reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wróciliśmy od lekarza:-)
Kapik wazy 7700:-) przez 3 tyg. 300 gram do przodu:-)

do do prezentów ja też mam problem bo na dzień ojca coś fajnego chcę kupić no i za tydzień mamy rocznicę ślubuuuuu no i znó problem..;/ehhh

a ja też sobie dziś o Anulce myślałam:-)

Beatko ja już jestem 5 dni po:-) więc jakąś mam nadzieję że to jednak nie Zuzia:-)

reklama
witam!!
poczytalam troche co u was..

wlasnie wrocilismy z centrum bo musialam w ambasadzie odebrac paszport dla malego panoja co sie tam dzieje, nie wiem czy ktoras tam kiedys byla (annit??) masakara jak z lat 80-tych z 1strony kolejka na zlozenie wniosku z 2po odbior paszportu, a kolejki tak dlugie, ze konca nie widac-matki z placzacymi dziecmi-mowie wam jakas psychoza no i czekalam 2 godziny takze mosialam sie na kims wyzyc, bo maly juz plakal z glodu tak wiec stoczylam walke z ochroniarzem, ktory apropos wygladal jak jakis ruski mafiozo no i po2 godzinach weszlam bez kolejki, potem biegiem do apteki po mleko do pobliskiego pub-po goraca wode no i w metrze karmilam malego takze dzien zaczol mi sie nie wesolo zobaczymy jak bedzie dalej:dry:

women-, no to wszystkiego naj, naj :)
w szoku jestem bo ty jestes z tego samego dnia co ja tylko widze ze ja kilka latek starsza jestem:-D:tak:
no i gosci to ja dzisiaj raczej sie nie spodziewam ale za to w sobote lece na imprezke-tatus zostaje z malym (ma nocke hehehehehe) a mamusia na balety-juz sie nie moge doczekac, wczoraj zarezerwowalam juz stolik i kumpelka z dziecinstwa zjezdza do mnie juz w piatek:-D jestem tak happy!!

beata-trzymam kciukasy, zeby z olcia bylo wszystko o.k ucaluj ja ode mnie i maciusia:tak:

sabinka malemu zeby chyba ida pelna para skoro sie tak slini,co?? daj znac po wizycie, czy mu sie troszke przytylo..
no i dzzieki za komplementa ;)

ladina-jak mozna spytac to ile tymasz wiosen??

anineczko- a mezulek nie chcial by coreczki???

troche sie spoznilam no i juz sabinka doczytalam-no to gratulacje dla kapika widzisz nie potrzebnie sie martwilas, wszystko jest o.k
na dzien ojca kupuje tylko taka smiechowa kartke z broszka no i wydrukowalam kartke z zyczeniami z okazji 1 dnia ojca (przed wyjazdem do polandu mamy maly niedobor gotowki ) niby nic takiego no ale pamiatka bedzie , bo moj M ma 1.07 urodziny takze wtedy mu cos porzadnego kupie :)

Asix jak ja bylam to bylo dosyc duzo ludzi, ale wszystko szlo sprawnie w sumie bylismy tam moze 45 minut? A po odbior to nawet chlopaki nie wysiadali z samochodu ani nie parkowalismy, bo to trwalo minut 5 ;] Takze wspolczuje Ci, mi sie trafilo w miare ok. No i ogolnie moj maluch lubi jak jest duzo ludzi, wiec dla niego to nawet byla frajda mimo ze byl dosyc malutki. Mial ponad 2 miesiace. No i mialam cycki na miejscu wiec problem glodnego dzidziusia odpadl :)

Asix wszystkiego naj naj naj :) No i udanej zabawy dzisiaj, zazdroszcze ci, u mnie takie wyjscie na razie odpada.

Ale sie u nas dzisiaj imprezowo zrobilo :)

Asix Wszystkiego Najlepszego

Marzeń, o które warto walczyć.
Radości, którymi warto sie dzielić.
Przyjaciół, z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
a ty ile latek konczysz??

beata 28? :szok::szok: az tak staro wygladam czy co? :-D:-Dczemu myslalas ze mam z 28??

lilka to super ze Milcia tak reaguje na dzidzie :-):-) a nie mysli czasem ze Hania to zywa Lalka? :-):-D:-D

anitt nie ma to jak miec mleko pod reka tzn w cycu :laugh2::laugh2:

Asix
Duzo usmiechu na codzien!
ja to sie nie powinnam tu ujawniac;-), bo tu same mlodki:-D- 3 dychy mi stuknely w kwietniu;-)
Wspolczuje przejsc z paszortem naszczescie tu poczta przysylaja:tak:

reklama
Asix współczucie przebojów z paszportem...
kurde ale wy młdoe ja w październiku 26 kończe:D:D

Anitt czemu odpada zawsze Szymusia na chwilke można podrzucic babci:-)

Wisienka to Ci Beatka pojechała:D:D hihihi

Liluś ucałuj brzuszek;-) napewno jakiś mężczyzna tam siedzi...:-) chociaż tak ja w galeri pisałam mój wujek ma 4 córki:D:D:D:D i dlatego uwielbia m.in Kapika brak mu faceta:-)

Do góry