reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kochane !!! Zyczę wam spokojnej, pogodnej ciąży i miłych bezproblemowych porodów. Cieszę cie razem z wami i jak tak czytam to aż mi isę zachciało drugiego bejbika.... A ciebcie Kreciku podziwiam....

reklama
Witam U mnie wszystko ok, jesli nie liczyc koszmaru nocnego...ale jak widze nie tylko mnie nawiedzaja:-) wiec chyba nie ma sie czym martwic:-)

Anineczka do innego gina nie chce isc, zreszta jej tylko tydz nie ma a jak wraca to juz jestem zarejestrowana i napewno dostane leki i skierowanie na badania:-)

Lilka witam:-)

widzę że Nas jest coraz więcej S U P E R :-)

gratuluję Nowym mamusiom :tak:

a ja jutro mam wizytę i pewnie gin założy kartę ciąży :-)

cześć dziewczyny
melduje się kolejna listopadówka

co prawda wg om termin na 31.10 ale wiem kiedy zaciążyłam i napewno w listopadzie urodzę:-)

pozdrawiam reszte mamusiek

Kajda...gratulacjony!!!

Witajcie mamuśki;-) - szczególnie te nowo ujawnione:-) Cieszę się ogromnie, że nas coraz więcej - jeszcze trochę i zabraknie miejsc na listopadowych porodówkach:-D

U mnie niestety pojawiły się beżowe plamienia:-( Jasny szlak czy nie mogłoby być normalnie:wściekła/y: Oczywiście pojawił się strach i niepewność ale wiem, że zrobię wszystko żeby tą ciążę utrzymać. Mimo wszystko jestem pełna nadzieji. Byłam w piątek u gina (ze względu na plamienia bo w piątek się zaczęły). Nie badał mnie na wszelki wypadek (bo to bardzo wczesna ciąża więc lepiej nie tykać), dał mi Duphaston 3xdziennie, kwas foliowy 5mg i acard (ostatnio też brałam ze względu na przeciwciała antyfosfolipidowe). Teraz już tylko pozostaje mi się modlić o powodzenie i błagać o kolejny cud:-(

A tak na pocieszenie to oznaki ciążowe czuję i to najważniejsze:-) Tak się cieszę tą ciążą, że aż mi się oczy świecą. Nie myślałam, że mając już skarb w postaci dziecka, kobieta może się tak bardzo cieszyć z kolejnej ciąży:-)

Ściskam was mocniutko, pędzę teraz zmniejszyć ogień pod rosołkiem:-) Papuśki!

Acha: Anineczka narazie się jeszcze wstrzymuję z informowaniem szefa o ciąży. Nie wiem do kiedy... chciałabym do końca pierwszego trymestru, ale co będzie nie wiadomo (ostatnio też tak chciałam ale w 8tc wylądowałam w szpitalu i już do końca byłam na zwolnieniu).

Pati - gratulacje :-)

magda - będzie dobrze :tak: musi być :-) ja też biorę duphaston conajmniej do 12tc

Pati gratulacje:-)

Magda bedzie dobrze...odpoczywaj teraz:-)

Ja czekam na wizyte i zastanawiam sie czy tez dostane duphaston wczesniej brałam prawie do połowy ciazy

dzięki kochane za wsparcie:-) Staram się myśleć pozytywnie.

Więc teraz to robię i zaprzątam głowę wieczornym "Tańcem z gwiazdami". Już się nie mogę doczekać:tak:

A tak w ogóle powiedzcie mi czy planujecie iść na zwolnienie czy pracować tak długo jak się da:confused: I czy wasze rodzinki i znajomi wiedzą już o waszych ciążach?

reklama
Witam
Pati Gratulacje!!!

Madga trzymaj sie kochana,napewno bedzie dobrze:tak::tak:

U nas deszczowa niedziela:baffled:

Ja mam zamiar pracowac cala ciaze,tak jak i poprzednia.Ale co z tego wyjdzie?
Rodzinka cala wie i sie zastanawiam czy dobrze zrobilam?

Do góry