reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Pusia to dzisiaj mozesz sie umyc heheheheh:-Dladnie dzisiaj widzialam w tvn24 ze 50% Wroclawia bylo bez wody przez drogowcow ktorzy uszkodzili rurociag czy cos takiego:tak:
A dzisiaj znowu w Bytomiu kobieta zabila swoje 9 letnie dziecko i chciala siebie zabic kurcze co sie dzieje to jest jakas plaga:wściekła/y::no:nie wiem czy kiedys tego nie bylo az w takiej ilosci czy poprostu nie bylo tak naglasniane ale mi sie w glowie to nie miesci.:wściekła/y::no:jak mozna wykorzystywac seksualnie,znecacac sie psychicznie czy fizycznie czy zabijac swoje dzieci czy kogos.
Ja nie moge zniesc jak widze krzywde zwierzat a co dopiero dzieci.....

reklama
Dzień dobry

nooo jestem wykapana uffff jak miło :-D:tak:.

Nocka git
dziś jedziemy na basen i może przyjedzie na weekend przyjedzie sama moja mama albo oboje rodziców zależy czy tata wróci dziś z Gdańska :tak::-)

dzien dobry
aluska ............ale masz zdolne dziecko , tylko dbaj o te male bioderka

boze ja mam skleroze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie pamietam kto nie mial wczoraj wody ...........ale wspolczuje , pamietam jak mieszkalam w warszawie i ktoregos pieknego mroznego dnia budze sie ide do lazienki a tam nie ma wody
naszczescie byla to sobota i nie musialam nigdzie wychodzic ale sie wk........... strasznie no i jak anieszka mowila tez polecialm kupic 5l wode mineralna

sabina ........chyba sie ty pytalas jak tam moj nowy system no wiec tak pierwszego dnia maly zjadl polowe mleka i juz przysypial to go wzielam do kapania i prawie mi w wanience zasna
wczoraj wypil juz cale mleko ale tez juz prawie zasypial w kapieli
generalnie jest ok tak czy siak sam zasypia pieknie w lozeczku
ktore juz mu obnizylam , co prawda ani sam nie siedzi ani sie nie podciaga ale robi takie akrobacje w lozeczku ze to tylko kwestia czasu a ja jestem pewna ze sie nic nie stanie

czesc listopadowki :-)
my wczoraj spedzilismy 5 godzin na spacerowaniu po naszej wiosce,i padlam po kolacji o 21
Hania polozona spac o 20 spi do tej pory:rofl2: az chodze i sprawdzam czy oddycha,ale widze ze powoli sie wybudza:-)

A u nas wczoraj byl koscielny omowic szczegly chrztu. Nie moge sie nadziwic jak inny jest tutejszy kosciol:szok: Chrzestny jednego z maluchow nie jest katolikiem i nikt z tego nie robi problemow:-p Wyobrazam sobie taka sytuacje w Polsce:-D
Wogole jest tylko spowiedz powszechna, garaja np. The Beatels na mszy:-D, kobiety rozdaja komunie. Polska to normalnie sie na sredniowieczu zatrzymala:-D;-)

Ladina to faktycznie luz:-)
u nas by to nei przeszlo bo jednak chrzestny ma obowiazek pomagac rodzicom w wychowaniu w wierze dziecka :tak:
my zobaczymy co w PL nam proboszcz powie...jak nie ebdzie chcial ochrzcic bo nie mamy koscielnego slubu to albo poczekamy z chrzcinami Hani i dzidzi az z 2 lata (na 2010 zaplanowana slub koscielny ;-) ),albo ochrzcimy tutaj w kosciele katolickim :tak:
tylko ja bym chciala by Hania i dzidzia mialy takie chrzciny jak Milenka,czyli normalnie w kosciele a potem przyjecie z rodzinka w restauracji....a nie tak byle jak,bo to wazna uroczystosc

Pusia wspolczuje braku wody :szok::szok: macie juz dzisiaj??

Aluska no Amanda to normalnie sportowczyni hihiiii :-) moja Hania sie gimnastykuje na maxa ale daleko jej do Amandzi :-)

moj maz wczoraj dostalby manto za to szczepienie,ale przyniosl wczoraj dobra wiadomosc i mu sie upieklo :-)

a wiec...poszedl do szefa o podwyzke,a ten mu mowi ze neistety,ze na tym stanowisku co K.jest to osiagnal szczyt zarobkow (operator maszyn cnc) i ....awansowal mi Karlosika :-):-):-):-) na mechanika od tych wszystkich maszyn (wreszcie K.bedzie pracowal w swoim zawodzie bo jest inz.mechnikiem)
wiec bedzie zarabial wiecej,do tego znacznie spokojniejsza prace bedzie mial :-)
jestem happy

aaaaaaaa....i przez to ze go przenosza to prawdopodobnie i urlop sobie bedzie mogl wczesniej wziasc wiec moze w lipcu pojedziemy do Pl...mi to bardziej na reke :-)

reklama
Hej
Korzystam z chwili jak Mateusz rozwala Antka wiatraczek :sorry2::laugh2:

Nauka spania w nocy daje efekty ;-):tak::-)
Dziś obudził się dwa razy ale tylko na łyka wody :tak::tak:

Ladinko masz rację ,ja mam kuzyna który kuśtyka przez problem z bioderkami w dzieciństwie :-( Ma tak jakby krótszą noge.
Tak więc tutaj naprawde trzeba uważać :sorry2:

Lilka Gratulacje dla Karlosa :tak::-D:-D

Pusiu dobrze,że już woda jest.
Może dziś nie zapomnisz aparatu na basen ? :evil::wink::wink:

Do góry