reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Aluska Amandzia pieknie stoi!! :-):tak: my to jeszcze na najwyzszym pionie spimy :laugh2:
wiesz co?? nie stresuj sie tymi bioderkami i kregoslupem
ona jest tak mala ze trudno!! bedziecie korygowac np.wade kregoslupa jak podrosnie
ja tez chodzilam np.na zajecia korekcyjne i mam kregoslup po nich prosty :happy:

a co do bioderek...mam nadzieje ze sie samo jakos naprawia,bo naprawde wy sie tak dlugo z nimi meczycie ze az mi szkoda was :-(
w kazdym razie nie ejstes w stanie malej w tej chwili upilnowac,a klasc ją,przywiazywac to hardcore :sorry2::baffled: ja bym na twoim meijscu wziela gleboki oddech,powiedziala sobie NO TRUDNO i odpuscila bo i sama sie psychicznie zameczasz :sorry2: a nic na jej postepy nie poradzisz

jak tam szukanie meiszkanka???

dziewczyny dziekuje za gratki dla mezusia :-)
cholipka kiedy ja gdzies awansuje :rofl2::laugh2::laugh2:

reklama
Ale tutaj pustki dzisiaj;-)
Ja kupilam dzisiaj malemu fajny rampersik z kapturkiem,sandalki i czapeczke takie temperatury ze trzeba bylo cos jeszcze lzejszego:tak:

dziendoberek!!
ja po kawce teraz sie stukam zielona herbatka :p

women-co tam u ciebie?? jak zdrowko?? ;)

pusia-ale mialas jazdy z woda-szok!!

aluska-amanda jest nieziemska i pelna energii jak posala ladina ja tez bym pochodzila po lekarzach zeby zasiegnac innych opinni

lilka-gratulacje dla meza!!!

sabinka-kochana gdzie jestes??

mirka -to ja sie pytalam o system ;) no ale masz jazdy ze w wannie zasypia ale chyba po kilku razach mu przejdzie, nie??

u mojego malego zauwazylam ze budzi sie o 3,00 rano na karmienie jak nakarmie go mlekiem zageszczonym na noc no i nie przed samym snem, bo jak przed samym snem dostanie jesc to po 1 wszystkiego nie zje no i budzi sie juz o 23,00.
nie wiem czy probowac go odzwyczajac czy czekac, w koncu on w ciagu nocy wciaga cale 210-juz mu nie zageszczam w nocy mleka no ale pije wszystko :O

ladina z tego co pamietam to twoje chlopaki tez takie nocne glodomory byly nie??

Asix ja też miałam nocnego głodomora i z dnia na dzień sama się przestawiła bez żadnych ograniczeń mlekowych

Witam Kobitki:tak: !

Nocka podobna do poprzednich :szok::wściekła/y:ale z małą pozytywną zmianą że nie zrobiła pobudki o 4.00 tylko o 6.00 i od tej właśnie godziny jesteśmy już na nogach:crazy:

A na chwilę obecną Amanda jest już trochę spokojniejsza więc mam nadzieję że jej przejdzie dziś to rozdrażnienie:tak:
Pozwoliła mi nawet zupę dziś ugotować a sama siedział grzecznie w leżaczku i się bacznie przyglądała co mamuśka robi:tak:

Aluśka 6 rano u nas normalka ze juz zaczynamy dzień

nie moge doczekac sie wieczoru, bo przyszlo nam w koncu na DVD P,S I love you :-):-)

Wisienka ja tez to mam może w końcu oglądnę siostra mi mówiła ze extra i super muzyczka a aktor boski jakiś George albo coś jest też piosenkarzem

Jesteśmy od niedawna w domciu Michał juz dostał prezenty na dzień dziecka przynajmniej jest spokój a moja siostra kupiła mu super encyklopedię zwierzat Kubusia Puchatka jest w Rosmanie polecam bo piękne wydanie za 35 zł oczywiście na potem a młoda dostała klocuszki FP.Nie wiem moze ja jej kupie ten garnuszek na klocuszek albo inną fajną zabawkę ale jaką Liluś poradź bo wiem że masz już doświadczenie która zabawka z FP będzie na dłużej i jest ciekawa na odpowiednim watku oczywiście:-)
jaka superaśna pogoda dzisiaj a w niedzielę ide na cały dzień na szkolenie i opiekunka była dzisiaj zapoznać się z sytuacją jeju jak sie boje bo moze Olka płakać.Dzisiaj nawet u mojej siostry jak wstała po spanku miała minke do płaczu ale dała sobie siostra radę
Byłam na paznokciach dzisiaj i tak mi spartoliła ze szok bo tej mojej nie było.Totalny niechluj i beztalencie
A jutro festyn w przedszkolu i idziemy na 10 mój syn publicznie bedzie wiersz recytował mamy tremę:-D
A i dostał sie na przyszły rok do przedszkola listę dzisiaj wywiesili jak go na niej szukałam to az pikawa mi chodziła z nerwów jak na studiach:-Dto się porobiło w tym naszym dziwnym kraju
A to sobie popisałam
A i jeszcze czy wasze dzieci siedza same np. na podłodze i bawią się klockami?????

hej :))

My po basenie czekamy na dziadków już niedługo powinni być :tak:.
A na basenie było po prostu cudownie takiego humoru to Kacper nigdy nie miał śmiał sie w głos uśmiechał jak go pani brała żeby pokazywać co mamy robić to cieszył się hahah aż instruktorka nie mogła wyjść z podziwu . DOBRA WIADOMOŚĆ MIELIŚMY APARAT więc potem dam zdjęcia (jeśli wyszły bo M robił ;-)) i filmik też będzie :-):-). Oki to póki co papa

caly dzien spedzilysmy w ogrodzie :-)
ja poopalalam swoje biale nogi i troche ryjka :-D:-p bom blada jak corka mlynarza heheee

Beatko ja polecam ten garnuszek na klocuszek :tak: kupilismy Milenie jak miala 8m. i mimo iz nei umiala wrzucac w odpowiednie ksztalty tych klockow to np.nosek jak sie dusi od gada i jej to pasilo i...do dzis sie nim bawi :tak: takze warto wydac te kaske bo zabawka dlugo posluzy,a napewno twoj synek jeszcze sie pobawi :rofl2:
Hania uwielbia jak ten nosek sie zapala patrzec na niego i sluchac

Mila mi padla juz o 19 :-D
Hanie co jakis czas slysze z sypialni,jak jeszcze raz sie odezwie to biore ja i idziemy na ogrod chwilke posiedziec bo tak cudnie cieplo ze sie nie moge nacieszyc:-)

Beata no to dzisiaj ogladamy :-):-) ja pewnie o 20 zaczne ;-)
powodzenia jutro na szkoleniu no i gratuluje sie dostania synka do upragnionego przedszkola!!!

aluska dopiero teraz zauwazylam foteczke :szok::szok: jejciu jaka Amandzia jest sliczna i jak pieknie stoi, i te jej wloski no cud miod!!!!!!
Aluska mozesz byc dumna mamuska ze amsz tak sliczna coreczke!!!!

pusia nio to masz szczescie ze nie zapomnialas aparatu !!!!b:))))
czekam na fotki

............Amandzia śpi :tak:zjadła na kolację 125g kleiku ryżowego a potem possała cysia:tak: ciekawe jak szybko zgłodnieje:dry:
Pogoda dzisiaj dopisała :tak::-):-) było cieplutko aż miło do domu się wcale nie chciało wracać:-);-)

Aluska Amandzia pieknie stoi!! :-):tak: my to jeszcze na najwyzszym pionie spimy :laugh2:
wiesz co?? nie stresuj sie tymi bioderkami i kregoslupem
ona jest tak mala ze trudno!! bedziecie korygowac np.wade kregoslupa jak podrosnie
ja tez chodzilam np.na zajecia korekcyjne i mam kregoslup po nich prosty :happy:

a co do bioderek...mam nadzieje ze sie samo jakos naprawia,bo naprawde wy sie tak dlugo z nimi meczycie ze az mi szkoda was :-(
w kazdym razie nie ejstes w stanie malej w tej chwili upilnowac,a klasc ją,przywiazywac to hardcore :sorry2::baffled: ja bym na twoim meijscu wziela gleboki oddech,powiedziala sobie NO TRUDNO i odpuscila bo i sama sie psychicznie zameczasz :sorry2: a nic na jej postepy nie poradzisz

jak tam szukanie meiszkanka???
Liluś dzięki za tego posta :tak:;-)podniosłaś mnie na duchu:-):-):-)

mieszkanko nadal poszukiwane:-:)-:)-(
Ale tutaj pustki dzisiaj;-)
Ja kupilam dzisiaj malemu fajny rampersik z kapturkiem,sandalki i czapeczke takie temperatury ze trzeba bylo cos jeszcze lzejszego:tak:
Karina widzę że zakupy miałaś udane:tak:;-) super:-D:-D:-D
Byłam na paznokciach dzisiaj i tak mi spartoliła ze szok bo tej mojej nie było.Totalny niechluj i beztalencie
A jutro festyn w przedszkolu i idziemy na 10 mój syn publicznie bedzie wiersz recytował mamy tremę:-D
A i dostał sie na przyszły rok do przedszkola listę dzisiaj wywiesili jak go na niej szukałam to az pikawa mi chodziła z nerwów jak na studiach:-Dto się porobiło w tym naszym dziwnym kraju
A to sobie popisałam
A i jeszcze czy wasze dzieci siedza same np. na podłodze i bawią się klockami?????
Beata współczuję źle zrobionych pazurków:-:)-:)-(
Trzymam kciuki za Michała żeby go trema nie złapała przy recytowaniu wierszyka:tak::-D:-D
Gratki dla niego za dostanie się do przedszkola:tak::-D:-D:-D

Amandzi jeszcze nie kupiliśmy klocków :dry: ale siada na podłodze i innymi zabawkami się bawi:sorry2: potrafi się sama zająć przez około 2 minuty:szok::szok::szok::crazy:
hej :))

My po basenie czekamy na dziadków już niedługo powinni być :tak:.
A na basenie było po prostu cudownie takiego humoru to Kacper nigdy nie miał śmiał sie w głos uśmiechał jak go pani brała żeby pokazywać co mamy robić to cieszył się hahah aż instruktorka nie mogła wyjść z podziwu . DOBRA WIADOMOŚĆ MIELIŚMY APARAT więc potem dam zdjęcia (jeśli wyszły bo M robił ;-)) i filmik też będzie :-):-). Oki to póki co papa

Pusia super że Kacperkowi tak się podoba na basenie:-):tak::-D
Miłego spędzania czasu z rodzicami:tak::tak:;-)

aluska dopiero teraz zauwazylam foteczke :szok::szok: jejciu jaka Amandzia jest sliczna i jak pieknie stoi, i te jej wloski no cud miod!!!!!!
Aluska mozesz byc dumna mamuska ze amsz tak sliczna coreczke!!!!
Wisienka dziękuję w imieniu Amandy za komplementy :-D:-D;-)
Jestem bardzo dumna ze swojego Skarbu:-):-):-):-)

Dobranoc Babeczki-Laseczki:-):-):-):-):-);-)

Wisienka dziękuję w imieniu Amandy za komplementy :-D:-D;-)
Jestem bardzo dumna ze swojego Skarbu:-):-):-):-)

aluska no mozesz mozesz, przesliczna masz coreczke, w przyszlosci to sie nie odgoni od chlopakow, Matt bedzie mial ciezko ;-):-)

ale tu dzis pusciutko, mamcie co z Wami? :szok::szok:
ja juz obejzalam P.s I love you i moge polecic, fajny film, chociaz momentami smutno mi sie robilo :-:)-(

ja juz sie zegnam i zycze udanjego milego weekendu oraz slicznej sloneczniej pogody!!!

reklama
Do góry