reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Helloo

Beatko co to za dół?
Będzie wszystko dobrze z Olką.
Główa do góry ;-)

Kathe ja bym pomimo karmienia piersią dopajała dziecko.
Woda mineralna przegotowana lub kranówa.
A na upały najlepsza jest tylko woda bo po sokach dalej chce się pić ;-)

Women Sto Lat.

U nas dalej upalnie.Super.

Młody już siedzi sam bez problemów i trzyma sobie butelke ;-)

reklama
Dziekuje bardzo za życzenia.
Kathe ja daje kupne z bobo fruta
kupuje te poniewaz są bardzo dobre,do tego tanie bo 300ml soku kupuje nawet za 1,70 w promocji a inne sa duzo droższe i dodatkowo je rozrabiam z wodą 3/4 soku i 1/4 wody

a wode daje przegotowana kranówke
ale jest tez woda gerbera dla dzieci bez gotowania dorian tez ja pija

Hello!!!

:szok::szok::szok:

Ladina ale superancko macie ja uwielbiam takie wycieczki

sabinko natychmiast rób test ale jest taka mozliwość że możesz być?

Sto lat sto lat Women ale stara jesteś:-D:-D:-D:-D:-D

Az tyle jacie:szok:

A my po Usg głowy już sama nie wiem niby nie jest źle ale i nie super smutno mi z tym wszystkim :-(no i może rehabilitacja nas czeka:-(

A dobra wiadomośc to kupiłam z allegro garnuszek FP i okazało sie ze facet mieszka zaraz niedaleko mnie i na 17 odbiorę osobiście:-)
Beatko dlaczego miała usg główki,bo chyba cos mnie ominęło
dlaczego niby jest dobrze a niby nie?
co sie dzieje bo az dreszczy dostałam

pisz prosze-jestem z Tobą

Beatko bedzie dobrze :tak: trzymam kciuki za Olke

u nas tez nadal upal:-) suuuper:-)

Women to teraz jestesmy na pare miechow rowiesniczkami :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!
DUZO ZDROWIA,ODNALEZIENIA SWOJEJ POLOWKI,KTORA GDZIES SIE JESZCZE BLAKA BEZ CIEBIE PO TYM SWIECIE :-)
BY INTERES SIE ROZKRECIL ORAZ WSZSTKIEGO CZEGO SOBIE TYLKO ZYCZYSZ,BY SIE SPELNILO :-):-):-)

Women
100lat!!! Duzo milosci i radosci!!

Beatko
Wiem co przezywasz:-( Trzymam mocno kciuki za Olunie!

Kathe
mi wszyscy lekarze i polozne mowili, zeby nie dopajac jak sie cyckiem karmi:tak: Ale jak chcesz to pewnie nie zaszkodzi, tylko najlepiej przegotowana woda:tak: Miety to bym napewno nie dala- aha no i niech nie przyjdzie Ci samej do glowy pic miety, bo moze Ci laktacja zaniknac;-)

Anineczko
brawo ! U nas nadal sie nikt nie rwie do siadania:baffled:

Liluś piękne zyczenia dziekuje bardzo - az sie wzruszyłam

a oto torcik od Wsienki
Wiśnia dziekuje bardzo -w ale jaki pycha komu kawałeczek???
95932754_825604.gif

reklama
Women jesli chodzi o slodkie wypieki to nie pytaj ino juz kroj kawaleczek dla mnie :rofl2::-D
jejku jakbym sobie wciela taki torcik lub jakies ciasto :-p
dobrze ze mam piekarnik popsuty bo bym pewnie miala wiecej na plusie :-D:szok:

Do góry