reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Indze jednak wyszły dwa zęby:-):-):-):-) Dwie dolne jedynki:-) Przed chwilką to odkryłam:-)

Bira gratuluje dwoch zabkow:tak:hehehe ale ja za to dostalam hustawke:confused:a z tymi paznokciami to dobre heheheheh:-D:-D

Moj maly wlasnie zasnal ale przez caly dzien malo co spal o jedzeniu nie mowiac o 10 zjadl 150 ml mleka i 180 dopiero zjadl teraz:szok:mysle ze to przez to cieplo ale za to pil jak oszalay trzy butelki po 150 a teraz zasnal mi przy butli:tak:
Dziewczyny jaki rozmair pieluch uzywacie?????Bo ja dzisiaj zalozylam jemu juz 4

Upatrzylam sobie kilka rzeczy powiedzcie co myslicie o nich????

Przydalaby mi sie jakas sukienka jeszcze i moze rybaczki lub inne spodnie Women podeslij mi link do swojej strony mzoe u Ciebie cos znajde bo szukam dla siebie i meza?????

Dziunia
:szok:jezu ale musieliscie przezyc stres:szok: Dobrze , ze sie wszystko wyjasnilo.

Beatko
A Ty kiedy bedziesz wiedziec cos wiecej?? Czekaja Was jeszcze jakies badania?

Bira
Gratulujemy zeboli:tak: Super, ze tak bezbolesnie:-)
Nelly zaliczyla jedna wystawe, ale 2 dniowa;-) (drugie i pierwsze miejsce:-p).
Wlasnie odebralam maila, ze sie nie moga z kocurem dogadac, mam nadzieje, ze jednak dojdzie do skonsumowania zwiazku:-D

Karina
pieluchy 4 to my juz nosilismy dawnoo;-), teraz4+ Co do bluzeczek to 2 mi sie niepodoba a reszta fajne, tylko zalezy jak beda lezaly.

Pomylke wybaczam :D Tez kiedys sie pomylilam z czyims imieniem ale szybko zedytowalam posta, buziaka przekaze i bedziemy kwita :))

Bira gratulujemy zabeczkow, ja tez juz bym chciala zobaczyc male perelki Domisia a tu nic :)

Karina mi sie najbardziej podoba ostatnia pozycja, ja lubie takie rzeczy bo zakrywaja wszystko co mam miedzy biustem a pupa :)) A nie jest zbyt ciekawie tam u mnie :p

Ja uzywam Huggies 4+, tzn dzisiaj kupilam ale i tak sie pomylilam, bo ostatnio mialam 5MINI i mi duzo bardziej pasowaly. No ale nic, moze przetrzymamy jeszcze te 60 pieluch :p

po pierwsze to prawda pomyliłam sie:-) dziekuje kochana:-) jakaś zakręcona jestem po drugie ja Ci dam starą!!!!!!!!!! rocznik 82 to starzy!!!!!!!11111111normalnie się przejadę naprawdę do tej Angli Wiśnia podpadasz:D:D:D :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::-p:-p

chcialam cos napisac, ale widze ze tu bija
:-D:-D:-D:-D :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

kurcze nudzi mi sie niemilosiernie :baffled: maly spi9 caly dzien
moze w weekend wpadnie do mnnie przyjaciolka z sob/niedz ktora mieszka w londynie, :-):-) super by bylo

bira gratuluje

karina
bluzeczki wszysytkie ladne

pusi ale masz zdolnego synka!!!!!!!!!! jak on ladnie macha raczkami

hej

My po spacerku i zabawie na kocyku :tak:.

Kacper wykapany, zjadł a teraz usypia :-).

A tu jeszcze mam jeden z filmików z basenu :-)
YouTube - Na basenie

Zaraz zasiadam przed TV na M jak miłość :-D

Pusia ja juz nie wypowiadam sie na temat szkraba Twojego:tak::-);-)bo wpadniesz wsamozachwyt jeszcze hehehehe.A tak wogole jestes kochana gdyby nie Ty to nie obejrzalabym znowu M jak Milosc:tak:

Za 15 minut bedzie facet ktory ma robic u nas remont moze cos doradzi i obejrzy i wyceni ile wezmie:tak:

Co do sklepu to wiecie co tak myslelismy i myslelismy z mezem i jestesmy bardziej sklonni zeby otworzyc normalny sklep u nas i dodatkowo ze sprzedaza internetowa tylko to tyle kasy ale dzisiaj bylam juz pytac sie o lokal bo bedzie najprawdopodobniej do wydzierzawienia ( zreszta on jest praktycznie obok naszego obecnego sklepu) tylko babka chce tam 3 tysiace za najem.Spora kwota my w naszym placimy 1100 no ale bedzie trzeba podjac decyzje woz albo przewoz bo to jest juz duzo kasy potrzebne na to wszystko

Beatko tak mysle sobie o Tobie i Olence i nie martw sie na zapas zobaczysz ze bedzie dobrze

Karina bluzeczka nr 2 oszalamiajaca!!!
BIERZ JĄ :-)

reszta rowniez fajna :tak:

ja mam takiego nerwa ze chyba cisnienie mam podniesione :crazy: kto mi je podniosl?? HANIA!! ta dziewczyna od paru dni daje mi tak popalic ze najchetniej do pzredszkola bym ja oddala:baffled: ale tego nie zrobimy bo by nam sie nie kalkulowalo...gdyby nie kasa juz by byla na liscie :baffled: no co za diabel z niej maly nooo
od urodzenia daje mi popalic
typowy skorpion :baffled:
do tego K. jeszcze nie ma i tez mu sie dostanie
w du..ie mam ze jest w pracy
zjebke dostanie - musze sie wyzyc :baffled::wściekła/y:

reklama
Dziękujemy ciociom za gratulacje:-) Normalnie szoka jeszcze mam po tym odkryciu:-) Ale swoją droga zarąbista ze mnie mamusia, ze niczego nie zauważyłam. Gdybym dziś nie postanowiła wychochlować Ingowych dziąseł to chyba bym przez następny miesiąc nie wiedziała, że młoda ma zęby;-)

Sabinka, w godzinkę dwa. Pięknie:-) To sobie chłopak poszalał:-)

Ladinka, gratuluję sukcesów:-) My jednak mamy bardziej skomplikowane z psami;-) min. trzy wystawy w tym jedna międzynarodowa zaliczone na minimum bardzo dobry po ukończeniu 15 miesięcy plus u niektórych ras testy psychiczne bądź szkolenia, badania w kierunku dysplazji itp Ale z jednej strony to bardzo dobre :-) Szczególnie dla nabywców szczeniąt:-)
W każdym raze trzymam kciuki za zaciążenie kocicy:-)

Karina, my już od dawna jesteśmy na 4. Myślę o zmianie na 4+

Pusia, niesamowity jest ten Twój maluszek:-) Basen to świetna sprawa:-)

Do góry