reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Jednak dziś nie odrobimy basenu bo nie zdążymy dojechać na zajęcia Piter dopiero teraz wyszedł z pracy i nawet byśmy nie zdążyli zjeść a nie po to robiłam obiadek :-D;-)

Wisienka nie stresuj sie na synka:-) ja tak mam też często :-)) ale Dawid przychodzi to wychodza sie wyładować:-) na kaweczke zakupy itp:-)

sabina juz sie pogodzilam z synkiem :-):-) jutro bede sie odsteresowywac :-):-)

anulka ja myslalam ze rozrzedzaja, zreszta jak bylam w polandzie to moja mama mu starla troszke to takie kupki mial ze ho ho :-D:-D

a dzisiaj pierwszy raz zrobil taka malutka, zbita juz :-):-) wiem ze kupki to smierdzacy temat, ale ta mi sie podobala, moglby takie caly czas robic, przynajmniej jaj sobie nie ubrudzil :-):-)

dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke:szok: bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona:baffled:

to jakas kompletna bzdura wg mnie
jak mialam problemy z wyproznieniem wlasnie zatwardzeniem to pielegniarka kazala mi jesc jablka wlasnie.....wiec kompletnie nie rozumiem tego :no:

lilka ja to bym musiala chyba z godzine albo dwie czekac az sie uspoki, tzn zmeczy placzem i zasnie, a tyle to ja bym nie wytrzymala. wkurza mnie czasami na maxa ten moj synek ale nie moge sie patrzec i sluchac jak placze :-( ach te nasze dzieci.......
wzielam go na rece po 5 min i dalam cyca i spi mi teraz jak anioleczek :-):-)

Wisienka może Mu się pić chciało, Tymek wczoraj nie mógł zasnąć (był po kolacji - moje mleko z kaszą i po kąpieli dopił mleka jeszcze), przewracał się z boku na bok i "miauczał". Dałam Mu trochę wody w butelce, wypił i od razu zasnął. Teraz Młody dużo pije wody.

dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke:szok: bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona:baffled:

Anulka ja już sama głupia jestem. Kiedyś słyszałam, że na rozluźnienie stolców dobre jest jabłko gryzione, a na związanie - tarte. Nie wiedziałam jak to się ma do dzieci, ogólnie sie mówi, że jest tak jak myślałaś wcześniej, więc się nie dziwię, że byłaś w szoku po usłyszeniu tej wiadomości. Ciekawa jestem jak sprawa się ma z jabłkami pieczonymi, one są na tyle miękkie, że łatwo można je podać dziecku. No trochę ma mniej wartości odżywczych, no ale coś za coś.

Kto jeszcze ma imprezę w najbliższym czasie? Elbra, Asix, Wisienka, Women... dziewczyny udanego imprezowania. No, Sabina też - bawcie się dobrze.

Już nie pamiętam co tam jeszcze miałam dopisać.

to jakas kompletna bzdura wg mnie
jak mialam problemy z wyproznieniem wlasnie zatwardzeniem to pielegniarka kazala mi jesc jablka wlasnie.....wiec kompletnie nie rozumiem tego :no:

Lilus jest tak jak pisze Jolie... gryzione rozluznia, tarte zatwardza:szok:

tu jest artykul
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79405,3884679.html

Pusia, Lilka, Wisienka... czyli nie ja jedna taka madra:laugh2: az mialam wyrzuty sumienia... ach... wiem, ze kiwi, truskawki, brzoskwinie i jagody (ale swieze) dzialaja rozluzniajaco:tak:

reklama
Hej
Ja tylko na sekundke bo właśnie robie małe przemeblowanko chatki i sprzątam dość porządnie.
Ale chciałam powiedzieć Aniulce,że TAK jabłko zatwardza.
Tak samo jak banan.

See you later :rofl2:

Do góry