada w najlepsze siedzi z nami:-)
w sumie to dobrze bo przynajmniej jutro pozno sie obudza wiec sobie pospimy ze staruszkiem:happy:

hehe, to też jest metoda! :-D

a co do garnków to ja używam , polecam, są super:tak:, planuje zakupić jeszcze bo 2 najczęściej używane troche maja starty teflon (ale używam ich prawie codziennie od 4 lat ):-)

o no to super! jejku mam już dość garów które się nie mieszczą ani do lodówki ani do szafki...

Karinko a co do USG to byłam wczoraj ale prywatnie. Muszę jeszcze coś ściemnić i dostać się na NFZ. w końcu za coś płace składki:angry:

eh, masakra.. ja to już wszystko robię prywatnie bo nie chce mi się czekać ani na łaskę lekarza ani na usługę... masakra, przypomniałam sobie że na wizytę do speca od wątroby dostałam termin w grudniu a problem z wątrobą miałam w czasie ciąży
a rodziłam pod koniec października... no to po prostu ręce opadają...:laugh2:

bira trzymaj sie i nie denerwuj luzik
Dziunia, super facet;-):-D:-D:-D
Bira moja to spi dluzej ale za dnia to diablica do potegi :szok:
to neisamowite jak dzieci sie roznia
Mila to anilek od urodzenia,wiec do dzis nie moge sie przyzwyczaic do zachowania Hani
no coz....pocieszne jest to ze z kazdym dniem jestesmy blizej do tego ze beda wieksze ;-) i rozumniejsze :nerd:

No i coraz bliżej tego, że wreszcie wyprowadzą się z domu;-):-)

Dziuna przystojniak :rofl2:

Lilka apropo zjazdu.Weszłam ostatnio na maluchy.Jej ale im zazdroszcze.:szok:
Zjazd forumek z maluchów.:tak::tak:
Są zdjęcia,rewelacja.Ale trzeba się zalogować.
U nas kiedyś Aniaslu próbowała zrobić zlot,ale tak jak wszystkie krzyczały,że pojadą tak większość się później wykruszyła :angry:
A szkoda :-(

Ja tam jestem bardzo zjazdowa. Na każdy się piszę:-):-):-) Uwielbiam wyjeżdzać:-):-)
bira fatalny dzien widze mialas.... mnie tez czeka prasowanie. Wolalabym czyscic kibel :baffled:
Też wole czyścić kibel niż stać z moim ukochanym żelazkiem;-) Także dziś bliżej pogadałam z klozetem. Aż lśni;-)

Bira jesteśmy z Tobą:tak:Nie przejmuj się moja też szatan ale wieczorami jak z Mi chałem zaczynają żądzić właśnie usnęli bo orzez godzinę śmiali się Ola orzygała 3 pary spiochów i 2 śliniaki:baffled:

Beata, poprawiłaś mi humor. Normalnie popłakałam się:-):-) Olka jest debeściara:-):-)

boli... ale tylko 20 minut;-)

20 minut?:szok::szok::szok: Mnie chyba ze trzy dni bolało, ze łazć nie mogłam:szok:
Bira, trzymaj sie Kochana... ach, te maluszki, u nas dziesiejsza noc tez byla do bani... W koncu k.3 rano Oskar wyladowal u nas w lozku i tak spalismy do rana:zawstydzona/y: ale ja tak w glebi serca uwielbiam jak spimy we trojke:-D:-D tzn, ja, maz i Oskarus - oczywiscie:-D:-D:-D

Anulka, wspólczuje nocki. Moją zabieranie do łóżka dopiero rajcuje. Wtedy to już o jakimkolwiek odpoczynku nie ma mowy. Zaczynają się przewroty, piski, ucieczki z jednego końca na drugi......... wrrrrrrr niech ten /sebastian wreszcie przyjeżdża i zajmie się troche tym swoim cudem świata:baffled:
no jutro to się u mnie zapowiadają atrakcje :szok:, nie wiem jak pośpimy bo mieszkam ok 500 m od Toru Poznań , a jutro jest tam Global Getering , włśnie próbowali nagłośnienie i miałam wrażenie że są za płotem , a co dopiero jak zjedzie się tu 100 tyś. osób maskra:szok::szok::baffled::baffled:
Ło matko, współczuję... :szok: Trzymajcie się...

Northamptonshire
A tutaj stronka:
Whittlebury Hall - Management Training Centre. Hotel & Spa
W planie jest:
nocleg,wyżywienie,bal i jazda na quadach :tak: :-D:laugh2:
Anineczka, ale wypas:-):-):-) Udanej zabawy:-):-) Super pomysł na rocznicę... my swoją będziemy spędzać z glizdą.

Apropos zbioderkami małego wsio ok. To była nasza ostatnia wizyta. :tak:
A z moim brzuchem to żadnych zmian kobitka nie zauwazyła. nie mam guza ani nic z tym stylu. Powiedziała że to tylko gazy w jelitach czy jakoś tak ale jakoś dalej nie daje mi to spokoju bo nie jarze jak moge pod palcem wyczuwać gazy?? no nic bede jeszcze kombinować coś z lekarzem rodzinnym, żeby mnie wysłał na USG na NFZ. Bo jakoś się nie uspokoiłam dalej:baffled:
Ja jestem z tyhch czarnowidzących wszytsko:crazy:

Elbra, nie daj się spławić. Dupa, gazy to ta krowa ma w mózgu. Nech dają konowały skierowanie na usg, albo idź prywatnie.
No i super, ze z boderkami wsio ok.

A co u mnie... koszmaru Ingowego ciąg dalszy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pobudka 4:15... Dziś poszła spać o 19 to pewnie wstanie o 2:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za dziewucha:wściekła/y:
No a z pozytywnych. Moja przyjaciółka jest w ciąży:-):-):-):-):-):-) I mam pytanko... ile fasolka w 6 tygodniu ciąży powinna mieć mm? Inga w 7 tyg. miała 0,72 cm a Aśkowe maleństwo ma 9 mm i lekarz twierdzi, że to za małe i coś może być nie halo, ale wg. mnie to z nim jest coś nie halo:wściekła/y: W pon. ma iść do mojego gina, ale teraz trochę się stresuje.

A co u mnie... koszmaru Ingowego ciąg dalszy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pobudka 4:15... Dziś poszła spać o 19 to pewnie wstanie o 2:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za dziewucha:wściekła/y:
No a z pozytywnych. Moja przyjaciółka jest w ciąży:-):-):-):-):-):-) I mam pytanko... ile fasolka w 6 tygodniu ciąży powinna mieć mm? Inga w 7 tyg. miała 0,72 cm a Aśkowe maleństwo ma 9 mm i lekarz twierdzi, że to za małe i coś może być nie halo, ale wg. mnie to z nim jest coś nie halo:wściekła/y: W pon. ma iść do mojego gina, ale teraz trochę się stresuje.

Bira widzę że życie cię chłosta :-D
A co do fasolki to pamietam że jak byłam na usg 5t.c.5 dzień to 2 mm Ola miała i było zgodne z terminem ostat.@

Dzień dobry
moja głowa, mam ambitne plany robię potem porządek w szafie:baffled:

Beatko, dzieki:-) mezus robil sesje zdjeciowa synusiowi:-)

A co do garnkow to dobrze, ze mamy opinie od uzytkowniczki bo to co pisza to czasem tylko sciema... a wygladaja extra... zachorowalam znowu... fajowe:-):-)

Ale wymeczylas swoje smyki... zeby usnely w fotelikach:-D:-D:-D

Tez te garnki bardzo podobaja mi sie:tak:Tak wogole sliczne masz zdjecia szkraba:tak:

Elbra dokladnie zrobib te USG i to rozwieje wszelkie watpliwosci:tak:

Ale sobie pospalam dzisiaj:-Djeszcze odkad jest Szymek tyle nigdy nie gnilam do 7.30:tak:trocghe rozbita jestem ale zaraz poskladam kosci i trzba brac sie za sniadanko o dziwo moj szkrab wstal po nocy i jeszcze nie krzyczy ze chce jesc a jadl wczoraj o 21:tak:ale zaraz zrobie mu.

Tak wogole to powiem Wam ze u nas w sklepie wczoraj byl bral naszego kolegi. Dawno jego nie widzielismy wiec spytalismy tego brata co u Piotrka slychac a on na to ze jego zona dwa dni zaczela porod ale niestety dziecko zostalo uduszone i wyszlo na siwat praktycznie martwe:no:bylo owiniete pepowina a lekarze wyciagali je przy porodzie i w ten spsob pepeowina zostala zacisnieta jeszcze bardziej a byly wskazania do cesarki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet teraz jak pisze Wam to - to rycze nie wyobrazam sobie tego.
Mam przed oczami obraz tego malego dzieciatka ktore idzie na siwat i jednoczesnie jest duszone

reklama
elllllooooo:-)
ja jak zawsze weekend zabiegana....
szukałam prezentu dla męża i nic nie ma w tym głupim sączu:-)
Women już po imprezce ale mam nadzieje że udana:-)
Karinka pomysły super...ja uważam że stolik to faktycznie powinien byc:-) no basen z kulkami też ale jednak jak ja chodzę po sklepach to stoliki sa zawsze:-) i karteczki i kredki:-) i dzieciaki ładnie się bawią:-) a kulki..hmmmżebyś nie musiała po całym sklepie zbierać:-) ogólnie super pomysły:-)
Co do firm...to napewno własnie Canpol i nawet Avent ważniejszy niż Tommy Tippe....- ale to moje zdanie;-)
Anineczka super te standardy...tylko gdzie tak jest:-);-) u mnie nawet nie a się nigdzie wózkiem na 1 piętro wjechać:-)
hihihi Anulka, Anineczka dzięki za przerobienie Dworu- na mój język:D:D:D:D:D heheheheh
co do nachalnych sprzedawców to NIENAWIDZE~!!!!!!!!!1wrrrrrrrrrr po to jest samoobslugowy ze sama się obsługuje a jak coś nie wiem to pytam!!
Lilus gratulacje dla Milenki za liczenie :-) i ucałuj brzuszek:-)
Women gratki dla Dorianka za samodzielne siedzenie:-) Kapikowi jeszcze nie to nei podoba:-) on wogóle nei cierpi siedziec woli stać!! Boże co za dziecie:-)
Elbra super ze z bioderkami ok...i z Twoim brzuszkiem też napewno wszystko dobrze nie ma co czarno patrzeć;-)
i powodzenia na budowie:-) wrzuć jakie fotki domeczku jak już stanie:-)
wisienka udanego weekendu z kumpelom:-)
Asix zrobiłam wczoraj sałatkę GYROS..:-) PYSZOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misia no witaj kochana:-) Gratulacje postępów Igorkowych:-) i zdróweczka dla chłopaków...ja tez chora:-(
Mirka ale macie fajnie z tymi wwózkami..ja jak jadę z nosidełkiem to wrzucam Kapika normalnie do wózka na towar i potem już mi się nic nie mieści albo Kapik cały zaspany...masakra mówie wam u mnie takie zacofanie ze szok....
Anula śliczne foteczki w podpisie;-)
Dziunia a Ty na imprezke nie idziesz tylko w domu siedzisz co??????????
Anulka, Misia, Beatko- jestem żyje kochane:-) dzięki że sie martwicie ale weekend jest hihihi
a poza tym dalej nie jestem zdrowa katar na maxa....ehhhhh Kapik chrypke jeszcze lekka ma ...katarku nie ma narazie przynajmniej:-(
Liluś fajnie masz że jak później idziecie spać to później dzieciaki wstają...u nas to wogóel nie wchodzi w gre:-) hihihihii nieważne czy 18.30 czy 20 i tak wstanie o tej samej godzinie:-)
Bira Larvunia też wolę czyścik kibel niż stac z zelazkiem:D:D:D:-)
Bira gratki dla koleżanki..:-) i Ingę po pupie od Kapika że takw szcześniej wstaje:-)
Kathe w baseniku takim malutkim to bez majteczek:-) bez niczego...tak Kapik robi:-)

a jeszcze jedno....
INGENIO- mam polecam rewelacja, mam i garczki i patelnie :-) REWELKA:-) nic sie nie przypala...tłuszczu naprawde troszeczke...!!:-) tyle że je troche zmasakrowałam:-) bo ciągle wkładam do zmywarki:D:D:D

idę na kaweczke:-) kurde was nadrobić....uffff

Do góry