sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Karinka Ci powiem że ja zawsze miałam co 30 dni i po porodzie też co 30 no kurde oprócz tego miesiaca i lepeij mnie nie strasz z tym szykowaniem czegoś ło matko nie teraz..:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asix idz się wyśpij kochana ;-)
U mnie dziś mąż ma dyżur,czyli moja laba.
Jaki list z końcem świata?
Kolejny Nostradamus?
Karinka Ci powiem że ja zawsze miałam co 30 dni i po porodzie też co 30 no kurde oprócz tego miesiaca i lepeij mnie nie strasz z tym szykowaniem czegoś ło matko nie teraz..:-)
:-)Hej!
Anineczka mnie wezwała, więc jestem
Nie odzywałam się, bo po powrocie do pracy nie mam już na nic czasu. Normalnie podpieram się nosem.
U nas ogólnie OK, wróciłam do pracy jak pisałam, odciągam pokarm w kibelku, wprowadzamy coraz to nowe posiłki, kupiliśmy spacerówkę, dywan do zabawy, Lusia ma już 7 zębów, raczkuje i nawet staje w łóżeczku
Bardzo mało jednak je i to mnie trochę niepokoi, jest w 10 centylu. Zupki to potrafi łyżeczkę zjeść, kaszki w ogóle nie rusza...
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie...
czesc kochane!
ale mi Was brakowalo
maly wlasnie mi zasnol, wiec troszke sprobuje ponadrabiac w skrocie caly tydzien
lilka-a do ciebie pytanko z innej beczki:
otoz ostatnio z M interesujemy sie koncem swiata-wiem ze moze to zabrzmi glupio ale zaczelo sie wszystko od listu puszczonego w internet przez czlonka norweskiego rzadu no i teraz z M siedzimy w tym po uszy no ale konkretnie chcialam zapytac czy u was o tym glosno, bo ogladalam program na cnn ze norwegia jako jedyna sie do tego przygotowuje i na arktyce zbiera zapasy zywnosci!!! nie pamietam miejscowosci ale to jest dostepne w necie.
zreszta przeraza mnie to wszystko....
dobra koncze juz smucic
dobrej nocy!!
czesc kochane!
ale mi Was brakowalo
maly wlasnie mi zasnol, wiec troszke sprobuje ponadrabiac w skrocie caly tydzien
:-)Hej!
Anineczka mnie wezwała, więc jestem
Nie odzywałam się, bo po powrocie do pracy nie mam już na nic czasu. Normalnie podpieram się nosem.
U nas ogólnie OK, wróciłam do pracy jak pisałam, odciągam pokarm w kibelku, wprowadzamy coraz to nowe posiłki, kupiliśmy spacerówkę, dywan do zabawy, Lusia ma już 7 zębów, raczkuje i nawet staje w łóżeczku
Bardzo mało jednak je i to mnie trochę niepokoi, jest w 10 centylu. Zupki to potrafi łyżeczkę zjeść, kaszki w ogóle nie rusza...
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie...