Beata34
Fanka BB :)
Beatko ja wiem co to jest Hot Wheels
Pusia nie krzycz tak
Wode mineralną 5 litrową trza było kupić ;-)
No tak anineczko sorki przeciez masz synka na tym etapie
Witam!
Aluska
niezla ta Twoja Amandzia
Kurcze ale swoja droga to z tymi bioderkami nie najlepej Wiesz moja sasiadka podobno taka byla zywiolowa, no i tez miala problemy z tymi bioderkami. W tamtych czasach dzieci zakuwali w takie aparaty- jakies szyny na nogi... no i podobno ta mala w tym aparacie takie akrobacje odstawiala, ze szok. Teraz widze, ze niestety ma problemy z chodzieniem- jest dorosla .
Niechce Cie straszyc, tylko na Twoim miejscu pochodzilabym po kilku lekarzach, zeby miec jasnosc, co dalej robic. Bo co lekarz to opinia, moze spotkasz takiego ktory Ci cos doradzi sensownego.
A u nas wczoraj byl koscielny omowic szczegly chrztu. Nie moge sie nadziwic jak inny jest tutejszy kosciol Chrzestny jednego z maluchow nie jest katolikiem i nikt z tego nie robi problemow Wyobrazam sobie taka sytuacje w Polsce
Wogole jest tylko spowiedz powszechna, garaja np. The Beatels na mszy, kobiety rozdaja komunie. Polska to normalnie sie na sredniowieczu zatrzymala;-)
Rzeczywiście polsaka daleko w tyle
moj maz wczoraj dostalby manto za to szczepienie,ale przyniosl wczoraj dobra wiadomosc i mu sie upieklo :-)
a wiec...poszedl do szefa o podwyzke,a ten mu mowi ze neistety,ze na tym stanowisku co K.jest to osiagnal szczyt zarobkow (operator maszyn cnc) i ....awansowal mi Karlosika :-):-):-):-) na mechanika od tych wszystkich maszyn (wreszcie K.bedzie pracowal w swoim zawodzie bo jest inz.mechnikiem)
wiec bedzie zarabial wiecej,do tego znacznie spokojniejsza prace bedzie mial :-)
jestem happy
aaaaaaaa....i przez to ze go przenosza to prawdopodobnie i urlop sobie bedzie mogl wczesniej wziasc wiec moze w lipcu pojedziemy do Pl...mi to bardziej na reke :-)
Lilka no to gratulacje dla męzusia
Mykam na paznokietki to do potem