reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

a co z jabluszkiem w sloiczku? ono rozluznia czy zatwardza? :confused::confused:

anulka widze ze dbasz o siebie ;-) ja tam nie chodze do kosmetyczki - sama sobie radze z depilacja, nawet lusterka nie potrzebuje ;-):-p

Ladina buziaczki dla Twoich 7 miesiecznych chlopakow :))

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka
znowu wyjezdzasz mi z tym depilowaniem;-) Ty uswiadom mnie w koncu, czy to tak dokladnie depiluje, ze cale cipka gola, nawet na dole na calych wargach;-)?

taaaak, zostwiam tylko pas startowy:-D

Anulko ło matko to powodzenia:-)

dzieki:-p

Anulka na podstawie tego artykułu to wywnioskowałaś?Dla mnie to bzdura bo niby właśxciwości jabłka zmieniają się?Dla mnie działa rozluźniająco.A artykuł nie ma pochodzenia naukowego prawda?

Anulka napisć wklej fotki:-D:-D:-D

Beata, artylul tez - lubie ich artykuly, ale wczoraj usiadlam i czytalam na forum o zaparciach i kilka mam pisalo wlasnie, ze lekarz gastroenterolog kazal nie podawac tartego jablka, banana i marchewki - bo zatwardzaja... takze nie mam watpliwosci:tak::tak:

a co do fotek...:-D:-D:-D to ... hmmmm, chyba sie wstydze... he,he...:-p:-D:-D:-D:-D

a co z jabluszkiem w sloiczku? ono rozluznia czy zatwardza? :confused::confused:

anulka widze ze dbasz o siebie ;-) ja tam nie chodze do kosmetyczki - sama sobie radze z depilacja, nawet lusterka nie potrzebuje ;-):-p

nie wiem jak to ze sloiczka, ja poki co jabluszko odstwilam - lekarka kazala nam probowac truskawy, bo dzilaaj extra na jelitka... ale powolutku z wprowadzaniem, bo czesto alergizuja. Oskar jadl juz 3 razy i poki co super, zadnych wysypek:tak:

a co do kosmetyczki to nogi depiluje depilatorem i jest ok, pachy ostatnio robilam w salonie - wosk, ale to bylo rok temu... od tamtej pory regularnie pilnuje by co 3-5 dni usuwac sama depilatorem, jak sa malusie tonie boli - i jest gittttt:-D

a bikini, hmmm, maszynka nie lubie, bo na drugi dzien sa juz odrosty, a tak jest fajnie:-) tyle, ze boli:-(

Anulka
a to sie da tak z wszystkich zakamarkow za jednym pociagnieciem wyrwac, czy trzeba kilka razy woskowac?? Kurde poszabym na cos takiego tylko to troche krepujace chyba;-)

no to juz spadam, bo przedszkole wstalo;-)
zajrze wieczorkiem, coby cipke Anulki na fotach obejrzec:-D:-D;-)

w ogole zapomnialam sie pochwalic bo przyszlo dzis do mnie pismo i przynali nam wiecej kasy dla Davidka :-):-) niby nie duzo, ale za cos tym bardziej ze Danny dostal podwyzke w pracy w listopadzie jak synus sie urodzil to myslalam ze teraz nam zmiejsza a tu taka ladna niespodzianka :-):-)

gratuluje!!! ale prezent mily :-)
ja juz mezowi powiedzialam ze wszystkie socjale na dzieci wedruja w moje raczki :-):tak:
bez gadania!! mam plan za zwroty Milenie pokoik pieknie umeblowac i zrobic,pokupowac laska ciuszki,Hani komode,jakies zabawki nowe itd.

a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-:)-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)

no mi brazylijska depilacje maz serwuje,aczkolwiek zaniedbal ostatnio i jak narazie mam brazylijski busz :-D:laugh2::-p

a swoja droga podziwiam i szczerze przyznam ze przeszlabym sie na to ale w jakiejs innej meijscowosci :-p:rofl2:

Lilka oj świntuszki z Was:-D:-D:-D:-D

hahahaaa
ach Beata i starzy czasem powariowac musza :rofl2:
kupie pejcza jak mnie wkurzy przez dupsko dostanie hahaaaaaa:-D
ale napewno kupie sobie perfumy te feromony'kumpela mi pisala ze jak sie wypstrykala to tlum facetow na imrezie za nia lazil :rofl2: a wczesniej tak nei bylo
heheee kupie feromony na mojego,co by za mna zaczal lazic :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Sabinko
:zawstydzona/y::-p no wiesz z tym czytaniem nie jest latwo:-D
Swoja droga szkoda, ze dostalas Lilka miala by razniej;-)

no dokladnie :-);-)

a swoja droga to jestem pierwsza listopadowka ktora spodziewa sie drugiego bejbiczka
i pierwsza lipcowka 05' spodziewajaca sie trzeciego dziecka :rofl2: a na palcach mozna policzyc te co maja dopiero drugie:-p
dobrze nam idzie z Karlosowym :-D:-D

Do góry