reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Pusia to prawda z tymi rozmiarami,ale ogolnie ja mam roznych firm i jakos sie pokrywaja :-)

Hania sie obudzila a Mila zasnela
chce ktos Hanie na godzine?? :laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

reklama
ja juz pospalam no i czas sie za chatke wziac :(

women ja juz glosowalam :p

sabinka dzieki za odp

lilka no zobacz tego linka bo to w sumie ciekawe najbardziej mnie zaskoczylo to na CNN no ale zeby wiedziec o co chodzi trzeba najpierw obejrzec ten 1

buziolki i do jutra!!

to dobrze kochana wreszcie je znalazlam, bo moj M mi je w kompie schowal
Asix ale mnie wychłostałaś:-D

Współczuje - na pewno bardzo sie zestresowałaś ale dobrze, że już przeszło. Trzymam kciuki, żeby ta alergia sie w końcu skończyła :tak:.

My wróciliśmy ze spacerku , poszliśmy do parku z kocem. Kacper posiedział, poleżała pobawił sie a ja powdychałam świeżego powietrza . Potem dołączył do nas mężuś. Teraz Kacper robi sobie drzemkę. Przed snem wykąpał sie pod prysznicem z Mężem ( uwielbia kiedy z prysznica lecą na niego kropelki :-D:-D).

Normalnie to kapiemy go w jego wanience (taka z tych większych).

Zmierzyliśmy go i ma 72,5 cm (koszykarz to z niego nie jest hihi:-D)

Beata pierwszy raz slysze zeby tak szybko wychodziła reakcja obronna organizmu jesli chodzi o wysypkę,matko świeta ja to bym chyba w panike wpadła - podziwiam i wspolczuje
Kurcze biedna ta Oleńka malutka tylko musi przechodzić.
.

Beata przeogromnie wspolczuje :szok::szok:

wiesz co Women? ja ogladam na Discovery Doktor G-patolog sadowy
i tam tydzien temu byl przypadek mlodej 22-letniej dziewczyny ktora zmarla z powodu tak silnej reakcji alergicznej
jechala z kolezankami samochodem,miala otwarte okno i nagle zaczela sie zle czuc
poszla na tyl samochodu i sie polozyla
zaczelo jej sie duszno robic,zrobila sie cala czerwona i dostala na ciele tak jak Olenka w blyskawicznym tempie wysypki,tzw.pokrzywki

w szpitalu nie udalo jej sie uratowac....
i w tym programie mowili ze nie wiadomo dlaczego ale nie ktorzy ludzie tak maja...to jakos fachowo sie nazywa,jaki byl powod tak silnej reakcji alergicznej,niestety nie udalo sie ustalic
i dlatego Beata potrafie sobie wyobrazic co pzrezylas....:szok::-:)-:)-( oby nigdy wiecej

Tak może dziewczyny iść tak szybko reakcja alergiczna podejrzewam naprawdę tę młodą włoszczyznę jutro zasadzę sobie własną w doniczkach i już nie kupuję na rynku.Nazywa się to ostra pokrzywka.mówię wam strachu się tyle najadłam aż nawet boli mnie głowa i mam nerwobóle w klatce piersiowej .jeszcze do tego michał ma zbity policzek w przedszkolu oczywiście tylko siąść i biadolć Ale dobrze ze już jest ok.Tylko na tę teściową czekam a jej oczywiście nie ma a jest 19

Pusia to prawda z tymi rozmiarami,ale ogolnie ja mam roznych firm i jakos sie pokrywaja :-)

Hania sie obudzila a Mila zasnela
chce ktos Hanie na godzine?? :laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

Ja ją wezmę dawaj Lilka zajmiemy się nią dobrze:tak:

A Ola ma 71 cm

Wisienka,Beata dziekuje
jakbyscie blisko mieszkaly to z checia bym podrzucila hihiii:rofl2:
ale o dziwo byla znosna,nie dala mi dzisiaj tak popalic jak wczoraj
moze to faktycznie od zmiany pogody,jak pisala Krecik :confused:

ja sie wkurzylam bo K.mi zadzwonil ze bierze nadgodziny dodatkowe i byc moze do polnocy bedzie w domu :baffled:
ale mu nagadalam przez tel. :angry:
dla mnei peiniadze nie sa tak wazne jak jego zdrowie,a ten osiol mi mowi ze to dla mnie robi bym mogla pokupowac sobie co chce
ach.....

reklama
Do góry