reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Karinka Ci powiem że ja zawsze miałam co 30 dni i po porodzie też co 30 no kurde oprócz tego miesiaca:D:D:D i lepeij mnie nie strasz z tym szykowaniem czegoś:D ło matko nie teraz..:-)

reklama
dzien dobry!!
ja przy kawce z ogromnym bolem glowy siedze:szok::wściekła/y:
troszke poczytalam ;-)

Asix idz się wyśpij kochana ;-)
U mnie dziś mąż ma dyżur,czyli moja laba.
Jaki list z końcem świata?
Kolejny Nostradamus?

nie, nie kochana, to nie zadne przepowiednie...
otoz w 2012 ma przelatywac jakas planeta ktora ma swoja orbite niedaleko ziemi no i przelatuje co iles tysiecy lat... no nie wazne duzo by o tym gadac ale sa poddobno jeszcze jakies przepowiednie majow i egipcjan(konczy im sie kalendarz no i wg nich koniec swiata nastapi 21,12,2012) w co akurat nie wierze tylko ciekawi nas caly czas ta planeta no i wypowiedzi norwegow:dry:

Karinka Ci powiem że ja zawsze miałam co 30 dni i po porodzie też co 30 no kurde oprócz tego miesiaca:D:D:D i lepeij mnie nie strasz z tym szykowaniem czegoś:D ło matko nie teraz..:-)

sabinka co ma byc to bedzie i tak mialas plany na jesien nie?? no ale sama rozumiem, ze lepiej pozniej jak szybciej:-pwiec trzymam kciukasy:tak:

wogole to wczoraj bylam z M w sklepie po lewarek:sorry2: no i gosciu przy kasie spojrzal na Macka (bo trzymalam go na rekach ) i powiedzial cos w stylu do mojego M: o boze przeciez ten maly to twoja miniaturka, mala kopia twojej twarzy:dry: do tej pory nie wiem czy to komplement czy nie, no ale zwrocil sie do mnie mowiac ale niech sie pani nie przejmuje, bo uszy to chyba ma po pani:-p co za koles co??? ale w szoku bylam, bo on prawie krzyczal jak to mowil-tak byl zdziwiony!!:shocked2:

:-)Hej!

Anineczka mnie wezwała, więc jestem :tak:

Nie odzywałam się, bo po powrocie do pracy nie mam już na nic czasu. Normalnie podpieram się nosem.

U nas ogólnie OK, wróciłam do pracy jak pisałam, odciągam pokarm w kibelku, wprowadzamy coraz to nowe posiłki, kupiliśmy spacerówkę, dywan do zabawy, Lusia ma już 7 zębów, raczkuje i nawet staje w łóżeczku :szok:

Bardzo mało jednak je i to mnie trochę niepokoi, jest w 10 centylu. Zupki to potrafi łyżeczkę zjeść, kaszki w ogóle nie rusza...

Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie...

czesc kochane!

ale mi Was brakowalo :sorry2:
maly wlasnie mi zasnol, wiec troszke sprobuje ponadrabiac w skrocie caly tydzien :tak:

sabina a Ty co kochana szybciej siostrzyczke bedziesz miala dla Kapika?? :sorry2:
.....ja jeszcze testu nie zrobilam.... i nadal mam wieeeeeelki apetyt :dry: Jakos staram sie o tym nie myslec ze moglabym by w ciazy :sorry2:
NADAL NIE PALE :-D:-D:-D
agnieszka h. kurde qpe lat kochana!!!! witaj w naszych skromnych progach spowrtem :sorry2: Ja tez zapracowana, tylko w weekendy zagladam...

helo:-)

hahaaa:laugh2:
jak to moj maz powiedzial kiedys ''zobacz,jak bylismy para to sie zabezpieczalismy przed ciaza,a jak juz mamy Mile to jakos tak nie pilnujemy tego bo wiemy,ze dziecko to cos wspanialego'':-):-)

Nie odzywałam się, bo po powrocie do pracy nie mam już na nic czasu. Normalnie podpieram się nosem.

U nas ogólnie OK, wróciłam do pracy jak pisałam, odciągam pokarm w kibelku, wprowadzamy coraz to nowe posiłki, kupiliśmy spacerówkę, dywan do zabawy, Lusia ma już 7 zębów, raczkuje i nawet staje w łóżeczku :szok:

Bardzo mało jednak je i to mnie trochę niepokoi, jest w 10 centylu. Zupki to potrafi łyżeczkę zjeść, kaszki w ogóle nie rusza...

noooo Agnieszka gdzies ty zablakala sie co???;-):-)
a Lusia i 7 zebow..:szok::szok::szok: wow

czesc kochane!

maly wlasnie mi zasnol, wiec troszke sprobuje ponadrabiac w skrocie caly tydzien :tak:

czesc larvuniu:-)
super ze sie trzymasz;-):tak:

lilka-a do ciebie pytanko z innej beczki:
otoz ostatnio z M interesujemy sie koncem swiata-wiem ze moze to zabrzmi glupio ale zaczelo sie wszystko od listu puszczonego w internet przez czlonka norweskiego rzadu no i teraz z M siedzimy w tym po uszy no ale konkretnie chcialam zapytac czy u was o tym glosno, bo ogladalam program na cnn ze norwegia jako jedyna sie do tego przygotowuje i na arktyce zbiera zapasy zywnosci!!! nie pamietam miejscowosci ale to jest dostepne w necie.
zreszta przeraza mnie to wszystko....
dobra koncze juz smucic
dobrej nocy!!

asix w pierwszej chwili myslam ze chodzi ci o VERDENS ENDE(Koniec Swiata) to wielka atrakcja turystyczna tutaj :-)
ale co do sprawy o ktorej piszesz...nie mialam pojecia :szok:
przejrzalam aktualnosci na forum norwegi i nie znalazlam niczego....ale skoro piszesz to poszukam wieczorem w necie czegos by poczytac:tak:
a moze masz linki??
zbieraja zywnosc?? to kiedy ma byc ten koniec swiata??:szok:

Sabinka moze bylo u Ciebie ze sie denerwowalas ostatnio lub fizyczny wiekszy wysielk mialas lub cos jeszcze innego dlatego troche moze pozniej bedziesz miala:tak:a z tego co przypominam sobie to Tobie chodzilo po glowie podobnie jak mnie ze na jesien kiedy maly bedzie mial roczek pomyslec o drugim baczku;-):-) tak wiec na pewno dostaniesz a jezeli nie to przyspieszy sie o kilka miesiecy:-pmaluszek heheheh

czesc kochane!

Czesc Larvuniu nam tez Ciebie brakowalo:tak:

Agnieszka witaj:tak:7 zebow jak ladnie:tak:i widze ze niezla z niej spryciula:tak:

reklama
dzień doberek :-) no nocka dzisiaj całkiem nieźle i zapomniałam wczoraj napisać że Oliwia w końcu mówi mama:-):-):-)( wiem że to jeszcze nieświadomie tak jak inne baba dada tata łała itp , ale jak pięknie brzmi :-D:-D:-D)
beata podobno tak jest że jak pierwsze dziecko da ci w kość to nastepne bedzie spokojne i na odwrót :tak:, a jak byś miała kolejne to też da w kość nie wiem czy to do konca prawda:rofl2: w mojej rodzinie sie sprawdziła ale to może zbieg okoliczności:-p:-D

sabinko
pr
óbowałam nawet łyżeczką i nawet troszke wypiła , cały dzień latałam nad nia jak jakaś nawiedzona żeby dała choć pare łyków :rofl2::rofl2::sorry2:

asix nawiedzony ten gostek jakiś :szok:

lilka gratuluje pierwszego baba :-D:-D

no lece poprasować i uszykować się bo jutro wyjeżdżamy na komunię bratanka i zarazem chrześniaka męża :sorry2::dry:

Do góry