reklama
DZIEN DOBRY
ja po weekendzie jestem lekko wykonczona musze zregenerowac dzis siły.
urodziny taty sie pieknie udały,bylo super,ale przesadziłam z alkoholem i wczoraj umierałam do okolo 15 na kaca i zle samopoczucie.
ale pozniej sie ubrałam wpakowałam mlodego w samochod,siora swoje dzieci i pojechalismy do pobliskiego parku rekereacji Myslecinek
poszlysmy z dziecmi do zoo i bylo super....Dorian smial sie do mniedzwiedzi hehe,głaskał osły i kozy hehe,gadał do papugi ogolnie super wypadzic,pozniej poszlysmy spacerkiem na jakies jedzonko i po 20 bylam w domu,kąpiel butla i mały padł.Dziś kończe 24 latka i zastanawiam sie jakie tu miec plany,chyba pojde kupie jakies ciacho bo pewnie ktos sie zjawi.
Dziekuje za odpowidzi w sparwie tego leku.Siora daje 3X1ml dziennie.
Lece na inne wątki
urodziny taty sie pieknie udały,bylo super,ale przesadziłam z alkoholem i wczoraj umierałam do okolo 15 na kaca i zle samopoczucie.
ale pozniej sie ubrałam wpakowałam mlodego w samochod,siora swoje dzieci i pojechalismy do pobliskiego parku rekereacji Myslecinek
poszlysmy z dziecmi do zoo i bylo super....Dorian smial sie do mniedzwiedzi hehe,głaskał osły i kozy hehe,gadał do papugi ogolnie super wypadzic,pozniej poszlysmy spacerkiem na jakies jedzonko i po 20 bylam w domu,kąpiel butla i mały padł.Dziś kończe 24 latka i zastanawiam sie jakie tu miec plany,chyba pojde kupie jakies ciacho bo pewnie ktos sie zjawi.
Lece na inne wątki
hej kobity
mam pytanie do mam karmiacych piersia-przepajacie swoje dzieci czyms a takie upaly?bo nie wiem czy sama pie3rs wystarczy czy dawac jej np miete albo wode?
Ja co prawda nie karmie piersią,ale twerdze ze powinnac dawać jakies inne picie,czy to herbatki jakies owocowe,czy wode,miete,jakis soczek z wodą.
Mój młody teraz pije do 600ml soku dziennie rozcięczonego z wodą.
Lilka
Fanka BB :)
Ja co prawda nie karmie piersią,ale twerdze ze powinnac dawać jakies inne picie,czy to herbatki jakies owocowe,czy wode,miete,jakis soczek z wodą.
DO 6 miesiaca dyiecku karmionemu piersia nic wiecej nie tryeba
po 6 m. wprowadya sie do menu picie jak i inne posilki + ostatnio ogladalam program dyieciecz i tak mowili ;-)
dziendoberek!!
znowu nieprzytomna jestem, maly nie spal od 3-4 bo poprostu mu sie nie chcialo no i najpierw wzielam go do siebie do wyrka ale fisiowal to wlozylam go spowtrotem do lozeczka no i gadal tam z godzine zanim poszedl spac-takze M nieprzytomny wstal no i ja tez
mialam popisac ale maly daje mi taki pokaz ze nie dam rady
postaram sie wpasc pozniej..
znowu nieprzytomna jestem, maly nie spal od 3-4 bo poprostu mu sie nie chcialo no i najpierw wzielam go do siebie do wyrka ale fisiowal to wlozylam go spowtrotem do lozeczka no i gadal tam z godzine zanim poszedl spac-takze M nieprzytomny wstal no i ja tez
mialam popisac ale maly daje mi taki pokaz ze nie dam rady
postaram sie wpasc pozniej..
karina1980
hej kobity
mam pytanie do mam karmiacych piersia-przepajacie swoje dzieci czyms a takie upaly?bo nie wiem czy sama pie3rs wystarczy czy dawac jej np miete albo wode?
Kathhe ja dawno nie karmie juz piersia ale rozmawialam z moja ciocia ona kupe lat pracowala w szpitalu z dziecmi i ona mowi ze caly czas dopajaly dzieci pozniej weszlo to ze nie trezba dopajac ze sama piers do 6 miesiaca wystarczy ale ona i tak jest zdania ze troche mozna dopic dziecko
WOMEN WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN
Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w siebie,
trafnych zrzadzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęścia w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego... zgadnij, kto... Ja!:-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Women wszystkiego najlepszego
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Women wszystkiego najlepszego
p.s Tort juz sie robi ))
Beata34
Hello!!!
Ladina ale superancko macie ja uwielbiam takie wycieczki
sabinko natychmiast rób test ale jest taka mozliwość że możesz być?
Sto lat sto lat Women ale stara jesteś
Az tyle jacie
A my po Usg głowy już sama nie wiem niby nie jest źle ale i nie super smutno mi z tym wszystkim :-(no i może rehabilitacja nas czeka:-(
A dobra wiadomośc to kupiłam z allegro garnuszek FP i okazało sie ze facet mieszka zaraz niedaleko mnie i na 17 odbiorę osobiście:-)
hejka:-)
już wróciłam do świata żywych:-)
@ dalej nie mam!!!!!!!!!!!!!!1 i wnerwa mam coraz większego:-)
czekam do czwartku i wtedy robie teścik:-)
Hejka,
co tu takie pustki?? Wszystkie sie opalaja czy co;-)?
My wczoaraj sobie spacerek zarzadzilismy, najpierw pojechalismy lokomotywa parowa na gore a pozniej na dol na piechotke. Tylko 5 godzin nam to zajelo;-) No i ja stara, glupia baba mam cale plecy poparzone bo w koszulce na ramiaczka wyskoczylam, bez kremu of corse Mam za swoje, teraz spac nie moge
Nelly ( nasza kotka) jest u kocura, wiec w sierpniu moze bedziemy miec kociaki Juz nie moge sie doczekac.
A w sobote przyjezdza moja super kumpela, na dwa tygodnie juuupiii!!
Sabinko
trzymam kciuki za blizniaki;-)
zartuje
Ladina ale superancko macie ja uwielbiam takie wycieczki
Karinka bo ciągle mam nadzieje:-) hihihihi
sabinko natychmiast rób test ale jest taka mozliwość że możesz być?
DZIEN DOBRY
Lece na inne wątki
Sto lat sto lat Women ale stara jesteś
Az tyle jacie
A my po Usg głowy już sama nie wiem niby nie jest źle ale i nie super smutno mi z tym wszystkim :-(no i może rehabilitacja nas czeka:-(
A dobra wiadomośc to kupiłam z allegro garnuszek FP i okazało sie ze facet mieszka zaraz niedaleko mnie i na 17 odbiorę osobiście:-)
reklama
Beata34
ale mam doła:-(
Podziel się: