reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
o mamusiu ale jazda z tym jablkiem:-D
dla mnie to bez roznicy czy pogryzione czy starte bo jak pogryziemy to tez miazga sie robi:rofl2:

dobrze ze Hania nie ma takich jazd z kupkami,bo ona calego banana potrafi wtrynic i starte jablko:happy:

Hej
Ja tylko na sekundke bo właśnie robie małe przemeblowanko chatki i sprzątam dość porządnie.
Ale chciałam powiedzieć Aniulce,że TAK jabłko zatwardza.
Tak samo jak banan.

See you later :rofl2:

Dzieki Kochana... a ja serwowalam Skwarkowi 2x dziennie tarte jablko (po 1 malym na raz...) i tak codziennie, by te kupki szly lzej... ale jestem gluuuuupia:wściekła/y::wściekła/y:

Ja kocham przemeblowywac i takie tam - tak pieknie potem jest:-D

sabina juz sie pogodzilam z synkiem :-):-) jutro bede sie odsteresowywac :-):-)

anulka ja myslalam ze rozrzedzaja, zreszta jak bylam w polandzie to moja mama mu starla troszke to takie kupki mial ze ho ho :-D:-D

a dzisiaj pierwszy raz zrobil taka malutka, zbita juz :-):-) wiem ze kupki to smierdzacy temat, ale ta mi sie podobala, moglby takie caly czas robic, przynajmniej jaj sobie nie ubrudzil :-):-)

Wisienka!!!1:rofl2::rofl2::rofl2: ale to prawda takie kupki potrAFIA cieszyć:-)

o mamusiu ale jazda z tym jablkiem:-D
dla mnie to bez roznicy czy pogryzione czy starte bo jak pogryziemy to tez miazga sie robi:rofl2:

dobrze ze Hania nie ma takich jazd z kupkami,bo ona calego banana potrafi wtrynic i starte jablko:happy:

Lilka Kapik tak samo cały banan to dla neigo pikuś:-)
i nigdy nie miałam problemó z kupkami:-)
a ostatnio jak wyszły mu zęby upodobał sobie sam ścieranie jabłka i potrafi tak siedzieć pół godziny aż mnie ręce bolą :-) i wyciagam:-)
czasami sobie tylko za duży kawałek ugryzie tosie tak patrzy na mnie bo nie wie co zrobić:-) hihih

w ogole zapomnialam sie pochwalic bo przyszlo dzis do mnie pismo i przynali nam wiecej kasy dla Davidka :-):-) niby nie duzo, ale za cos tym bardziej ze Danny dostal podwyzke w pracy w listopadzie jak synus sie urodzil to myslalam ze teraz nam zmiejsza a tu taka ladna niespodzianka :-):-)

a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-:)-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)

To mnie zastrzelilyscie z tym jablkiem:szok: Gryzione czy tarte, kuzwa ale mi roznica.

Sabinko
pitolisz, przeprowadzaj sie i juz, bedzie mi razniej:-p jak chcesz to se po angielsku pogadamy:-D
A @ dostalas , bo nie widze nowego suwaczka:-p;-)

Anulka
znowu wyjezdzasz mi z tym depilowaniem;-) Ty uswiadom mnie w koncu, czy to tak dokladnie depiluje, ze cale cipka gola, nawet na dole na calych wargach;-)?

Ladinko dostałam dziś:D:D:D pisałam rano:-) no widac jak czytasz!!!:-);-);-)
a co do przyjazdu to dobra ale rozmawiamy po angielsku:-);-) hihih

Anulko ło matko to powodzenia:-)

Dzięki dziewczyny tak się cieszę że jest ok

to ja juz wiem o jaka gre chodzi :-D:-D:-D:-D
sama ja chce kupic :laugh2::rofl2:
mamy z Karlosem plan ze w pl pojdziemy sobie do sex shopa :-p:-p:-p:-D

Lilka oj świntuszki z Was:-D:-D:-D:-D
Witajcie dziewczyny

Na razie tak szybko bo moj krzykacz dzisiaj tez daje niezle popalic, pozniej poczytam co naskrobalyscie.

Mam pytanko odnosnie tego sklepu co chce otworzyc.Podjelam rozmowy z kilkoma producentami i chcialabym zebyscie zasugerowaly jakie marki dla Was jako potencjalnych klientow beda istotne. Wiadomo ze bede musiala miec towar drozszy cenionej marki ale i tanszy zeby bylo na kazda kieszen
Prodcenci to
-Arti
-Grapol
-Chicco
-Graco
-Fisher Price
-Coneco
Dla mnie Chicco, Graco, FP,Coneco tez może być

dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke:szok: bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona:baffled:

Anulka na podstawie tego artykułu to wywnioskowałaś?Dla mnie to bzdura bo niby właśxciwości jabłka zmieniają się?Dla mnie działa rozluźniająco.A artykuł nie ma pochodzenia naukowego prawda?

a ja chciałam TYMUSIOWI złożyć życzenia samych słodkosci pyszności i miłości:-) no bo w końcu nasz ostatni 6 cio miesięczniak;-) buziak
Jolie ja również życzę Tymkowi sto latek
a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-:)-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)

Chciałam Anulka napisć wklej fotki:-D:-D:-D

reklama
Do góry