reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej hej Wisienko :-)

Sabinko to ja Cię jeszcze podrażnie,...może Twoja @ przyszła do mnie bo właśnie dziś dostałam :tak:;-)
Mi test pozytywny wyszedł w dzień spodziewanej miesiączki
A z tym prezentem to się uśmiałam. :rofl2::rofl2:

Wiecie co....mam ochote normalnie na córeczke jak tak popaatrze na nasze gwiazdeczki :-D:szok:
Ale do tanga trzeba dwojga :baffled:

Oho chyba mąż wstał.Dziś miał dzień lenia i dalam mu pospać :laugh2:
Zaraz się zbieramy do znajomych.

Beatko biedna Olcia.Jak myślisz dlaczego tak ma z tym płynem?
Napewno rehabilitacja pomoże,a być może wszystko się jeszcze naprawi.Będzie tak na bank.
Ciesze się,że opiekunka się sprawdziła.Teraz ciężko o taką.

Dziękuje za Gratki.
zauważyłam,że młody skokowo dojrzewa :laugh2::laugh2:
Przez długie dni nic,a za chwilke kilka rzeczy naraz potrafi :blink:

reklama
Sabinko
kiedys chcialam tylko dwoje dzieci;-) A teraz jakbym byla milionerka to jeszcze na troje bym sie zdecydowala:tak::-p

Annineczko
musisz pogadac z mezusiem;-) Chlopcy sa fajni, ale coreczka to coreczka- jak to mawia moj maz;-):tak:

Beatko mam nadzieje że to stres:D:D:D a co do Oleńki to Kapik wie co mówi:-) bedzie dobrze wszystko:-)
WISIENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::growl::evil::laugh2:

Anineczka z Kapikiem to też mi dokładnie w ten sam dzień wyszedł pozytywny:-)

Lilka Women
to Wy siusiumajtki jestescie;-)

dokładnie tak sie nie czuje jak siusiak :-D:-D:-D ale napewno młodo!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Women jesli chodzi o slodkie wypieki to nie pytaj ino juz kroj kawaleczek dla mnie :rofl2::-D
jejku jakbym sobie wciela taki torcik lub jakies ciasto :-p
dobrze ze mam piekarnik popsuty bo bym pewnie miala wiecej na plusie :-D:szok:

Liluś proszę bardzo kawałeczek torciku juz leci do ciebie
ps.jak sie czujesz w taki upał?
Mialas ostatnio jakies badania,jakies usg?

I ja z Kacperkiem dokładamy sie do życzeń dla Ciebie Women - oby Wszystkie twoje marzenia sie spełniły :tak::tak::-).
Ja tez mam 24 lata tylko że ja z ostatniego kwietnia :-).

P.S Po proszę kawałeczek ciasta .... mniam mniam

Pusia dziekuje za zyczenia
i torcik juz leci-prosze i samcznego:-)

To już 3 kontrolne Women bo na poczatku lekko przestrzeń podpajęczynówkową miała powiększoną i rogi przednie.Niby od ostatniego badania nie zmieniło się ale też nie zminiejszyło się więc średnio.Chodzi o to że płyn mózgowo-rdzeniowy nie przepływa między tymi rogami swobodnie.Raczej do obserwacji jest to ale plus te nogi które nie prostuje tzn.Olka nie sprężynuje tylko krzyżuje nogi.Czasami wyprostuje ale puszcza i znowu siada tak jakby nie wiedziała ze nogi są do stania

Dzięki Liluś

Dzięki Ladina

ale piekny torcik kawałeczek poproszę taki małokaloryczny:-D

Sabinko dzięki liczę na to ze Kapik wie:tak: a z @ może stres

:-D:-D:-D

Kurcze Beatko trzymaj sie kochana
Skąd sie to bierze,cholera jasna jestem bardzo wrażliwa na tym pkt i niesamowicie sie przejmuje,wiec doskonale potrafie zrozumiec twojego doła.Mam nadzieje ze wszystko sie ułoży,bede trzymać kciuki z całych sił zaciśniete i ucałuj malutką kciężniczkę od nas.I siebie uściskaj Beato.:tak:

dzien dobry

women .......wszystkiego naj , i na przyszlosc pijanstwa bez kaca

odnosnie picia ja bym tez dawala wode .....moj maly pije z niekapka wode albo slaba herbatke i czasem wypija cale 3 kupki w ciagu dnia

Dziekuje Mirka
Oj ten kac hehe juz nie przypominaj hehe

widze ze Twoj też lubi sobie popić:rofl2:tak jak mój:-D

Ok ja spadam po zakupy
robie dzis ciasto z kawką a wieczorkiem grila
jak któraś ma ochote to zapraszam na kiełbaske :-):rofl2::-)

annineczka wez go podstepem ;-):laugh2::laugh2: a tak powaznie to pogadaj, moze zmieni zdanie, Antek bedzie juz duzy wiec na pewno bedzie wam pomagal a w przyszlosci pilnowal razme z Mattem

pusia moj w koncu sie nauczyl klepac tak jak twoj na bebenku ;-)

sabina :unsure::huh::hmm:

women jak mowisz grill to ja juz sie pakuje i leceeeeeee

ladina ja tez siusiumajtek hahah, w sierpniu bede miala 24

Women dzieki
czuje sie dobrze:-)
aczkolwiek jem po 2 posilki dziennie,na wiecej nie mam ochoty,ale zauwazylam ze po posilku boli mnie zoladek :baffled:
nie wiem dlaczego...tzn.bol czuje jak ide,ale moze to dlatego ze juz maluszek tak wysoko kopie i moze mi skopal zoladeczek :-D:-D:-D

a w te upaly jak narazie czuje sie dobrze :-) ino nogi mi puchna :baffled:
ale u mnie to normalne
kazda ciaza rowna sie opuchniete nogi
cisnienie ok,soli prawie nie jem a nogi puchna:baffled:
teraz w czwartek jade zapisac sie do lekarza :-)

pusia ja ci nie pomoge bo sama mam zawsze problem co komu kupic, tu 15 czerwca jest dzien taty to z tej okazji kupilam mu tzn synek gre GRID na xboxa360 bo wyszla nowa i juz musial ja miec i nie mogl poczekac jeszcze ze 2 tyg to dostal juz wczoraj:-p

lilka
powinnas jesc czesciej a mniej :rofl2:
jak tam Mlenka, wie ze bedzie miala nastepne rodzenstwo?? bo nie wiem czy takie dzieciu kumaja ze duzy brzuszek=dzidzia :-):-)

a wie ktoras z Was co sie dzieje z anulka? bo nie ma juz jej pare dobrych dni

Wisienka ale ja jem malo :-) prawie wogole nie mam apetytu :confused:
i dlatego mnie to dziwi...no ale zapytam lekarza next time,ale pewnie uslysze ze to normalne w ciazy :-D to ich odpowiedz na wszystkie dolegliwosci :rofl2:

Milece mowie o dzidzi w brzuszku :tak:

jak przyjechala z tata do spzitala to pokazalismy jej dzidzie i mowila ze Hania :-) wiec jednak rozumiala cos tam ;-)
teraz jej tez mowie ze dzidzia w brzuszku jest i Milenka na razie robi pierdzioszki dzidzi:-D:-D:rofl2:hihiiii

reklama
sabina ja nic niechce mowic, ale moze jeszcze za wczesnie i dlatego ten tescik nie wyszedl? :-p:laugh2::laugh2:
mi z Davidkiem wyszedl dopiero jakos po 3 tyg, od spodziewanej @ :-):-)

ladina to teraz jestesmy dwie, ktore sabina bedzie chciala zatluc :laugh2::laugh2::ninja2::ninja2:

annineczka gratuluje zdolnego synka,

beata to ladny charakterek ma Ola :-D:-D caly skorpion
biedny braciszek, chociaz starszy to powinien ustapic i oddac zabawke ;pp
a wynikami sie nie przeujmuj, na pewno jest dobrze!!!!!!!!

a tak w ogole to dzien dobry :-):-)
Wisienka oj tak cały skorpion

Hej hej Wisienko :-)

Sabinko to ja Cię jeszcze podrażnie,...może Twoja @ przyszła do mnie bo właśnie dziś dostałam :tak:;-)
Mi test pozytywny wyszedł w dzień spodziewanej miesiączki
A z tym prezentem to się uśmiałam. :rofl2::rofl2:

Wiecie co....mam ochote normalnie na córeczke jak tak popaatrze na nasze gwiazdeczki :-D:szok:
Ale do tanga trzeba dwojga :baffled:

Oho chyba mąż wstał.Dziś miał dzień lenia i dalam mu pospać :laugh2:
Zaraz się zbieramy do znajomych.

Beatko biedna Olcia.Jak myślisz dlaczego tak ma z tym płynem?
Napewno rehabilitacja pomoże,a być może wszystko się jeszcze naprawi.Będzie tak na bank.
Ciesze się,że opiekunka się sprawdziła.Teraz ciężko o taką.

Dziękuje za Gratki.
zauważyłam,że młody skokowo dojrzewa :laugh2::laugh2:
Przez długie dni nic,a za chwilke kilka rzeczy naraz potrafi :blink:

Anineczko do dzieła zapędź męża do roboty:-D
Chociaż dobrze z tą opiekunką będę miała uff jeden problem mniej

Beatko mam nadzieje że to stres:D:D:D a co do Oleńki to Kapik wie co mówi:-) bedzie dobrze wszystko:-)
WISIENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::growl::evil::laugh2:

Anineczka z Kapikiem to też mi dokładnie w ten sam dzień wyszedł pozytywny:-)

Sabinko a mi z Michałem w 26 dniu cylku pozytyw a z Olką 3 dni po miesiączce także różnie bywa, ale co tam co ma być to będzie

Kurcze Beatko trzymaj sie kochana
Skąd sie to bierze,cholera jasna jestem bardzo wrażliwa na tym pkt i niesamowicie sie przejmuje,wiec doskonale potrafie zrozumiec twojego doła.Mam nadzieje ze wszystko sie ułoży,bede trzymać kciuki z całych sił zaciśniete i ucałuj malutką kciężniczkę od nas.I siebie uściskaj Beato.:tak:
Dzieki Women już mi lepiej

annineczka wez go podstepem ;-):laugh2::laugh2: a tak powaznie to pogadaj, moze zmieni zdanie, Antek bedzie juz duzy wiec na pewno bedzie wam pomagal a w przyszlosci pilnowal razme z Mattem

pusia moj w koncu sie nauczyl klepac tak jak twoj na bebenku ;-)

sabina :unsure::huh::hmm:

women jak mowisz grill to ja juz sie pakuje i leceeeeeee

ladina ja tez siusiumajtek hahah, w sierpniu bede miala 24

Wisienka to Ty też szczawik a ja myślałam że tak z 28 masz:-D:-D:-D

Dobra nie mówmy o wieku bo kurcze ja tu babcia jestem:-D

Anulka gdzie jesteś????

Do góry