reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
o mamusiu ale jazda z tym jablkiem:-D
dla mnie to bez roznicy czy pogryzione czy starte bo jak pogryziemy to tez miazga sie robi:rofl2:

dobrze ze Hania nie ma takich jazd z kupkami,bo ona calego banana potrafi wtrynic i starte jablko:happy:

Hej
Ja tylko na sekundke bo właśnie robie małe przemeblowanko chatki i sprzątam dość porządnie.
Ale chciałam powiedzieć Aniulce,że TAK jabłko zatwardza.
Tak samo jak banan.

See you later :rofl2:

Dzieki Kochana... a ja serwowalam Skwarkowi 2x dziennie tarte jablko (po 1 malym na raz...) i tak codziennie, by te kupki szly lzej... ale jestem gluuuuupia:wściekła/y::wściekła/y:

Ja kocham przemeblowywac i takie tam - tak pieknie potem jest:-D

sabina juz sie pogodzilam z synkiem :-):-) jutro bede sie odsteresowywac :-):-)

anulka ja myslalam ze rozrzedzaja, zreszta jak bylam w polandzie to moja mama mu starla troszke to takie kupki mial ze ho ho :-D:-D

a dzisiaj pierwszy raz zrobil taka malutka, zbita juz :-):-) wiem ze kupki to smierdzacy temat, ale ta mi sie podobala, moglby takie caly czas robic, przynajmniej jaj sobie nie ubrudzil :-):-)

Wisienka!!!1:rofl2::rofl2::rofl2: ale to prawda takie kupki potrAFIA cieszyć:-)

o mamusiu ale jazda z tym jablkiem:-D
dla mnie to bez roznicy czy pogryzione czy starte bo jak pogryziemy to tez miazga sie robi:rofl2:

dobrze ze Hania nie ma takich jazd z kupkami,bo ona calego banana potrafi wtrynic i starte jablko:happy:

Lilka Kapik tak samo cały banan to dla neigo pikuś:-)
i nigdy nie miałam problemó z kupkami:-)
a ostatnio jak wyszły mu zęby upodobał sobie sam ścieranie jabłka i potrafi tak siedzieć pół godziny aż mnie ręce bolą :-) i wyciagam:-)
czasami sobie tylko za duży kawałek ugryzie tosie tak patrzy na mnie bo nie wie co zrobić:-) hihih

w ogole zapomnialam sie pochwalic bo przyszlo dzis do mnie pismo i przynali nam wiecej kasy dla Davidka :-):-) niby nie duzo, ale za cos tym bardziej ze Danny dostal podwyzke w pracy w listopadzie jak synus sie urodzil to myslalam ze teraz nam zmiejsza a tu taka ladna niespodzianka :-):-)

a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-:)-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)

To mnie zastrzelilyscie z tym jablkiem:szok: Gryzione czy tarte, kuzwa ale mi roznica.

Sabinko
pitolisz, przeprowadzaj sie i juz, bedzie mi razniej:-p jak chcesz to se po angielsku pogadamy:-D
A @ dostalas , bo nie widze nowego suwaczka:-p;-)

Anulka
znowu wyjezdzasz mi z tym depilowaniem;-) Ty uswiadom mnie w koncu, czy to tak dokladnie depiluje, ze cale cipka gola, nawet na dole na calych wargach;-)?

Ladinko dostałam dziś:D:D:D pisałam rano:-) no widac jak czytasz!!!:-);-);-)
a co do przyjazdu to dobra ale rozmawiamy po angielsku:-);-) hihih

Anulko ło matko to powodzenia:-)

Dzięki dziewczyny tak się cieszę że jest ok

to ja juz wiem o jaka gre chodzi :-D:-D:-D:-D
sama ja chce kupic :laugh2::rofl2:
mamy z Karlosem plan ze w pl pojdziemy sobie do sex shopa :-p:-p:-p:-D

Lilka oj świntuszki z Was:-D:-D:-D:-D
Witajcie dziewczyny

Na razie tak szybko bo moj krzykacz dzisiaj tez daje niezle popalic, pozniej poczytam co naskrobalyscie.

Mam pytanko odnosnie tego sklepu co chce otworzyc.Podjelam rozmowy z kilkoma producentami i chcialabym zebyscie zasugerowaly jakie marki dla Was jako potencjalnych klientow beda istotne. Wiadomo ze bede musiala miec towar drozszy cenionej marki ale i tanszy zeby bylo na kazda kieszen
Prodcenci to
-Arti
-Grapol
-Chicco
-Graco
-Fisher Price
-Coneco
Dla mnie Chicco, Graco, FP,Coneco tez może być

dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke:szok: bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona:baffled:

Anulka na podstawie tego artykułu to wywnioskowałaś?Dla mnie to bzdura bo niby właśxciwości jabłka zmieniają się?Dla mnie działa rozluźniająco.A artykuł nie ma pochodzenia naukowego prawda?

a ja chciałam TYMUSIOWI złożyć życzenia samych słodkosci pyszności i miłości:-) no bo w końcu nasz ostatni 6 cio miesięczniak;-) buziak
Jolie ja również życzę Tymkowi sto latek
a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-:)-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)

Chciałam Anulka napisć wklej fotki:-D:-D:-D

reklama
Do góry