reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Helloo

Beatko co to za dół?
Będzie wszystko dobrze z Olką.
Główa do góry ;-)

Kathe ja bym pomimo karmienia piersią dopajała dziecko.
Woda mineralna przegotowana lub kranówa.
A na upały najlepsza jest tylko woda bo po sokach dalej chce się pić ;-)

Women Sto Lat.

U nas dalej upalnie.Super.

Młody już siedzi sam bez problemów i trzyma sobie butelke ;-)

reklama
Dziekuje bardzo za życzenia.
Kathe ja daje kupne z bobo fruta
kupuje te poniewaz są bardzo dobre,do tego tanie bo 300ml soku kupuje nawet za 1,70 w promocji a inne sa duzo droższe i dodatkowo je rozrabiam z wodą 3/4 soku i 1/4 wody

a wode daje przegotowana kranówke
ale jest tez woda gerbera dla dzieci bez gotowania dorian tez ja pija

Hello!!!

:szok::szok::szok:

Ladina ale superancko macie ja uwielbiam takie wycieczki

sabinko natychmiast rób test ale jest taka mozliwość że możesz być?

Sto lat sto lat Women ale stara jesteś:-D:-D:-D:-D:-D

Az tyle jacie:szok:

A my po Usg głowy już sama nie wiem niby nie jest źle ale i nie super smutno mi z tym wszystkim :-(no i może rehabilitacja nas czeka:-(

A dobra wiadomośc to kupiłam z allegro garnuszek FP i okazało sie ze facet mieszka zaraz niedaleko mnie i na 17 odbiorę osobiście:-)
Beatko dlaczego miała usg główki,bo chyba cos mnie ominęło
dlaczego niby jest dobrze a niby nie?
co sie dzieje bo az dreszczy dostałam

pisz prosze-jestem z Tobą

Beatko bedzie dobrze :tak: trzymam kciuki za Olke

u nas tez nadal upal:-) suuuper:-)

Women to teraz jestesmy na pare miechow rowiesniczkami :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!
DUZO ZDROWIA,ODNALEZIENIA SWOJEJ POLOWKI,KTORA GDZIES SIE JESZCZE BLAKA BEZ CIEBIE PO TYM SWIECIE :-)
BY INTERES SIE ROZKRECIL ORAZ WSZSTKIEGO CZEGO SOBIE TYLKO ZYCZYSZ,BY SIE SPELNILO :-):-):-)

Women
100lat!!! Duzo milosci i radosci!!

Beatko
Wiem co przezywasz:-( Trzymam mocno kciuki za Olunie!

Kathe
mi wszyscy lekarze i polozne mowili, zeby nie dopajac jak sie cyckiem karmi:tak: Ale jak chcesz to pewnie nie zaszkodzi, tylko najlepiej przegotowana woda:tak: Miety to bym napewno nie dala- aha no i niech nie przyjdzie Ci samej do glowy pic miety, bo moze Ci laktacja zaniknac;-)

Anineczko
brawo ! U nas nadal sie nikt nie rwie do siadania:baffled:

Liluś piękne zyczenia dziekuje bardzo - az sie wzruszyłam

a oto torcik od Wsienki
Wiśnia dziekuje bardzo -w ale jaki pycha komu kawałeczek???
95932754_825604.gif

reklama
Women jesli chodzi o slodkie wypieki to nie pytaj ino juz kroj kawaleczek dla mnie :rofl2::-D
jejku jakbym sobie wciela taki torcik lub jakies ciasto :-p
dobrze ze mam piekarnik popsuty bo bym pewnie miala wiecej na plusie :-D:szok:

Do góry