reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Kacper zjadł cały słoiczek 190ml obiadku az musiałam wygrzebywać bo mu było mało haha. A teraz siedzi i się bawi
190ml??? wow, my sloiczek 130 g mamy na 2 razy
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
a ja 125g mialabym chyba na tydzihen tyle ze po 2 dniach zawsze wywalam ponad polowe sloiczka,ladnie jedza wasze dzieciaki
nic ja zbieram sie na
spacer, pogoda do kitu ale musze isc na poczte i do banku
i jeszcze do tego wypiła teraz z niekapka spora ilość soku bananowo wiśniowego (taki ten gęsty). Zaniosłam go teraz na drzemkę poobiednią zobaczymy jak szybko uśnie
Beata34
Fanka BB :)
Karina wszystkiego naj z okazji rocznicy
Wisienka no proszę ale mondry synuś
Ola spała 3 godzinki i idę dać jej zupkę sama pierwszy raz gotowałam ciekawe czy jej przypasi a potem mykamy po brata do przedszkola
Wisienka no proszę ale mondry synuś
Ola spała 3 godzinki i idę dać jej zupkę sama pierwszy raz gotowałam ciekawe czy jej przypasi a potem mykamy po brata do przedszkola
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a mnie tak dziś boli głowa że nawet nie mam siły odpisywać:-( przepraszam:-(
karina1980
Jejku dziewczyny ale wy pedzieciePoczytalam ale pozniej postaram sie jeszcze wczytac dokaldniej a na poczatke to chce serdecznie podziekowac
Sabinko,Pusiu,Asix,Dziunia,Anulka,Women,Anineczka,Wisienka i Beatko za zyczenia
Dziekuej tez za moja siostre
Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam;-)
Ja biegam od samego rana no i bylam u siostry jejku jaki jej synek jest maly polowa mojego Szymka jak sie urodzil szoka porod miala szybki i latwy jak to mowi wyplula dziecko i jak to sie ma do moich 25 godzin heheheeh
Anulka ale zadroszcze mezachcialabym zobaczyc ten bebenek
Sabinko,Pusiu,Asix,Dziunia,Anulka,Women,Anineczka,Wisienka i Beatko za zyczenia
Dziekuej tez za moja siostre
Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam;-)
Ja biegam od samego rana no i bylam u siostry jejku jaki jej synek jest maly polowa mojego Szymka jak sie urodzil szoka porod miala szybki i latwy jak to mowi wyplula dziecko i jak to sie ma do moich 25 godzin heheheeh
Anulka ale zadroszcze mezachcialabym zobaczyc ten bebenek
Beata34
A pochwalę się Ola wczoraj miała szczepienie nic nie płakała nawet usmiechnęła się do pani waży 8450 i ma 71 cm wzrostu
Sabinko łączę się z Tobą w boleściach głowyja łyknęłam i jest troszkę lepiej
Ola zjadła mojej zupki całkiem sporo i cieszy miskę od ucha do ucha no to spadam do potem
Sabinko łączę się z Tobą w boleściach głowyja łyknęłam i jest troszkę lepiej
Ola zjadła mojej zupki całkiem sporo i cieszy miskę od ucha do ucha no to spadam do potem
reklama
Sabinko
widze, ze Ty masz tak czesto jak ja te bole glowy:-( Ja mam zdiagnozowana migrene:-(, naszczescie do tej pory mialam 2 razy tylko taki prawdziwy atak migrenowy (tfu, tfu) i dziekuje nie chce wiecej.
Beatko
gratulacje dla Oli! Nasz pediatra tez potrafi szybko robic szczepienia, tak ze dziecko sie nie zorientuje.
No to laseczka Ci rosnie, moje chlopaki tez tego wzrostu, ale Viki w tym czasie byla 6 cm krodsza
Karina
a jak synek siostry ma na imie?
widze, ze Ty masz tak czesto jak ja te bole glowy:-( Ja mam zdiagnozowana migrene:-(, naszczescie do tej pory mialam 2 razy tylko taki prawdziwy atak migrenowy (tfu, tfu) i dziekuje nie chce wiecej.
Beatko
gratulacje dla Oli! Nasz pediatra tez potrafi szybko robic szczepienia, tak ze dziecko sie nie zorientuje.
No to laseczka Ci rosnie, moje chlopaki tez tego wzrostu, ale Viki w tym czasie byla 6 cm krodsza
Karina
a jak synek siostry ma na imie?
Podziel się: