reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beatko ja wiem co to jest Hot Wheels :cool2::cool2:

Pusia nie krzycz tak :sorry2::laugh2:
Wode mineralną 5 litrową trza było kupić ;-)

No tak anineczko sorki przeciez masz synka na tym etapie

Witam!

Aluska
:szok: niezla ta Twoja Amandzia:-D:-D
Kurcze ale swoja droga to z tymi bioderkami nie najlepej:baffled: Wiesz moja sasiadka podobno taka byla zywiolowa, no i tez miala problemy z tymi bioderkami. W tamtych czasach dzieci zakuwali w takie aparaty- jakies szyny na nogi... no i podobno ta mala w tym aparacie takie akrobacje odstawiala, ze szok. Teraz widze, ze niestety ma problemy z chodzieniem- jest dorosla .
Niechce Cie straszyc, tylko na Twoim miejscu pochodzilabym po kilku lekarzach, zeby miec jasnosc, co dalej robic. Bo co lekarz to opinia, moze spotkasz takiego ktory Ci cos doradzi sensownego.

A u nas wczoraj byl koscielny omowic szczegly chrztu. Nie moge sie nadziwic jak inny jest tutejszy kosciol:szok: Chrzestny jednego z maluchow nie jest katolikiem i nikt z tego nie robi problemow:-p Wyobrazam sobie taka sytuacje w Polsce:-D
Wogole jest tylko spowiedz powszechna, garaja np. The Beatels na mszy:-D, kobiety rozdaja komunie. Polska to normalnie sie na sredniowieczu zatrzymala:-D;-)

Rzeczywiście polsaka daleko w tyle:tak::-D

moj maz wczoraj dostalby manto za to szczepienie,ale przyniosl wczoraj dobra wiadomosc i mu sie upieklo :-)

a wiec...poszedl do szefa o podwyzke,a ten mu mowi ze neistety,ze na tym stanowisku co K.jest to osiagnal szczyt zarobkow (operator maszyn cnc) i ....awansowal mi Karlosika :-):-):-):-) na mechanika od tych wszystkich maszyn (wreszcie K.bedzie pracowal w swoim zawodzie bo jest inz.mechnikiem)
wiec bedzie zarabial wiecej,do tego znacznie spokojniejsza prace bedzie mial :-)
jestem happy

aaaaaaaa....i przez to ze go przenosza to prawdopodobnie i urlop sobie bedzie mogl wczesniej wziasc wiec moze w lipcu pojedziemy do Pl...mi to bardziej na reke :-)

Lilka no to gratulacje dla męzusia

Mykam na paznokietki to do potem

reklama
dziendoberek!!
ja po kawce teraz sie stukam zielona herbatka :p

women-co tam u ciebie?? jak zdrowko?? ;)

pusia-ale mialas jazdy z woda-szok!!

aluska-amanda jest nieziemska i pelna energii jak posala ladina ja tez bym pochodzila po lekarzach zeby zasiegnac innych opinni

lilka-gratulacje dla meza!!!

sabinka-kochana gdzie jestes??

mirka -to ja sie pytalam o system ;) no ale masz jazdy ze w wannie zasypia ale chyba po kilku razach mu przejdzie, nie??

u mojego malego zauwazylam ze budzi sie o 3,00 rano na karmienie jak nakarmie go mlekiem zageszczonym na noc no i nie przed samym snem, bo jak przed samym snem dostanie jesc to po 1 wszystkiego nie zje no i budzi sie juz o 23,00.
nie wiem czy probowac go odzwyczajac czy czekac, w koncu on w ciagu nocy wciaga cale 210-juz mu nie zageszczam w nocy mleka no ale pije wszystko :O

ladina z tego co pamietam to twoje chlopaki tez takie nocne glodomory byly nie??

Asix
tak zgadza sie:tak: G potrafil jesc w nocy wiecej niz w dzien, zageszczonego mleczka:tak: Ale u nas gladko poszlo z dnia na dzien, tak jak pisalam juz wczesniej, dalismy polowe proszku na ta sama ilosc wody , no i nie posmakowalo chlopakom;-) Teraz juz sie nie upominaja, a jak sie ktorys obudzi to wode dajemy po prostu:tak:
Wiec warto sprobowac:tak:

Lilka
gratulacje dla Karola:tak:

Witam Kobitki:tak: !

Nocka podobna do poprzednich :szok::wściekła/y:ale z małą pozytywną zmianą że nie zrobiła pobudki o 4.00 tylko o 6.00 i od tej właśnie godziny jesteśmy już na nogach:crazy:

A na chwilę obecną Amanda jest już trochę spokojniejsza więc mam nadzieję że jej przejdzie dziś to rozdrażnienie:tak:
Pozwoliła mi nawet zupę dziś ugotować a sama siedział grzecznie w leżaczku i się bacznie przyglądała co mamuśka robi:tak:

Dzien dobry

Ja się już ciesze bo u nas ( u Wisienki i Asix też? ) w poniedziałek Bank Holiday,czyli tatuś nie idzie do pracy :rofl2:

annineczka ale Ci dobrze, tu nastepne bank holiday jest dopiero 24.08 :-( przynjamniej tak w kalendarzu mi pisze, mysmy mieli w ten poniedzialek co byl wolne.

a wiec...poszedl do szefa o podwyzke,a ten mu mowi ze neistety,ze na tym stanowisku co K.jest to osiagnal szczyt zarobkow (operator maszyn cnc) i ....awansowal mi Karlosika :-):-):-):-) na mechanika od tych wszystkich maszyn (wreszcie K.bedzie pracowal w swoim zawodzie bo jest inz.mechnikiem)
wiec bedzie zarabial wiecej,do tego znacznie spokojniejsza prace bedzie mial :-)
jestem happy
lilka gratulacje zdolnego meza

aluska gratuluje wyczynow Amandy a jednoczesnie wspolczuje, bo z tego co dziewczyny pisza to niedobrze dla niej :sorry2: biedna Amandzia mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Moj synus jeszcze troche i chyba zacznie chodzic :laugh2::laugh2: bo tak jak raczkuje na czworaka to teraz zaczyna nogi prostowac w kolanach i dupcie tak strasznie wysoko podnosi, smiesznie to wyglada :laugh2::laugh2:

nie moge doczekac sie wieczoru, bo przyszlo nam w koncu na DVD P,S I love you :-):-)

Aluska ale ta Twoja mala to istny zywiol:tak:wspolczuje ci bo badz tutaj teraz madra wszyscy mowia ze jak dziecko samo robi to widocznie jest przygotowane do tego ale u malej masz problem z bioderkami......:dry:ehhhhh nie masz latwo.Ja i tak gratuluje ci tak zwinnego dziecka:tak:
Karina jak Julka ma wszystko w porządku i może się gimnastykować to nic nie robi a Amanda jak ma przymusowe leżenie to szaleje jak głupia:wściekła/y: jak na złość:crazy:
Dziękuję za gratulacje:tak:
Witam!
Aluska
:szok: niezla ta Twoja Amandzia:-D:-D
Kurcze ale swoja droga to z tymi bioderkami nie najlepej:baffled: Wiesz moja sasiadka podobno taka byla zywiolowa, no i tez miala problemy z tymi bioderkami. W tamtych czasach dzieci zakuwali w takie aparaty- jakies szyny na nogi... no i podobno ta mala w tym aparacie takie akrobacje odstawiala, ze szok. Teraz widze, ze niestety ma problemy z chodzieniem- jest dorosla .
Niechce Cie straszyc, tylko na Twoim miejscu pochodzilabym po kilku lekarzach, zeby miec jasnosc, co dalej robic. Bo co lekarz to opinia, moze spotkasz takiego ktory Ci cos doradzi sensownego.
Ladina właśnie tego sie obawiam że przez te jej wyczyny później będzie miała duże problemy :-:)-:)-( zadzwoniłam dzisiaj do przychodni ( do której przenoszę Amandę) i umówiłam się prywatnie do ortopedy koszt 80zł razem z usg może ten lekarz mi coś sensownego powie co mam robić:tak:
Wizytę mam na 5 czerwca na 17.45:tak:
A dzisiaj znowu w Bytomiu kobieta zabila swoje 9 letnie dziecko i chciala siebie zabic kurcze co sie dzieje to jest jakas plaga:wściekła/y::no:nie wiem czy kiedys tego nie bylo az w takiej ilosci czy poprostu nie bylo tak naglasniane ale mi sie w glowie to nie miesci.:wściekła/y::no:jak mozna wykorzystywac seksualnie,znecacac sie psychicznie czy fizycznie czy zabijac swoje dzieci czy kogos.
Ja nie moge zniesc jak widze krzywde zwierzat a co dopiero dzieci.....
Karina świat zwariowała:szok::crazy: kolejne biedne dziecko trafiło na porypanych rodziców:no:
dzien dobry
aluska ............ale masz zdolne dziecko , tylko dbaj o te male bioderka
Mirka dziękuję:tak: staram się jak mogę:sorry2::-(
Aluska no Amanda to normalnie sportowczyni hihiiii :-) moja Hania sie gimnastykuje na maxa ale daleko jej do Amandzi :-)
wolałabym żeby była ciut mniej energiczna :-:)-:)-(
....nie ma innej rady jak wsiąść ja związać:dry:
aluska-amanda jest nieziemska i pelna energii jak posala ladina ja tez bym pochodzila po lekarzach zeby zasiegnac innych opinni
asix dziękuję za komplementa:tak:
w czwartek zasięgnę pierwszej opinii:tak::tak:
moj maz wczoraj dostalby manto za to szczepienie,ale przyniosl wczoraj dobra wiadomosc i mu sie upieklo :-)

jestem happy

aaaaaaaa....i przez to ze go przenosza to prawdopodobnie i urlop sobie bedzie mogl wczesniej wziasc wiec moze w lipcu pojedziemy do Pl...mi to bardziej na reke :-)
Liluś super wieści :-):-):-) Gratulację :-):-):-);-)

A oto foteczka wykonana rano:tak: tak stoję :szok:
stoj1qk4.jpg

asix a dziekuje zdrówko ok,maleńki chyba bedzie miał na dniach pierwszego ząbka.
Ja uciekam na spacerek....buziaki dla wszystkich

aluska gratuluje wyczynow Amandy a jednoczesnie wspolczuje, bo z tego co dziewczyny pisza to niedobrze dla niej :sorry2: biedna Amandzia mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Wisienka dzięki za gratulację:tak:
Jakby było wszystko w porządku z jej bioderkami i kręgosłupikiem to bym się cieszyła z każdego jej nowego osiągnięcia a tak przysparza mi to tylko kolejnych zmartwień:-:)-:)-:)-(

reklama

jestem happy

Lilka no to super mila wiadomosc:tak:

Do góry