reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Asix Wszystkiego Najlepszego

Marzeń, o które warto walczyć.

Radości, którymi warto sie dzielić.

Przyjaciół, z którymi warto być

i nadziei bez której nie da się żyć.

a ty ile latek konczysz??

beata 28? :szok::szok: az tak staro wygladam czy co? :-D:-Dczemu myslalas ze mam z 28??

lilka to super ze Milcia tak reaguje na dzidzie :-):-) a nie mysli czasem ze Hania to zywa Lalka? :-):-D:-D

anitt nie ma to jak miec mleko pod reka tzn w cycu :laugh2::laugh2:

Hehehe ja mam 28 lat skonczone w lutym:tak:

Asix wszystkiego najlepszego dla Ciebie

reklama
No cos ty Sabina, dystrybutorow z pokarmem babci nie zostawie:p Jedyny minus karmienia piersia :/

A co do wieku, to ja chyba jestem najmlodsza... Mam 22 latka :p

Asix rowniez wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-):-):-)

Sabinka to wujek po 4 babach sie poddal?:-D:-D
moj dziadek dal sobie spokoj po 3 corkach :-D:-D

Wisienka,Mili juz duza i nie traktuje Hani jak lalki :-)
na poczatku byla tak nia zafascynowana,ze troszke to tak moze wygladalo,ale Mila od zawsze bardzo ciagnela do dzieci i ja mysle ze poprostu mega szczesliwa byla ze w koncu ma jakiegos rowiesnika w domu :-)

matko jak mnie Hania dzis dobija
ino na raczki,i tylko sie bawic
wymiekam :baffled: bo w przeciwnym razie....wyjca wlancza :baffled:

kochane wszystkim wam dziekuje za piekne zyczonka, a imprezka oczywiscie w sobote ;)
wlasnie wrocilam z M z krotkiego spacerku i powiedzial do mnie"tylko pamietaj jak pojdziesz na impreze do kogo jestes przypisana" hehehehe!!zazdrosnik!!

Asix Wszystkiego Najlepszego

Marzeń, o które warto walczyć.

Radości, którymi warto sie dzielić.

Przyjaciół, z którymi warto być

i nadziei bez której nie da się żyć.

a ty ile latek konczysz??

No cos ty Sabina, dystrybutorow z pokarmem babci nie zostawie:p Jedyny minus karmienia piersia :/

wisienka ja koncze 26 latek w tym roku wiec sabinka my jeden rocznik jestesmy, nie? (82?)
kochane zajrze pozniej bo musze nakarmic malego i spadamy na zakupki moze kupie jakies ciacho raz mi sie nic nie stanie jak troche slodkiego zjem ;)
no i oczywiscie kupie winiunio :)

no witam po weekendzie:-) , widzę że w miare spokojnie było , chyba wszystkie korzystały z ładnej pogody:-D:-D , ja niestety męczyłam się na komunii:sorry2: , ale mała była dzielna i taka kochana że nie mogę wyjść z podziwu :szok::laugh2::laugh2: dzisiaj od rana boli mnie głowa i jestem zamulona jakaś , cały dzień nie moge dojść do siebie:baffled::confused2::shocked2::eek:

bira super że malutka śpi sama , a ty sie przyzwyczaisz z czasem:-D

mirka zazdroszcze , ciekawe kiedy ja bedę mogła powiedziec że wyglądam dobrze w bikini (chyba nie prędko):-p;-)

pusia gratuluje pierwszego ząbka:-D:-D

women wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego :-D:-D:-D

co do wieku to mi w listopadzie stuknie 29 :zawstydzona/y:

beatko wszystko będzie dobrze zobaczysz , myśl pozytywnie ( jak nasza mała miała 2 tygodnie dostałam pismo ze szpitala że zrobiono jej jakieś testy DNA i wyszło jej że ma coś podwyższone co może wskazywać na mukowiscydozę i trzeba było powtórzyć badanie na wyniki czekaliśmy ponad 2 miesiące koszmar czekania tak że poniekąd wiem co przechodzisz) wszystko będzie ok:tak::tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• uśmiechnij się.jpg
    uśmiechnij się.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 53
Anitt czemu odpada zawsze Szymusia na chwilke można podrzucic babci

sabina Anitt ma Dominika ;-) Szymus jest Kariny :laugh2::laugh2:

anitt chyba nie, aluska chyba najmlodsza :blink:

na poczatku byla tak nia zafascynowana,ze troszke to tak moze wygladalo,ale Mila od zawsze bardzo ciagnela do dzieci i ja mysle ze poprostu mega szczesliwa byla ze w koncu ma jakiegos rowiesnika w domu :-)

lilka to super!!!
tylko jak pozniej beda sobie podkradaly kosmetyki czy sukienki to juz nie bedzie tak rozowo :laugh2::laugh2:

wisienka ja koncze 26 latek w tym roku wiec sabinka my jeden rocznik jestesmy, nie? (82?)

asix to wy stare dupy ;-):laugh2::laugh2::-D:-D:rofl2:
a tak powaznie to rocznik 84 tak mi sie wydaje ze tutaj rzadzi :-):-)

wczoraj zdadlam cwierc arbuza i dzisiaj mam sensacje :baffled:
beata moge cos wziasc na biegunke jak karmie cycem?

Cześć lasencje:-)

Women, Asix, wszystkiego najlepszego :-):-)

Ale Wy młode wszystkie jesteście:-) Ja się do seniorów tutaj zaliczam;-) W grudniu mi 28 stuknie:-)

Ladina, to poszalałaś ze zdjeciami:-) No i życzę owocnej randki kocicy:-) Zaliczyłyście już wystawy?

Beata, trzymam kciuki za Olę. Będzie dobrze:-) Musi:-)

Miety to bym napewno nie dala- aha no i niech nie przyjdzie Ci samej do glowy pic miety, bo moze Ci laktacja zaniknac;-)

Kurde, moze to dlatego mi cycki zaczęły tak wcześnie wysychać:baffled:

Women, poproszę o kawałeczek torcika. Kocham słodycze:-)

Anineczka, gratulacje dla Matta:-) A chłop bierz w obroty. Może się skuci na córeczkę;-):-)

Jolie, ratuj... ile czasu uczyłaś się wiązać chustę? Ja jestem chyba jakaś tępa i do tego mam zdecydowanie niewspółpracujące dziecko... Kurcze wieczorem będę ćwiczyć. A chusta swoja drogą super.

U nas super dzień. Wreszcie dotarła do mnie kasa, która szła z Holandii dwa tygodnie. Co za bank to ja nie mogę. Także poszalałam dzisiaj trochę:-) Inga śpi... ciekawe kto będzie spał w nocy:baffled: No i najważniejsze :-):-):-):-) Mamy ząbka:-):-) Takiego mega niespodziewanego, ponieważ Inek nie miała żadnych objawów ząbkowania:-):-) Teściowie wczoraj nie przyszli, ja byłam u nich. Inga nie dostała od nich żadnej z ich trzech huśtawek, bo strzelili focha, że ich nie chcemy. W ogóle niczego nie dostała od swoich super dziadków. Za to mi dali 100, żebym sobie paznokcie zrobiła:baffled: Czyżby jakaś aluzja? Normalnie cycki m spadły:baffled:

reklama

Anitt przepraszam Cię że napisałam SZYMUŚ a nie Dominis:-) ucałuj odemnie Dominisia na przeprosiny:-) ja jak karmiłam to odciągałam tak żeby w razie płaczu mieli i wieczorem jak mały spał to na kaweczke lub coś dobrego szłam sobie:-)

Asix rowniez wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-):-):-)

Sabinka to wujek po 4 babach sie poddal?:-D:-D
moj dziadek dal sobie spokoj po 3 corkach :-D:-D

matko jak mnie Hania dzis dobija
ino na raczki,i tylko sie bawic
wymiekam :baffled: bo w przeciwnym razie....wyjca wlancza :baffled:

Liluś no poddał sie facet heheh:-)
a Kapikowi się włacza marudzenie na maxa!!!!!!!!! wrrrrrrrrr i cały dzień potrafi yyyyyy yyyy yyyy nie płacze tylko jęczy masakra nie wiem co gorsze...

kochane wszystkim wam dziekuje za piekne zyczonka, a imprezka oczywiscie w sobote ;)
wlasnie wrocilam z M z krotkiego spacerku i powiedzial do mnie"tylko pamietaj jak pojdziesz na impreze do kogo jestes przypisana" hehehehe!!zazdrosnik!!

kochane zajrze pozniej bo musze nakarmic malego i spadamy na zakupki moze kupie jakies ciacho raz mi sie nic nie stanie jak troche slodkiego zjem ;)
no i oczywiscie kupie winiunio :)

zazdrosny:D:D:D:D hehehe tak Asix ja też 82:-) :-) i jeszcze napewno Anineczka jest 82:-) i ktoś jeszcze???

no witam po weekendzie:-) , widzę że w miare spokojnie było , chyba wszystkie korzystały z ładnej pogody:-D:-D , ja niestety męczyłam się na komunii:sorry2: , ale mała była dzielna i taka kochana że nie mogę wyjść z podziwu :szok::laugh2::laugh2: dzisiaj od rana boli mnie głowa i jestem zamulona jakaś , cały dzień nie moge dojść do siebie:baffled::confused2::shocked2::eek:

bira super że malutka śpi sama , a ty sie przyzwyczaisz z czasem:-D

mirka zazdroszcze , ciekawe kiedy ja bedę mogła powiedziec że wyglądam dobrze w bikini (chyba nie prędko):-p;-)

pusia gratuluje pierwszego ząbka:-D:-D

women wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego :-D:-D:-D

co do wieku to mi w listopadzie stuknie 29 :zawstydzona/y:

beatko wszystko będzie dobrze zobaczysz , myśl pozytywnie ( jak nasza mała miała 2 tygodnie dostałam pismo ze szpitala że zrobiono jej jakieś testy DNA i wyszło jej że ma coś podwyższone co może wskazywać na mukowiscydozę i trzeba było powtórzyć badanie na wyniki czekaliśmy ponad 2 miesiące koszmar czekania tak że poniekąd wiem co przechodzisz) wszystko będzie ok:tak::tak::tak::tak::tak:

Dziunia o rajku no to ładnie przeszliście;/ ale na szczęscie wszystko okazało sie pomyłką?prawda? Jejku czemu oni nie robią tych badań dokłądnie...i stresują ludzi/....
Super że malutka taka grzeczna była na komuni...:-)

sabina Anitt ma Dominika ;-) Szymus jest Kariny :laugh2::laugh2:
anitt chyba nie, aluska chyba najmlodsza :blink:

lilka to super!!!
tylko jak pozniej beda sobie podkradaly kosmetyki czy sukienki to juz nie bedzie tak rozowo :laugh2::laugh2:

asix to wy stare dupy ;-):laugh2::laugh2::-D:-D:rofl2:
a tak powaznie to rocznik 84 tak mi sie wydaje ze tutaj rzadzi :-):-)

wczoraj zdadlam cwierc arbuza i dzisiaj mam sensacje :baffled:
beata moge cos wziasc na biegunke jak karmie cycem?

po pierwsze to prawda pomyliłam sie:-) dziekuje kochana:-) jakaś zakręcona jestem po drugie ja Ci dam starą!!!!!!!!!! rocznik 82 to starzy!!!!!!!11111111normalnie się przejadę naprawdę do tej Angli Wiśnia podpadasz:D:D:D :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::-p:-p

Cześć lasencje:-)

Women, Asix, wszystkiego najlepszego :-):-)

Ale Wy młode wszystkie jesteście:-) Ja się do seniorów tutaj zaliczam;-) W grudniu mi 28 stuknie:-)

Ladina, to poszalałaś ze zdjeciami:-) No i życzę owocnej randki kocicy:-) Zaliczyłyście już wystawy?

Beata, trzymam kciuki za Olę. Będzie dobrze:-) Musi:-)

Kurde, moze to dlatego mi cycki zaczęły tak wcześnie wysychać:baffled:

Women, poproszę o kawałeczek torcika. Kocham słodycze:-)

Anineczka, gratulacje dla Matta:-) A chłop bierz w obroty. Może się skuci na córeczkę;-):-)

Jolie, ratuj... ile czasu uczyłaś się wiązać chustę? Ja jestem chyba jakaś tępa i do tego mam zdecydowanie niewspółpracujące dziecko... Kurcze wieczorem będę ćwiczyć. A chusta swoja drogą super.

U nas super dzień. Wreszcie dotarła do mnie kasa, która szła z Holandii dwa tygodnie. Co za bank to ja nie mogę. Także poszalałam dzisiaj trochę:-) Inga śpi... ciekawe kto będzie spał w nocy:baffled: No i najważniejsze :-):-):-):-) Mamy ząbka:-):-) Takiego mega niespodziewanego, ponieważ Inek nie miała żadnych objawów ząbkowania:-):-) Teściowie wczoraj nie przyszli, ja byłam u nich. Inga nie dostała od nich żadnej z ich trzech huśtawek, bo strzelili focha, że ich nie chcemy. W ogóle niczego nie dostała od swoich super dziadków. Za to mi dali 100, żebym sobie paznokcie zrobiła:baffled: Czyżby jakaś aluzja? Normalnie cycki m spadły:baffled:

Bira ło matko co za teśćiowie!!!!!!!!Jak oni mogą takimi tekstami jechać:!!!!!!! masakra...Biedna Ingusia nic nie dostała od nich ale co tam przynajmniej nie dostałas tych huśtawek co nie chciałaś:-) no i najważniejsze
GRATULUJEMY ZABECZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry