reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Pusia to dzisiaj mozesz sie umyc heheheheh:-Dladnie dzisiaj widzialam w tvn24 ze 50% Wroclawia bylo bez wody przez drogowcow ktorzy uszkodzili rurociag czy cos takiego:tak:
A dzisiaj znowu w Bytomiu kobieta zabila swoje 9 letnie dziecko i chciala siebie zabic kurcze co sie dzieje to jest jakas plaga:wściekła/y::no:nie wiem czy kiedys tego nie bylo az w takiej ilosci czy poprostu nie bylo tak naglasniane ale mi sie w glowie to nie miesci.:wściekła/y::no:jak mozna wykorzystywac seksualnie,znecacac sie psychicznie czy fizycznie czy zabijac swoje dzieci czy kogos.
Ja nie moge zniesc jak widze krzywde zwierzat a co dopiero dzieci.....

reklama
Dzień dobry

nooo jestem wykapana uffff jak miło :-D:tak:.

Nocka git
dziś jedziemy na basen i może przyjedzie na weekend przyjedzie sama moja mama albo oboje rodziców zależy czy tata wróci dziś z Gdańska :tak::-)

dzien dobry
aluska ............ale masz zdolne dziecko , tylko dbaj o te male bioderka

boze ja mam skleroze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie pamietam kto nie mial wczoraj wody ...........ale wspolczuje , pamietam jak mieszkalam w warszawie i ktoregos pieknego mroznego dnia budze sie ide do lazienki a tam nie ma wody
naszczescie byla to sobota i nie musialam nigdzie wychodzic ale sie wk........... strasznie no i jak anieszka mowila tez polecialm kupic 5l wode mineralna

sabina ........chyba sie ty pytalas jak tam moj nowy system no wiec tak pierwszego dnia maly zjadl polowe mleka i juz przysypial to go wzielam do kapania i prawie mi w wanience zasna
wczoraj wypil juz cale mleko ale tez juz prawie zasypial w kapieli
generalnie jest ok tak czy siak sam zasypia pieknie w lozeczku
ktore juz mu obnizylam , co prawda ani sam nie siedzi ani sie nie podciaga ale robi takie akrobacje w lozeczku ze to tylko kwestia czasu a ja jestem pewna ze sie nic nie stanie

czesc listopadowki :-)
my wczoraj spedzilismy 5 godzin na spacerowaniu po naszej wiosce,i padlam po kolacji o 21
Hania polozona spac o 20 spi do tej pory:rofl2: az chodze i sprawdzam czy oddycha,ale widze ze powoli sie wybudza:-)

A u nas wczoraj byl koscielny omowic szczegly chrztu. Nie moge sie nadziwic jak inny jest tutejszy kosciol:szok: Chrzestny jednego z maluchow nie jest katolikiem i nikt z tego nie robi problemow:-p Wyobrazam sobie taka sytuacje w Polsce:-D
Wogole jest tylko spowiedz powszechna, garaja np. The Beatels na mszy:-D, kobiety rozdaja komunie. Polska to normalnie sie na sredniowieczu zatrzymala:-D;-)

Ladina to faktycznie luz:-)
u nas by to nei przeszlo bo jednak chrzestny ma obowiazek pomagac rodzicom w wychowaniu w wierze dziecka :tak:
my zobaczymy co w PL nam proboszcz powie...jak nie ebdzie chcial ochrzcic bo nie mamy koscielnego slubu to albo poczekamy z chrzcinami Hani i dzidzi az z 2 lata (na 2010 zaplanowana slub koscielny ;-) ),albo ochrzcimy tutaj w kosciele katolickim :tak:
tylko ja bym chciala by Hania i dzidzia mialy takie chrzciny jak Milenka,czyli normalnie w kosciele a potem przyjecie z rodzinka w restauracji....a nie tak byle jak,bo to wazna uroczystosc

Pusia wspolczuje braku wody :szok::szok: macie juz dzisiaj??

Aluska no Amanda to normalnie sportowczyni hihiiii :-) moja Hania sie gimnastykuje na maxa ale daleko jej do Amandzi :-)

moj maz wczoraj dostalby manto za to szczepienie,ale przyniosl wczoraj dobra wiadomosc i mu sie upieklo :-)

a wiec...poszedl do szefa o podwyzke,a ten mu mowi ze neistety,ze na tym stanowisku co K.jest to osiagnal szczyt zarobkow (operator maszyn cnc) i ....awansowal mi Karlosika :-):-):-):-) na mechanika od tych wszystkich maszyn (wreszcie K.bedzie pracowal w swoim zawodzie bo jest inz.mechnikiem)
wiec bedzie zarabial wiecej,do tego znacznie spokojniejsza prace bedzie mial :-)
jestem happy

aaaaaaaa....i przez to ze go przenosza to prawdopodobnie i urlop sobie bedzie mogl wczesniej wziasc wiec moze w lipcu pojedziemy do Pl...mi to bardziej na reke :-)

reklama
Hej
Korzystam z chwili jak Mateusz rozwala Antka wiatraczek :sorry2::laugh2:

Nauka spania w nocy daje efekty ;-):tak::-)
Dziś obudził się dwa razy ale tylko na łyka wody :tak::tak:

Ladinko masz rację ,ja mam kuzyna który kuśtyka przez problem z bioderkami w dzieciństwie :-( Ma tak jakby krótszą noge.
Tak więc tutaj naprawde trzeba uważać :sorry2:

Lilka Gratulacje dla Karlosa :tak::-D:-D

Pusiu dobrze,że już woda jest.
Może dziś nie zapomnisz aparatu na basen ? :evil::wink::wink:

Do góry