reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kacper zjadł cały słoiczek 190ml obiadku az musiałam wygrzebywać bo mu było mało haha. A teraz siedzi i się bawi :tak:

reklama
witam,
u nas tez cieplo, tylko , ze wieje, polamalo mi roze od tego wiatru:wściekła/y:

widze, ze coraz wiecej raczkujacych dzieci:-), a moje kluchy nadal nic, chyba musze im diete zastosowac;-)
Wstawilyscie jakies foty? Ide poogladac;-)

Karina wszystkiego naj z okazji rocznicy
Wisienka no proszę ale mondry synuś

Ola spała 3 godzinki i idę dać jej zupkę sama pierwszy raz gotowałam ciekawe czy jej przypasi a potem mykamy po brata do przedszkola

Jejku dziewczyny ale wy pedziecie:tak:Poczytalam ale pozniej postaram sie jeszcze wczytac dokaldniej a na poczatke to chce serdecznie podziekowac
Sabinko,Pusiu,Asix,Dziunia,Anulka,Women,Anineczka,Wisienka i Beatko za zyczenia
Dziekuej tez za moja siostre:tak:
Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam;-)
Ja biegam od samego rana no i bylam u siostry jejku jaki jej synek jest maly polowa mojego Szymka jak sie urodzil szok:szok::tak:a porod miala szybki i latwy jak to mowi wyplula dziecko i jak to sie ma do moich 25 godzin heheheeh:-D

Anulka ale zadroszcze meza:tak:chcialabym zobaczyc ten bebenek:tak:

A pochwalę się Ola wczoraj miała szczepienie nic nie płakała nawet usmiechnęła się do pani waży 8450 i ma 71 cm wzrostu:szok:
Sabinko łączę się z Tobą w boleściach głowy:tak:ja łyknęłam i jest troszkę lepiej

Ola zjadła mojej zupki całkiem sporo i cieszy miskę od ucha do ucha no to spadam do potem

reklama
Sabinko
widze, ze Ty masz tak czesto jak ja te bole glowy:-( Ja mam zdiagnozowana migrene:-(, naszczescie do tej pory mialam 2 razy tylko taki prawdziwy atak migrenowy (tfu, tfu) i dziekuje nie chce wiecej.

Beatko
gratulacje dla Oli! Nasz pediatra tez potrafi szybko robic szczepienia, tak ze dziecko sie nie zorientuje.
No to laseczka Ci rosnie, moje chlopaki tez tego wzrostu, ale Viki w tym czasie byla 6 cm krodsza:tak:

Karina
a jak synek siostry ma na imie?

Do góry