reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Liluś piękne zyczenia dziekuje bardzo - az sie wzruszyłam

a oto torcik od Wsienki
Wiśnia dziekuje bardzo -w ale jaki pycha komu kawałeczek???
95932754_825604.gif

I ja z Kacperkiem dokładamy sie do życzeń dla Ciebie Women - oby Wszystkie twoje marzenia sie spełniły :tak::tak::-).
Ja tez mam 24 lata tylko że ja z ostatniego kwietnia :-).

P.S Po proszę kawałeczek ciasta .... mniam mniam

reklama
JEZZZZZZZZZZUUUUUUUU jak mnie to forum wnerwia!!!!
dlaczego to wszystko co napisze znika!!!!1wrrrrrrrrrr

Beatko kochana jestem z Toba i Oleńka:-) napewno wszystko będzie ok Kapik to wie:-) zobaczysz:)
Pusia super nocka
Lilus czekamy na foteczki z jeziorka
Anineczka gratulacje dla Matiego że sam siedzi:_) Kapik dziś posiedział 4 sekundy sam bez trzymanki:D ale wiecej tego wyczynu nie powtórzył:D:D:D :laugh2:cienias i tyle:)
Kathe woda najlepsza:-)
Asix śliczny podpisik!!!!!!!!!! i współczuję nocek:-(
Women super weekendzik!!!!:-) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!!!!!!!!

tak mi nagadałyście że zrobiłam teścik;-)- jedna krecha wielka ogromna jedna:-):-) wiec czekam dalej..ale kurde @ ostatnio spóźnił mi sie jakieś 6 lat temu!! a potem jak był kapik...wiec nie wiem o co lotto;/

a ja też wcinam własnie torcika więc zapraszam:D:D
tatuś Bartusia mi własnie dzis przywiózł słodyczy troszke i sałatkke:-) mniam mniam:-)
bo ja wczoraj mądra pojechałam na chrzciny i zapomniałam z domu wziąść prezentu!!!!!!:D:D:D masakra..
no i tatus Bartusia musiał sobie sam dziś po neigo przyjeżdzać hihihi

a ja dziś na 14 ide do pediatry do kontroli z młodym po tych tabletkach na wzmocnienie:-) ciekawe czy cos przytył bo masakra mleka jeść nie chce nic wrrrrrrrrr:-(
a potem posiedzimy na polku na trawce:-)
a wogóle to moja maruda śpi w końcu jejku mówie Wam jaki on się marudny w ciagu dnia zrobił to szok:-) a ślini się 4 razy wiecej niż wcześniej!!! ciągle go przebieram...

Beatko dlaczego miała usg główki,bo chyba cos mnie ominęło
dlaczego niby jest dobrze a niby nie?
co sie dzieje bo az dreszczy dostałam

pisz prosze-jestem z Tobą

To już 3 kontrolne Women bo na poczatku lekko przestrzeń podpajęczynówkową miała powiększoną i rogi przednie.Niby od ostatniego badania nie zmieniło się ale też nie zminiejszyło się więc średnio.Chodzi o to że płyn mózgowo-rdzeniowy nie przepływa między tymi rogami swobodnie.Raczej do obserwacji jest to ale plus te nogi które nie prostuje tzn.Olka nie sprężynuje tylko krzyżuje nogi.Czasami wyprostuje ale puszcza i znowu siada tak jakby nie wiedziała ze nogi są do stania

Beatko bedzie dobrze :tak: trzymam kciuki za Olke

Dzięki Liluś
Women
100lat!!! Duzo milosci i radosci!!

Beatko
Wiem co przezywasz:-( Trzymam mocno kciuki za Olunie!
Dzięki Ladina

Liluś piękne zyczenia dziekuje bardzo - az sie wzruszyłam

a oto torcik od Wsienki
Wiśnia dziekuje bardzo -w ale jaki pycha komu kawałeczek???
95932754_825604.gif

ale piekny torcik kawałeczek poproszę taki małokaloryczny:-D

JEZZZZZZZZZZUUUUUUUU jak mnie to forum wnerwia!!!!
dlaczego to wszystko co napisze znika!!!!1wrrrrrrrrrr

Beatko kochana jestem z Toba i Oleńka:-) napewno wszystko będzie ok Kapik to wie:-) zobaczysz:)
tak mi nagadałyście że zrobiłam teścik;-)- jedna krecha wielka ogromna jedna:-):-) wiec czekam dalej..ale kurde @ ostatnio spóźnił mi sie jakieś 6 lat temu!! a potem jak był kapik...wiec nie wiem o co lotto;/
Sabinko dzięki liczę na to ze Kapik wie:tak: a z @ może stres
a ja też wcinam własnie torcika więc zapraszam:D:D
tatuś Bartusia mi własnie dzis przywiózł słodyczy troszke i sałatkke:-) mniam mniam:-)
bo ja wczoraj mądra pojechałam na chrzciny i zapomniałam z domu wziąść prezentu!!!!!!:D:D:D masakra..
no i tatus Bartusia musiał sobie sam dziś po neigo przyjeżdzać hihihi
:-D:-D:-D

a ja dziś na 14 ide do pediatry do kontroli z młodym po tych tabletkach na wzmocnienie:-) ciekawe czy cos przytył bo masakra mleka jeść nie chce nic wrrrrrrrrr:-(
a potem posiedzimy na polku na trawce:-)
a wogóle to moja maruda śpi w końcu jejku mówie Wam jaki on się marudny w ciagu dnia zrobił to szok:-) a ślini się 4 razy wiecej niż wcześniej!!! ciągle go przebieram...

no co zęby chłopakowi idą
oby przybrał na wadze

sabina ja nic niechce mowic, ale moze jeszcze za wczesnie i dlatego ten tescik nie wyszedl? :-p:laugh2::laugh2:
mi z Davidkiem wyszedl dopiero jakos po 3 tyg, od spodziewanej @ :-):-)

ladina to teraz jestesmy dwie, ktore sabina bedzie chciala zatluc :laugh2::laugh2::ninja2::ninja2:

annineczka gratuluje zdolnego synka,

beata to ladny charakterek ma Ola :-D:-D caly skorpion
biedny braciszek, chociaz starszy to powinien ustapic i oddac zabawke ;pp
a wynikami sie nie przeujmuj, na pewno jest dobrze!!!!!!!!

a tak w ogole to dzien dobry :-):-)

reklama
dzien dobry

women .......wszystkiego naj , i na przyszlosc pijanstwa bez kaca

odnosnie picia ja bym tez dawala wode .....moj maly pije z niekapka wode albo slaba herbatke i czasem wypija cale 3 kupki w ciagu dnia

Do góry