reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

women mnie sie nie pytaj :no:

Asix ona jak kiedys u mnie byla to zarzyczyla sobie abym ugotowala jej rosolek, a ja powiedzialam ze zup nie gotuje :-D:-D
za to zrobilam jej kurczaka w sosie slodko-kwasnym z ryzem i byla zadowolona, on to ma fiola na punkcie ciala, diety itd i nie zje byle czego.

ale mnie maly denerwuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Liluś no właśie zobacze ale po porodzie też miałam wszystko na czas:-) tylko jakoś teraz:-) no nic zobaczymy..ale i tak musze cos zrobić bo nie będę co miesiąc myślała że w ciazy jestem;-)

a co do prezentu to ja chciałam coś śmiesznego mu kupić:-) i nie drogiego:-) hihii znalazłam taką fajną grę dla par na allegro:-) hihih i o tym myslałam ale już jest za poźno:-) to ma być cos z jajem;-)

Beatko pewnie Kapik zaraził Oleńke!:-( a co do niego to ani nie jest lepiej ani nie gorzej....zobaczymy..:-) zdróweczka Oleńko...

Joli ja też kasiorki nie mam właśnie pozyczamm od mamy kasiorke na prezent:-) bo premi za prace nie dostałam jeszcze a nie chcę brać od mezusia na prezent dla niego:):) wiem że o nasza kasa no ale ja wychowawczy bezpłatny mam no i tak naprawde sie czuje że to jego kasa...eh...
Dzięki Sabinko również zdrówka życzymy co do pomysłu na prezent nie mam zawsze też mam z tym problem

dzien doberek

u mnie deszcz :-:)-(

jutro przyjezdza do mnie kolezanka z Londynu i niby sie ciesze ale nie dokonca, niechce mi sie chalupy sprzatac bo i tak wiem ze po jej wyjezdzie bedzie bajzer, zawsze wszystko rozrzuca, smieci, nie sprzata po sobie i co najwazniejsze rzadzi sie nie w swoim domu :wściekła/y:

sabina gratuluje @ :-):-) wiedzialam ze dostaniesz dlatego sie tak droczylam z Toba ;-) :-D:-D:rofl2:

karina gratuluje zabka

jolie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYMKA !!!!!!!!!!! Ucaluj go odemnie

Lilka szybka jestes :-D:-D ty to chyba lubisz sie klocic z mezem co??

Asix udanej imprezki !!!
women Tobie rowniez

mi koleznka powiedziala ze wezmie mnie na obiad do restauracji ale znajac ja to znow bedzie chciala abym jej domowego cos ugotowala, bo ona tu ingdy nie gotuje i teskni za takim jedzeniem.

Wisienka do garów:-D:-D:-D

A ja mam dobre wieści już nie muszę iść do neurologa bo moja pediatra wszystko jej pokazała i opowiedziała a ta pani neurolog nas pamiętała i powiedziała ze absolutnie nie mam się czym martwić dziecka jest zdrowe i do roku ma czas żeby wszystkie te umiejetnosci zdobyć kamień spadł mi z serca:tak:
No to dalej do roboty idę

Asiix a jaka to ta girosowa sałateczka?

tu masz przepis:
Sałatka gyros z kurczaka - składniki

• 1 duża pierś z kurczaka
  • słoik ogórków konserwowych
  • 1 puszka kukurydzy
  • 1 duża cebula
  • ketchup pikantny i łagodny mały
  • 0.5 l majonezu Winiary
  • 0.5 kapusty pekińskiej (drobno posiekanej)
  • 1 przyprawa gyros
Sałatka gyros z kurczaka - sposób przygotowania

Pierś pokrojoną w kostkę usmażyć na oleju z jedną przyprawą gyros. Usmażoną pierś przełożyć do naczynia i kolejno układając warstwami: ogórek pokrojony w kostkę, cebulę, ketchupy oba na raz, kukurydzę, majonez i posiekaną drobno kapustę pekińską

A ja mam dobre wieści już nie muszę iść do neurologa bo moja pediatra wszystko jej pokazała i opowiedziała a ta pani neurolog nas pamiętała i powiedziała ze absolutnie nie mam się czym martwić dziecka jest zdrowe i do roku ma czas żeby wszystkie te umiejetnosci zdobyć kamień spadł mi z serca:tak:

beata to extra!!!
dobra jkochane ja spadam na spacerek i po zakupy!!!
do potem!!!

Beata super!!!!!!!!!!!!!

wisnienka czemu cie maly denerwuje

women bo sam nie wie czego chce i ciagle mi podchodzi albo do klatki z szynszyla albo do kominka :wściekła/y::wściekła/y: no nie moglam go z oczu sposcic, w koncu wyczerpal moja cierpliowsc i wrzucilam go do lozeczka turystycznego a aja wkoncu moge zjesc sniadanie i cos w chacie zrobic albo i nie bo ryczy od samego rana :wściekła/y::wściekła/y:

women bo sam nie wie czego chce i ciagle mi podchodzi albo do klatki z szynszyla albo do kominka :wściekła/y::wściekła/y: no nie moglam go z oczu sposcic, w koncu wyczerpal moja cierpliowsc i wrzucilam go do lozeczka turystycznego a aja wkoncu moge zjesc sniadanie i cos w chacie zrobic albo i nie bo ryczy od samego rana :wściekła/y::wściekła/y:

o zieciunio tez daje popalic:-D
ojj bedzie z nich para :rofl2:
jak mi Hania daje tak popalic to non stop ja zanosze do lozeczka,ona juz wie ze to kara ...ale jak mi na nerwa wjezdza to wole ja tam polozyc,ona sie uspokaja i ja wyciagam

Lilka szybka jestes :-D:-D ty to chyba lubisz sie klocic z mezem co?? .

hyhy
bo jak mnie cos wpienia to wale z grubej rury i nie ma zmiluj
ja ogien on woda-naszczescie :-p

a zrypke dostal,bo Hania wyjatkowo kolo 5 nad ranem obudzila sie na butle i glosno wolala o nia
a ten z tekstami Hania spokoj i takie tam podobne...:crazy:
powiedzialam mu ze sam sie ma zamknac i tak zaczelismy dzien:happy:

a co do prezentu to ja chciałam coś śmiesznego mu kupić:-) i nie drogiego:-) hihii znalazłam taką fajną grę dla par na allegro:-) hihih i o tym myslałam ale już jest za poźno:-) to ma być cos z jajem;-)...

to ja juz wiem o jaka gre chodzi :-D:-D:-D:-D
sama ja chce kupic :laugh2::rofl2:
mamy z Karlosem plan ze w pl pojdziemy sobie do sex shopa :-p:-p:-p:-D

ja znowu posiedzialam na sloneczku
wreszcie widze ze koloru nabieram:-)

Mila mi zwiala do sasiadow,a raczej ich corki
ide zapytac sie czy im nie przeszkadza
boszz jak ja nie lubie gadac jeszcze po norwesku:baffled:

reklama
Witam
u nas sennie, chyba zaraz pojde spac razem z przedszkolem:-p

Widze, ze dobre wiadomosci u Aluski i Beatki- ogromnie sie ciesze, ze u waszych panienek wszystko sie wyjasnilo:tak: Super!!!
A co do lekarzy to szkoda slow:no:, kuzwa nie mozna nikomu zaufac:no:

Do góry