reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Karina, zapomniałam o bluzeczkach napisać;-) W zasadzie podobają mi się wszystkie oprócz 2.. I daj koniecznie znać jak facet od remontów pójdzie:-) Co do sklepu to super pomysł. Będę trzymać mocno kciuki za Was:-)

Lilka, nie nerwicuj się;-) złość piękności szkodzi;-) Pewnych rzeczy nie przeskoczysz;-)

reklama
Lilka
ja dzisiaj tez sie na moim wyzylam;-) , bo Vini mi cisnienie podniosl:-p Naszczescie juz cala trojca spi;-)

Bira
wiem , wiem:tak: Dlatego ciesze sie, ze nie musze tak latac z nia jak z psem po wystawach. Nie dalibysmy rady;-) Ja musze zrobic teraz Nelly badania serca (nie jest to wymagane), ale wole miec pewnosc.Wogole to mam znajomych psiarzy i wlasciwie to wiecej wiem na temat hodoli psow, bo sie troche nasluchalam, zreszta studiowalam tez na takim kierunku.

lece na serial:rofl2:

Bira wiem...ja jestem w stanie duzo wytrzymac ale to co dzisiaj mi Hania zafundowala to....:baffled: zreszta od paru dni taka jest
wszystko wymusza strasznym krzykiem ze slychac ja na zewnatrz
a z krzyku przechodzi w straszny ryk...i to tak bez powodu potrfafi :baffled:
przez nia nie mam czasu dla Milenki bo ksiezniczka nr 2 musi byc w centrum uwagi :baffled:

Ladina ja sie nie dlugo tez wyzyje :crazy: zeby tak dlugo byl w pracy i nawet nie napisze smsa
ale dostanie:angry:
mam dosyc ze wraca tak pozno,ja sama musze dzieciaki kapac,klasc i zajmowac sie caly dzien...jestem wkuta :angry:

pusi ale masz zdolnego synka!!!!!!!!!! jak on ladnie macha raczkami

Pusia ja juz nie wypowiadam sie na temat szkraba Twojego:tak::-);-)bo wpadniesz wsamozachwyt jeszcze hehehehe.A tak wogole jestes kochana gdyby nie Ty to nie obejrzalabym znowu M jak Milosc:tak:

Pusia, niesamowity jest ten Twój maluszek:-) Basen to świetna sprawa:-)

Kacperek dziękuje :tak: e-ciocią .

To dobrze, że przypomniałam o M jak miłość :-D ja zawsze oglądam :-).

To prawda że basen to świetna sprawa - szkoda tylko że na czas wakacji jest przerwa i dopiero we wrześniu zaczyna sie kolejny kurs ... trzeba będzie pomyśleć cos o basenie indywidualnie bo szkoda robić taka długa przerwę.

Dziewczyny mam pytanko czy jak np lekarze mierza Wasze dzieci przy szczepieniu to jak to robią??. Chciała bym zmierzyć Kacpra ale nie wiem jak to sie prawidłowo mierzy czy do stópek czy do palców u nóg.

Jeszcze jedno pytanko - od jakiego wieku maluch morze kąpać sie w jeziorze ??

Bira wiem...ja jestem w stanie duzo wytrzymac ale to co dzisiaj mi Hania zafundowala to....:baffled: zreszta od paru dni taka jest
wszystko wymusza strasznym krzykiem ze slychac ja na zewnatrz
a z krzyku przechodzi w straszny ryk...i to tak bez powodu potrfafi :baffled:
przez nia nie mam czasu dla Milenki bo ksiezniczka nr 2 musi byc w centrum uwagi :baffled:

Ladina ja sie nie dlugo tez wyzyje :crazy: zeby tak dlugo byl w pracy i nawet nie napisze smsa
ale dostanie:angry:
mam dosyc ze wraca tak pozno,ja sama musze dzieciaki kapac,klasc i zajmowac sie caly dzien...jestem wkuta :angry:

Miejmy nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie lepszy , żebyś mogła troszkę odpocząć bo odpoczynek na pewno by Ci sie przydał. Co do takich późnych powrotów z pracy to współczuje , cały dzień sama bidulka z dwójka dzieci i z maluszkiem w brzuszku to na pewno męczące PODZIWIAM :tak:

sabna, ladina no nie życze nikomu tego stresu ale okazalo się że jest wszystko ok

karina bluzki wszystkie super , my pieluch już od dawna używamy 4

bira gratulacje zabków
:-D

pusia
kacperek jest super , moja pediatra nie mierzy małej , sami to robimy , jak leży na płasko to od czubka głowy do piętki :-p:laugh2::laugh2:

Lilka, wiem o czym piszesz, bo Inga to taki wrzeszcz, ze ja juz prawie głucha jestem. Drze się z taką złością, ze zastanawiam się skąd ona ma tyle siły. Raz tak się pruła, że zupełnie głos straciła, bo struny zdarła. Zresztą często zachrypi od krzyku. W szpitalu jak leżałyśmy to co chwilka ktoś do nas przychodził, zeby sprawdzić co się u nas dzieje, bo Inga koncertowała na cały oddział. A przy tym ani jednej łezki nie uroniła. Ja już przywykłam, tylko, że ja na razie mam jedno dziecko:baffled:

Pusia, u nas mierzą od czubka głowy do stópek. Kładą na takiej miarce i trzymamy dziecko i wsio.

pusia
kacperek jest super , moja pediatra nie mierzy małej , sami to robimy , jak leży na płasko to od czubka głowy do piętki :-p:laugh2::laugh2:

Pusia, u nas mierzą od czubka głowy do stópek. Kładą na takiej miarce i trzymamy dziecko i wsio.

Dzięki dziewczyny za odpowiedź :tak::-) , będę musiała Kacperka też zmierzyć

No to facet juz poszedl jestesmy umowieni ale ma klientow u nas zacznie na poczatku wrzesnia:tak:tak przeliczylismy i wyniesie u nas ok 13 -14 tys kurcze myslalam ze troche mniej no ale coz tyle lat nie bylo robione to trzeba porzadnie:tak:ale oczywisice M jak Milosc nie obejrzalam bo byl ten facet caly czas hehehee:tak:

reklama
No to facet juz poszedl jestesmy umowieni ale ma klientow u nas zacznie na poczatku wrzesnia:tak:tak przeliczylismy i wyniesie u nas ok 13 -14 tys kurcze myslalam ze troche mniej no ale coz tyle lat nie bylo robione to trzeba porzadnie:tak:ale oczywisice M jak Milosc nie obejrzalam bo byl ten facet caly czas hehehee:tak:

Jutro powtórkę obejrzysz :-D;-)

Do góry