reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Aluska Amandzia pieknie stoi!! :-):tak: my to jeszcze na najwyzszym pionie spimy :laugh2:
wiesz co?? nie stresuj sie tymi bioderkami i kregoslupem
ona jest tak mala ze trudno!! bedziecie korygowac np.wade kregoslupa jak podrosnie
ja tez chodzilam np.na zajecia korekcyjne i mam kregoslup po nich prosty :happy:

a co do bioderek...mam nadzieje ze sie samo jakos naprawia,bo naprawde wy sie tak dlugo z nimi meczycie ze az mi szkoda was :-(
w kazdym razie nie ejstes w stanie malej w tej chwili upilnowac,a klasc ją,przywiazywac to hardcore :sorry2::baffled: ja bym na twoim meijscu wziela gleboki oddech,powiedziala sobie NO TRUDNO i odpuscila bo i sama sie psychicznie zameczasz :sorry2: a nic na jej postepy nie poradzisz

jak tam szukanie meiszkanka???

dziewczyny dziekuje za gratki dla mezusia :-)
cholipka kiedy ja gdzies awansuje :rofl2::laugh2::laugh2:

reklama
Ale tutaj pustki dzisiaj;-)
Ja kupilam dzisiaj malemu fajny rampersik z kapturkiem,sandalki i czapeczke takie temperatury ze trzeba bylo cos jeszcze lzejszego:tak:

dziendoberek!!
ja po kawce teraz sie stukam zielona herbatka :p

women-co tam u ciebie?? jak zdrowko?? ;)

pusia-ale mialas jazdy z woda-szok!!

aluska-amanda jest nieziemska i pelna energii jak posala ladina ja tez bym pochodzila po lekarzach zeby zasiegnac innych opinni

lilka-gratulacje dla meza!!!

sabinka-kochana gdzie jestes??

mirka -to ja sie pytalam o system ;) no ale masz jazdy ze w wannie zasypia ale chyba po kilku razach mu przejdzie, nie??

u mojego malego zauwazylam ze budzi sie o 3,00 rano na karmienie jak nakarmie go mlekiem zageszczonym na noc no i nie przed samym snem, bo jak przed samym snem dostanie jesc to po 1 wszystkiego nie zje no i budzi sie juz o 23,00.
nie wiem czy probowac go odzwyczajac czy czekac, w koncu on w ciagu nocy wciaga cale 210-juz mu nie zageszczam w nocy mleka no ale pije wszystko :O

ladina z tego co pamietam to twoje chlopaki tez takie nocne glodomory byly nie??

Asix ja też miałam nocnego głodomora i z dnia na dzień sama się przestawiła bez żadnych ograniczeń mlekowych

Witam Kobitki:tak: !

Nocka podobna do poprzednich :szok::wściekła/y:ale z małą pozytywną zmianą że nie zrobiła pobudki o 4.00 tylko o 6.00 i od tej właśnie godziny jesteśmy już na nogach:crazy:

A na chwilę obecną Amanda jest już trochę spokojniejsza więc mam nadzieję że jej przejdzie dziś to rozdrażnienie:tak:
Pozwoliła mi nawet zupę dziś ugotować a sama siedział grzecznie w leżaczku i się bacznie przyglądała co mamuśka robi:tak:

Aluśka 6 rano u nas normalka ze juz zaczynamy dzień

nie moge doczekac sie wieczoru, bo przyszlo nam w koncu na DVD P,S I love you :-):-)

Wisienka ja tez to mam może w końcu oglądnę siostra mi mówiła ze extra i super muzyczka a aktor boski jakiś George albo coś jest też piosenkarzem

Jesteśmy od niedawna w domciu Michał juz dostał prezenty na dzień dziecka przynajmniej jest spokój a moja siostra kupiła mu super encyklopedię zwierzat Kubusia Puchatka jest w Rosmanie polecam bo piękne wydanie za 35 zł oczywiście na potem a młoda dostała klocuszki FP.Nie wiem moze ja jej kupie ten garnuszek na klocuszek albo inną fajną zabawkę ale jaką Liluś poradź bo wiem że masz już doświadczenie która zabawka z FP będzie na dłużej i jest ciekawa na odpowiednim watku oczywiście:-)
jaka superaśna pogoda dzisiaj a w niedzielę ide na cały dzień na szkolenie i opiekunka była dzisiaj zapoznać się z sytuacją jeju jak sie boje bo moze Olka płakać.Dzisiaj nawet u mojej siostry jak wstała po spanku miała minke do płaczu ale dała sobie siostra radę
Byłam na paznokciach dzisiaj i tak mi spartoliła ze szok bo tej mojej nie było.Totalny niechluj i beztalencie
A jutro festyn w przedszkolu i idziemy na 10 mój syn publicznie bedzie wiersz recytował mamy tremę:-D
A i dostał sie na przyszły rok do przedszkola listę dzisiaj wywiesili jak go na niej szukałam to az pikawa mi chodziła z nerwów jak na studiach:-Dto się porobiło w tym naszym dziwnym kraju
A to sobie popisałam
A i jeszcze czy wasze dzieci siedza same np. na podłodze i bawią się klockami?????

hej :))

My po basenie czekamy na dziadków już niedługo powinni być :tak:.
A na basenie było po prostu cudownie takiego humoru to Kacper nigdy nie miał śmiał sie w głos uśmiechał jak go pani brała żeby pokazywać co mamy robić to cieszył się hahah aż instruktorka nie mogła wyjść z podziwu . DOBRA WIADOMOŚĆ MIELIŚMY APARAT więc potem dam zdjęcia (jeśli wyszły bo M robił ;-)) i filmik też będzie :-):-). Oki to póki co papa

caly dzien spedzilysmy w ogrodzie :-)
ja poopalalam swoje biale nogi i troche ryjka :-D:-p bom blada jak corka mlynarza heheee

Beatko ja polecam ten garnuszek na klocuszek :tak: kupilismy Milenie jak miala 8m. i mimo iz nei umiala wrzucac w odpowiednie ksztalty tych klockow to np.nosek jak sie dusi od gada i jej to pasilo i...do dzis sie nim bawi :tak: takze warto wydac te kaske bo zabawka dlugo posluzy,a napewno twoj synek jeszcze sie pobawi :rofl2:
Hania uwielbia jak ten nosek sie zapala patrzec na niego i sluchac

Mila mi padla juz o 19 :-D
Hanie co jakis czas slysze z sypialni,jak jeszcze raz sie odezwie to biore ja i idziemy na ogrod chwilke posiedziec bo tak cudnie cieplo ze sie nie moge nacieszyc:-)

Beata no to dzisiaj ogladamy :-):-) ja pewnie o 20 zaczne ;-)
powodzenia jutro na szkoleniu no i gratuluje sie dostania synka do upragnionego przedszkola!!!

aluska dopiero teraz zauwazylam foteczke :szok::szok: jejciu jaka Amandzia jest sliczna i jak pieknie stoi, i te jej wloski no cud miod!!!!!!
Aluska mozesz byc dumna mamuska ze amsz tak sliczna coreczke!!!!

pusia nio to masz szczescie ze nie zapomnialas aparatu !!!!b:))))
czekam na fotki

............Amandzia śpi :tak:zjadła na kolację 125g kleiku ryżowego a potem possała cysia:tak: ciekawe jak szybko zgłodnieje:dry:
Pogoda dzisiaj dopisała :tak::-):-) było cieplutko aż miło do domu się wcale nie chciało wracać:-);-)

Aluska Amandzia pieknie stoi!! :-):tak: my to jeszcze na najwyzszym pionie spimy :laugh2:
wiesz co?? nie stresuj sie tymi bioderkami i kregoslupem
ona jest tak mala ze trudno!! bedziecie korygowac np.wade kregoslupa jak podrosnie
ja tez chodzilam np.na zajecia korekcyjne i mam kregoslup po nich prosty :happy:

a co do bioderek...mam nadzieje ze sie samo jakos naprawia,bo naprawde wy sie tak dlugo z nimi meczycie ze az mi szkoda was :-(
w kazdym razie nie ejstes w stanie malej w tej chwili upilnowac,a klasc ją,przywiazywac to hardcore :sorry2::baffled: ja bym na twoim meijscu wziela gleboki oddech,powiedziala sobie NO TRUDNO i odpuscila bo i sama sie psychicznie zameczasz :sorry2: a nic na jej postepy nie poradzisz

jak tam szukanie meiszkanka???
Liluś dzięki za tego posta :tak:;-)podniosłaś mnie na duchu:-):-):-)

mieszkanko nadal poszukiwane:-:)-:)-(
Ale tutaj pustki dzisiaj;-)
Ja kupilam dzisiaj malemu fajny rampersik z kapturkiem,sandalki i czapeczke takie temperatury ze trzeba bylo cos jeszcze lzejszego:tak:
Karina widzę że zakupy miałaś udane:tak:;-) super:-D:-D:-D
Byłam na paznokciach dzisiaj i tak mi spartoliła ze szok bo tej mojej nie było.Totalny niechluj i beztalencie
A jutro festyn w przedszkolu i idziemy na 10 mój syn publicznie bedzie wiersz recytował mamy tremę:-D
A i dostał sie na przyszły rok do przedszkola listę dzisiaj wywiesili jak go na niej szukałam to az pikawa mi chodziła z nerwów jak na studiach:-Dto się porobiło w tym naszym dziwnym kraju
A to sobie popisałam
A i jeszcze czy wasze dzieci siedza same np. na podłodze i bawią się klockami?????
Beata współczuję źle zrobionych pazurków:-:)-:)-(
Trzymam kciuki za Michała żeby go trema nie złapała przy recytowaniu wierszyka:tak::-D:-D
Gratki dla niego za dostanie się do przedszkola:tak::-D:-D:-D

Amandzi jeszcze nie kupiliśmy klocków :dry: ale siada na podłodze i innymi zabawkami się bawi:sorry2: potrafi się sama zająć przez około 2 minuty:szok::szok::szok::crazy:
hej :))

My po basenie czekamy na dziadków już niedługo powinni być :tak:.
A na basenie było po prostu cudownie takiego humoru to Kacper nigdy nie miał śmiał sie w głos uśmiechał jak go pani brała żeby pokazywać co mamy robić to cieszył się hahah aż instruktorka nie mogła wyjść z podziwu . DOBRA WIADOMOŚĆ MIELIŚMY APARAT więc potem dam zdjęcia (jeśli wyszły bo M robił ;-)) i filmik też będzie :-):-). Oki to póki co papa

Pusia super że Kacperkowi tak się podoba na basenie:-):tak::-D
Miłego spędzania czasu z rodzicami:tak::tak:;-)

aluska dopiero teraz zauwazylam foteczke :szok::szok: jejciu jaka Amandzia jest sliczna i jak pieknie stoi, i te jej wloski no cud miod!!!!!!
Aluska mozesz byc dumna mamuska ze amsz tak sliczna coreczke!!!!
Wisienka dziękuję w imieniu Amandy za komplementy :-D:-D;-)
Jestem bardzo dumna ze swojego Skarbu:-):-):-):-)

Dobranoc Babeczki-Laseczki:-):-):-):-):-);-)

Wisienka dziękuję w imieniu Amandy za komplementy :-D:-D;-)
Jestem bardzo dumna ze swojego Skarbu:-):-):-):-)

aluska no mozesz mozesz, przesliczna masz coreczke, w przyszlosci to sie nie odgoni od chlopakow, Matt bedzie mial ciezko ;-):-)

ale tu dzis pusciutko, mamcie co z Wami? :szok::szok:
ja juz obejzalam P.s I love you i moge polecic, fajny film, chociaz momentami smutno mi sie robilo :-:)-(

ja juz sie zegnam i zycze udanjego milego weekendu oraz slicznej sloneczniej pogody!!!

reklama
Do góry