reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

No młody już śpi a Antek na nocniku tworzy :laugh2:
Obiad już zjedzony,nawet mąz w przelocie w takcie pracy podjechał i zjadł :tak:
Tak więc czas na kawusie :-)
Pusia sporo je Kacperek.Mój ledwo co wciągnie 130gr i popije wodą :tak:
Beatko Ola waży w sam raz.Dzielna dziewuszka :tak:
Ciekawe ile mój klocek waży? Zobaczymy 3 czerwca na szczepieniu ;-)
Sabinko współczuje bólu.Ja na szczeście nie mam takich atrakcji,tylko jak w ciąży jestem :sorry2::rofl2:
Ladinko czyżby mój wczorajszy wiatr do was przyszedł?
No tak wiało,że 3 prania wyschły mi w trymiga :-D
Nie da się już uratowac róż ?

reklama
Anineczka ale ci dobrze ze juz po obiedzie masz
ja dzis mam lenia i jestem w tyle
wlasnie ide skladac golabki
musze sie wyrobic do 16.15 bo rozmowy w toku o aborcji dzisiaj
beda baby co usunely bo chcialy i takie co zostaly zmuszone...

no juz jestem z powrotem
mialam nadzieje ze maly mi usnie na spacerku, ale gdzie tam :dry:
teraz tez sie na to nie zanosi. Dalam mu sloiczek to zjadl pare lyzeczek a reszte dojadl z cyca.
Od wczoraj juz jedzie na pieluszkach nr 4 :-):-) jeszcze by mogl w sumie na 3, ale juz nam sie skonczyly i same 4 mam w domu, bo kedys kupilam hurtowo pare kartonow 3 i 4 :-):-)

sabina zycze aby bol glowy szybko przeszedl

karina czekamy an fotki malego

annineczka szybko jesz ten obiad, dalej jestes na diecie?

Anineczko
kuzwa mega wiaterek byl wczoraj, tez wlasnie specjalnie pralam, zeby w suszarce nie suszyc;-) a na tym wietrze to pranie w 15 minut doslownie bylo suche:tak:
A roze mam nadzieje, ze sie wyliza, bo sie tak cieszylam , w tym roku tak duzo pakow maja...mam dwie takie pnace na domu i jak zakwitna to bedzie slicznie:tak:

Lilka
ja tez roboty mam po pachy i lenia , ze hej;-)

no ja chate posprzatalam,obiad zjedzony,pranie wisi i sie suszy,mlody spi ufff czas dla mnie,przyszla hustawka jest boska,czekam az mlody wstanie co sie pobuja.

Kacper zjadł cały słoiczek 190ml obiadku az musiałam wygrzebywać bo mu było mało haha. A teraz siedzi i się bawi :tak:

No dori dzis prawie 250 ml zjadł bylam w ciezkim szoku

Anineczka ale ci dobrze ze juz po obiedzie masz
ja dzis mam lenia i jestem w tyle
wlasnie ide skladac golabki
musze sie wyrobic do 16.15 bo rozmowy w toku o aborcji dzisiaj
beda baby co usunely bo chcialy i takie co zostaly zmuszone...

uuu to wpadam na gołąbki i odrazu na rozmowy w tłoku hehe:-D

anulka obiadek po 12 mc hehe na odpowiednim wątku jest napisane.
blenderem robie tylko desery,obiady kupuje.

wlasnie chcialam pytac gdzie moge zobaczyc fotke tego tortu co dostałas?

no witam!!
ja mam chwilke przerwy-obejrzalam swoja telenowele no i poczytalam troche...

women-ja jak wpadne w wir sprzatania to koniec-tylko coraz czesciej mam lenia, no ale moge skoczyc tez do ciebie tylko koniecznie dzisiaj, bo jutro to nie wiem czy bede miala wene :D

beatko-ladnie ci olenka wazy no i zuch dziewczyna, ze na szczepieniu nie plakala...

sabinko-biedactwo oby ci przeszlo jak najszybciej :*
dobra ja lece konczyc sprzatanie i spadam do banku :)
buziolki

reklama
Lilka ja też czekam na ten program :tak:
A gołąbków to bym zjadła,ale nie umiem robić.A raczej nie chce mi się w tym bawić.Mój mąż robi takie ciężkie roboty :-D
Kurcze ale się Wam przedstawiam....mąż prasuje,wstaje do dziecka i gotuje.To co do cholewci ja robię? :dry::sorry2::laugh2:

Wisienko no właśnie miałam pytać o pampersy.Od kilku dni przeciekają Mateuszowi 3-ki :dry:
Chyba u nas czas na 4-ki :dry:
A z racji tego,że jesteśmy przed wypłatą to zrobiłam dziś obiad z tego co w zamrażalniku.Czyli fasolka szparagowa żółta z bułką tartą,ziemniaczki i mielone.
:tak:
Ladinko ha ha ha.Ja to się tak streszczałam z tym praniem,żeby wiatr nie ucichł :-D:-D
A różyczki być może jeszcze odbiją ;-)

Do góry