sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Anineczka nie przemeblowywuj tyle...:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Ja tylko na sekundke bo właśnie robie małe przemeblowanko chatki i sprzątam dość porządnie.
Ale chciałam powiedzieć Aniulce,że TAK jabłko zatwardza.
Tak samo jak banan.
See you later
sabina juz sie pogodzilam z synkiem :-):-) jutro bede sie odsteresowywac :-):-)
anulka ja myslalam ze rozrzedzaja, zreszta jak bylam w polandzie to moja mama mu starla troszke to takie kupki mial ze ho ho
a dzisiaj pierwszy raz zrobil taka malutka, zbita juz :-):-) wiem ze kupki to smierdzacy temat, ale ta mi sie podobala, moglby takie caly czas robic, przynajmniej jaj sobie nie ubrudzil :-):-)
o mamusiu ale jazda z tym jablkiem
dla mnie to bez roznicy czy pogryzione czy starte bo jak pogryziemy to tez miazga sie robi
dobrze ze Hania nie ma takich jazd z kupkami,bo ona calego banana potrafi wtrynic i starte jablko
to ja juz wiem o jaka gre chodzi
sama ja chce kupic
mamy z Karlosem plan ze w pl pojdziemy sobie do sex shopa
Dla mnie Chicco, Graco, FP,Coneco tez może byćWitajcie dziewczyny
Na razie tak szybko bo moj krzykacz dzisiaj tez daje niezle popalic, pozniej poczytam co naskrobalyscie.
Mam pytanko odnosnie tego sklepu co chce otworzyc.Podjelam rozmowy z kilkoma producentami i chcialabym zebyscie zasugerowaly jakie marki dla Was jako potencjalnych klientow beda istotne. Wiadomo ze bede musiala miec towar drozszy cenionej marki ale i tanszy zeby bylo na kazda kieszen
Prodcenci to
-Arti
-Grapol
-Chicco
-Graco
-Fisher Price
-Coneco
dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona
Jolie ja również życzę Tymkowi sto lateka ja chciałam TYMUSIOWI złożyć życzenia samych słodkosci pyszności i miłości:-) no bo w końcu nasz ostatni 6 cio miesięczniak;-) buziak
a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:--p
ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)
Chciałam Anulka napisć wklej fotki