reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Hejka,
co tu takie pustki?? Wszystkie sie opalaja czy co;-)?
My wczoaraj sobie spacerek zarzadzilismy, najpierw pojechalismy lokomotywa parowa na gore a pozniej na dol na piechotke. Tylko 5 godzin nam to zajelo;-) No i ja stara, glupia baba mam cale plecy poparzone bo w koszulce na ramiaczka wyskoczylam, bez kremu of corse:baffled: Mam za swoje, teraz spac nie moge:-p
Nelly ( nasza kotka) jest u kocura, wiec w sierpniu moze bedziemy miec kociaki:rofl2: Juz nie moge sie doczekac.
A w sobote przyjezdza moja super kumpela, na dwa tygodnie juuupiii!!

Sabinko
trzymam kciuki za blizniaki:-p;-)

zartuje:-p:-p

Dzień dobry :tak:.

Nocka przemiła :-). Kacper usnął o 20:20 obudził sie o 6 na cycusia u spał jeszcze do 8:30 :-). Teraz sie zabawia piłeczka a dokładniej to długą metka od piłeczki hahah:-D.
Zaraz trzeba zbierać sie do sklepu po chlebek ale jakos mi sie nie chce wychodzic z domu ... LEŃ :baffled:.

Sabinko trzymam kciuki za @ ;-).

Widać że jak słońce na dworze to wszystkie mamki sie opalają - to niby dobrze ale pusto tu i smutno :-(;-)

helo

my wczoraj caly dzien spedzilismy nad jeziorkiem :-)
Milenka coraz bardziej kuma norweski i na plazy bawila sie caly czas z dziecmi :-)
jestem z niej dumna ze taka komunikatywna jest i otwarta :-)

Hani zamoczenie nog w jeziorku sie nie podobalo zbytnio :-D

Sabinka rob tesciora,moze nei ebde jedyna podwojna mama listopadowa :rofl2::-D;-)

reklama
Do góry