reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

wróciliśmy od lekarza:-)
Kapik wazy 7700:-) przez 3 tyg. 300 gram do przodu:-)

do do prezentów ja też mam problem bo na dzień ojca coś fajnego chcę kupić no i za tydzień mamy rocznicę ślubuuuuu no i znó problem..;/ehhh

a ja też sobie dziś o Anulce myślałam:-)

Beatko ja już jestem 5 dni po:-) więc jakąś mam nadzieję że to jednak nie Zuzia:-)

reklama
witam!!
poczytalam troche co u was..

wlasnie wrocilismy z centrum bo musialam w ambasadzie odebrac paszport dla malego panoja co sie tam dzieje, nie wiem czy ktoras tam kiedys byla (annit??) masakara jak z lat 80-tych z 1strony kolejka na zlozenie wniosku z 2po odbior paszportu, a kolejki tak dlugie, ze konca nie widac-matki z placzacymi dziecmi-mowie wam jakas psychoza no i czekalam 2 godziny takze mosialam sie na kims wyzyc, bo maly juz plakal z glodu tak wiec stoczylam walke z ochroniarzem, ktory apropos wygladal jak jakis ruski mafiozo no i po2 godzinach weszlam bez kolejki, potem biegiem do apteki po mleko do pobliskiego pub-po goraca wode no i w metrze karmilam malego takze dzien zaczol mi sie nie wesolo zobaczymy jak bedzie dalej:dry:

women-, no to wszystkiego naj, naj :)
w szoku jestem bo ty jestes z tego samego dnia co ja tylko widze ze ja kilka latek starsza jestem:-D:tak:
no i gosci to ja dzisiaj raczej sie nie spodziewam ale za to w sobote lece na imprezke-tatus zostaje z malym (ma nocke hehehehehe) a mamusia na balety-juz sie nie moge doczekac, wczoraj zarezerwowalam juz stolik i kumpelka z dziecinstwa zjezdza do mnie juz w piatek:-D jestem tak happy!!

beata-trzymam kciukasy, zeby z olcia bylo wszystko o.k ucaluj ja ode mnie i maciusia:tak:

sabinka malemu zeby chyba ida pelna para skoro sie tak slini,co?? daj znac po wizycie, czy mu sie troszke przytylo..
no i dzzieki za komplementa ;)

ladina-jak mozna spytac to ile tymasz wiosen??

anineczko- a mezulek nie chcial by coreczki???

troche sie spoznilam no i juz sabinka doczytalam-no to gratulacje dla kapika widzisz nie potrzebnie sie martwilas, wszystko jest o.k
na dzien ojca kupuje tylko taka smiechowa kartke z broszka no i wydrukowalam kartke z zyczeniami z okazji 1 dnia ojca (przed wyjazdem do polandu mamy maly niedobor gotowki ) niby nic takiego no ale pamiatka bedzie , bo moj M ma 1.07 urodziny takze wtedy mu cos porzadnego kupie :)

Asix jak ja bylam to bylo dosyc duzo ludzi, ale wszystko szlo sprawnie w sumie bylismy tam moze 45 minut? A po odbior to nawet chlopaki nie wysiadali z samochodu ani nie parkowalismy, bo to trwalo minut 5 ;] Takze wspolczuje Ci, mi sie trafilo w miare ok. No i ogolnie moj maluch lubi jak jest duzo ludzi, wiec dla niego to nawet byla frajda mimo ze byl dosyc malutki. Mial ponad 2 miesiace. No i mialam cycki na miejscu wiec problem glodnego dzidziusia odpadl :)

Asix wszystkiego naj naj naj :) No i udanej zabawy dzisiaj, zazdroszcze ci, u mnie takie wyjscie na razie odpada.

Ale sie u nas dzisiaj imprezowo zrobilo :)

Asix Wszystkiego Najlepszego

Marzeń, o które warto walczyć.
Radości, którymi warto sie dzielić.
Przyjaciół, z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
a ty ile latek konczysz??

beata 28? :szok::szok: az tak staro wygladam czy co? :-D:-Dczemu myslalas ze mam z 28??

lilka to super ze Milcia tak reaguje na dzidzie :-):-) a nie mysli czasem ze Hania to zywa Lalka? :-):-D:-D

anitt nie ma to jak miec mleko pod reka tzn w cycu :laugh2::laugh2:

Asix
Duzo usmiechu na codzien!
ja to sie nie powinnam tu ujawniac;-), bo tu same mlodki:-D- 3 dychy mi stuknely w kwietniu;-)
Wspolczuje przejsc z paszortem naszczescie tu poczta przysylaja:tak:

reklama
Asix współczucie przebojów z paszportem...
kurde ale wy młdoe ja w październiku 26 kończe:D:D

Anitt czemu odpada zawsze Szymusia na chwilke można podrzucic babci:-)

Wisienka to Ci Beatka pojechała:D:D hihihi

Liluś ucałuj brzuszek;-) napewno jakiś mężczyzna tam siedzi...:-) chociaż tak ja w galeri pisałam mój wujek ma 4 córki:D:D:D:D i dlatego uwielbia m.in Kapika brak mu faceta:-)

Do góry