reklama
tyle sie napisalam no i wszystko mi zniknelo-teraz raz dwa naklikam dopoki pamietam:
ladina-moze sprobuje z tym nocnym karmieniem moze sie uda
beata- zazdroszcze nocek bez karmienia- kurcze i poszlo ci tak latwo
aluska-amanda to sliczna dziewzynka no irzeczywiscie bedzie miala branie, ze hohohoho!!
wisienka-davidek juz prawie biega widze;-)
no i widac ze lubi czytac jak matti-ale madrzy ludzie z nich wyrosna-intelektualisci bym rzekla
dobra widze ze pusytki to spadam do wyrka
milego weekendu!!!!
papapapapa!!
a zapomnialabym
karina i co zadecydowalas z interesem??
lilka-a do ciebie pytanko z innej beczki:
otoz ostatnio z M interesujemy sie koncem swiata-wiem ze moze to zabrzmi glupio ale zaczelo sie wszystko od listu puszczonego w internet przez czlonka norweskiego rzadu no i teraz z M siedzimy w tym po uszy no ale konkretnie chcialam zapytac czy u was o tym glosno, bo ogladalam program na cnn ze norwegia jako jedyna sie do tego przygotowuje i na arktyce zbiera zapasy zywnosci!!! nie pamietam miejscowosci ale to jest dostepne w necie.
zreszta przeraza mnie to wszystko....
dobra koncze juz smucic
dobrej nocy!!
ladina-moze sprobuje z tym nocnym karmieniem moze sie uda
beata- zazdroszcze nocek bez karmienia- kurcze i poszlo ci tak latwo
aluska-amanda to sliczna dziewzynka no irzeczywiscie bedzie miala branie, ze hohohoho!!
wisienka-davidek juz prawie biega widze;-)
no i widac ze lubi czytac jak matti-ale madrzy ludzie z nich wyrosna-intelektualisci bym rzekla
dobra widze ze pusytki to spadam do wyrka
milego weekendu!!!!
papapapapa!!
a zapomnialabym
karina i co zadecydowalas z interesem??
lilka-a do ciebie pytanko z innej beczki:
otoz ostatnio z M interesujemy sie koncem swiata-wiem ze moze to zabrzmi glupio ale zaczelo sie wszystko od listu puszczonego w internet przez czlonka norweskiego rzadu no i teraz z M siedzimy w tym po uszy no ale konkretnie chcialam zapytac czy u was o tym glosno, bo ogladalam program na cnn ze norwegia jako jedyna sie do tego przygotowuje i na arktyce zbiera zapasy zywnosci!!! nie pamietam miejscowosci ale to jest dostepne w necie.
zreszta przeraza mnie to wszystko....
dobra koncze juz smucic
dobrej nocy!!
anineczka
królowa mrówek :P
Asix idz się wyśpij kochana ;-)
U mnie dziś mąż ma dyżur,czyli moja laba.
Jaki list z końcem świata?
Kolejny Nostradamus?
U mnie dziś mąż ma dyżur,czyli moja laba.
Jaki list z końcem świata?
Kolejny Nostradamus?
dziunia79
Fanka BB :)
a ja znowu tak późno , ale niestety nie miałam wcześniej czasu nocka taka sobie ale nie najgorsza , w dzień pranie, sprzątanie , zakupy cały dzień męczyłam malutką żeby coś piła bo taki upał a ona ani jeść ani pić przez cały dzień wypiła tylko 150 mleka i 100 soczku mam nadzieje że jutro będzie lepiej boje się żeby sie nie odwodniła
lilka gratulacje dla męża
aluśka mała jest super pięknie stoi :-):-)
wisienka synek nieżle zasuwa ,zazdroszcze :-)
miłego weekendu i dobrej nocki
lilka gratulacje dla męża
aluśka mała jest super pięknie stoi :-):-)
wisienka synek nieżle zasuwa ,zazdroszcze :-)
miłego weekendu i dobrej nocki
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek:-)
Wisienka super Davidek śmiga:-)
Liluś wielkie gratulacje dla mężusia!!!!!!!!:-) super...
Aluśka Amandzia booossskkkaaa jessssssttttt:-) ślicznie stoi śliczne włoski wogóle miodzio dziewczynka:-)
Pusia to miałaś przeboje z wodą..........współczujje:-/
Women no to czekasz z niecierliwoscią na ząbeczka:-) trzymam kciuki żeby szybko się pojawił...:-)
Beatko super że przedszkole zzałatwione:-) i udanych występów:-)
Dziunia to rzeczywiście nie wiele zjała i wypiła Oliwka;/;/ musi dużo ppić to napewno ja w najgorszym wypadku Kapikowi łyeczka wciskam on łyzeczka to zje wszystko albo też wypije normalnie z kubeczka bez smoczków...jakoś sie nauczył i tylko czasami się mu wyleje z buźki:-)
Asix Anineczka co wy o tych końcach świata:-)
a zapomniałam napisac czekam niecierpliwie na @!!!!!!!!!!!! no żesz miałam go mieć 29!!!!!!!! dziś jest 31!!!!!!!!!!!!! cholerka!!!!!!!!!!!!! wnerwa mam lekkiego mam nadzieje że to nie to o czym myśle:-) ja przepraszam ale dopiero po weekendzie na bierząco bede z wami bo dzis mam kilka rzeczy do zrobienia a jutro jedziemy na chrzciny no i tak w kółko mam nadzeje że przez to moje biegania itp itd @ jak nie było tak nie ma
Aluśka Amandzia booossskkkaaa jessssssttttt:-) ślicznie stoi śliczne włoski wogóle miodzio dziewczynka:-)
Women no to czekasz z niecierliwoscią na ząbeczka:-) trzymam kciuki żeby szybko się pojawił...:-)
Dziunia to rzeczywiście nie wiele zjała i wypiła Oliwka;/;/ musi dużo ppić to napewno ja w najgorszym wypadku Kapikowi łyeczka wciskam on łyzeczka to zje wszystko albo też wypije normalnie z kubeczka bez smoczków...jakoś sie nauczył i tylko czasami się mu wyleje z buźki:-)
a zapomniałam napisac czekam niecierpliwie na @!!!!!!!!!!!! no żesz miałam go mieć 29!!!!!!!! dziś jest 31!!!!!!!!!!!!! cholerka!!!!!!!!!!!!! wnerwa mam lekkiego mam nadzieje że to nie to o czym myśle:-) ja przepraszam ale dopiero po weekendzie na bierząco bede z wami bo dzis mam kilka rzeczy do zrobienia a jutro jedziemy na chrzciny no i tak w kółko mam nadzeje że przez to moje biegania itp itd @ jak nie było tak nie ma
Beata34
Dzień dobry!
Obudziła nas mucha okropna przez uchylone okno kuchenne wleciała a mogliśmy sobie ciut pospać.
Ogladałam PS kocham cię wczoraj ale się spłakałam ale super film polecam
Jeszcze nie poczytałam ale z ostatniej stronki
Sabinko szalejesz widzę w sumie bardzo fajna różnica wieku by była
Asix teraz to ja mam dobrze normalnie wszyscy mówią złote dziecko, spokojne, ładnie je, cały czas od ucha do ucha śmieje się no i śpi jejku czym sobie na to zasłużyłamMichał mi dał tak do wiwatu ze odpoczywamy teraz
Obudziła nas mucha okropna przez uchylone okno kuchenne wleciała a mogliśmy sobie ciut pospać.
Ogladałam PS kocham cię wczoraj ale się spłakałam ale super film polecam
Jeszcze nie poczytałam ale z ostatniej stronki
Sabinko szalejesz widzę w sumie bardzo fajna różnica wieku by była
Asix teraz to ja mam dobrze normalnie wszyscy mówią złote dziecko, spokojne, ładnie je, cały czas od ucha do ucha śmieje się no i śpi jejku czym sobie na to zasłużyłamMichał mi dał tak do wiwatu ze odpoczywamy teraz
Beata34
caly dzien spedzilysmy w ogrodzie :-)
ja poopalalam swoje biale nogi i troche ryjka bom blada jak corka mlynarza heheee
Beatko ja polecam ten garnuszek na klocuszek kupilismy Milenie jak miala 8m. i mimo iz nei umiala wrzucac w odpowiednie ksztalty tych klockow to np.nosek jak sie dusi od gada i jej to pasilo i...do dzis sie nim bawi takze warto wydac te kaske bo zabawka dlugo posluzy,a napewno twoj synek jeszcze sie pobawi
Hania uwielbia jak ten nosek sie zapala patrzec na niego i sluchac
Mila mi padla juz o 19
Hanie co jakis czas slysze z sypialni,jak jeszcze raz sie odezwie to biore ja i idziemy na ogrod chwilke posiedziec bo tak cudnie cieplo ze sie nie moge nacieszyc:-)
Lilka dzięki dzisiaj kupię garnuszekNie chcę zeby miała duzo zabawek wolę takie polecone a nie że znowu w kacie będą leżeć
Beata no to dzisiaj ogladamy :-):-) ja pewnie o 20 zaczne ;-)
powodzenia jutro na szkoleniu no i gratuluje sie dostania synka do upragnionego przedszkola!!!
aluska dopiero teraz zauwazylam foteczke jejciu jaka Amandzia jest sliczna i jak pieknie stoi, i te jej wloski no cud miod!!!!!!
Aluska mozesz byc dumna mamuska ze amsz tak sliczna coreczke!!!!
pusia nio to masz szczescie ze nie zapomnialas aparatu !!!!b)))
czekam na fotki
Wisienka dzięki
............Amandzia śpi zjadła na kolację 125g kleiku ryżowego a potem possała cysia ciekawe jak szybko zgłodnieje
Pogoda dzisiaj dopisała :-):-) było cieplutko aż miło do domu się wcale nie chciało wracać:-);-)
Liluś dzięki za tego posta ;-)podniosłaś mnie na duchu:-):-):-)
mieszkanko nadal poszukiwane:---(
Karina widzę że zakupy miałaś udane;-) super
Beata współczuję źle zrobionych pazurków:---(
Trzymam kciuki za Michała żeby go trema nie złapała przy recytowaniu wierszyka
Gratki dla niego za dostanie się do przedszkola
Amandzi jeszcze nie kupiliśmy klocków ale siada na podłodze i innymi zabawkami się bawi potrafi się sama zająć przez około 2 minuty
Pusia super że Kacperkowi tak się podoba na basenie:-)
Miłego spędzania czasu z rodzicami;-)
Wisienka dziękuję w imieniu Amandy za komplementy ;-)
Jestem bardzo dumna ze swojego Skarbu:-):-):-):-)
Dobranoc Babeczki-Laseczki:-):-):-):-):-);-)
Aluśka dziękiNaprawdę Amandzia niesamowita
Wisienka ale david zasuwa nasza Balbina ruchliwa ale tak szybko nie myka bardziej turla się
reklama
karina1980
DZIEN DOBRY MAMCIE:-)
Pusia dawaj dawaj fotki
Sabina ja wlasnie rano dostalam u mnie zmienilo sie zawsze mialam co 28 dni a teraz po poprodzie mam co 26 dnimam nadzieje ze dostaniesz@chyba ze cos sie szykuje
Z tego co pamietam Beatka super zemasz juz na dzien dziecka a co do paznokci to moglas jej powiedziec i powinna cos z tym zrobic
Aluska milam napisac wczesniej ale Amanda sliczna niunia jest i jak pieknie stoi
hej )
My po basenie czekamy na dziadków już niedługo powinni być .
A na basenie było po prostu cudownie takiego humoru to Kacper nigdy nie miał śmiał sie w głos uśmiechał jak go pani brała żeby pokazywać co mamy robić to cieszył się hahah aż instruktorka nie mogła wyjść z podziwu . DOBRA WIADOMOŚĆ MIELIŚMY APARAT więc potem dam zdjęcia (jeśli wyszły bo M robił ;-)) i filmik też będzie :-):-). Oki to póki co papa
Pusia dawaj dawaj fotki
dzień doberek:-)
Sabina ja wlasnie rano dostalam u mnie zmienilo sie zawsze mialam co 28 dni a teraz po poprodzie mam co 26 dnimam nadzieje ze dostaniesz@chyba ze cos sie szykuje
Z tego co pamietam Beatka super zemasz juz na dzien dziecka a co do paznokci to moglas jej powiedziec i powinna cos z tym zrobic
Aluska milam napisac wczesniej ale Amanda sliczna niunia jest i jak pieknie stoi
Podziel się: