reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Hej hej Wisienko :-)

Sabinko to ja Cię jeszcze podrażnie,...może Twoja @ przyszła do mnie bo właśnie dziś dostałam :tak:;-)
Mi test pozytywny wyszedł w dzień spodziewanej miesiączki
A z tym prezentem to się uśmiałam. :rofl2::rofl2:

Wiecie co....mam ochote normalnie na córeczke jak tak popaatrze na nasze gwiazdeczki :-D:szok:
Ale do tanga trzeba dwojga :baffled:

Oho chyba mąż wstał.Dziś miał dzień lenia i dalam mu pospać :laugh2:
Zaraz się zbieramy do znajomych.

Beatko biedna Olcia.Jak myślisz dlaczego tak ma z tym płynem?
Napewno rehabilitacja pomoże,a być może wszystko się jeszcze naprawi.Będzie tak na bank.
Ciesze się,że opiekunka się sprawdziła.Teraz ciężko o taką.

Dziękuje za Gratki.
zauważyłam,że młody skokowo dojrzewa :laugh2::laugh2:
Przez długie dni nic,a za chwilke kilka rzeczy naraz potrafi :blink:

reklama
Sabinko
kiedys chcialam tylko dwoje dzieci;-) A teraz jakbym byla milionerka to jeszcze na troje bym sie zdecydowala:tak::-p

Annineczko
musisz pogadac z mezusiem;-) Chlopcy sa fajni, ale coreczka to coreczka- jak to mawia moj maz;-):tak:

Beatko mam nadzieje że to stres:D:D:D a co do Oleńki to Kapik wie co mówi:-) bedzie dobrze wszystko:-)
WISIENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::growl::evil::laugh2:

Anineczka z Kapikiem to też mi dokładnie w ten sam dzień wyszedł pozytywny:-)

Lilka Women
to Wy siusiumajtki jestescie;-)

dokładnie tak sie nie czuje jak siusiak :-D:-D:-D ale napewno młodo!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Women jesli chodzi o slodkie wypieki to nie pytaj ino juz kroj kawaleczek dla mnie :rofl2::-D
jejku jakbym sobie wciela taki torcik lub jakies ciasto :-p
dobrze ze mam piekarnik popsuty bo bym pewnie miala wiecej na plusie :-D:szok:

Liluś proszę bardzo kawałeczek torciku juz leci do ciebie
ps.jak sie czujesz w taki upał?
Mialas ostatnio jakies badania,jakies usg?

I ja z Kacperkiem dokładamy sie do życzeń dla Ciebie Women - oby Wszystkie twoje marzenia sie spełniły :tak::tak::-).
Ja tez mam 24 lata tylko że ja z ostatniego kwietnia :-).

P.S Po proszę kawałeczek ciasta .... mniam mniam

Pusia dziekuje za zyczenia
i torcik juz leci-prosze i samcznego:-)

To już 3 kontrolne Women bo na poczatku lekko przestrzeń podpajęczynówkową miała powiększoną i rogi przednie.Niby od ostatniego badania nie zmieniło się ale też nie zminiejszyło się więc średnio.Chodzi o to że płyn mózgowo-rdzeniowy nie przepływa między tymi rogami swobodnie.Raczej do obserwacji jest to ale plus te nogi które nie prostuje tzn.Olka nie sprężynuje tylko krzyżuje nogi.Czasami wyprostuje ale puszcza i znowu siada tak jakby nie wiedziała ze nogi są do stania

Dzięki Liluś

Dzięki Ladina

ale piekny torcik kawałeczek poproszę taki małokaloryczny:-D

Sabinko dzięki liczę na to ze Kapik wie:tak: a z @ może stres

:-D:-D:-D

Kurcze Beatko trzymaj sie kochana
Skąd sie to bierze,cholera jasna jestem bardzo wrażliwa na tym pkt i niesamowicie sie przejmuje,wiec doskonale potrafie zrozumiec twojego doła.Mam nadzieje ze wszystko sie ułoży,bede trzymać kciuki z całych sił zaciśniete i ucałuj malutką kciężniczkę od nas.I siebie uściskaj Beato.:tak:

dzien dobry

women .......wszystkiego naj , i na przyszlosc pijanstwa bez kaca

odnosnie picia ja bym tez dawala wode .....moj maly pije z niekapka wode albo slaba herbatke i czasem wypija cale 3 kupki w ciagu dnia

Dziekuje Mirka
Oj ten kac hehe juz nie przypominaj hehe

widze ze Twoj też lubi sobie popić:rofl2:tak jak mój:-D

Ok ja spadam po zakupy
robie dzis ciasto z kawką a wieczorkiem grila
jak któraś ma ochote to zapraszam na kiełbaske :-):rofl2::-)

annineczka wez go podstepem ;-):laugh2::laugh2: a tak powaznie to pogadaj, moze zmieni zdanie, Antek bedzie juz duzy wiec na pewno bedzie wam pomagal a w przyszlosci pilnowal razme z Mattem

pusia moj w koncu sie nauczyl klepac tak jak twoj na bebenku ;-)

sabina :unsure::huh::hmm:

women jak mowisz grill to ja juz sie pakuje i leceeeeeee

ladina ja tez siusiumajtek hahah, w sierpniu bede miala 24

Women dzieki
czuje sie dobrze:-)
aczkolwiek jem po 2 posilki dziennie,na wiecej nie mam ochoty,ale zauwazylam ze po posilku boli mnie zoladek :baffled:
nie wiem dlaczego...tzn.bol czuje jak ide,ale moze to dlatego ze juz maluszek tak wysoko kopie i moze mi skopal zoladeczek :-D:-D:-D

a w te upaly jak narazie czuje sie dobrze :-) ino nogi mi puchna :baffled:
ale u mnie to normalne
kazda ciaza rowna sie opuchniete nogi
cisnienie ok,soli prawie nie jem a nogi puchna:baffled:
teraz w czwartek jade zapisac sie do lekarza :-)

pusia ja ci nie pomoge bo sama mam zawsze problem co komu kupic, tu 15 czerwca jest dzien taty to z tej okazji kupilam mu tzn synek gre GRID na xboxa360 bo wyszla nowa i juz musial ja miec i nie mogl poczekac jeszcze ze 2 tyg to dostal juz wczoraj:-p

lilka
powinnas jesc czesciej a mniej :rofl2:
jak tam Mlenka, wie ze bedzie miala nastepne rodzenstwo?? bo nie wiem czy takie dzieciu kumaja ze duzy brzuszek=dzidzia :-):-)

a wie ktoras z Was co sie dzieje z anulka? bo nie ma juz jej pare dobrych dni

Wisienka ale ja jem malo :-) prawie wogole nie mam apetytu :confused:
i dlatego mnie to dziwi...no ale zapytam lekarza next time,ale pewnie uslysze ze to normalne w ciazy :-D to ich odpowiedz na wszystkie dolegliwosci :rofl2:

Milece mowie o dzidzi w brzuszku :tak:

jak przyjechala z tata do spzitala to pokazalismy jej dzidzie i mowila ze Hania :-) wiec jednak rozumiala cos tam ;-)
teraz jej tez mowie ze dzidzia w brzuszku jest i Milenka na razie robi pierdzioszki dzidzi:-D:-D:rofl2:hihiiii

reklama
sabina ja nic niechce mowic, ale moze jeszcze za wczesnie i dlatego ten tescik nie wyszedl? :-p:laugh2::laugh2:
mi z Davidkiem wyszedl dopiero jakos po 3 tyg, od spodziewanej @ :-):-)

ladina to teraz jestesmy dwie, ktore sabina bedzie chciala zatluc :laugh2::laugh2::ninja2::ninja2:

annineczka gratuluje zdolnego synka,

beata to ladny charakterek ma Ola :-D:-D caly skorpion
biedny braciszek, chociaz starszy to powinien ustapic i oddac zabawke ;pp
a wynikami sie nie przeujmuj, na pewno jest dobrze!!!!!!!!

a tak w ogole to dzien dobry :-):-)
Wisienka oj tak cały skorpion

Hej hej Wisienko :-)

Sabinko to ja Cię jeszcze podrażnie,...może Twoja @ przyszła do mnie bo właśnie dziś dostałam :tak:;-)
Mi test pozytywny wyszedł w dzień spodziewanej miesiączki
A z tym prezentem to się uśmiałam. :rofl2::rofl2:

Wiecie co....mam ochote normalnie na córeczke jak tak popaatrze na nasze gwiazdeczki :-D:szok:
Ale do tanga trzeba dwojga :baffled:

Oho chyba mąż wstał.Dziś miał dzień lenia i dalam mu pospać :laugh2:
Zaraz się zbieramy do znajomych.

Beatko biedna Olcia.Jak myślisz dlaczego tak ma z tym płynem?
Napewno rehabilitacja pomoże,a być może wszystko się jeszcze naprawi.Będzie tak na bank.
Ciesze się,że opiekunka się sprawdziła.Teraz ciężko o taką.

Dziękuje za Gratki.
zauważyłam,że młody skokowo dojrzewa :laugh2::laugh2:
Przez długie dni nic,a za chwilke kilka rzeczy naraz potrafi :blink:

Anineczko do dzieła zapędź męża do roboty:-D
Chociaż dobrze z tą opiekunką będę miała uff jeden problem mniej

Beatko mam nadzieje że to stres:D:D:D a co do Oleńki to Kapik wie co mówi:-) bedzie dobrze wszystko:-)
WISIENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::growl::evil::laugh2:

Anineczka z Kapikiem to też mi dokładnie w ten sam dzień wyszedł pozytywny:-)

Sabinko a mi z Michałem w 26 dniu cylku pozytyw a z Olką 3 dni po miesiączce także różnie bywa, ale co tam co ma być to będzie

Kurcze Beatko trzymaj sie kochana
Skąd sie to bierze,cholera jasna jestem bardzo wrażliwa na tym pkt i niesamowicie sie przejmuje,wiec doskonale potrafie zrozumiec twojego doła.Mam nadzieje ze wszystko sie ułoży,bede trzymać kciuki z całych sił zaciśniete i ucałuj malutką kciężniczkę od nas.I siebie uściskaj Beato.:tak:
Dzieki Women już mi lepiej

annineczka wez go podstepem ;-):laugh2::laugh2: a tak powaznie to pogadaj, moze zmieni zdanie, Antek bedzie juz duzy wiec na pewno bedzie wam pomagal a w przyszlosci pilnowal razme z Mattem

pusia moj w koncu sie nauczyl klepac tak jak twoj na bebenku ;-)

sabina :unsure::huh::hmm:

women jak mowisz grill to ja juz sie pakuje i leceeeeeee

ladina ja tez siusiumajtek hahah, w sierpniu bede miala 24

Wisienka to Ty też szczawik a ja myślałam że tak z 28 masz:-D:-D:-D

Dobra nie mówmy o wieku bo kurcze ja tu babcia jestem:-D

Anulka gdzie jesteś????

Do góry