reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Hejka,
co tu takie pustki?? Wszystkie sie opalaja czy co;-)?
My wczoaraj sobie spacerek zarzadzilismy, najpierw pojechalismy lokomotywa parowa na gore a pozniej na dol na piechotke. Tylko 5 godzin nam to zajelo;-) No i ja stara, glupia baba mam cale plecy poparzone bo w koszulce na ramiaczka wyskoczylam, bez kremu of corse:baffled: Mam za swoje, teraz spac nie moge:-p
Nelly ( nasza kotka) jest u kocura, wiec w sierpniu moze bedziemy miec kociaki:rofl2: Juz nie moge sie doczekac.
A w sobote przyjezdza moja super kumpela, na dwa tygodnie juuupiii!!

Sabinko
trzymam kciuki za blizniaki:-p;-)

zartuje:-p:-p

Dzień dobry :tak:.

Nocka przemiła :-). Kacper usnął o 20:20 obudził sie o 6 na cycusia u spał jeszcze do 8:30 :-). Teraz sie zabawia piłeczka a dokładniej to długą metka od piłeczki hahah:-D.
Zaraz trzeba zbierać sie do sklepu po chlebek ale jakos mi sie nie chce wychodzic z domu ... LEŃ :baffled:.

Sabinko trzymam kciuki za @ ;-).

Widać że jak słońce na dworze to wszystkie mamki sie opalają - to niby dobrze ale pusto tu i smutno :-(;-)

helo

my wczoraj caly dzien spedzilismy nad jeziorkiem :-)
Milenka coraz bardziej kuma norweski i na plazy bawila sie caly czas z dziecmi :-)
jestem z niej dumna ze taka komunikatywna jest i otwarta :-)

Hani zamoczenie nog w jeziorku sie nie podobalo zbytnio :-D

Sabinka rob tesciora,moze nei ebde jedyna podwojna mama listopadowa :rofl2::-D;-)

reklama
Do góry