reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Anulka gdzie ty go znalazłaś??????
Mogę go sklonować.Ja też tak chce :)))))))))))

he, he...;-);-) 6 lat testowania... potem slub... i dzidzia... takze wiedzialam, ze to o to lotto (jak pisze Anineczka:-D)

no ale wazne jest by mezczyzna byl parterem we wszystkim, a nie, ze tylko my mamy obowiazki, a oni prawa...

reklama
Anulka pięknie napisane !!! BRAWO
Pusia lece do galerii luknąć na Kacperka
Asix jak jak juz tak latasz i sprzatasz to moze przylecisz i do mnie,za nic w swiecie nie moge ruszyc tyłka do sprzątania eheh
ale narazie Dorian jeszcze spi wiec poczekam az wstanie.

pusia to ja za chwilke zerkne jak powklejasz, hehehehe!!

Anulka pięknie napisane !!! BRAWO
Pusia lece do galerii luknąć na Kacperka
Asix jak jak juz tak latasz i sprzatasz to moze przylecisz i do mnie,za nic w swiecie nie moge ruszyc tyłka do sprzątania eheh
ale narazie Dorian jeszcze spi wiec poczekam az wstanie.

No już wkleiłam - trochę to trwało bo w miedzy czasie Kacper sie obudził z uśmiechem na twarzy i z kupą w majtkach hahah.

Grzej zupke Kacperkowi zaraz będzie szamał obiadek :tak::tak:

U nas niby pogoda się wyklarowała ale tak boli mnie głowa że szok zaraz łyknąć coś muszę bo nie wyrobię.Dobrze że Olka śpi już 2 godziny to mam czas żeby sekundę wejść na BB.Z nadrobieniem nie mam szans także sorki:-)

dzien dobry
anulka to ty masz aniola w domu
moj jest kochany ale od brudniej roboty to jestem ja ale mi tez nigdy nie odmowil jak go poprosilam
generlanie on jest pozno w domu wiec ma malo czasu zeby sie malym zajac ale przynajmniej go kapie i od pewnego czasu czyta bajki na dobranoc

witam mamuski

musze pochwalic sie jakiego zdolnego mam synka :-):-) nauczylam go dawac mi 5, powiem mu David give me five i on normalnie kladzie swoja reke na mojej, bo wiadomo ze jeszcze mnie nie klepnie :-):-) jestem strasznie dumna

lilka widze ze Liv wygralo :-) tylko mi i twojemu mezulkowim podoba sie Kari
gratuluje odpieluchowania, annineczka - tobie rowniez

Dzieki Dziunia, zycze udanej i przespanej nocki.

Co do mam raczkujacych dzieci- nie zazdroszcze wam :) Wystarczy ze Dominik nauczyl sie siedziec i juz ma problem np. z jazda w foteliku :/ Caly czas chce usiasc a jak wiadomo-pasy mu na to nie pozwalaja i sie wscieka.

anitt dokladnie, moj tez teraz caly czas wyje w samopchodzie a tak ladnie zawsze spal,w domu jak nie spi to oka nie moge sposcic z niego, dlatego wlasnie bedziemy kupowac kojec, dzis ide przelac kase z jednego konta na drugie.

U mnie nocka ciezka jak diabli ale z milych rzeczy to wczoraj urodzil sie synek mojej siostry o 14.25 tak wiec porod miala bardzo szybki i latwy

Karina gratulacje dla siostry, oraz dla ciebie z okaxji 2 rocznicy slubu

wisienka-pytalas czy M pomaga przy przebieraniu-otoz rzadko, czesciej mowi- za Macka cos w sytlu "mama, kupe zrobilem":-D no ale powiedziec nie moge, bo czasami go przebiera, no icoraz lepiej mu idzie jak z malym sam zostaje!!

asix to nie jest zle, moj mi pomaga duzo ptzy malym tylko wczoraj ta kupka byla strasznie smierdzaca jak nigdy i stad mial te opory

Wsienko tu sie z toba zgodze ze lepiej na sylwetce,ale dla mnie te ciuchy sa za małe,a co do prasowania to chyba nie wypada prasować nowych ciuchow hmm sama nie wiem.

women mi sie wydaje ze mozna, a przynajmniej 1 szt ktora fotografujesz wyprasuj, zawsze to lepiej wyglada, no nie wiem......moze zapytaj sie innych dziewczyn co o tym sadza?? :rolleyes2:
a moze to przez male rozmiarowki ciezko cos sprzedac, bo co tu nie mowic polski narod coraz wiekszy :laugh2::laugh2:

wisienko mój mężuś małą przebierał do tej pory tylko raz :sorry2:a jak widzi że kupa to sunie z prędkością światła i tyyyyyle go widziano:baffled::-)

dobre :-D:-D
ja tam bym mojemy nie dala tak sie opierniczac przy dziecku, w koncu to tez jego i obowiazki powinny byc podzielone!!!!

dzien dobry
anulka to ty masz aniola w domu
moj jest kochany ale od brudniej roboty to jestem ja ale mi tez nigdy nie odmowil jak go poprosilam
generlanie on jest pozno w domu wiec ma malo czasu zeby sie malym zajac ale przynajmniej go kapie i od pewnego czasu czyta bajki na dobranoc

no to tez jest kochany...:tak::tak::tak:
Moj mezus nie za bardzo lubi czytac... woli opowiadac...:-p:laugh2:

witam mamuski

musze pochwalic sie jakiego zdolnego mam synka :-):-) nauczylam go dawac mi 5, powiem mu David give me five i on normalnie kladzie swoja reke na mojej, bo wiadomo ze jeszcze mnie nie klepnie :-):-) jestem strasznie dumna

Gratuluje:-):-):-) fajnie:-):-)

Nasz Oskar cwiczyl z tatusiem "przybij piatke" i tez mu nawet fajnie wychodzilo... a jaki tata dumny, to nie musze mowic:-D:-D

reklama
dobra, Oskar wstal - pospal 1,5 godzinki - zjadl zupke z kaszka manna i zolteczkiem, teraz idziemy sie przebrac i mykamy na spacerek, bo pogoda piekna 23 stopnie:tak::tak::tak:

Do góry