reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

matko niech mi ktos zasadzi skopala w dupala :baffled:
co za len dzisiaj ze mnie wylazi noooo

Anineczka wbrew pozorom golabki to latwizna
sama sie balam a nie ma czego
surowe mieso przyprawiasz,dodajesz ugotowany ryz
do garnka wkladasz kapuste,zalewasz woda,wkladasz na palnik
ja ja trzymam tak 20-30min
potem wylewasz wode,czekasz az kapusta sie ostudzi
obierasz z lisci i faszerujesz :-)
potem zwijasz jak dewolaja,a ja jeszcze obkrecam nitka co by sie nie rozwalily
ukladam w garnku,na dno wlewam troche wody i wstawiam na palnik
one sie dusza i po jakiejs godzinie sa gotowe ino sos pomidorowy zrobic i ziemniaki ugotowac :-)

ok ide:rofl2:

Women wpadaj,towarzystwo mile widziane :-):-)

reklama
ale sie wscieklam przed chwila na malego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: doslownie wyszlam tylko do kuchni aby wstawic wode na herbate a ten myk i zaczal kolka od wozka ssac, bo jeszcze go 0ie zlozylam po spacerze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie bede mowic jakie sa czyste, bloto, lisci trawy itd. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wymiekam :-:)-(
dzisiaj na 100 kupuje kojec!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry Kobitki:tak:

Co do nocki to....... jak to się mówi nie chwal dnia przed zachodem słońca:baffled: :crazy:
Amanda zrobiła nam pobudkę o północy, potem o 2.00 a następnie o 4.00 i przy okazji dała popis swojego donośnego głosu :szok::crazy:

o 6.00 sami już wstaliśmy bo miałam dziś jechać do urzędu pracy :dry: a potem koło 10 poszłam z niunią do przychodni na szczepienie:tak: Strasznie płakała bidulka i się żaliła:-:)-(
Ale tym razem byłam u innej pani doktor bo tamta już dziećmi się nie zajmuje tylko starszymi ludźmi:szok::dry:
A ta nie przypadła mi do gustu i Amandzi też nie bo jak tylko ją zobaczyła zaczęła płakać:dry:
Jutro jak znajdę czas przenoszę papiery do innej przychodni :tak:
Amandzia waży 7100g i ma 69cm wzrostu:tak::-):-):-)

Po wizycie u lekarza poszliśmy na spacerek chodziliśmy 4 godziny aż mnie nogi zaczęły boleć .......:szok::dry:

ale sie wscieklam przed chwila na malego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: doslownie wyszlam tylko do kuchni aby wstawic wode na herbate a ten myk i zaczal kolka od wozka ssac, bo jeszcze go 0ie zlozylam po spacerze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie bede mowic jakie sa czyste, bloto, lisci trawy itd. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wymiekam :-:)-(
dzisiaj na 100 kupuje kojec!!!!!!!!!!!!
:szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
Przepraszam Wisienko,ale uśmiałam się :sorry2:
Ha ha powiem Ci,że to dopiero początek :rofl2:
Mój Antek jak miał 10 miesięcy wyjadał pety po fajkach na plaży :baffled::angry::laugh2::laugh2:

ok lilka zaraz bede ,dosłownie za chwile wstawiaj wode na kawe hehe
anulka wstaw fotke w galerii
aluska ładnie Amandzia waży,co do przychpdni tez bym chetnie zmieniła

wisienko hehehe ale jaja hehehehe
moj za to wszystki rzuca i ma z tego radoche
nie wiem czy pierwsze oznaki rozpieszczenia czy taki etap w zyciu dziecka
ale modle sie aby szybko minął

wisienko hehehe ale jaja hehehehe
moj za to wszystki rzuca i ma z tego radoche
nie wiem czy pierwsze oznaki rozpieszczenia czy taki etap w zyciu dziecka
ale modle sie aby szybko minął
Women etap ! :tak::tak:
Mój też wszystko wyrzuca.
Dziecko wyrzucając przedmiot chce sprawdzić co się z nim dzieje.;-)

No Lilka niewiele czasu Ci zostało....8 minut :laugh2::laugh2::laugh2:

Amandzia może jeszcze ostatkiem sił was sprawdza,czy aby nie da się spowrotem do wyrka rodziców wejsć :tak::-D
Przetrzymajcie to bo już wiele zrobiliście i szkoda to zaprzepaścić.

reklama
pusia anulka zazdroszcze wam mężów:sorry2:

lilka co do chłopaka dla Oliwki to mężuś twierdzi że po pierwsze nie wyjdzie z domu do 25 r0ku życia a po drugie bedzie taka selekcja chłopaków że im się odechce:-D:-D:-D

ladina ja też mam stwierdzone migreny ale ataki zdarzają mi sie niestety często:sorry2::baffled::baffled::baffled:

sabina oby ból szybko minoł:tak:

Do góry