reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Liluś piękne zyczenia dziekuje bardzo - az sie wzruszyłam

a oto torcik od Wsienki
Wiśnia dziekuje bardzo -w ale jaki pycha komu kawałeczek???
95932754_825604.gif

I ja z Kacperkiem dokładamy sie do życzeń dla Ciebie Women - oby Wszystkie twoje marzenia sie spełniły :tak::tak::-).
Ja tez mam 24 lata tylko że ja z ostatniego kwietnia :-).

P.S Po proszę kawałeczek ciasta .... mniam mniam

reklama
JEZZZZZZZZZZUUUUUUUU jak mnie to forum wnerwia!!!!
dlaczego to wszystko co napisze znika!!!!1wrrrrrrrrrr

Beatko kochana jestem z Toba i Oleńka:-) napewno wszystko będzie ok Kapik to wie:-) zobaczysz:)
Pusia super nocka
Lilus czekamy na foteczki z jeziorka
Anineczka gratulacje dla Matiego że sam siedzi:_) Kapik dziś posiedział 4 sekundy sam bez trzymanki:D ale wiecej tego wyczynu nie powtórzył:D:D:D :laugh2:cienias i tyle:)
Kathe woda najlepsza:-)
Asix śliczny podpisik!!!!!!!!!! i współczuję nocek:-(
Women super weekendzik!!!!:-) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!!!!!!!!

tak mi nagadałyście że zrobiłam teścik;-)- jedna krecha wielka ogromna jedna:-):-) wiec czekam dalej..ale kurde @ ostatnio spóźnił mi sie jakieś 6 lat temu!! a potem jak był kapik...wiec nie wiem o co lotto;/

a ja też wcinam własnie torcika więc zapraszam:D:D
tatuś Bartusia mi własnie dzis przywiózł słodyczy troszke i sałatkke:-) mniam mniam:-)
bo ja wczoraj mądra pojechałam na chrzciny i zapomniałam z domu wziąść prezentu!!!!!!:D:D:D masakra..
no i tatus Bartusia musiał sobie sam dziś po neigo przyjeżdzać hihihi

a ja dziś na 14 ide do pediatry do kontroli z młodym po tych tabletkach na wzmocnienie:-) ciekawe czy cos przytył bo masakra mleka jeść nie chce nic wrrrrrrrrr:-(
a potem posiedzimy na polku na trawce:-)
a wogóle to moja maruda śpi w końcu jejku mówie Wam jaki on się marudny w ciagu dnia zrobił to szok:-) a ślini się 4 razy wiecej niż wcześniej!!! ciągle go przebieram...

Beatko dlaczego miała usg główki,bo chyba cos mnie ominęło
dlaczego niby jest dobrze a niby nie?
co sie dzieje bo az dreszczy dostałam

pisz prosze-jestem z Tobą

To już 3 kontrolne Women bo na poczatku lekko przestrzeń podpajęczynówkową miała powiększoną i rogi przednie.Niby od ostatniego badania nie zmieniło się ale też nie zminiejszyło się więc średnio.Chodzi o to że płyn mózgowo-rdzeniowy nie przepływa między tymi rogami swobodnie.Raczej do obserwacji jest to ale plus te nogi które nie prostuje tzn.Olka nie sprężynuje tylko krzyżuje nogi.Czasami wyprostuje ale puszcza i znowu siada tak jakby nie wiedziała ze nogi są do stania

Beatko bedzie dobrze :tak: trzymam kciuki za Olke

Dzięki Liluś
Women
100lat!!! Duzo milosci i radosci!!

Beatko
Wiem co przezywasz:-( Trzymam mocno kciuki za Olunie!
Dzięki Ladina

Liluś piękne zyczenia dziekuje bardzo - az sie wzruszyłam

a oto torcik od Wsienki
Wiśnia dziekuje bardzo -w ale jaki pycha komu kawałeczek???
95932754_825604.gif

ale piekny torcik kawałeczek poproszę taki małokaloryczny:-D

JEZZZZZZZZZZUUUUUUUU jak mnie to forum wnerwia!!!!
dlaczego to wszystko co napisze znika!!!!1wrrrrrrrrrr

Beatko kochana jestem z Toba i Oleńka:-) napewno wszystko będzie ok Kapik to wie:-) zobaczysz:)
tak mi nagadałyście że zrobiłam teścik;-)- jedna krecha wielka ogromna jedna:-):-) wiec czekam dalej..ale kurde @ ostatnio spóźnił mi sie jakieś 6 lat temu!! a potem jak był kapik...wiec nie wiem o co lotto;/
Sabinko dzięki liczę na to ze Kapik wie:tak: a z @ może stres
a ja też wcinam własnie torcika więc zapraszam:D:D
tatuś Bartusia mi własnie dzis przywiózł słodyczy troszke i sałatkke:-) mniam mniam:-)
bo ja wczoraj mądra pojechałam na chrzciny i zapomniałam z domu wziąść prezentu!!!!!!:D:D:D masakra..
no i tatus Bartusia musiał sobie sam dziś po neigo przyjeżdzać hihihi
:-D:-D:-D

a ja dziś na 14 ide do pediatry do kontroli z młodym po tych tabletkach na wzmocnienie:-) ciekawe czy cos przytył bo masakra mleka jeść nie chce nic wrrrrrrrrr:-(
a potem posiedzimy na polku na trawce:-)
a wogóle to moja maruda śpi w końcu jejku mówie Wam jaki on się marudny w ciagu dnia zrobił to szok:-) a ślini się 4 razy wiecej niż wcześniej!!! ciągle go przebieram...

no co zęby chłopakowi idą
oby przybrał na wadze

sabina ja nic niechce mowic, ale moze jeszcze za wczesnie i dlatego ten tescik nie wyszedl? :-p:laugh2::laugh2:
mi z Davidkiem wyszedl dopiero jakos po 3 tyg, od spodziewanej @ :-):-)

ladina to teraz jestesmy dwie, ktore sabina bedzie chciala zatluc :laugh2::laugh2::ninja2::ninja2:

annineczka gratuluje zdolnego synka,

beata to ladny charakterek ma Ola :-D:-D caly skorpion
biedny braciszek, chociaz starszy to powinien ustapic i oddac zabawke ;pp
a wynikami sie nie przeujmuj, na pewno jest dobrze!!!!!!!!

a tak w ogole to dzien dobry :-):-)

reklama
dzien dobry

women .......wszystkiego naj , i na przyszlosc pijanstwa bez kaca

odnosnie picia ja bym tez dawala wode .....moj maly pije z niekapka wode albo slaba herbatke i czasem wypija cale 3 kupki w ciagu dnia

Do góry