reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Witam :)

Mirka super ze tak mowisz, powialo optymizmem :) Gratuluje figurki, ja juz nigdy nie zaloze bikini, mam takie rozstepy ze chyba mi przez nie widac watrobe :) W sumie nigdy nie bylam skora do rozbierania sie, a teraz to juz w ogole :p

U nas tez swietna pogoda, maly lata w pieluszce i bodziaku z krotkimi rekawkami, wlasnie zostal porwany na spacer przez dziadkow :)

reklama
DZIEN DOBRY DZIEWCZYNY
Bira wspolczuje kurcze to gdzie Ty bylas skoro tam menale sa???:confused:a tak wogole to wspolczuje tesciow oni przechodza samych siebie dobrze gdybys odpoczela sobie

Kochana, na imprezie z okazji dnia dziecka organizowanej przes super zakład mojego teścia, czyli przez PKP.

Gratuluje eksmisji hehehehe:-Dmoge sobie wyobrazic ze jest tak dziwnie ja ja patrze na malego jak spi w lozeczku mam ochote wziasc go do swojego lozka i tak wtulic sie uwielbiam to:tak:

Ja też to uwielbiam:-) dlatego zawsze jak rano z sami przychodzimy ze spacerku to idziemy jeszcze kimać, ale już razem:-)

dzis i wczoraj po raz pierwszy od ponad 6 mcy moglam sobie siasc i poczytac ksiazke
to mile uczuci na dodatek jest tak cieplo i slonecznie wiec sie troche poopalalam
i musz przyznac ze moje cialo w biki wyglada naprawde niezle

Mirka, gratulacje. Ja na razie boję się bikini wyciągnąć.

W ogóle to dzień dobry. Czekam na Ingę, bo poszła z dziadkami na spacer. Jak wróci to idziemy do mojej mamy na obiadek. Po południu mam gości... ale na razie nie chce mi się o tym myśleć. Mam nadzieję, ze szybko się zwiną i nie przyniosą do mnie swoich super trafionych zakupów. Pogoda piękna, aż chce się żyć.

A właśnie.Nie pomyślałaś,że oni dla każdego waszego dziecka,kupili huśtawke,bo mniemam,że psiaki też wasze małe dzieci :tak:;-):tak:

Dobra...głupieje już.Bo mogłabym ten monolog jeszcze kilka godzin prowadzić.

Wstawię linka na zamkniętym z naszego wypadu dzisiejszego i zmykam :-)

dobre :-D:-D:-D

dzis i wczoraj po raz pierwszy od ponad 6 mcy moglam sobie siasc i poczytac ksiazke
to mile uczuci na dodatek jest tak cieplo i slonecznie wiec sie troche poopalalam

mirka zazdroszcze :-):-) no i chociaz jedna tutaj zadowolona ze swojej figury :-):-) a w bikini to w to lato na pewno sie nie pokaze a w nastepene.........sie zobaczy, za to wczoraj latalam w bluzce na ramiaczkach bez stanika i musze stwierdzic ze moje piersi mimo ciazy i karmienia dalej wygladaja super :-):-) w sumie to moj facet mnie namowil na wyjscie bez, stwierdzil ze wygladam super, bardzo sexy :zawstydzona/y: :laugh2::laugh2:

Beata a z czym idziesz z reklamacja??????????????/:no:
,
z paznokietkami

Z paznokciami.

Hej.|
Dzieciaki już śpią.
Było cudownie.
Antek się taplał w morzu,była bardzo ciepła woda.
Było bombowo :tak::tak:
Anineczko u nas też przepieknie

Hej laski. Net mi wczoraj padł. Już myślałam ie naprodukowałyście i jak o nadrobić a tutaj takie pustki:baffled:

Lilka, gratulacje dla męża :-)
Beata, jak występ się udał?
Sabinka, co z testem? Można Ci gratulować?
Aluśka, Amandzia jest niesamowita. Jak pięknie stoi. Rewelacja dziewczyna. I do tego przesłodka:-)
Wisienka, ale C David śmiga. Inga przy nim to mały piko.
Agnieszka H, witaj:-) Fajnie Cę znowu widzieć:-)
Larvuniu, jak w pracy?

Byłam wczoraj z teściem i teściową na dniu dziecka z Ingą, bo organizowali u niego w pracy... masakra. Kazałam się odwieźć po 1,5 godzinie. I tak długo wytrzymałam. Siedzieliśmy z jakimiś menelami i myślałam, ze się porzygam na ich widok... super kumple z pracy. W sumie to po 20 min. się przesiadłam do innego stolika;-) Inga wczoraj miała okrutny dzień... wstała o 6 poszła spać przed 22. Zero drzemek w ciagu dnia:baffled::crazy: Skąd ona ma tyle siły to ja się zastanawiam, bo ja ledwo żyłam. Dzisiaj wprawdzie odsypiała, ale co wczoraj dała mi w dupe to moje. Nauczyła się wywalać kosz z zabawkami i jest tym podjarana okrutnie. Nauczyła się też trzymać jedzenie w otwartej buzi, ponieważ absolutnie odmawia jedzenia czegokowiek:baffled: przełyka dopiero jak jej szczęka drętwieje:baffled: Dzisiaj byłyśmy na spacerku w mieście. Kupiłam jej spodenki na dzień dziecka i takiego fajnego wielkiego królika (przełamałam się, bo miałam nic nie kupować). I na koniec najlepsze... moi teściowie będą potentami huśtawkowymi, ponieważ kupili trzecią. Ci ludzie są tak pojebani, ze nawet nie wiem co mam myśleć. Jakby mi ktos powiedział, to bym nie uwierzyła, że można być takim kretynem.

Bira występ udany tylko nagłośnienie lekko siadło:baffled:a teściów to naprawdę masz bomba:-D:-D:-D

Zapomniałam napisać, że eksmisja Ingi do jej pokoju została zakończona sukcesem:-) Ale jakoś tak mi dziwnie samej w pokoju:baffled: Jakos tak dużo miejsca i cicho się zrobiło... Kurcze, tak źle i tak nie dobrze;-)

Bira smutno ale intymnie:tak:

No Mirka to super że wychodzisz w bikini ja na wczasach w pareo chodziłam:baffled:Myślałam że po kapuście młodej mam ostatnio lekki brzuszek ale niestety po obrzarstwie w turcji i alkoholu przybyło mi jakieś 1,5 kg także kapustą się nie tłumaczę:-D:baffled:

Witam :)

Mirka super ze tak mowisz, powialo optymizmem :) Gratuluje figurki, ja juz nigdy nie zaloze bikini, mam takie rozstepy ze chyba mi przez nie widac watrobe :) W sumie nigdy nie bylam skora do rozbierania sie, a teraz to juz w ogole :p

:)
Anitt dobre z tą wątrobą:-D:-D:-D
dobre :-D:-D:-D

mirka zazdroszcze :-):-) no i chociaz jedna tutaj zadowolona ze swojej figury :-):-) a w bikini to w to lato na pewno sie nie pokaze a w nastepene.........sie zobaczy, za to wczoraj latalam w bluzce na ramiaczkach bez stanika i musze stwierdzic ze moje piersi mimo ciazy i karmienia dalej wygladaja super :-):-) w sumie to moj facet mnie namowil na wyjscie bez, stwierdzil ze wygladam super, bardzo sexy :zawstydzona/y: :laugh2::laugh2:

Wisienka no tak biuścik to masz duzy ale co tam jak fajny to się pokazuje.Na to ja akurat nie narzekam mały ale nie taki zły po dwóch ciążach:-D

Opiekunka spisała sie dobrze także jestem zadowolona jak jeszcze dogadamy się w kwestii finansów to dędzie naprawdę dobrze i mogę wracać około października do pracy
Moja Olka to straszny brój najbardziej lubi bawić sie kablami od słuchawek i teraz kłuca sie z Michałem o badziewiacką gitarę z gazety tu nie dogodzisz towarzystwu a co bedzie potem.Charakterna mi sie zrobiła jak jej nie pasuje cos to siup albo w ryk albo ostatnio zadrapała brata w nos:szok:

Witam :)))
nie było mnie cały weekend bo była rodzinka u nas więc większość czasu spędziliśmy po za domem :tak:.

A teraz się chwale :-D:-D . Jakieś 30 min temu wyczułam u Kacperka PIERWSZEGO ZĄBKA :-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2: Dolna lewa jedyneczka . Stuka o łyżeczkę hihi a jak zajrzałam to widać tak jak by rozcięte dziąsło . Fajny prezent Kacper sobie zrobił :-):tak:.

Teraz Kacperus je i zaraz idzie spać, mam nadzieję, że dobrze będzie mu się spało. Na dworze gorączka straszna w domu jeszcze gorsza ufffff GORĄCO.

Obiecane zdjęcia z basenu dam jak Kacper uśnie.

Potem postaram sie poczytać co tam u Was

Witam :)))

nie było mnie cały weekend bo była rodzinka u nas więc większość czasu spędziliśmy po za domem :tak:.

A teraz się chwale :-D:-D . Jakieś 30 min temu wyczułam u Kacperka PIERWSZEGO ZĄBKA :-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2: Dolna lewa jedyneczka . Stuka o łyżeczkę hihi a jak zajrzałam to widać tak jak by rozcięte dziąsło . Fajny prezent Kacper sobie zrobił :-):tak:.

Teraz Kacperus je i zaraz idzie spać, mam nadzieję, że dobrze będzie mu się spało. Na dworze gorączka straszna w domu jeszcze gorsza ufffff GORĄCO.

Obiecane zdjęcia z basenu dam jak Kacper uśnie.

Potem postaram sie poczytać co tam u Was

Pusia gratuluje zabka u nas niestety jeszcze nic nie ma:tak:

Mirka super:happy2:i kurcze zazdroszcze ci figury:tak:

A my niedawno przyszlismy do domu jak o 14 wyszlismy to do tej pory.BNajpierw bylismy w miescie na spacerku a potem pojechalismy nad jeziorko:tak:

reklama
Do góry