reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

matko niech mi ktos zasadzi skopala w dupala :baffled:
co za len dzisiaj ze mnie wylazi noooo

Anineczka wbrew pozorom golabki to latwizna
sama sie balam a nie ma czego
surowe mieso przyprawiasz,dodajesz ugotowany ryz
do garnka wkladasz kapuste,zalewasz woda,wkladasz na palnik
ja ja trzymam tak 20-30min
potem wylewasz wode,czekasz az kapusta sie ostudzi
obierasz z lisci i faszerujesz :-)
potem zwijasz jak dewolaja,a ja jeszcze obkrecam nitka co by sie nie rozwalily
ukladam w garnku,na dno wlewam troche wody i wstawiam na palnik
one sie dusza i po jakiejs godzinie sa gotowe ino sos pomidorowy zrobic i ziemniaki ugotowac :-)

ok ide:rofl2:

Women wpadaj,towarzystwo mile widziane :-):-)

reklama
ale sie wscieklam przed chwila na malego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: doslownie wyszlam tylko do kuchni aby wstawic wode na herbate a ten myk i zaczal kolka od wozka ssac, bo jeszcze go 0ie zlozylam po spacerze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie bede mowic jakie sa czyste, bloto, lisci trawy itd. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wymiekam :-:)-(
dzisiaj na 100 kupuje kojec!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry Kobitki:tak:

Co do nocki to....... jak to się mówi nie chwal dnia przed zachodem słońca:baffled: :crazy:
Amanda zrobiła nam pobudkę o północy, potem o 2.00 a następnie o 4.00 i przy okazji dała popis swojego donośnego głosu :szok::crazy:

o 6.00 sami już wstaliśmy bo miałam dziś jechać do urzędu pracy :dry: a potem koło 10 poszłam z niunią do przychodni na szczepienie:tak: Strasznie płakała bidulka i się żaliła:-:)-(
Ale tym razem byłam u innej pani doktor bo tamta już dziećmi się nie zajmuje tylko starszymi ludźmi:szok::dry:
A ta nie przypadła mi do gustu i Amandzi też nie bo jak tylko ją zobaczyła zaczęła płakać:dry:
Jutro jak znajdę czas przenoszę papiery do innej przychodni :tak:
Amandzia waży 7100g i ma 69cm wzrostu:tak::-):-):-)

Po wizycie u lekarza poszliśmy na spacerek chodziliśmy 4 godziny aż mnie nogi zaczęły boleć .......:szok::dry:

ale sie wscieklam przed chwila na malego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: doslownie wyszlam tylko do kuchni aby wstawic wode na herbate a ten myk i zaczal kolka od wozka ssac, bo jeszcze go 0ie zlozylam po spacerze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie bede mowic jakie sa czyste, bloto, lisci trawy itd. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wymiekam :-:)-(
dzisiaj na 100 kupuje kojec!!!!!!!!!!!!
:szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
Przepraszam Wisienko,ale uśmiałam się :sorry2:
Ha ha powiem Ci,że to dopiero początek :rofl2:
Mój Antek jak miał 10 miesięcy wyjadał pety po fajkach na plaży :baffled::angry::laugh2::laugh2:

ok lilka zaraz bede ,dosłownie za chwile wstawiaj wode na kawe hehe
anulka wstaw fotke w galerii
aluska ładnie Amandzia waży,co do przychpdni tez bym chetnie zmieniła

wisienko hehehe ale jaja hehehehe
moj za to wszystki rzuca i ma z tego radoche
nie wiem czy pierwsze oznaki rozpieszczenia czy taki etap w zyciu dziecka
ale modle sie aby szybko minął

wisienko hehehe ale jaja hehehehe
moj za to wszystki rzuca i ma z tego radoche
nie wiem czy pierwsze oznaki rozpieszczenia czy taki etap w zyciu dziecka
ale modle sie aby szybko minął
Women etap ! :tak::tak:
Mój też wszystko wyrzuca.
Dziecko wyrzucając przedmiot chce sprawdzić co się z nim dzieje.;-)

No Lilka niewiele czasu Ci zostało....8 minut :laugh2::laugh2::laugh2:

Amandzia może jeszcze ostatkiem sił was sprawdza,czy aby nie da się spowrotem do wyrka rodziców wejsć :tak::-D
Przetrzymajcie to bo już wiele zrobiliście i szkoda to zaprzepaścić.

reklama
pusia anulka zazdroszcze wam mężów:sorry2:

lilka co do chłopaka dla Oliwki to mężuś twierdzi że po pierwsze nie wyjdzie z domu do 25 r0ku życia a po drugie bedzie taka selekcja chłopaków że im się odechce:-D:-D:-D

ladina ja też mam stwierdzone migreny ale ataki zdarzają mi sie niestety często:sorry2::baffled::baffled::baffled:

sabina oby ból szybko minoł:tak:

Do góry