reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kochane !!! Zyczę wam spokojnej, pogodnej ciąży i miłych bezproblemowych porodów. Cieszę cie razem z wami i jak tak czytam to aż mi isę zachciało drugiego bejbika.... A ciebcie Kreciku podziwiam....

reklama
Witam U mnie wszystko ok, jesli nie liczyc koszmaru nocnego...ale jak widze nie tylko mnie nawiedzaja:-) wiec chyba nie ma sie czym martwic:-)

Anineczka do innego gina nie chce isc, zreszta jej tylko tydz nie ma a jak wraca to juz jestem zarejestrowana i napewno dostane leki i skierowanie na badania:-)

Lilka witam:-)

widzę że Nas jest coraz więcej S U P E R :-)

gratuluję Nowym mamusiom :tak:

a ja jutro mam wizytę i pewnie gin założy kartę ciąży :-)

cześć dziewczyny
melduje się kolejna listopadówka

co prawda wg om termin na 31.10 ale wiem kiedy zaciążyłam i napewno w listopadzie urodzę:-)

pozdrawiam reszte mamusiek

Kajda...gratulacjony!!!

Witajcie mamuśki;-) - szczególnie te nowo ujawnione:-) Cieszę się ogromnie, że nas coraz więcej - jeszcze trochę i zabraknie miejsc na listopadowych porodówkach:-D

U mnie niestety pojawiły się beżowe plamienia:-( Jasny szlak czy nie mogłoby być normalnie:wściekła/y: Oczywiście pojawił się strach i niepewność ale wiem, że zrobię wszystko żeby tą ciążę utrzymać. Mimo wszystko jestem pełna nadzieji. Byłam w piątek u gina (ze względu na plamienia bo w piątek się zaczęły). Nie badał mnie na wszelki wypadek (bo to bardzo wczesna ciąża więc lepiej nie tykać), dał mi Duphaston 3xdziennie, kwas foliowy 5mg i acard (ostatnio też brałam ze względu na przeciwciała antyfosfolipidowe). Teraz już tylko pozostaje mi się modlić o powodzenie i błagać o kolejny cud:-(

A tak na pocieszenie to oznaki ciążowe czuję i to najważniejsze:-) Tak się cieszę tą ciążą, że aż mi się oczy świecą. Nie myślałam, że mając już skarb w postaci dziecka, kobieta może się tak bardzo cieszyć z kolejnej ciąży:-)

Ściskam was mocniutko, pędzę teraz zmniejszyć ogień pod rosołkiem:-) Papuśki!

Acha: Anineczka narazie się jeszcze wstrzymuję z informowaniem szefa o ciąży. Nie wiem do kiedy... chciałabym do końca pierwszego trymestru, ale co będzie nie wiadomo (ostatnio też tak chciałam ale w 8tc wylądowałam w szpitalu i już do końca byłam na zwolnieniu).

Pati - gratulacje :-)

magda - będzie dobrze :tak: musi być :-) ja też biorę duphaston conajmniej do 12tc

Pati gratulacje:-)

Magda bedzie dobrze...odpoczywaj teraz:-)

Ja czekam na wizyte i zastanawiam sie czy tez dostane duphaston wczesniej brałam prawie do połowy ciazy

dzięki kochane za wsparcie:-) Staram się myśleć pozytywnie.

Więc teraz to robię i zaprzątam głowę wieczornym "Tańcem z gwiazdami". Już się nie mogę doczekać:tak:

A tak w ogóle powiedzcie mi czy planujecie iść na zwolnienie czy pracować tak długo jak się da:confused: I czy wasze rodzinki i znajomi wiedzą już o waszych ciążach?

reklama
Witam
Pati Gratulacje!!!

Madga trzymaj sie kochana,napewno bedzie dobrze:tak::tak:

U nas deszczowa niedziela:baffled:

Ja mam zamiar pracowac cala ciaze,tak jak i poprzednia.Ale co z tego wyjdzie?
Rodzinka cala wie i sie zastanawiam czy dobrze zrobilam?

Do góry